Gästblogg

Hej, ha det bra! Det är ju snart jul så :P 

Livet går i 180

Heej! Livet snurrar på högvarv som aldrig tidigare, detta slår faktiskt rekord!!  Förra veckan hade jag dans i ungefär 20 timmar (lyckligtvis inte hårdträning alla timmar) samtidigt som jag befann mig mitt i provperioden. Har brutit ihop lite av stress några gånger, 5 enorma uppvisningar är på g, därmed massa kläder som ska sys, extraträningar hela helger, dansresa, ett luciatåg ska fixas, folkhälsanjobbet, papper som ska fyllas i, telefonsamtal som ska ringas, prov som ska pluggas på... Men nu är provperioden äntligen över och det har faktiskt gått sjukt bra!! Fattar ej. Även folkhälsandansen tar jullov efter ikväll. Hade uppvisning med barnen förra veckan, jag var nog den som var mest nervös i hela byggnaden. Gick dock sjukt mycket över förväntan, mina ungar är så jäkla underbara ♥ :')
Har även hunnit med en sjukt rolig dansworkshop med en otroligt duktig dansare från Vasa. Street dance, alltid lika lätt och naturligt när man ska försöka sig på det.... 
Nu kan jag i alla fall andas ut delvis. Antibiotika går jag på också för tillfället, hahaha alltså.... behöver jullov....... Nämen, jag har själv satt mig i den här stressen och sen när man väl står på scen osv, och helt enkelt får se reslutaten av allt, då kommer det vara så värt det!  
 
 
Matteplugg i helgen hos min gameande pojkvän haha, och mitt GEOGRAFIPROV!!!!!!325hjskggdb Har nog uppnått allt jag behöver i livet nu
 
Fortsätter på "bilder från veckan"-temat, här kan ni skåda världens fulaste dansutstyrsel på träningen i torsdags!

take your passion and make it happen

Tjo! Har för en gångs skull börjat plugga för tidigt inför proven, så är knappt stressad nu! Eller okej, lögn. Är helt sjukt stressad, dock är 70 % av stressen dansrelaterad haha. Speciellt när det kommer till danskläder och syende.... Ibland frågar jag mig själv vaaarför jag måste vara med i 5 dansgrupper nu igen. Haha. Men ska nog fixa sig! Schemat är dock fullt nu ända fram till jul, men så blir det ju alltid. 
Annars då, igår var jag ledig. Idag 45minuters skoldag. Heelt skönt! Geografi och samhälla har min eftermiddag bestått av, ikväll ska jag dansa :))
 
 
Är förövrigt så sjukt lycklig och lättad att allt bara har.. ordnat sig. Jag minns att när jag åkte till Sardinien satt jag i bilen och var helt uppgiven och övertygad om att årets bästa uppvisning på Alandica inte skulle bli av för min del. Vet att det är fler som dras med mycket värre skador, men detta var i alla fall lite bittert eftersom jag aldrig varit skadad och eftersom den här uppvisningen dessutom var den jag sett framemot mest. Hade hursomhelst nyss haft körtelfeber och hade en månad kvar som jag inte fick träna på. När jag då också fick höra om hur sjukt jobbiga danserna jag missat var, hur de andra fick massa blåmärken av att kastande ner på golvet, tänkte jag bara att nu får jag välja mellan en uppvisning eller en sprucken mjälte. Trodde det skulle vara omöjligt att lära sig, och alls klara av danserna, och det var så jävla frusterande. Att sitta i publiken istället för att stå på scen, där jag är som lyckligast. Men sen kom jag hem igen, jag tittade på danserna om och om igen, jag imiterade rörelserna med typ 90% mindre kraft än de andra, jag tänkte på dem absolut hela tiden, jag började träna igen och vande mig med tankesättet "JÄVLAR ANAMMA" och här är jag nu (haha)! Alla danser är tryggt (hehe kan väl i och för sig diskuteras) i minnet och mjälten är hel. Jag tror jag ska dö varje gång jag anstränger mig i danserna, men jag KLARAR AV DEM!! Och uppträda med varenda en, det ska jag fan göra!! Åh jag är så glad :))) 
 

This could be paradise

Här kommer resten av Sardinienbilderna, denna gång är alla från samma dag. Vi åkte runt på ön och besökte bl.a. Grotte di Nettuno, alltså en grotta haha. Vägen dit var så jävla läskig, och 650 trappsteg lång dessutom. Skönt att gå tillbaka sen, och då uppåt istället.... Efter det for vi upp till Stintino där den vackraste stranden jag nånsin sett fanns. Hade det härligt som fan där men nu i efterhand blir jag nästan arg på mig själv att jag inte uppskattade det ännu mer!! Var fan ett av de bästa ställena jag varit på, åh vad jag vill tillbaks! 

