Ute på landet

Har haft en bra helg hittills! Igår hos Celinda så käkade vi massor (nästan inte ens värt att nämna det, alla borde veta), kollade gamla dansvideor (aldrig sett nåt fulare är jag rädd), satt på en brygga och snackade om livet medan solen gick ner (how romantic), och kollade Dirty Dancing (bara för att jag måste ha en parentes efter varje grej). Så jäkla härlig fredag!
Idag for vi in till stan, lika sjuka båda två.. Jävla förkylning. Dans stod på schemat. Efter det for jag ut på landet igen, Sund denna gång! Spenderade dagen där med Malin och Linnea. Fick bl.a. träffa små lamm, rykta hästar och köra traktor. Hahah, herregud, har aldrig känt mig mer som en fjollig stadsbo som inte kan nånting om lantislivet. Kul var det i alla fall så tack för den dagen hörni! :)
Nu ska jag strax iväg till Saine, blir fint det! Ha en bra kväll!

HELG

Hejsanhej! Imorse mådde jag askasst men fort till skolan ändå. Blev ändå bättre sen. Hade orientering ute i solen, ganska skönt att börja morgonen så ändå. Sen lite chill lektioner, och nu är jag hemma snabbt innan jag ska ner till stan. Senare far jag ut till Celinda och sover där. Känner på mig att det kommer bli en typisk Celinda&Malin-kväll: Dans i alla dess former (eller okej, ikväll kanske endast på film), och ett ton onyttgheter. Fy vad fint. Så vi hörs imorgon! :) Ha en fin fredag hörni!


20:37

Hade en skitkass dag igår, allt ville verkligen skita sig. Det enda som muntrade upp var mitt besök till dansskolan. Idag har inte varit någon höjdare heller, bortsett från matrasten med Saine och eftermiddagen som jag spenderade med Ida, och även Anna och Alina en stund. :)
Ikväll har jag bara glott på pll hela kvällen, känner mig fortfarande sjuk. Har dock inte annat val än att fara på dans till kvart i 9. Måste lära mig allt. Blir nog rätt kul ändå, nya dansen är så jäkla kul att göra! :) NU MÅSTE JAG RUUUUSAAA
Lite mobilbilder jag tagit idag och igår, haha..hahah gullecelinda!

Uttråkad och danssugen

Hej! Gick till skolan 8 imorse, höll någon slags kort redovisning, satt och glodde i väggen i 75 minuter. Sen gick jag hem. Hehe. Har legat i soffan och glott på Pretty little liars heeela dagen. Lagat värsta kycklingsalladen och känt mig fjollig också. Sovit lite. Nu mår jag bättre, och håller på att dö av tristess.. Överväger hur dumt det vore att fara till dansskolan..... Kommer fram till att det vore EXTREMT JÄVLA DUMT. Funderar dock på att fara dit och chilla lite i alla fall. Haha, vill bara vara där. :')
Aja får se, vi hörs!

Sjuk

Tja! Ville somna hela danslektionen igår, var så sjukt slut. Men nu är alla steg klara i dansen i alla fall, gäller bara att "få in dem i benen" nu med. Det går nämligen lätt att lära sig en dans i skallen, måste dock jobba lite mer med att verkligen få in rörelserna i kroppen, så man inte står där med blackout på Alandica sen, haha. :)
Idag vaknade jag klockan 8 (börjar halv 12..) och mådde förjävligt. Så bestämde mig för att stanna hemma, och lyckades efter en lång stund somna om. Har annars bara legat i soffan hela dagen. Hatar att vara sjuk, det känns så FEEEEL att vara tvungen att ligga inne och må skit när solen skiner ute för första gången på år. Vill dessutom dansa, dansa och dansa men min kropp protesterar så fort jag försöker resa mig.
Nu ska jag googla lite adresser i Rom för att inte drabbas av depression här, hehe. Ha det fint!
sommarsommarsommar, vad jag längtar!

Måndag 23/04

Tjo! Satt uppe och kollade Shutter island igår. Stört (bosktavligen STÖRT) bra, dock ska vi ju inte glömma faktumet att jag är världens mes. Tyckte den var äcklig jag. Hehe. Och inte sov jag bra sen heller. Hade sovit för länge på morgonen, hade antagligen stegring, var rädd efter filmen och hade helt SJUKA febertankar/drömmar. Sov väl i alla fall 3-4 timmar. Känt mig mer död än levande idag. Ligger för tillfället i soffan, är bitter och tragisk. Har en sjukt värkande kropp, halsont och nästäppa. Tänker dock fara på kvällens sista danspass i alla fall. Nope, jag har inte lärt mig av mina 3235 tidigare misstag. Nej men, måste verkligen lära mig dansen då vi har uppvisning om mindre än två veckor! :)
Nu gossipgirl, ha en fin kväll!
Dessa bilder har då absolut INGENTING med inlägget att göra. :)

