Bye 2011 - Hello 2012

Nyår! Älskar det. Ska bli otroligt skönt att börja om med nytt år osv. Inte för att jag har några nyårslöften, eller i allmänhet tror att allt kommer förändras efter tolvslaget. Men det känns skönt ändå, att på något sätt avsluta det gamla och påbörja något nytt.
Har rusat runt hela dagen och fixat. Just nu taggar jag med musik, nagellack och en jävla massa hårspray här hemma. Ska strax iväg till Pernilla, dit några andra tjejer också kommer. Blir nog riktigt kul, sen får vi se var kvällen slutar! Ska i alla fall se till att ha ett jäkla bra slut på 2011, och en grym början på 2012! Hoppas att ni också får det! :) GOTT NYTT ÅR!

Ikväll

Tjo! Har haft en finfin kväll hos Cia med trevligt sällskap.Chillat, taggat inför imorn osv. Enda minuset är väl tandvärken från helvetet som jag har fått såhär passligt till nyår. Fyfan vad det gör ont.
Just nu sitter jag och fixar ihop massa bilder från året som gått. Tradition att ladda upp såhär vid årsskiftet. Får se hur det går, men lär ändå inte kunna somna på ett par timmar så.
Idas bilder från ikväll! :)

30:e december

Godmorgon! Vaknade upp, läste ett mess från Ida, och dog genast av skratt. Vilket jag gjort ett antal gånger senaste tiden, gårdagsnatten var så sjuk så mamma fick komma in och be oss vara tysta klockan 3 på natten, bara för att vi inte kunde sluta garva. Aja, ångrade i alla fall min lilla skrattattack rätt fort, då jag fick så jävla ont i munnen. Måste vara nåt med visdomständerna eller så, tar fruktansvärt ont i alla fall.
Nu har jag nyss lagat käk här, bestod av en toast och halvbrända plättar som smakade bröd. Master chef Malin. Ska ut och fixa massa grejer med Ida nu, så måste rusa! Ha en bra dag alla!

Pigeons


Lite duvbilder från Italien. Första gången på 34546 år jag laddar upp "fotobilder", om ni förstår vad jag menar. Haha, åsikter, någon? :) Tycker någon att jag borde fortsätta ladda upp mer foton, som jag gjorde förut? :)


Har chillat stenhårt hela dagen. Jag och Ida har typ legat strandade i sängen och lyssnat på musik, snackat och planerat nyår. Är så jäkla taggad nu, tror det blir galet bra! :)
Nu ska jag till Janina, cya!

EGYPT

Tja! Gårdagen slutade bättre än den började.
Den bestod i alla fall av långpromenad med musik i öronen, och sen middag på Dinos med Ida. Sjukt gott, sjukt trevligt. Resten av kvällen chillade vi hemma hos Ida bara, kollade även på Trust. Jävligt äcklig film, men den var samtidigt himla bra!
Idag är planen att gå till stan med Ida. Mer vet jag inte. Jooo, måste fixa fotbad! Haha låter ju sjukt skumt, men lovar mig själv att jag ska göra det under varje lov, men det blir så sällan av. Men nu MÅSTE jag. Mina stackars fötter är så förstörda av dansen med tåspetsskor och skit. Japp, nu vet ni det.
Ha en bra onsdag!
Underbara Egypten! Vet ni vad? Om mindre än 2 månader är jag där igen! Ber till högre makter att inget ska hända i landet så resan blir inställd, som förra året. Var bitter hela februari p.g.a det. Herregud haha

it always ends up the same way

Tjena! Igårkväll hördes massa skrik, blandat med kommentarer som "okej jag kastar två äpplen på honom och sen dödar jag honom" och "men jävla flodhästjävel, ducka!!!!" från mitt rum. Jag och Anna återuppväckte nämligen barndomsminnen och spelade gamla Aladdin- och Woodiispel. Fyfan vad kul det var, haha! Hade alltså en jäkligt bra chillkväll, så tack vännen!

Idag har jag inte gjort mycket hittills. Ska i alla fall ner till stan snabbt och ta ut lite pengar (fyfan vad jag är skyldig folk), sen går jag nog en sväng, rensar skallen lite. Ikväll ska jag käka middag och chilla med finaste Ida. Tack för att du finns gulle.

