Måndag, 28/02

Tjena! Fyfan vad jobbigt allt blev nu helt plötsligt. Avskyr att vara hemma, längtar bort så in i helvete.
Var i alla fall galet kul att träffa alla igen. Annars var det rätt stressigt idag, och kul att imorn, onsdag och torsdag kommer vara MINST lika stressiga!
Aja, var i alla fall skoldag först från 9-3, sen chillade jag med fantastic 4, och efter det iväg på dans! Härligt var det! När jag kom hem pluggade jag samhälla som ett as, men nu orkar jag fan inte mer.
One Tree Hill kallar, haha natti!
Haha, vill tillbaaaaks :')

16:27

Tjoo! Hur är det med er? Själv så, well, känner redan vinterdeppen komma tillbaka. Vill inte vara här. Fryser häcken av mig. Vill bara gömma mig här inne. Vara inne tills våren kommer. Anyway, idag ska jag plugga. Shit vad kul mitt liv blev igen helt plötsligt! :)
Och två av mina finisar kommer hem ikväll först, vad jag har saknat dom och flera andra! Det blir det enda positiva med morgondagen, att få träffa alla igen!
Hade tänkt ladda upp bilder idag, vi får se om orken infinner sig! :) HAHA, sitter och garvar högt för mig själv när jag kollar på bilderna och tänker på alla sjuka jävla grejer vi skrattade åt, alltså kommer nog aldrig sluta garva åt vissa av de sakerna..
Men nu kallar samhällaboken! Är så ointresserad av det vi håller på med att det är sjukt. Uschusch, men bara 3 prov kvar nu i alla fall! :)
Tills vidare laddar jag upp 3 bilder från Spanien, alla tagna av Fredric tror jag! :) Saknar redaaan

Hemma igen från Gran Canaria

Heeeej! Nu är jag hemma igen, förlåt för att det inte blev nåt turistinlägg men något säger mig att ni överlevde! :) Är apatisk av trötthet nu, har rest från 4 på morgonen spansk tid, till 1 på natten finsk tid. Fysatan. Dessutom lyckades klantarslena på flygplatsen se till så mitt bagage blev kvar i Las Palmas. Så har inga kläder med hem, inga laddare, ingenting typ. Great. Förövrigt var det riktigt jävla kaos på flygplatsen imorse annars också. 5 minuter före flyget skulle avgå stod vi fortfarande i kön till passkontrollerna, medan andra bara trängde sig före som fan. Arg man blev.

Anyway, text och bilder om resan kommer imorgon. Kan i alla fall säga att den här resan överskred mina förväntningar så mycket som det bara går! Sjukt, har haft en näst intill perfekt resa! Underbara vänner som sällskap, så mycket skratt att jag typ har 24-pack nu, perfekt väder med sol och 25 (ibland 30!) grader, fint ställe, och ett himla nice avslut!
Men nu ska jag nog sova, sov i princip ingenting inatt. Hoppas att ni alla har haft en helt gryymt sportlov! Vi hörs imorgon, sweet dreams♥

@Arlanda

Tjenatjena. NU är det sista inlägget här, haha. Sitter på Arlanda, eller, ett hotell vid Arlanda. Mysigt som fan är det. :') Ska käka middag nu och sen vänta på Emelie och Fredric som borde vara här om en timme eller så. Imorn blir dett uppstigning 5, weeey. Fast på hemvägen måste vi gå upp vid 3 på natten typ, så ska väl inte klaga haha.
Åh, blir så asigt underbart att slippa kylan inom ett antal timmar alltså. Ska fan klättra upp i en palm och sjunga Spaniens nationalsång! Eller nåt sånt. :) Viktor meddelade dessutom att vädret är fint, låt det hålla i sig!!
Jaja, nu käk! Återigen: Hoppas verkligen ni alla får ett grymt bra sportlov! :) Fan vad jag kommer sakna vissa. Jaja, har man överlevt förut lär man väl göra det igen.. :')

Puss och hejdå!


I'm off to España!