Söndagkväll

Tjena! Gårdagskvällen spenderades inte bara hemma i alla fall, for ut en liten sväng. Kom dock inte hem alltför sent sen heller, så var ju rätt skönt. Idag har jag varit hos Saine. Kollat Beck och skrattat. Härliga grejer!
Ikväll har jag försökt kämpa mig igenom berget av skolarbete vi har fått. Fyfan det var jobbigt, är dock i princip klar nu. Något annat, ännu jobbigare är faktumet att jag börjar bli sjuk igen. Tror jag i alla fall, har så ont i halseeen. Var faktiskt beredd haha, blir nämligen ALLTID sjuk precis innan alla dansuppvisningar, då jag behöver vara frisk som mest. Jävla oskriven regel alltså, haha! Så nu blir det väl mängder med te och ingefära för att försöka hindra det innan det bryter ut på riktigt.
Hääääär vill jag gärna vara igen. Tåget från Milano till Venedig. Älskar att åka tåg (haha), älskar att vara i Italien. SNART är man där igen!

You can get addicted to a certain kind of sadness

Hade en trevlig men oplanerad gårdagskväll med ett sjukt slut. Kommer dock skratta länge åt det. Idag har jag chillat med Anna och senare även Ida. Har kollat lite korp, varit till smarket och kikat film. Är himla trött nu, men fortfarande inte helt säker på var kvällen slutar. Vi får seeee, ha en bra lördag ni i alla fall! :)

Annas och mina insta-bilder

There is a difference between dreaming and pretending

Tja! Är ledig idag eftersom lärarna är på nåt.. jag vet inte, borta är de i alla fall. SJUKT SKÖNT! Idag har jag hittills sovit och städat rummet. Känns seriöst som att jag städar det hela tiden?! Haha. Ska hur som helst strax ner till stan med Janina också. :)
Är förövrigt sjukt lycklig över att min danspepp stigit till en nivå den typ aldrig varit på förut, haha! Har haft det lite tungt med det senaste tiden, tappat all motivation och känt mig helt sämst. Men nu har jag blivit påmind om hur mycket jag älskar det igen! Och det är allt jag behöver, japp fjanten#1 här.
Aja, nu stan, ha det fint!

Like a reflection of my lonely mind finding what's been missing in my life

Jag vet det redan, NI vet det redan (efter allt för mycket tjat) men... jag bara måste igen. JAG ÄLSKAR ATT DANSA

Ilfracombe

Tjenaa! Natten till måndag spenderade jag med att halvligga över soffan och gråta av skratt till gamla keyboard cat-videor och annat kul. Inatt sov jag däremot 10 timmar. Någon skillnad i trötthet dessa dagar? NEJ. Ah, vad slut jag är. Har i alla fall haft en helt bra dag, hyfsat kort skoldag och några timmar dans. Nu blir det chill och gossipgirl, hejs!
Helt stört i skallen vad jag saknar England och alla fina människor jag träffade där

16042012

Tjena! Queenkonserten var jättebra, Show must go on var exakt så grym som jag förväntade mig och under Bohemian Rapsody stod håret rakt upp på armarna, haha.
Igår for jag ut till mormor&morfars stuga med mamma. Och fyfan vad skönt det var, att bara komma bort från allt. Visst, jag säger alltid att London och New York är de bästa ställena på jorden, men ibland kommer tönten i mig fram och bara stortrivs mitt ute i Hammarlands skogar också. Där kan man verkligen andas.
Hann även med att träffa Saine och grilla vid stenkrossen med några. Himla fint!
Idag har jag varit trött, sov alldeles för lite inatt igen. Har dock nästan 4 timmars hål, så överlever, heheeee. Dagens största utmaning blir trippelpasset dans ikväll. Men det ska väl gå det med! Insåg förresten nyss att jag har EN full skolvecka kvar innan sommarlovet. Sen är det bortresta lärare, 1:a maj, resa, provperiod osv. UNDERBART!
Nu ska jag kika serier och försöka sova lite, ha det fint!
Sista bilden är Idas!

QUEEN

Tjena! Imorse vaknade jag halv 11, och klockan 11 skulle jag vara på dansskolan.. Jo, jag älskar att dansa, men var inte den starten på helg jag behövde just nu. VILL JU SOOOVA!!! Haha, träningen gick i alla fall helt okej, fast orkade knappt röra mig haha. Stannade kvar på dansskolan ett tag och bara snackade med Celinda, vad skulle jag göra utan dig?
Annars har jag varit hos min fina Saine idag också. :)
Sitter för tillfället och lyssnar på Queenlåtar och taggar kvällen, haha. Ska till Alandica och se på när min pappa och massa andra framför "A tribute to Queen", en stor konsert typ. Såg musikalen "We will rock you" i London i somras med samma låtar, och tyckte det var grymt. Show must go on är ju faktiskt bästa låten på jorden egentligen. Den borde ni lyssna på, om ni inte redan gjort!!
Aja haha nu har jag babblat klart, ha en bra kväll!