261211

Tjenahej! For till Ida igår kväll, ganska slö och trött. Bytte dock sinnesstämning tillslut, och kvällen slutade med att vi for till Niko och umgicks med riktigt trevligt sällskap! :) Mycket skratt vart det, så tack för den kvällen!
Kom hem lite väl sent som vanligt, och är duktigt trött idag. Menmen, gör inget när det ändå är lov. Nyss var Saine och Joel hit, sa hejdå till Saine eftersom hon far iväg till Teneriffa imorn! Är så galet avundsjuk.
Ikväll kommer fina Anna hit, min gamla barndomsbästis hihi. Blir att återuppväcka gamla traditioner tror jag bestämt, haha blir nog trevligt det!
Haha, saknar Englantiiii så sjukt mycket

18:44

Skönaste dagen på länge. Har, precis som jag tänkte, chillat till 100. Läst, kollat oth, redigerat lite bilder. Var ute och gick en snabbis också. Ja, sen har jag vinglat runt lite/stått och stirrat in i väggen ett antal gånger också, är helt yr i skallen. Kan inte ens luta mig lite framåt och sen räta upp mig igen utan att det nästan svartnar för ögonen, så sjukt skumt. Måste ha det sämsta blodtrycket på jorden. Ikväll far jag till Ida först, får se hur och var det slutar!
Sara Karlssons bild från dansgalan! Hoho vill leva om den 50 gånger

JULDAGEN

Tjena! Så var julafton över. Känns inte speciellt tråkigt, eftersom jag ändå inte fattar nåt. Är kvar i oktober mentalt. Men visst hade det gärna fått gå lite långsammare så man kunde hänga med lite.
Aja, hade en helt bra jul! Är nöjd med mina julklappar, även om jag inte fick en mac/iPhone/iPad/resa som typ 99% av befolkningen verkar ha fått, haha! Ny säng, duntäcke, tavlor med mina bilder från NY och Milano, böcker, Pretty little liars, pengar osv har jag fått i alla fall, så är himla glad. :) Idag är det en typisk juldag: ligger halvdöd i soffan hela dagen och gör inte ett skit. UNDERBART. Ikväll får vi dock se.
Ha det fint!

Firar på för fullt

Har haft håret i knocka i över ett dygn -> en sån jävla tova som gör att håret är ungefär hälften så kort som det brukar vara, haha!
Anyway, här firas det jul för fullt! Har nyss käkat så mycket att.. nej det går inte ens att få ner i text hur mycket det är. Julmat♥ Snart är det dags för julklappar, haha spännande! Hoppas ni har en fin julafton :)

MERRY CHRISTMAS

God jul alla, hoppas varenda en av er får en jättefin julafton!
Hos mig att det bara traditioner som gäller. Sväng till stan och lyssna på när pappa sjunger, hem och kolla på Kalle Anka, käka julmiddag med lite släktingar och sen julklappar. Som hos de flesta andra I guess. :) En liten del av mitt hjärta gör ont idag, men man får tänka att sånt är livet, och se det ljusa.
Usch vad mysig stämning det är i alla fall, julen är nog finaste tiden på året! Blir helt varm inombords och vill typ att alla ska känna likadant haha. :') Tönten, tjena!
Nu ska jag i alla fall slå in de sista presenterna. Som sagt, ha en jättebra dag och kväll!

Bilder från idag

Tjena Malin! Trött, osminkad och slutkörd, ingen vidare syn.
Inga kommentarer här, haha... Martins verk.

Men tja! Sov 11 timmar inatt, tror inte jag har gjort det en enda gång senaste halvåret.. Herre min gud vad underbart det var. Ny säng har jag också, tidig julklapp hehe. Så klagar inte! Idag är det dagen före julafton, och det är så sjukt att det inte är sant. Hatar att december alltid är så stressig, man hinner inte med och plötsligt är det jul och man är helt oförberedd.
Aja, har hjälpt till med julstädningen idag (en av mina uppgifter: städa toaletten♥), sen har jag varit till mormor&morfar och fixat julgodis hihi, tradition. Nyss var Saine och Joel hit, bytte lite julklappar med Saine. Gjorde samma med Janina och Hanna igår och ikväll ska jag till Ida. Måste bara skriva ett litet tack till mina vänner, bara för att de är så himla fina!
Sen måste jag fixa lite med julbaket här hemma + göra klart alla presenter. ÄLSKAR JULEN!