Haha, det är ju typiskt att jag ska måsta sluta här nu, precis när jag verkligen börjat gilla detta på riktigt! Den här dagen var riktigt nice, fick fota och fixa ihop små "skyltar" som Mariedea ska använda, lära mig mer om InDesign, samt redigera lite mer. Vill inte sluta nu, haha. Men, är ju tvungen. Har lite grejer att fixa som sagt, innan båten går. Och imorgon lyfter flyget... Mot Barcelona. Haha, japp, vi måste mellanlanda. Påväg till Kanarieöarna. Galna grejer alltså. Ska i alla fall bli kul att se den staden. Från luften typ, lär ju inte hinna turista så mycket där.
Och sen blir det då vidare ner till GC, för 8 dagar av CHILLANDE. Fyfan vad skönt. Hoppas vädret blir bra bara.
Nu känns det hur som helst förbannat välbehövligt att få komma bort från stressen och kylan.
Lär antagligen hitta en dator där nere och ladda upp nåt sånt där fånigt "Heej, har ar det bara fint, solen skiner och idag var vi pa stranden..."inlägg. Får hoppas jag hittar en i alla fall!
Nu vill jag bara önska er ett riktigt grymt sportlov, var ni än tillbringar det! Ha det riktigt bäst, så hörs vi sen!
PUSS ♥

3pics

Ytterligare 3 bilder jag har fixat och trixat lite med (eller okej, mittenbilden har jag inte redigerat så mycket men) på jobbet. Gillar min prao mer och mer alltså, haha. Så, här kommer den fåniga standardkommentaren på min blogg: Kommentarer gör mig skitglad! :')





Lite om gårdagen då också: var så stressad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.Helt jävla insane. Hursomhelst, så spenderades eftermiddagen med Hanna (TACK för hjälpen!!). :) Och så dansade jag hela långa kvällen. Fyfan vad underbart det var, helt sjukt. Speciellt modern dansen. Baletten var ju lite av en utmaning, HEH. Gudars alltså. Efter träningen drabbade den vanliga tröttheten mig och Celinda, så det slutade med att vi stod och skrek för att vi hade en sån ålderskris. Vafan, om 9 år är vi ju hälften till 50!! Haha.
När jag kom hem fick jag nåt fel, måste ladda ner maaassa låtar för tredje gången för att alla tidigare gånger hade failat. Fick sitta till halv 1 och hålla på med bara det.

För tillfället sitter jag och jobbar med mina bilder och dokument, bloggar lite haha. Är galet stressad igen. Ska köpa present, hörlurar, böcker, packa klart och säga hejdå till massa fina vänner innan jag far med färjan i eftermiddag. Lugnt alltså, helt lugnt! Haha. 
Men vi hörs senare idag hörni, puss på er!

tjaaaa

vi får se om malin märker det här sen, men hanna gästbloggar här hej! :D 
Malin stressar som faaaaaaaan om resan och allt och springer runt här som en galning ;) 
Men nu ska jag fixaa hennes musik så hon slutar stressa så ;) 

ps jyrkkä är bäst  ;)
/ hännääää

two paradises in one



Tjo! Har suttit och försökt lära mig grunderna om Adobe InDesign hela morgonen, med hjälp av världens fjolligaste nybörjar-cd. Haha, det går sådär. Men rätt intressant är det.
Har även redigerat en miljard bilder typ, bl.a den där ovan.
Nu ska jag strax på lunch med Saine, Svarta Katten.♥ Efter jobbet blir det även fika med Hanna, hoho! :')

Och imorgon far jag. Whuut? Lite galet. Men förbannat skönt, orkar inte med en minut till i den här förbannade kylan. Heh, i och för sig kanske ni har noterat lite av min opepp till att det blev Gran Canaria istället för underbara Egypten.. Men det är okej ändå, har Emelie, Fredric och Viktor där, Maspalomas-stranden (världens härligaste ökenstrand) i närheten och FÖRHOPPNINGSVIS även några plusgrader, hehe. Men att, skriver nog garanterat igen innan jag drar!

Men nu MAAT! Puss!

