It's like rain falling down, drops of pain hit the ground

Orsaken till tystnaden här på bloggen sen onsdagen förra veckan är att jag tror jag har genomlidit helvetet sen dess. Körtelfeber. Illamående som gör att man måste slänga sig ut ur bilen, feber som kommer och går hela tiden, känslan av att 9-10 värktabletter i dygnet är för lite för att dämpa den sinnessjuka smärtan. Har inte sovit ordentligt på en vecka och har haft enorma problem med att äta och dricka. FYFAN vilken jävla sjukdom. 
Nu känner jag i alla fall att jag ÄNTLIGEN är påväg åt rätt håll. Inte för att jag mår bra än, men är inte helt död i alla fall. Orkar ju blogga till och med! :) 
Det jobbiga nu är allt jag missat. 7 skoldagar (blir kanske mer) och mitt i provperioden. Haha, finner inga ord för detta.
Och det värsta av allt, dansen. Nu kommer jag inte få anstränga mig på minst en månad pga mjälten, och det förstör så mycket att jag vill gråta. Det är nu alla danser ska göras, platser ska sättas, för att inte tala om alla grymma möjligheter som dykt upp just denna höst. Åh nej alltså, jag måste fixa detta. Måste lära mig danserna och allt på nåt sätt. Utan att min mjälte spricker. Jävla fan.
Aja idag får jag i alla fall träffa världens finaste pojkvän igen, så det lyser upp en hel del. :)) Ska rycka upp mig nu, allt får bara ta och fixa sig helt enkelt. Sa ju trots allt att det var den här hösten jag skulle kämpa för dansen. Nu får jag kämpa på ett helt annat sätt än vad jag hade tänkt mig, men i slutändan kommer det vara värt det oavsett! 
 

 

Lost but now I'm found

Tja! Går omrking med feber som kommer och går, och en smärta överallt som gör likadant. Jättejättejjjättetrött på det nu. Har i alla fall varit i skolan alla dagar, för givetvis är det muntligt prov/prov/hörförståelse/redovisning osv typ varenda dag denna vecka. Hade bara en lektion idag i alla fall, resten av dagen spenderades med att jobba på kvällens danslektion, kolla DH och vara med Micke. Tur att jag har honom, som får en att bli som gladast när man egentligen mår som värst. :') Ikväll har jag varit danstränare, ganska svårt att hålla peppen när man själv vill typ lipa och gå och lägga sig men tog mig igenom det i alla fall, härliga ungar så. Nu ska jag plugga finska, fortsätta kolla DH och önska att jag får sova inatt utan att må så jäkla dåligt!!
 
 

Försöker bli frisk

Igår gick jag och lade mig med en stor t-shirt, mjukisbyxor, fet munkjacka och dubbla lager yllesockor. Låg sedan under mitt duntäcke och skakade. Imorse när jag gick förbi spegeln måste jag stanna upp och backa tillbaka för att glo en extra gång. Började nästan garva åt mig själv för att jag såg så sjuk ut, ögonen heeelt svullna haha. Dagen har fortsatt på liknande sätt; inte så välmående alltså. Usch vad trött jag blir. Fått svenskaprovet gjort i alla fall, skönt!! Skippade båda danserna ikväll, helt chockad över mig själv. Men nöjd, ska bli bra nu. Kurerar mig själv på bästa sätt, yogite och kakor. Och härmed avslutar jag detta blogginlägg innan töntigheten går till överdrift, ha det fint! 
 
nyår

Kaffe och värktabletter

är vad jag gått på senaste veckan. Haha lät ju lagom destruktivt. Men smärtan och tröttheten vägrar överge mig och börjar bli DUKTIGT trött på det nu. Är det inte huvudet är det magen, sen går det över till ryggen, för att också stråla ut i benen lite. + Nacken hela tiden. Yes. Hur som helst, idag vaknade jag upp bredvid mitt gulle, blev hos honom någon timme till. Käkade pizza och låg i soffan och mådde dåligt. Resten av dagen har jag pluggat, är mycket nu. Nååååågot stressad. Men borde väl vant mig, blir ju ALLTID, och jag menar ALLTID, sjuk när jag inte har tid att vara det. Aja, så nu ska jag dricka havtornssaft och sova i tid så jag kanske har tur och mår bra imorgon! 
 