Grym start på lovet!

Tjena! Dansandet på första julfesten sket sig lite för mig, gick dock bättre på andra. Annars var väl hela julfesten okej, inte riktigt som det var i högstadiet men. Roligaste var ju lätt lärarnas framträdande i slutet, skrattade så jag var helt hes efteråt. Sjukt.
Kvällen och natten spenderades sen hos Niko, roligaste på länge alltså! Så tack för den. :) Måste dock gå hem därifrån sen, med Ida. Hade converse och tunna strumpbyxor, lät ungefär såhär "Alltså Ida, jag tror faktiskt att jag kommer dö inatt. Jag kommer inte överleva det här". Vid halv 7 var vi ialla fall hemma, helt genomfrusna. Somnade direkt. Idag har jag varit en zombie. Duschat, städat lite och handlat har jag i alla fall hunnit med!
Tanken att det är JULLOV och att all stress från senaste tiden är över, är helt sjuk. Senaste månaden har varit helt insane, haft så sjukt mycket grejer hela tiden. Nu ska jag vila i två veckor och inte göra ett skit, och FYFAN vad bra det känns!!
förra vintern

JULFEST

Tjenahej! Uppstigning 8 imorse, när alla andra var lediga. Så nice. Genrep med Lusse, garva åt den, rusa hem och käka. Kände mig såhär trött:
Celindas bild för övrigt, hehe.
Nu kom jag nyss hem för andra gången, varit på genrep med Handels. Så jävla skönt, skrattade som fan.
Nu ska jag strax börja välja lite smycken och skor och sånt där (Mammas kommentar igår: Malin, enda grejen du har ärvt från mig måste nog vara ditt TOTALA ointresse för skor!) Ingen aning om vad jag ska ta. Har ju så jävla många par också. Fast vänta, nä...
Aja, 3 är det Handels julfest, och 4 är det middag före Lusses börjar. :) Blir nog fint det här!  Ha en fin onsdag och en bra start på jullovet!

1 year

Tjotjo! Var till stan ikväll, gick inte så bra med julklapparna som jag tänkt.. Men fixar sig nog ändå. Är vettlöst trött för tillfället. Imorgon är det genrep med lusses julfestgrupp klockan 9-11, sedan genrep med Handels vid 12, klockan 15 uppträder vi på Handels julfest (tror jag? haha) och klockan 16 börjar vår egen. PUH!
För övrigt var det ett år sen vi 95or hade vår julfest i högstadiet, gud vad kul det var! Saknar det riktigt mycket faktiskt. I år var det 96ornas tur (oj, hur lyckades jag räkna ut det..?), hade jättegärna sett den! Vi fick dock inte för rektorn, haha trist.
Nu ska jag dricka te, käka vitaminer och frukt. Sjuk på jullovet? NO WAY!

Sista vanliga skoldagen!

Tjena! Var i skolan till klockan 6 idag, inte så skönt. Dagen var dock rätt bra ändå. Tappade bort min 160 euros miniräknare och sånt där roligt. Dock återfanns den. Hade julfestövning sista två timmarna, imorn är det alltså dags! Blir nog kul det. :) Inte lika kul att ha fullt upp från 9 på morgonen till kvällen imorgon dock.. Men men! Blir förhoppningsvis en bra dag och framför allt KVÄLL ändå sen!
Nu ska jag ner på stan och fixa några julklappar! Vi hörs, ha det bäst! :)

5 dagar till julafton!

Tjena! Lektioner, håltimme som spenderades på stan med Saine, oförberett engelska-hörförståelseprov och julfestövning har min dag bestått av. En jävla massa regn har den innehållit också, när ska snön komma på riktigt undrar jag? :( Aja, ligger och funderar på hur det känns att vara helt frisk just nu. För ja, jag har verkligen glömt. Härlig känsla måste det ju vara. Just nu vill jag dock dansa. Går inte riktigt ihop det där. Men vafan, inga danslektioner innan 2012?! Aaaah det är för länge!
Anyway, ikväll ska jag ta det lugnt bara. Det är dock helt fruktansvärt underbart. Så ja, nu blir det dusch och sen mjukiskläderna på! Ha det!
Åååh saknar finaste placet! Venedig♥

Lusses luciatåg 2011

Sista bilderna har jag snott från Linnea och tidningen!
Underbar dag det där, som jag kommer minnas länge. :)