Frozen land


 


























Puh! Kan säga att detta var lugnt den smärtsammaste fotograferingen i hela mitt liv. Dog fan av kyla, fyhelvete vad ont det tog haha. Och redigeringen var lugnt den som tog längst tid av alla gånger jag har redigerat något också. Vet inte om det var värt det med tanke på hur resultatet blev.. Men skulle i alla fall bli sjukt glad om ni ville säga lite åsikter? :)

Klippt mig

Tjenare. Sjukt chill dag idag! Har kollat på massa filmer på datorn som lär en allt och lite till om photoshop, läst i någon sån här journalist/fotograf/designer-bok, redigerat och fixat med bilder och lyssnat på musik. Gillart.
Efter praon var jag och klippte mig.. Har känt att jag måste göra det ett tag nu, gjorde det i juni senast. Men hatar det, fyfan att det alltid måste bli så kort. Just när folk börjat säga så gulliga kommentarer om hur långt mitt hår blivit - så klipper jag av det.
Aja, nu får vi hoppas det växer till sommaren i alla fall! Och inga slitna toppar, det gör fan min dag det haha.
Hur som helst, när jag kom hem igen idag var jag med Saine, Viktor och Jacke. Skrattade som en jävla dåre. Och imorgon far Viktor iväg till Spaaain, han får checka läget på hotellet åt oss i förväg, innan vi kommer dit två dagar senare, haha!
Nu ska jag iväg på dans (förkylning, känn dig ignorerad), ska bli awesome!
Vi hörs sen hörni!

Sånt här pysslar jag med just nu

Så, inte klagar man på jobbet. :') Är dock hungrig som ett as, och lär ju bli lite uttråkad av detta efter ett tag. Hungrigheten ska jag i alla fall göra något åt om en timme, lite mer, då blir det Hesselunch med Saine haha! Gillas. Nu ska jag återgå till Photoshop och InDesign. Pusspuss!

Första praodagen

Tjena. Finns nog inte en enda jävel som missat vad det är för dag idag, hehe. Så att, hoppas ni har haft en riktigt fin alla hjärtans dag! :) Min dag har väl varit... Lite märklig. Hade prao, och det var nog ingen plats för praoelever egentligen. Men de som jobbade där var himla trevliga i alla fall! Har hur som helst fotat och redigerat, och det är ju trevligt. Gillar att jag fick århundradets hostattack mitt under morgonmötet. Alla tystnade, tittade lite oroat på mej, som halvlåg där med tårarna rinnande och nästan spydde av hostattacker. HAHA, fysatan vad fult, fick lämna rummet och stå och dö av hosta i rummet intill i några år. :) Att gå ut och fota i det här vädret gick inte heller så bra. HATAR vädret, hur fint det än är så HATAR jag det. Så kallt att man inte vet vart man ska ta vägen. Ville ju bara gråta när jag gick där med kamera och linser och fanskap i mina händer. Men bilder vart det, de kommer säkert upp här sen!
Aja, annars har dagen nog varit bra! :) Efter "jobbet" stack jag till Viktor och chillade med honom, Saine och Jacke. Sen iväg på dans. Kanske dumt då jag inte är frisk, men ORKADE verkligen inte skita i det. Det var nog helt nice i alla fall! Nu ska jag nog chilla mest. Skönt som fan. Hoppas ni andra får ett finfint avslut på den här gulliga dagen i alla fall! :')
Lite såhär passande bild till dagen tänkte jag :')

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself

Idag mådde jag rätt skit ett tag. Hatar när det blir så, och hatar när det bara är mitt eget fel.
Men sen tog jag iPoden och gick ut och gick i över en timme och fyfan vad skönt det var! Stod vid strandpromenaden i solen med underbara låtar i öronen och bara blundade, haha. Inte ett moln på himlen, spegelblank is på havet, sol som värmer och helt orörd snö, VARFÖR hade jag inte kameran med?!
Kom hem med några förfrusna tår och ett mycket bättre humör sen. Ikväll har jag käkat middag hos mormor&morfar, och nu måste jag ta tag i ett skolarbete. Och ja, det är prao imorn. Förbannat att skolan ska förfölja en hela tiden alltså.

Gårdagskvällen, prao och förkylning

Hejsanhej. Gårdagskvällen spenderades hos Jacke med honom, Saine och Viktor. Vi lagade middag, käkade och drack tills vi trodde vi skulle dö (har aldrig i hela mitt liv varit så mätt), kollade på film, och hade allmänt jättetrevligt. Skön kväll!
Idag är det söndag och jag har ingen söndagsångest i och med att jag slipper skolan imorgon. Vi har prao den här veckan nämligen. Vanlig ångest har jag dock ändå, är nervös inför praon. :') Ska i alla fall vara på en reklambyrå. Har tyckt att art director verkar vara ett rätt nice yrke ett tag så, därför är jag där. :) Hjälp, bara de inte förväntar sig att jag ska ha värsta skillsen när jag kommer dit.
Aja, nu ska jag dammsuga rummet, sen kanske gå ut en sväng eller något. Förresten, så blir jag helt jävla slut i huvudet på min förkylning. Får den alltid två gånger. Är sjuk, frisk i någon dag, sen blir jag sjuk igen. Nu känns det som att hela mitt huvud håller på att sprängas och halsen irriterar och kliar som fan.
Jaja, ska sluta klaga. :) Cya!