It's alright to fail, as long as you never stop trying

Heeeeej! Underbar dag igår, workshopen med Ambra var en av de bästa jag varit på! Eller erkänner att jag i början stod och funderade på hur jag skulle gå till väga för att lyckas göra en enda sak rätt under de kommande 90 minuterna. SJUKT svårt och sjukt hög nivå, och inte blev det bättre av att det var hip hop, som man ju är sådär lagom rutinerad med... Men nånstans i mitten blev allt plötsligt bättre. Var så himla kul och Ambra var så sjukt uppmuntrande och inspirerande. Hon fick en att se saker helt annorlunda, inse vad som betyder mest och vad som egentligen är viktigast när man dansar. Det jag skrivit i  rubriken är också något jag blev sjukt inspirerad av från henne. 
Resten av dagen var också sjukt nice, så härliga dom där tjejerna!! Skrattat ihjäl mig och haft det himla bra. Shoppingen misslyckades rejält och mådde inte alltid så bra, men allt det andra väger upp mot det dåliga. 
TACK för denna resa alla som var inblandade!
 
 

Hahaha dör vad ful jag är, ska dansa överallt jo! Taras bilder är det! :)
 
Ericas/Lollos bild!
 
trötta fötter på bussen
 



 
 
De två sista bilderna är snodda från Emma, hoppas det också var okej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Höstbilder

Tjo! Alltså usch vilken vecka.. Smärtan i huvudet, nacken och/eller ryggen fortsätter. Fått höra flera gånger "men JESSUS vad du ser trött ut", haha. Jag HATAR sånt här. När dansen betyder så pass mycket är ju kroppen det viktigaste redskapet jag har och jag tål inte när den inte är skick. Känner mig bara svag och AJ. Damp.
Hur som heeelst, igår efter tre timmar dans (som jag bara tittade på eller tog det jäkligt lugnt i) for jag till min finis och var där hela kvällen. Idag har jag haft engelska hörförståelse och ett möte med luciagruppen. Blev nog mer skratt än planerande haha, men gör inget. Skulle egentligen springa konditionstest i eftermiddag men som jag känner mig nu och med tanke på att jag MÅSTE orka ge allt på dansresan imorn så blir det nog skipp. Men skum som jag är får jag jättedåligt samvete. Att alla andra ska måsta rusa på i blåsten men inte jag. Haha jäklars vad jag öppnar upp mig här för bloggen. Ska hiva i mig lite värktabletter nu. Ha en fin fredag! 
 
 

Lite bilder för att liva upp detta bittra inlägg, hehe. Saknar fotandet lite faktiskt 

Krasslig

Tjena! Kände att dansgrejen måste få ett helt eget inlägg. Är helt euforisk så att säga!!
Annars dåå. Igår mådde jag riktigt kasst när jag for till dansen, huvudet värkte och nacken var ännu värre. Trodde nästan jag hade nackspärr på gång. Men så började vi träna och 1 & 1/2 timme senare mådde jag bättre än någonsin! Haha så skumt. Trots tung lektion gick jag ändå därifrån med mer energi än jag hade när jag kom dit. Idag när jag vaknade var nivån nere på botten igen. Mår riktigt jobbigt faktiskt. Heeeela kroppen värker, nacken värst igen. Har pallrat mig till skolan i alla fall. Skulle ha slutat redan, om det inte vore för det jäkla Finlandspaketet klockan halv 3. Vill inte ens studera i Finland, men ska försöka tvinga mig dit ändå. Ikväll blir det att vara tränare och sen träna själv, om jag nu kan röra mig mer tills dess. Danslärarjobbet är förresten himla roligt. Att få dansa och jobba med barn, jag kan i alla fall inte tänka mig nåt bättre. :) 
Så nu ska jag fixa lite med det och kanske försöka sova bort feberskänslorna. Ha det!
 
 

"Dans är mitt språk, och jag älskar att berätta"

Det finns nånting som min dansgrupp och Loreen snart har gemensamt. Vi kommer båda att ha dansat med personen som sagt citatet i min rubrik; Ambra Succi!! 
I helgen blir det alltså workshop i Stockholm med Ambra, som bl.a har gjort Loreens koreografi till Euphoria, och dansat i Bounce. Alltså det ska bli så sjukt coolt att få ha henne som tränare att jag vet inte vad!! Kan bara tacka Erica och Lollo 876 gånger, för att vi får möjligheten till detta!
 