SÖNDAG

Alltså, eh. Kollade mig själv i spegeln nyss. Ser faktiskt ut som ett jävla spöke. Och jag är ännu en gång helt slut. Räknar fortfarande ner dagarna till jullovet då jag ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ska få chilla.
Aja, igår var jag forst i Baltic med Ida, sen på kvällen for jag till Strandnäs och spenderade kvällen där med min finafina dundergrupp, vi hade en liten överraskningskväll för Erica. Var riktigt mysigt!
Sen for jag till Ida, där allting tycktes gå åt helvete. Haha trodde hela kvällen skulle skita sig, dock blev den bra sen i alla fall, med bl.a. en taxiresa då jag dog av skratt. Kvällen avslutades med en sväng till Stefan, roligt var det!
Idag tvingade jag mig upp vid 11 och for till skolan.. Haha, hade övning inför julfesten. Kände mig dock sjukare igen så är hemma nu. Tänker inte göra ett skit på hela dagen. Ha en fin söndag hörni! :)
Saras, Tovas och Idas bilder från gårdagen! Hahah dör åt sista

13:39

Tja! Efter att ha legat på soffan halva dagen kände jag mig bättre tillslut igår, och pallrade mig iväg till Nautical för att sjunga lite sånger med några fina luciatjejer. :) Riktigt kul var det, så tack igen!
Sen på kvällen for jag till Alandica, för sista uppvisningen med ÅMI i år. Den gick helt okej. Insåg nu att dansen är över för i år. Även om jag aldrig i mitt liv har behövt vila så mycket som nu, så känns det otroligt trist. Sen hann jag med lite andra random grejer under kvällen, den slutade med att jag var med Markus i alla fall. :)
Nu ska jag strax iväg med Ida och kolla futsal, ha en bra lördag!

cause now I pay the price

Jahapp, då sa kroppen stopp då. Det är lite skit just nu. Hemma från skolan idag, kände mig så sjukt sliten imorse att jag höll på att dö bara av ansträngningen att gå ner för trappan. Dunderuppvisningen och alla träningar för den, Lucia, dans+skola, genrep, mer uppvisningar, gårdagens show, julfest, en till uppvisning på kommande och ett sångframträdande luciagruppen ska göra idag som jag har hand om, det har tagit på krafterna. Så idag ska jag försöka chilla, och FÖR EN GÅNGS SKULL bli frisk. Senare idag blir det då Nautical och sjunga lite med luciagruppen och ikväll uppvisning igen.
Anyway, ha en fin fredag hörni! :)

älskar er


Två bilder från gårdagens dansgala. Hade längtat så himla mycket efter den, och var taggad till tusen! Dock gick allting inte riktigt som planerat och det slutade med att jag i början kind of bröt ihop bakom scenen. Kände mig så fruktansvärt dålig. All stress, nervositet och press blev för mycket, så en liten fail i framträdandet fick allting att brista. Som sagt. Jag behöver jullov. Haha. Dock är kvällens räddare mina härliga dansvänner, vet inte vad jag skulle göra utan dem! Ni är så sjukt fina.
Resten av uppvisningen gick faktiskt rätt bra ändå sen. Jag var så lycklig. Stå på scen och få dansa, det kan vara det bästa som finns. Stressigt blev det dock, under andra halvan av programmet hade jag för det mesta endast en låt mellan framträdandena, så blev sjukt svårt att hinna byta om, men det funkade! Tack alla ni som kom och tittade, är inget utan er! Och alla fina ord, de kommer jag leva på så länge att det inte är sant, så TUSEN TACK!!

Doing all I wanna do and I won't stop until I can't move

Tja! Är helt slut av stress. Slutade 11 idag (ÄLSKAR mina torsdagar) men har inte hunnit vila för det. Har yrt runt här hemma och packat, sytt och letat efter mina 984325 danskläder, varit till stan med Celinda och inhandlat det sista inför ikväll och varit på julfestövning. Mer stress. När jag som bäst höll på att sy en av tröjorna och det till och med började gunga i huvudet, då hade det nog gått lite för långt. Satt mig ner på köksgolvet och bara stirrade in i väggen i någon minut. Hjälpte lite. Nu ska jag strax iväg till Alandica, och ikväll gäller det! Åmi-dansens största show under året, som jag har längtat efter så himla länge! Är jättenervös då jag har rätt många och ansträngande danser. Men ska ju såklart bli helt underbart ändå! Så välkomna till Alandica klockan 19.00! :) Gratis inträde! :)
NU KÖR VIII
Lasse Karlssons bild från vår uppvisning för ett år sedan!