Right now

Tjenahej! Har packat och laddat ner massa nice musik hittills idag. Nu tänkte jag börja dra mig ner mot stan för att träffa Saine. Vi ska bl.a. handla käk, för ikväll blir det middag med Viktor och Jacke! Fina grejer. Men vi hörs senare, måste rusa nu!

120210

Tjena! Så förbannat underbart skönt med helg! Nu blir det inget mer risigt ÖHS på två veckor. :)
Igår skrev vi då finskaprov, har aldrig varit så orolig och stressad över ett prov, någonsin. Men det gick.. som det gick. Har ingen jävla aning faktiskt. Satt iallafall och och dog av tyst asgarv för mig själv under provskrivningen, för att min text som jag skulle skriva på finska var så sanslöst, patetiskt dålig.  
Aja, sen hade jag digibild också, fick en bild färdigfixad, skönt.
Efter skolan var jag med Saine, Jacke och Viktor, trevligt! :)
Igårkväll hade jag tänkt chilla men sen fick jag nåt spontant ryck och stack till Benne där det var lite folk. :)
När jag kom hem var jag helt sjukt äckligt trött. Låg vaken hur jävla länge som helst natten före, hade 3294556 finska ord och regler som snurrade genom skallen och kunde fan inte få ut dem! Sen fick jag hosta igen också, fyfan.
Idag ska jag börja packa lite. Jag älskar att resa, jag är inte bitter (jä ä intä bittär) försöker jag intala mig själv.. Hehe. Skönt att Egyptens president avgick igår, så vi hade antagligen kunnat åka till Egypten i alla fall. Vadå, bitter, jag?!
Puss

Snack om allt och inget

Att slå på datorn ikväll var bland de dummaste besluten jag gjort i mitt liv. Är helt sönderstressad nu. Lär ju inte behålla mitt gamla finskabetyg efter imorgon.. Menmen. Har även gjort lite digibildsarbete, nöjd med det. Eller, är nöjd att jag gjorde det. Är absolut inte nöjd över resultatet. Haha.
Nu sitter jag omgiven att böcker, och med finskapapprena i famnen. Måste fortsätta plugga nu alltså.
Tidigare idag var jag ju på dans också. Börjar verkligen gilla en dans vi fått lära oss lite på random bara. Får lite abstinens redan, vill dansa igen. :)
Yesyes, och imorgon är det fredag och sista vanliga skoldagen på två veckor och jag är så FREAKING LYCKLIG över det!! Ska fan beskriva min lycka genom att..... eh, nu kom jag inte på nåt tillräckligt drastiskt. Menmen. Ska CHILLA så jävla hårt resten av februari nu. Förutom praon. Har ingen uppfattning om den, om det blir chill eller maassa arbete. We'll see.
Men hörni, vi hörs imorgon! Puss på er

Londonx2

Hallå! Chill dag. Tror jag. Minns inte riktigt, haha. Sjukt när man har blackout om vad som hände för någon timme sen. Hkn var iallafall nice, fysatan vad mätt jag blev, ville ju bara spy. Men gissa vem som stod i köket och käkade på sin hemtagna morotskaka igen då för typ 3 minuter sen? Haha, jag blir ju förfan hungrig hela tiden!
Wellwell, nu tänkte jag fara på dans strax. Gillart. Ikväll ska jag plugga. SOUMEKSI! Ja fyfan vad jag ska plugga. All grammatik har destinationen MITT HUVUD. Får se om vi lyckas. Tvivlar. Sen ska jag fixa på digibilden också. Damn it. Ohyes, nu fick jag slut på saker att skriva om. Vi hörs senare! :)

Stress (typ mest förekommande rubriken på denna blogg)

