Sommardagar

Hej!! Sen senast har mitt hjärta fyllt 18, jag har firat midsommar på Kökar, kört en massa bil, jobbat, firat fina Emelies 20-årsdag, hängt i Järsö med Ida, dansat, varit med Saine och fått teoriprovet avklarat! 
Midsommar var nog.. ja, vad var det riktigt. Var så sjukt härligt i början, var bara glad och hade så kul med några underbara vänner. Mot slutet av natten blev det dock riktigt jävla miserabelt, som alltid när man får för sig att festa i skärgården haha. Tog mig hem och fick till slut slänga mig sängen vid 11 på midsommardagsmorgonen i alla fall. 
Imorgon är jag ledig, helt stört skönt. Är så slut. Jobbar inte särskilt många timmar men de timmarna jag väl jobbar, DÅ FAN JOBBAR MAN. Haha helt svettigt typ. Och så dans hela tiden. Snart är det uppvisning nämligen!! Ska bli så jäkla roligt! 
Nu ska jag ladda upp massa bilder från senaste tiden också hehe som vanligt


Middag på Mickes stuga för att fira hans 18-årsdag, så myyys


MIDSOMMAR (haha Saine, Lollo och Isac syns flitigt i bilderna men har så många fina på dom hehi)






 
Järsö med Ida, typ första gången jag gör nåt riktigt somrigt i år nej men nästan

MIKE TOG KÖRKORT

HELGEN

Tjo! Har haft en fin helg som dock innehållit lite väl mycket missförstånd och jobbigheter för vad jag ska orka med haha. Anyway, i fredags hade vi en liten överraskningsgrej för Saine, för att välkomna henne hem. Jag, Nikita och Ofelia for hem till henne utklädda i fulaste maskerna för att kidnappa henne, haha var så roligt!! Hade i alla fall en sjukt mysig kväll, avslutade den med att dricka mate (argentinsk dryck typ) och mysa hemma hos Saine. På lördagen var jag ledig, tillbringade hela dagen med att sola och chilla bara. På kvällen for jag till Ida för att föra lite innan hennes premiärutgång!! Var så himla härligt att sitta ute på balkongen i solen med bästa vän, vin och jordgubbar. For vidare lite sen och till sist arken. Var kanske inte mitt livs bästa beslut kom jag fram till när jag följande morgon cyklade iväg på jobb i ösregnet, efter 2 timmars sömn. Börjar bli för gammal för sånt här, orkar inte. Haha. Nä vafan, det var värt det faktiskt!
Resten av dagen igår myste jag bara med min pojkvän, underbart att äntligen ha tid att verkligen umgås. Somnade dock framför en film vid halv 10 hahah SÅ TRÖTT. Denna dag inledde jag återigen med att köra bil. Chillar lite hemma nu och strax ska jag jobba.  Efter det ska jag äntligen få träffa min saknade kusin Sara och ikväll är det daaaaaans! 
 
 
Häflten av bilderna är Saines eller Idas hehe
 

så mycket glädje

Senaste onsdagen var nog fan en jäkligt speciell dag det. Började morgonen med att fara iväg till flygplatsen. När passagerarna från Helsingfors anlände hamrade hjärtat och tårarna rann. Min bästa vän var äntligen hemma igen, efter ett år på andra sidan jorden!! Helt sjukt. Så var med Saine hela dagen sen, så himla sjukt jävla roligt!!!♥ 
Mot kvällen for jag iväg för att möta upp en annan bästa vän, nämligen Ida! Och hon fyllde 18 jävla år hon!! Som vi väntat, herregud! 1000 grattisar igen finis!♥
Käkade middag med henne och några på Garden, för att sen flänga runt och försöka få ordning på allt hemma efter hemkomsten från Grekland (kom hem 4 samma natt....). Kvällen avslutades med lite mer häng på Garden med Ida och Sara och till slut med min fina pojkvän. Underbar dag helt enkelt.
Förövrigt har jag börjat jobba, återigen på hotell. Även dansen har börjat, har inte haft en vanlig danslektion på 1 och 1/2 månad!!!! Rekord tror jag herregud, vem har jag ens varit kan man fråga sig. Det var i alla fall sjukt underbart! Denna morgon inledde jag med att köra lite bil, sen jobb igen. 
Var väl det jag hade att dela med mig av, vi hörs snart!
 
mina älsklingar
 

RHODOS

Heeej! Har inte hunnit blogga på ca 40 år ser jag. Har dock nyss kommit hem från Grekland så det får väl bli min ursäkt. Har alltså tillbringat första sommarlovsveckan på Rhodos, med Celinda, Lovisa och Frida. Var så jävla kul! Solade och simmade på dagarna, dansade på nätterna. Vet inte hur man ska få ner hela veckan i text. Blev kompis med en förfesthund, dansade på barer, nattbadade, var till Grabbarna Grus och Pepes Bodega, åkte vattenrutschbanor, fick världens brutalaste solsting, skrattade så jag grät. Och så vidare. Det jobbigaste nånsin var dock att jag var sjuk till och från under nästan hela veckan, så har mått riktigt dåligt också. Mot slutet av veckan var alla så sjukt miserabla haha, är fortfarande trött alltså. Men denna vecka var i alla fall helt oförglömlig! 
 
Här kommer massa bilder också, flera stycken är Lollos också!
 
 



Ekonomiskt och bra med pasta+tomatsås


Mådde så kasst så fick ligga i skuggan och tycka synd om mig själv

Grekisk mat♥

 
 
 
 

 

Ett av favoritställena. Det hette ju faktiskt YOLO..


Frozen yoghurt och Kepscelle




 




 
 
 

Sommarlov

Tjo! Senaste dagarna har jag varit rätt mycket ledig, haft utgivningstimmar, klassfest och blivit klar med bilteorin. Igår gick vi ut 2an också, jessus!! Kan inte fatta att det är 3 perioder kvar i skolan som man nyss började på. Är i alla fall jättenöjd över betygen och hade en himla fin avslutningsdag! Käkade lunch med Hanna och Janina, och for sen till Lovisa och spenderade kvällen där med lite boys + Celinda senare. Hade så jäkla roligt! Kvällen slutade i Engelska parken men till och med det var kul haha. Hade sjukt mycket sommarkänslor hela kvällen. Värme, ljust hela natten, fullt med folk, alla var så himla glada, haha underbart. Idag är jag så jävla slut. Hade tänkt fara ut ikväll igen men får se nu alltså. Ska i alla fall iväg och gratta lite fina studenter snart! 
 
Här är lite bilder från senaste veckan också

Detta beskriver min tisdag ungefär, himla ok tyckte jag


Kollade på fotboll, värdelös bild haha. Whooo Jikken!!♥

 

RSS 2.0