ONSDAG

Tjena! Har haft en helt okej onsdag! Dagens lärdom är helt klart att jag är sämst på allt som har med keramik att göra, haha ville bara skratta hela bildkonsten. Hade även den sjukaste håltimmen någonsin. Har ju nämnt mitt sår på knäet. Well, det är så sjukt jävla infekterat och förstört. Och idag sprack sårskorpan... och det var det vidrigaste jag varit med om. För er skull så ska jag nog inte gå in på detaljer, själv ville jag verkligen spy i alla fall. Satt på badrumsgolvet och skrek med tårarna rinnande, medan Ida försöka lugna mig, haha helt sjukt. Lär gå bra när 7 av 8 danser i morgondagens uppvisning innebär att jag måste stå på knäet. Fattar inte hur jag ska göra det, haha. Anyway, dagens sista timme spenderades med dans, vi har börjat öva inför julfesten nu! Ikväll har jag varit på genrep. Gick skit såklart. Ska strax iväg på nästa. Ååh orkar inte. Vill sova!!
Aja ha det fint hörni!
Haha sjukt skum bild från "dansstudion" i Englaaaand

LUCIA

Bild tagen av Lasse.. vad han nu heter. Någon lärare i alla fall. :) Kommer fler bilder snart, när jag fått tillbaks min kamera!

Hoh, vilken dag! 05.30 imorse ringde väckarklockan. Kan ju säga att jag var så trött att jag inte ens minns vad jag gjorde från det tills att jag kom till skolan vid 6. Resten av dagen har gått åt till att lussa med lusses (höhö) luciagrupp! Julia var så fin som Lucia! :) Vi har varit runt till en massa ställen. Började med Lusse, sedan skolor, banker, sjukhus osv. Otroligt kul, vilken glädjekick man fick! Var dock otroligt nervöst imorse, speciellt när jag och Frida skulle sjunga ensamma och vi båda varit hostiga som fan före. Men det var kul det med i alla fall! :)
Nu är jag så trött så jag vet inte vad. Axlarna och nacken värker och rösten är hes. Har gått runt och sjungit i 7 timmar typ. Dagen har varit tung på många sätt, men ändå så himla bra!
Hoppas ni haft en fin lucia!

12:e december

Slut, slut, slut. Idag har jag först varit till läkare igen, då jag snart har hostat i fem veckor. Sen var jag i skolan till lite över 5, hade först lektioner till 4 och efter genrep inför Lucia imorgon! Sen for jag och Francine till dansen direkt, sista träningen innan genrepet! Gick sådär, har ingen energi och så ont i nåt slags infekterat sår på mitt knä att jag inte ens kan sitta på det. Nu är jag hemma, ska plugga lite och snart fara tillbaks på kvällens andra danspass. Kommer hem lite över 10, och imorgon ska jag vara i skolan klockan 6. Behöver jag säga att jag längtar till jullovet? Men äh, ser ändå fram emot morgondagen verkligen, kommer nog bli himla kul! :)
Gammal bild på en glad mig, haha

3:e advent

Tjena! Sov 10 timmar inatt, vet inte när jag gjorde det senast, herregud vad skönt. Invigde denna söndag med att... just det, hosta så jag trodde bröstkorgen skulle spricka. Har börjat "väsa" i lungorna när jag andas djupt igen nu, fattar ingenting.
Annars har jag hunnit med en sväng via mormor&morfar idag, min mormor har varit så sjukt snäll och sytt mina dansgrejer! Sen var jag med Saine någon timme också. Ikväll har julbak stått på schemat och nu ska jag strax käka årets första lussebulle, aaah! :D
Annars så.. är jag helt trött bara av tanken på morgondagen. Kommer ha fullt upp från morgonen tills halv 11 på kvällen typ. Och så sörjer jag över att Paul McCartney spelade i Stockholm igår, och jag inte var där. Slutsålt. Jävla skit, dör av ångest. Hehe. Nu ska jag plugga, bye!