Tjena! Och jag fortsätter stressa och ha fullt upp hela tiden. Även om sportlovet mest får mig att vilja gråta för att allt ceppade ihop, så längtar jag som fan! Komma bort, kul sällskap, förhoppningsvis få lite sol.. Sitter fint.
Hur som helst, dagen: Skola först. Ville sjunka genom jorden, fick ett prov överstökat, dog av tristess, fixade med digibilden (tack Amanda!) och så vidare.. Efter skolan var jag med Saine, fick för mig att färga håret. Var skitmissnöjd i början, men nu känns det ändå helt bra. :) Och nej, jag har inte gjort nåt drastiskt, bara det blonda vanliga haha.
Imrgon kommer jag också ha fullt upp. P.g.a av massa saker men först och främst: finskaprov på fredag. Har aldrig i mitt liv varit så totalt lost när det gäller ett prov. Finskan har gått helt värdelöst i nian.. Får ett papper med uppgifter på lektionen, tittar på pappret, lägger ner det, tomt, sätter på iPoden och stirrar i väggen resten av lektionen. Typ. Haha, suger ju någge vettlöst.
Annars har jag dansat hela kvällen. Min stackars tränare är sjukskriven. Suger också någge vettlöst. Men, ÅMI:s danslinje har ju som tur är en annan duktig danslärare, så vi hade henne hela kvällen. Kul att göra lite nytt! Dock jobbigt att detta händer nu, när vi är mitt i allt komponerande.... och där slutade ni bry er. Haha!
Nej nu hörni, måste jag plugga!!
Puss!

Stressad men glad

Är så stressad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hundra miljarder saker snurrar genom skallen, varv efter varv och jag vet att jag måste ta tag i allt NU! Fyfan, vill bara bort från.. nuet.

Idag var iallafall en himla fin dag! Haha, känns som det är första gången på ÅR jag kan säga så. Skolan var ju jobbig som fan i och för sig, men det gjorde inte så mycket. Solen sken, jag skrattade så jag grät på svenskan med Ida, (kommer ALDRIG sluta garva åt det där!), tillbringade eftermiddagen med Saine, Viktor och senare Jacke, käkade pizza med dem, skrattade som fan och hade förbannat trevligt. :)
Efter det var jag hem en sväng, begravde facet i skolböckerna och sen for jag iväg på dans. HELT GALET hur mycket jag älskar det. Påväg hem var jag helt överfull av energi, kunde verkligen inte bara gå hem och sätta mej vid skolböckerna, visste att jag i så fall skulle vara TVUNGEN att dansa som fan i mitt rum först haha! Och det hade jag verkligen inte tid med. Så, jag hade inget annat val än att skruva upp volymen på iPoden, slänga ner huvan och rusa hem allt vad jag orkade, blandat med lite baletthopp. Haha, måste bara få ut all glädjeeee! :))
Sen dess har jag pluggat som en jävla dåre, fyfan i helvete haha.
Nu ska jag fortsätta plugga!
Puss på er!

20:51

TJA. Dansen gick rätt dåligt i början, haha. Kände mej bara bitter och minnet hade åkt riktigt jävla långt bort på semester. Andra timmen gick det dock bättre, så då blev jag glaad. :)
Nu har jag duschat i hundra år och käkat middag. Nu är det en hög skolböcker som väntar på mig.. Fast nä. :)
Lyssnar istället på musik och kollar på bilder från alla delar av jorden förutom där jag själv befinner mig och önskar mig bort, långt bort.

Kollar även igenom lite random album från sommaren/hösten 09 hihi.. Hittade då bl.a denna bild på mej och Nora, gud vad jag saknar dej unge!!

Nämen tjena

Har inte mycket att säga om dagen.. Blev nöjd över matteprovet..? YES vad ni bryr er! Ganska värd dag tycker jag. :) Nu efter skolan har jag typ käkat. Haha, är hungrig dygnet runt alltså. Och nu ska jag strax på daaans, känns fint.
Igår kväll kollade jag ju förresten på film med Saine, Jacke och Viktor som sagt. :) HAHA, störd kväll alltså. Var så förbannat trött, så låg mest och asgarvade åt ingenting och snackade så jävla mycket bullshit. Peter Pettigrew gjorde fan kvällen, och resten av mitt liv med. 