Shopping, städning, lycka, träning och trötthet (bra rubrik)

Hade det så jäkla bra i Sverige i lördags med Micke! Hittade dessutom mer kläder än förväntat till och med, så är sjukt nöjd. I söndags fick jag för mig att städa lite. Höll på i 5 timmar. Hahah helt sjukt, men min garderob såg ut som en soptipp. På kvällen var jag till min fina mormor och morfar och sen kollade jag på film och hängde med Ida och Anna. :) 
Igår var en ovanligt bra dag! En måndag. Bra. Hör på det!! Händer extremt sällan, men härligt var det! Efter skolan hann jag vara med Micke en stund, låg som vanligt och dog av skratt. Vad kan man säga, den killen gör mig lycklig  :)) 
På kvällen hade jag två danspass som kan ha varit bland de tyngsta jag varit med om. Bokstavligen hängde över cykeln på vägen hem och var för utmattad för att ens kunna somna (?) sen. Idag har jag haft en väldigt irriterande huvudvärk som kommer och går, känner mig helt stel, utmattad och öm i allmänhet. Fick inte ens chilla på håltimmen, då ett finskaprojekt måste fixas. Skönt att ha det gjort nu i alla fall! Strax blir det käk och sen dans igen. Tveksam för hur kvällens träning ska gå men får väl pallra mig dit och se helt enkelt.
 
Före vår största uppvisning i somras, saknar det som tuuuuuusan

FREDAG

Tja! Förstår inte hur jag hann blogga varje dag förut. Anyway, vad händer denna vecka då. Gjorde som jag skrev, och utökade antalet danstimmar. Det tar på, kan väl inte sitta här och skriva att det är bara underbart och jättekul och inte tungt alls. Men försöker kämpa vidare. Gjorde nåt galet jobbigt i på dansen måndags (inte säker på vad bara) vilket ledde till sån träningsvärk i röven att jag knappt kunnat sitta haha. Och det sjukaste? Det känns FORTFARANDE. 
Förövrigt så börjar jag 1 idag. Brukar börja 8, haha ibland har man sån jäkla tur!! Sitter för tillfället och är arg över att orginalversionen av Hotel California inte finns på Spotify?!?! Har även hunnit fixa världens frukost och ha mig, så jag ska orka med en timme matte och en timme fotboll. Inte för att va sån nu, men tror att jag skulle göra större nytta hemma i soffan än på planen.... 
Ikväll blir det nog något chill och imorgon åker jag till Sverige med Micke. ÄNTLIGEN, har längtat hur länge som helst haha. Ha en bra helg hörni! :)
 
Hahaha har nog förresten aldrig sett en större smile än mitt där 

I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday

Tjo! Igår var det skola, 1 timmes konstant garvande (kändes det som) med Micke, dansgenrep i strandnäs och åmi-dansträning som gällde. Träningen var så sjukt härlig. "Satsa nu förfan, satsa, satsa, satsa" cirkulerar i min skalle och det är det jag tänker fortsätta med. Jag vill så mycket!! Kommer därför kanske börja i en till dansgrupp snart också, wihoho. 
Idag började dagen med en inställd finskatimme, jobbigt att missa sömn men jäkligt nice att laga plättar med Micke istället för att sitta och träna på illativ i pluralis och annat vidrigt. Nu har jag just slutat och sitter hemma och chillar mest. Ikväll uppträder vi i halvtid på IFK-DUV! 
 
Ellas bild! Saknar förövrigt den tjejen lite jäkla mycket!! Men balettakademien är ju inte helt fel, så är glad för hennes skull också :) 
 
 

Filmmys och resor

Tjo! Skola och dans är det mesta jag har hunnit med sen senast. Dansen är mer utmattande än någonsin, men sen känns det sjukt jäkla bra också. Än så länge håller motivationen i sig, haha, yeeeey 2 veckor. 
Igår chillade jag med finaste Celinda. VAD VI ÅT. Herremingud, var så mätt haha! Massa snack och film blev det också, var så sjukt skönt med en kväll hemma bara. Sen kom Micke hit och nu har han nyss åkt. Nu ligger jag i soffan och kollar lite resor. Japp, är eventuellt påväg bort från Norden igen snart. ÅH vad lycklig jag blir om vi kommer iväg!! 
Anyway, ikväll blir det film med fina danstjejer, låter himla bra i mina öron. Ha en fin helg hörni!
 



 Venezia&Miiiiilan

RSS 2.0