Paul McCartney, live, Anfield, Liverpool, "Let it be". Finns det nåt som gör detta ännu bättre? Jo, den lilla detaljen att jag var där! Lever gärna om den stunden om man säger så

Fredag&lördag

Hade två uppvisningar i fredags + lite träning före och en jävla massa väntande. Var i alla fall helt kul, förutom den lilla detaljen att jag trodde min kropp skulle kollapsa under sista dansen. Fick kväljning efter kväljning, halsen var helt igentorkad, hade ingen energi att röra mig alls. Ville bara springa ut ur rummet och svimma typ. Sammanfattning? Well, jag har varit sämst på att lyssna på min kropp senaste tiden. Har kört på med allt, sovit för lite, dansat för mycket, osv osv osv och jag orkar inte mer nu. Närmaste veckan lär dock bli lika full med program, om inte mer. Men det ser jag ändå sjukt mycket fram emot så! Och snart är det jul, snart.
Annars spenderades resten av fredagen hos Markus med honom och Ida. :) Igår for jag och Ida till Täby för vår årliga julshopping! Jävlars vad det gungade på färjan! Premiärprovade dock åksjukepiller (inte för att jag blir sjösjuk men, haha) vilket gjorde att jag däckade direkt typ haha, skönt. Hittade nästan alla julklappar i Sverige + några få saker till mig själv så är riktigt nöjd. Tack Ida för en grym dag! :)
Idas två bilder från igår! Första nyvaken nere bland trapporna på färjan, andra nöjd över att få käka i Täby haha

Hej&hejdå

Skola till 4 idag, ganska tröga timmar också, men lever än. Nu är jag stressad som fan, är bara hem snabbt för att fixa mig och hämta grejerna, sen far jag till åmi! Byter skolliv mot dansliv, och uppträder lite! Har 0 uppfattning om hur det ska gå, men är taggad ändå! Ha det bäst så hörs vi!

23:39

Tjo! Invigde dansen igår med en till huvudvärksattack. Höll på att ta livet av mig, haha. Men det gick över och jag kunde faktiskt anstränga mig nästan hela kvällen! Helt. Jävla. Underbart. När jag får dansa är min själ complete, kan man säga haha. Idag har bestått av skola, häng med Saine, sväng via min gulliga mormor som hjälper mig att sy danskläder, träning, pluggande, och mer träning. Puh, är helt slut. Min ork är inte riktigt vad den har varit. Men det kommer väl tillbaks. Måste bara sluta hosta. Imorgon är det fredag och jag dör av lycka. Hejs!
Fick bli en liten minibildbomb med bilder från mitt favoritplace: Dansskolan!

Ikväll lever jag igen!

Tjena! Måste säga att gårdagen var en liten aning ironisk. Vid frukosten på färjan satt vi och snackade och jag sa då glatt att jag nästan aldrig har huvudvärk, och att jag knappt visste hur det kändes. Somnade på bussen in till Stockholm. När jag vaknade dunkade huvudet av smärta. Mådde så jävla risigt. Och det höll i sig hela jävla dagen. Så det drog ju ner mitt humör en aning, på vägen hem trodde jag att mitt huvud skulle gå i bitar. Annars var dagen finfin! Dansarna var stört duktiga såklart, man blev galet peppad och fick världens lust att dansa. Att jag inte dansat seriöst med åmi-dansen på nästan en månad gör så ont i mitt hjärta att jag dör. Något som får mig att bli världens lyckligaste är dock att jag ska dansa ikväll!! Nu skiter jag i att jag har sovit asdåligt 4 nätter i rad, att jag fortfarande hostar och att jag har så jäkla fullt upp med allt, nu blir det 3-timmarsträning vare sig min kropp vill eller inte!
Haha, Francines bild från någon träning för länge sen!

TRÖTTHET

Tjenare igen! Resten av gårdagskvällen var också riktigt nice, spenderades hos Ida. Somnade dock alldeles för sent, igen.. Idag trodde jag att jag skulle svimma av trötthet hela dagen, har aldrig varit såhär slut förut. Engelskan var fan i en klass för sig. Skrev "C" fel väg, stavade "we" som "wi" och sen somnade jag. Lite sorgligt kanske. Haha. Slog dessutom i ansiktet i dörrkanten när jag skulle gå in genom dörren hemma, tårarna rann och näsan blödde. Fml.
Ikväll har jag varit på klassträff, som var mycket trevlig. Nu ska Celinda och jag sova, för imorgon far vi och några andra åmi-dansare till Stockholm för att kolla på balett! Grymt. Puss och godnatt!