Sunday, 16:36

Hej! Igår gick jag till Saine och chillade på dagen, kollade Vänner och så. :) På kvällen kom Emelie och Fredric hit och käkade middag. Efter det satt vi mest och snackade, skrattade och kollade massa filmer halva natten. Fortsatte med det idag med. + Femtio ton onyttigheter. Haha, jessus. Trevligt som fan har jag i alla fall haft det! Nu ska vi göra vårt bästa för att få detta sportlov att bli så bra som möjligt! Svårt att misslyckas i det sällskapet, haha.
Och på tal om det,så har Egypten varit inställt i en vecka nu och jag är fortfarande lika chockad. Att ha gått och längtat i ett år och sen, 3 veckor före, få reda på att man måste vänta minst ytterligare ett år, om inte mer, det är bittert. Förbannat jävla bittert. Men men! :) Nu tänker jag risa upp mej, och gå ut. Solen skiner och det händer fan inte ofta nu för tiden. Så det blir promenad nu, sen en låång dusch. Ikväll ska jag antagligen chilla med dom 3 vanliga haha, alltså Saine, Viktor och Jacke. :)

godmorgon

Och nej, jag har inte gjort nåt slags försök att locka håret till värsta galafrillan, sov med knocka bara, haha..


Hej hej på er. Helt galet skönt att få sova ut. Aah, har varit så äckligt trött hela veckan. Nu ska jag väl gå ner och käka nåt och senare ska jag antagligen träffa Saine. :) Ikväll kommer Emelie och Fredric hit, det blir film och massa gott. Haha, känner nyttigheten. Men whatever. :)
Hörs sen!

Gillart

Tjaa! Har haft en riktigt nice kväll. Har kollat på film, spelat tv-spel, fettat mej, lärt mej lite grejer på gitarren (romanza♥), snackat och garvat som fan med Saine, Jacke och Viktor. :) Skönt att göra nåt annat och inte bara sitta och överfundera på saker. Hehe, har gjort det lite för mycket senaste tiden.
Så det vart en jäkligt skön kväll. Nu ligger jag i sängen och ska strax kolla lite oth, innan det blir dags att sova längelängeläänge... UNDERBART! Ord kan inte beskriva min lycka.
Men så att, puss och godnatt på er!
Sköna tider i maj, vill ha tillbaks det så jäkla mycket!

and she's dancing like she's never danced before


Tjeena! Har varit en helt okej skoldag. Skrev engelska prov, vilket gick bra! Dog dock lite först när de hade failat (är jag förvånad?) och satt in en uppgift med ord vi aldrig haft, då kändes det ju sådär skitbra.
Aja, sen sket jag i digibild och for till Strandnäs och dansade. :) UNDERBART att vi antagligen ska dansa till två av de absolut, genom tiderna, bästa danslåtarna! Ooh, blir lite lycklig jag. :')
Missade bussen med typ en sekund så gick hem sen, tänkte nästan enbart på Egypten (när jag inte komponerade steg i huvudet som vanligt.. gud, när ska jag sluta haha) och jag förstår inte hur jag nånsin ska komma över besvikelsen!! Aja, nog snackat om det.

Till ikväll hade det funnits rätt grymma planer, men de failade pga sjukdom, jobbigt. Haha, det där lät som taget ur ett protokoll eller något. Men i alla fall, så tror jag kvällen blir rätt bra ändå. :)
Vi hörs, pusspusspuss

When I'm far too tired to fall asleep

Tjo! Ikväll har jag tagit en låång dusch och sen pluggat engelska. Gick rätt bra, så nu känns det helt fint. Tror jag.
Ska försöka sova tidigt ikväll sen. Haha, i alla fall försöka undvika en natt som gårdagens. Den var fan sjuk. Jag var för trött, alldeles för trött. Så trött att jag inte kunde somna. Låg och dog av trötthet, men somnade inte!! Sen gick jag in i nåt dröm-vaken-halvslummer-stadium.. Det var fan det sjukaste nånsin. Jag drömde fast jag trodde jag var vaken, jag trodde det var nån i mitt rum men orkade inte bry mej, och jag såg.. Vad fan var det.. flygande minimänniskor? HAHA, måste ju fan ha haft feber igen eller nåt... Sen vaknade jag upp i ett ryck också, med en låttext så jävla tydligt i huvudet! Jag kunde verkligen höra Cher som sjöng för full hals "I've been loosing sleeeeep!" Alltså va. Va. Jag är ju sjuk i huvudet.