 



Var så sjuuuukt varmt haha

 

Bra helg

Hej! Hade typ världens bästa fredag denna helg, haha. For runt lite med Micke innan vi till slut landade på Adlon, första gången i mitt liv för övrigt. Fattar inte att jag aldrig varit där förut. Sjukt gott var det i alla fall. Efter det gick vi hem till Micke längs strandpromenaden och resten av kvällen spenderades med film, onyttigheter och chillande. Igår var jag i Finström största delen av dagen, uppträdde nämligen på Godbymässan! Alltså... hahaha, gick väl inte helt lysande. Aldrig asgarvat på scen som jag gjorde igår, men kunde fan inte hålla mig till slut, hahah! Men gick nog rätt bra annars förutom de där komiska failarna, var himla roligt i alla fall! Hann också lyssna på luciakandidaterna, sjukt duktiga!
Har även hunnit plugga, hänga lite mer med Micke (jässus vad jag tycker om honom) och plugga lite till. Strax ska jag på bio med Hanna, Breaking Dawn såklart hehe. Efter det lär jag däcka direkt, sov knappt alls inatt eftersom jag bara låg och hostade sönder halsen. Tur att jag är ledig imorgon då! Dör av lycka. 
 
Två från helgen, den första är Lollos!
 
 

Veckan som gått

Tjo! Sen jag skrev senast har jag hunnit med 4 timmars extra dansövning, mer dansande, ett akutenbesök, provpluggande (helt stört att jag börjat redan men nästa vecka innehåller så mycket dans att det inte skulle funka annars) förkylning, träff med saknade släktingar och lite häng med andra finisar. Ganska varierande sysselsättningar som ni hör haha. Just nu mår jag i alla fall prima, helg är det dessutom (om två lektioner i alla fall). Bara min hals kunde sluta vara så irriterad. Planerna för när skolan är slut är något i stil med pizza och mys med Micke, sämre kan man ha det!! Har klippt mig förresten, inte gjort det sen maj så det var väl dags. Mitt hår var så sjukt slitet så över 10 cm rök, men känns ändå skönt nu! Och sjukt annorlunda, hjälp. Är i alla fall tacksam till fina Janina som klippte. :)
Aja, ha en bra helg hörni!

LÖRDAG

Tjo! Har nog varit en helt bra vecka. I torsdags var jag sjukt övertrött så jag och Francine dog av skratt hela danslektionen, älskar såna träningar haha! Har även filmat en parodi på en skoreklam med Ida (haha, hälsaprojekt) vilket innebar mer garv.  
Annars så är jag inne i nån slags svacka med dansen, kan inte riktigt tro på mig själv. Och sen så tog jag ärligt talat ganska illa upp när jag fick höra hur folk i publiken betett sig under vår uppvisning i tisdags. Visst, man får tycka vad man vill, men jobbigt att höra att vissa klagat så öppet, speciellt när jag lagt ner så mycket tid och stress på att fixa ihop det. Aja, är i alla fall sjukt glad för det positiva vi möttes av också! 
Hur som helst. Denna helg chillar jag mest, igår fick jag prata med älskade, saknade Saine igen!! Helt underbart, är så konstigt att leva på som vanligt utan den man har hängt ihop med i 4 år. Sen hann också jag och Micke se på Liar liar. Roligaste filmen jag sett i hela mitt liv. Idag har jag och Hanna sprungit runt på stan. Var himla trevligt, trots att oplanerat mycket pengar spenderades. Imorgon ska jag träffa min kusin och sen dansa hela kvällen. Kämpakämpa nu, ska få upp både mitt självförtroende och min förintade kondition (jävla körtelfeber) tills alla uppvisningar i december!! Hoppas ni har en fin helg!
 

I wanna leave my footprints on the sands of time

Efter att vi tränade till denna igår är jag helt fast, texten är så fruktansvärt bra och mitt i prick, videon är så fin att den ger rysningar (okej erkänner, tårar i ögonen också) och hela låten är underbar
 
 
Annars då? Himla härlig träning igår, sen mys med världens finaste. Idag hade jag bara 2 lektioner så kan ju inte klaga! Har pluggat och förberett lite för en hälsaredovisning nu efter skolan och strax är det jobb + dans. Längtar så till helgen, har inga speciella planer, men det är just därför jag längtar. Trött på att känna att det alltid är nåt som måste göras. Anyway, nu ska jag laga middag, ha det fint!
 