Senaste dagarna

Tjoo! Alltså va, jag hinner ju inte blogga mer. Eller ja, med det menar jag ungefär att jag "bara" hinner blogga 4 gånger i veckan typ. Men det är lite för att vara mig!!
Anyways, senaste dagarna. Har dansat en hel del. Onsdagskvällen kan beskrivas med att mamma dagen efter sa "Ja gud, jag trodde ni hade släpat in 17 pers i huset", när det egentligen var så att jag och pappa kände för att sjunga lite. :) Skolan har varit en plåga, trodde femte perioden skulle bli skön men är alldeles för skoltrött för att kunna uppskatta det. I torsdags var jag även på bio med Hanna. Titanic i 3D. Finaste jag sett, aldrig nånsin gråtit så mycket till den som då!
Igår var vi några hos Anna, riktigt mysigt! Tack för den kvällen. :)

Lite bilder från veckan
Sådär kände Celinda (och jag) inför onsdagens långträning

Airplane

Blev tvungen att vara på dans nästan 4 timmar igår. Slutade med att jag låg på golvet i dansskolan, när klockan började närma sig 10, och nästan grät av skratt åt vad som helst. Sjukt vad rolig gruppen är alltså. :')
Idag är jag trött som ett as. Skolan var jobbig, men fick ut lite prov som jag är jättenöjd med i alla fall. Ska strax iväg på onsdagens vanliga 3 timmarsträning.. Må Gud vara med mig, skulle jag behöva säga. Tur att jag har köpt choklad.
Lite flygplansbilder, i brist på annat. Om mindre än en månad är jag uppe och svävar på moln igen så att säga, längtar!!

Tjena

Invigde period 5 med ML4, alltså sista mattekursen för i år.. Lär slita boken i 1000 bitar innan den är slut. Annars har dagen varit helt bra ändå, dock ganska stressig. Slutade 4, 20 i 5 skulle jag befinna mig på dansskolan, ombytt och klar. Före det måste jag till stan för att köpa skolgrejer + via hem och äta nåt. Sen vid lite över 5 raceade jag vidare på nästa danspass, som höll på till 7. När det var över tänkte jag börja bege mig hemåt för att chilla så jävla hårt resten av kvällen. Då fick jag veta att vi har en till extraträning med åmi, halv 9... Jag fattar inte, jag FATTAR VERKLIGEN INTE hur jag ska orka med det, haha. Aja, får ta det bara. Hoppas ni har en bra tisdag!

The only thing I need

Känner att jag verkligen, verkligen måste få dansa igen snart!
Hade en sjukt skön kväll hos Ida igår med film, fifa, trevligt sällskap, bastu och en jävla massa skratt!
Idag har jag mest chillat, även varit via Saine, mormor&morfar och Ida. Trevligt alltihop! :) Nu ligger jag och har inga större planer på att sova, eftersom jag ändå sov så länge imorse. Börjar dessutom halv 12 imorgon, guld. Älskar mitt nya schema.
Aja, nu blir det serier, ha det bäst hörni!

Well I'm still lost

Tjena! Hade en fruktansvärt trevlig kväll hos Ida, även om saker senare inte riktigt gick så jävla bra ändå. Börjar vänja mig, så att säga. Stapplade i alla fall hem vid 7 på morgonen, och vid 12 for jag tillbaks till Ida för att hjälpa till. Satt mest vid köksbordet och garvade med henne, Cia och Ofelia. Tack Ida i alla fall, blir alltid lika kul hos dig!
Annars har jag mest chillat med vänner och sånt där trevligt. Är så glad att jag har dem att det är sjukt.
Nu ska jag väl ta tag i mitt liv, som jag ändå lyckas fylla med problem hela tiden. Vad är det för jävla fel jag har. Japp, jag vet att man inte ska blogga om sånt, men jag UNDRAR FAN. Så jävla trött.

Men nu skippar vi det, och laddar upp lite bilder från i fredags istället:
Haha, gillade uppenbarligen att springa runt och ta bild på mig själv med en massa, hehe sorry för många såna bilder..