Aja, nu ska jag käka nåt, sen kolla oth och sova. Skönt med fredag imorgon. Fast shit.. Har digibild och som vanligt har jag inte gjort ett skit. Dessutom skulle jag också vilja fara till Strandnäs på danstillval där, som Erica erbjöd.. :') Fan, vill kunna gå på båda tillvalen, för även om det inte låter så på min blogg, så tycker jag faktiskt om digibild.

Jaja, nog snackat. Tack o hej!

030210

Hallå. Inte lika mycket vårkänsla idag nej.. Ehe. Fanns iallafall två positiva saker med dagen: Slapp biologin, ehhh, och så var det tortillabuffé. Jag älskar. Gjorde min dag, lugnt. Och på hkn lagade vi hallonpaj (Jaaajaja, jamen det blir ju hallonpaaaaaj!) Alltså. Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så galet mätt som efter det. Hoh.
Nu ska jag iväg och dansa om en stund. Igår var dansen riktigt nice, dock jobbig, stört jävla jobbig. Och det gick helt sjukt jävla dåligt i de nya danserna, på grund av att jag missat en del av komponerandet. Haha, måste ta igen detta nu! Idag har jag träningsverk som fan, får se hur det går nu då, hehe.
Ikväll ska jag kanske ta och börja plugga på engelskaprovet vi har imorn. Låter som en bra plan. Dock galet tråkig. Menmen, that's life.
Ha det bäst!
Haha, måste säga att jag kind of saknar julfesten. :') Trots allt tjaffs och bråk var det förbannat kul, haha!

17:03

Tjena! Idag när i princip alla mina kompisar gick hem/var hemma och jag själv skulle pallra mej iväg på dubbeltimme skrinning var det ett litet fuck my life-moment.
Men annars har dagen varit okej! Solen sken och värmde och man fick ju förfasen riktiga vårkänslor! Underbart.
Var till Handels en timme idag också, verkar faktiskt vara en nice skola.. Fan att man ska ha så svårt. Men nej, det är ju Lusse det blir.
Efter skolan var jag till min Saine, som är sjuk. :( Vi satt mest och chillade, kollade på Vänner och så somnade jag i hennes soffa. Och jag somnar fan inte ofta mitt på dagarna. Fattar inte riktigt vad jag håller på med, sitter uppe för länge på kvällarna alltså. :')
Nu har jag iallafall nyss käkat middag och strax tänkte jag dra mej mot dansskolan för att spendera hela kvällen där. Fina grejer. Jag kommer att dö. Haha, tungt lär det bli! Men, har ju överlevt tidigare så. Nähä, har jag verkligen det?!?
Aja, ha det bra!
Gamla bilder, aah vad jag skulle behöva lite nytt alltså

It carries me away

Just nu spelar mina problem ingen roll längre. Så länge jag får dansa är jag lycklig. Så länge jag får dansa har jag faktiskt allt jag behöver.

1FEBRUARI


Tjoo!
Igår var ingen speciellt bra dag, förutom att finis fyllde år då! :) Efter skolan stack hon och jag till stan, fikade och köpte lite stuff. På kvällen dansade jag igen, första gången på en vecka! Galet vad underbart. Har dock litelite jättemycket ångest, fattar inte hur jag ska komma ikapp i danserna. Aja, det får lösa sig.

Idag var det kort skoldag. Hände inte mycket förutom att vi skrev matteprov. Trodde det gick helt bra, men nu är jag skitosäker. Fan vad jobbigt. Efter skolan var jag med Saine och Jacke. Vi chillade, vilket vi är rätt bra på. :) Haha.

Annars är jag fortfarande grymt bitter. Helt jävla galet vad mycket jag hade längtat till Egypten inser jag nu. Nu orkar jag inte ens lyssna på låtarna som får mej att tänka på det underbara jävla landet på iPoden, shit alltså. Att dansa vår arabsika dans på dansen igår var till och med jobbigt därför. Och överallt är det saker som påminner om att.. just det, världens bästa sportlov blev inte så ändå. Yey!
Menmen, ska (som resten av alla Egypten-resenärer typ) till Gran Canaria istället. Alltså, Spanien är fint. Och det är varmt, oftast. Och jag gör vad som helst för att få komma bort härifrån. Men, jag har varit där 8 gånger. Känns som att jag känner varje jävla cm av dom öarna alltså, haha!
Skulle göra vad som helst för att få åka till Egypten igen..
Menmen, tror väl jag överlever :)
Lite bilder från Lanzarote för några år sen

RSS 2.0