Pirates

Tjena! Alltså fyfan vad såna här dagar är roliga, främst för att alla klär ut sig, haha. Pirattema körde vi på, har själv släktingar i England som heter Sparrow så det kändes ju helrätt. Haha. Skönt att missa en vanlig skoldag också! Och vad jag tycker om min klass! Själv spelade jag inte (hade varit ett skämt det haha) utan har bara gått runt och varit nervös hela dagen. Uppvisningen var i alla fall sjukt kul sen, får väl hoppas den gick bra. Var så härligt att dansa och se hur folk i publiken ler och är så jävla bra på att vara publik helt enkelt!! Guldvärt. Sen får man ju höra om dem som tydligen inte uppskattar det lika mycket heller hehe men bryr mig faktiskt inte riktigt.
Nu ska jag chilla i nån timme innan det är dags för dans igen! Ha det fint!
 
Lite bilder på mina härliga piratklasskamrater, och underbara Linnea då hahah, som ställde upp som vår egen papegoja!
 
Fina danstjejeeeeer
 

Lång dag

Vilken fantastiskt kass skitdag jag haft idag! Ända fram till klockan 4 ville jag bara gräva ner mig, blev dock bättre efter det då jag fick dansa i en timme. Övning inför volleydagens uppvisning var det som gällde, är nervös nu. Alltid läskigare att uppträda framför de man känner/vet vem är än för ett fullsatt Alandica. Blir dessutom lite som en comeback nu haha, för pga körtelfebern har jag inte uppträtt sen... augusti! Helt sjukt. Men blir nog kul, hela dagen lär bli rätt nice imorgon. Just nu sitter jag dock och samlar kraft för att orka med det sista av denna kväll. Blir nästan 4 timmar dans idag, hoh.. Aja, nu ska jag dra tillbaks till dansskolan, ha det bra!
 
saknar sommaren

Halloweenbilder

Tjo! Dansen blev inställd idag så har varit riktigt lat och inte gjort nånting alls förutom att vara med Micke, fram tills klockan 3 då jag skulle till Ålands radio! Var ett möte där med lite planerande inför några stora uppvisningar i vinter, låter riktigt häftigt detta faktiskt! Sen var jag en sväng via fina mormor och morfar, mormor fyller nämligen år idag!♥
Ikväll har jag varit ute och gått en sväng med Anna och snart tänkte jag dra mig mot Mikey. 
Här kommer lite bilder från i fredags: 
 


 
 
Ofelias bild!
 

De 3 sista är Annas! :) 

RVP

Tjo! Min halloween började bättre än den slutade men hade så himla kul de första timmarna så det väger upp mot slutet av natten. Stort tack (och GRATTIS!!) till fina Anna och alla andra härliga som var med! Började dagen idag med pizza och cola med Micke, fortsatte med att köpa glass för 8 euro, och ikväll har vi chips, dipp och godis som väntar. Precis som det ska vara! Just nu sitter jag hos Micke och tittar på fotboll med honom, Victor och Jona. Hänger väl med sådär lagom bra men United leder i alla fall!! Ska ladda upp lite Halloweenbilder imorgon om jag hinner! Blir en rätt full dag med både 4 timmar dans och lite sång (inför en dansshow wohohh), det jobbiga är att de är samtidigt. Men får ta och funka! Nu ska jag fortsätta kolla match haha, ha en bra lördag! 
 
 

Halloween

Tjo! Stressat runt på stan och hemma halva dagen, spenderat resten i skolan. Nu är i alla fall både skolan och stressandet över, i alla fall för några dagar. Så det tänkte jag fira med en förhoppningsvis grym halloween! Årets roligaste högtid tror jag, så blir nog bra! Nu ska jag fortsätta fixa mig och så småningom bege mig mot Anna! Ha en bra kväll!
 
 
Lite halloweenbilder såhär passligt hehe, de här är Emmas, Ofelias och Idas, från förra året!

Glad

Hej! Denna dag började i och för sig bra eftersom jag fick vakna upp bredvid min fina pojkvän, men sen gick det mest utför. Jobbiga lektioner och dåligt humör. 
Men efter att ha fått världens bästa mail blev plötsligt resten av dagen blev mycket bättre! Fånigt glad haha. Lyckades till och med derivera under en hel mattelektion utan att få psykbryt. Nu sitter jag mest och tar vara på min lediga timme före dansen. Har varit mycket på senaste tiden med allt, men efter nästa vecka borde jag äntligen få slippa stressen. 
Hur som helst så är det alltså dans jag kommer ägna närmaste timmarna åt, resten av kvällen blir det inget annat än CHILLANDE. 
 
 

RSS 2.0