Fredag

Tjenaaaa! Gårdagskvällen blev otroligt bra, tack för den! :) Nu sitter jag och taggar för ännu en förhoppningsvis jäkligt bra kväll! Blir middag hos Ida med samma tjejer som på nyår minus Pernilla. Var (enligt Idas uträkningar) 4 månader och 7 dagar sen senast, så nu var dags igen! Sjukt att det var så länge sen nyårsafton.
Ska i alla fall strax iväg till Anna och fixa och trixa lite, ska bli sjukt kul att träffa henne igen också! :)
Men nu duschen, ha en finfin fredag nu hörni!

5e april 2012

Tjoo! Dansen gick bra de första timmarna, i slutet var jag dock redo att bara lägga mig ner och dö. Verkligen, var så trött att jag knappt visste vad jag hette. Aja for vid 9 sen och hade ett himla mysigt slut på kvällen i alla fall.
Idag sov jag till 1 (♥♥) och lagade sen världens frukost, fään vad gott. Har chillat hela dagen nu, varit ute och gått också. Asskönt, nu ska jag sktrax iväg till Janina för att fira hennes födelsedag i efterskott med några fina!
Igår och idaaaag

LOVLOVLOV

Gjorde någon skum balansövning stående på tå på ett ben på dansen i måndags (jessus vad många "på"), vilket resulterade i att det känns som att min ena vadmuskel dragit ihop sig till en boll nu. :) Haha, aj.
Det hör dock till den mindre viktiga informationen i detta inlägg, för hör på detta: Helvetesperiod 4 är nu helt över, det är även proven, och nu är det påsklov!! Vet inte vart jag ska ta vägen, är så lycklig. Haha. Idag skrev jag spanskaprov och fick sedan ut matten och engelska.. Lipar lite av glädje över dem, hehe. Efter skolan har jag städat hela rummet, NICE START PÅ LOVET! Nä men skönt att ha det gjort, nu tror jag resten av ledigheten blir riktigt bra. :) Ska strax ikväll på dans, som håller på hela kvällen. Med tanke på att jag är så trött att jag typ somnar så fort jag sätter mig ner känns det ju lite ostabilt men äh, det blir nog bra.
Haha, denna skitfula bild beskriver senaste tiden rätt bra. Kaffe i MÄNGDER för att överhuvudtaget orka med alla jävla prov. Även för att inte somna 5 gånger i minuten pga sömnbrist. Misstänker att jag utvecklat ett litet beroende nästan..(!) JAG, KAFFE. Oj. Sen visar ju bilden även hur fruktansvärt tråkigt jag hade under pluggtimmarna, då jag valde att ta en bild på min kaffekopp, och dessutom anstränga mig och redigera den. Yeey.

3e april

Tja! Lite stressigt har det varit nu under provperioden men NU mina vänner, nu är det bara ett prov kvar!! Jaaaaaa.
Igår slutade jag vid halv 11 tack vare en inställd lektion. Hela dagen på sig att plugga. Dans hela kvällen. Det var planen. När började jag plugga? Klockan 8. Haha, orkar ju inte!! Spenderade dagen på stan med Ida istället, 1233 gånger trevligare. Drack typ 3475 liter kaffe (sover alldeles för lite) och kikade bl.a. in på det där nya, vad det nu heter.. Modehuset Alice? Nej, va? Haha anyway fanns det helt sjukt mycket fint där, något sånt behövdes verkligen på Åland!
Sen for jag via skolan snabbt, dog av stress och skrev ut 34875 papper. På kvällen dansade jag första passet men skippade det andra. Som sagt, provläsning. Gud vad jag är trött på det nu.
Aja, nu blir det svarta katten med Ida!

MIN HELG

Tjena! Har haft fullt schema hela helgen typ, bra har den dock varit ändå! I fredags var jag på innebandy och sen stannade jag i västernäs resten av kvällen. :) På lördagen var det bara att tvinga sig upp vid 8 och fara iväg och jobba! Tungt, men nu har jag i alla fall två jobb fixade till sommaren. :) Sedan stack jag hem, fixade mig och for på dans. Först var det övning och sen uppvisning på Indigo, andra helgen i rad! Helt sjukt roligt! Dundertjejerna är så jäkla härliga! Efter uppvisningen for jag ut till Vikingahallen för att kolla på nattcupen. Kom dit i pyjamasliknande mjukiskläder+världens mest fixade, lockiga hår och 30 ton smink. Looken efter uppvisningar alltså, helt snyggt.. Var i alla fall en bra kväll det med! Idag har jag pluggat och pluggat. Skoj! Sov till 1 så kommer inte kunna sova före 3 inatt typ. Aja, hoppas ni haft en bra helg ni med! :)
Fredagsglad, Idas och min middag, städning av hotellrum och gossipgirl+glass efteråt!
♥!
Duktiga (och glada) killar och Mange med pippi foten

RSS 2.0