4 december - allt ljus på oss

Tjoo! Levde i ett lyckorus hela dagen igår. Alandica blev totalt fullsatt före vår uppvisning, och då måste dessutom massor gå hem igen för att det inte fanns plats. Var så sjukt nervös före (MALIN SLUTA HA SÅN JÄVLA PRESS PÅ DIG SJÄLV), men väl ute på scenen var jag bara 100 % lycklig. Det finns nog ingenting jag älskar mer än att få stå på scen och dansa. Herregud, jag skulle kunna ägna hela livet åt det. Kommer aldrig kunna visa hur glad jag är som får möjligheten att dansa med Erica och alla underbara dansare. TACK till er, Lollo, och alla som kom och tittade! Guld värt! :)

Lollos och Lasse Karlssons bilder från igår, kommer nog upp fler här sen! :)


It's like I've waited my whole life

Igår trotsade jag stormen och cyklade till Ida. Kvällen spenderades sen där med chillande, snackande och garvande med henne, Cia, Pernilla, Tazmin och Sara, nice! Sov hos Ida sen också.
Imorse klev jag upp halv 9, skulle iväg till Alandica på ett 4 timmars genrep inför ikväll. Är rätt trött men nu är jag 100 % övertygad om att det är värt att komma och titta ikväll! Så himla många duktiga dansare, sångare, skådesspelare och till och med filmmakare inblandade, så ni lär inte bli besvikna! Klockan 19.00 på Alandica är det, 2 euro i inträde! Haha fan vad jag känner mig reklamig. Jag tycker i alla fall att det ska bli skitkul, är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen just nu haha! :)

13:56

Tjena! Hade dans i 5 timmar igår, hoh... Allting måste som sagt bli klart inför vår stora uppvisning på Alandica på söndag! Kom dit vid 6, och när klockan närmade sig 10 hade vi fortfarande bara hunnit igenom halva programmet. Men vi hann faktiskt bli klara till 11 (då larmet skulle gå igång haha), så nu känns det mycket bättre inför uppvisningen. Idag tänker jag ta det så jäkla lugnt hela dagen. Hostar fortfarande lika mycket. Snart en månad.... Tror jag börjar få ögoninflammation också. Damn it.
Ikväll är helt oklar, får se var den slutar. Hoppas er helg är riktigt bra! :)

I hope that you see right through my walls

Hej finisar! Har knappt haft vettiga lektioner alls idag. Idrott som jag inte var med på, luciaövning, besök till museet med bilden och sen en inställd fysiktimme! Så jäkla skönt att få gå hem vid halv 3 istället för 4. Har så slut på energi, helt sjukt. Allt går typ åt till att hosta haha. Nä men, nåt är ju skumt när det är en ansträngning att gå till skolan från museet.. Somnade typ på rasten sen, orkar verkligen ingenting mer.
Nu är jag hemma och chillar, ikväll är det dans, dans och dans. Kan eventuellt hålla på till 12 ikväll, hoh. Allt måste bli klart inför söndag!
Ha en fin fredag nu hörni!

they say that I've changed, but I guess everybody does

Tjo! Började denna torsdag med mina dagliga hostattacker. Jag är så trött på dem att jag kan spy. Fyfan. Annars har dagen varit helt nice, slutade 11!
Efter skolan var jag först med Saine, sen gick jag till stan med Ida och fixade massor med grejer. Efter det gick vi hem till Ida. Mådde nog inte bra alltså, fick i alla fall den sjukaste skrattattacken jag haft i hela mitt liv tror jag. Det var så jävla stört, tårarna forsade.
Ikväll har jag haft förberedande dansgenrep i 3 timmar. Gud vad duktiga alla var. Själv borde väl inte ansträngt mig, men ja vad tror ni om mig.. Alandicas scen, inte dansat på 3 veckor. Omöjligt att låta bli ju. Om min hals kunde prata hade den skrikit "MEN VAD HÅLLER DU PÅ MED!?!?" åt mig nu typ hehe. Är bara så SJUKT JÄVLA TRÖTT OCH SLUT. Vill sova bort... en massa tid. Hejs

RSS 2.0