24e februari

Tjo! Har haft en helt bra helg. I fredags åt vi som sagt finmiddag och firade mamma, pappa hade fixat allt från champagne och bruchetta till kräftsoppa, lammlägg och klyftpotatis, herregud vad gott. I lördags var jag på jobb, är så otroligt skönt att jag börjar komma lite mer till rätta där nu. Har lärt mig fler blomnamn, har fått bättre koll på kassasystemet och känner mig mer och mer hemma helt enkelt. Är riktigt roligt! Efter jobbet for vi och åt middag hos min morbror och efter det chillade jag hemma lite innan Lollo plockade upp mig. For runt, pratade om allt möjligt och skjutsade på folk. Hamnade på en hemmafest och hängde där lite, tackar så mycket för att vi fick komma!! Trevlig kväll överlag, själv drack jag dock inte en droppe under kvällen, känner att det får vara nog med sånt ett litet tag nu. Kände mig i alla fall därför lite felplacerad haha, skulle kanske passat in bättre i soffan med pyjamasen på, men var skönt att vakna nästa morgon!! Söndagen chillades bort helt och hållet, förutom den dagliga mängden geografiplugg fick jag inget vettigt gjort. Och herregud vad skönt det var.
Idag har jag vikarierat på dansen igen, kommer fortsätta med det i nästan 2 veckor till. Lyckligtvis kommer jag och Celinda antagligen kunna dela upp timmarna mellan oss. Är riktigt, riktigt slut nu. 
Imorgon ska jag ha dansträning för 3-åringar haha, det ska bli riktigt spännande.



Finfrukost och en Nikeplätt haha
 



 
 
 

Prag

Är hemma från Prag igen, har haft det riktigt fint! Första dagen sken dessutom solen och det var riktigt vårväder, kunde till och med äta lunch utomhus vilket var helt underbart. Förutom det har vi hunnit med att se de flesta kända sevärdheterna, promenera massor, fota ännu mer, besöka KGB-muséet (gammal sovjetisk spionutrusting, vapen osv haha lite udda sysselsättning men var häftigt att se), shoppa som fan och kolla på dans. Hotellet var fint och maten (endast italiensk, hehe pallade inte prova tjeckisk..) var god. Riktigt MOJSIG resa! Haha japp, mitt mojsande må vara parodierat (vilket var sjukt kul) men klart jag fortsätter med det för det! 
Jäklar vad jag använder parenteser i detta inlägg förresten.
Nu sen jag kom hem har jag inte hunnit med så himla mycket. Storstädat rummet och tränat lite. Hängt med Janina och Hanna och cruisat lite med Ida. Riktigt fint. Idag fyller min underbara mamma år så ikväll har vi ätit riktig finmiddag! Och imorgon ska jag jobba.
 
Lite bilder från Prag, fler kommer på Facebook!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KARONKA

Oj vilken underbar dag det var igår. Den inleddes halv 7 på morgonen dock, då det bara var att tvinga sig upp och bege sig till skolan för att förbereda inför dagskaronkan. Vi hade alltså sjukhustema och jag tror och hoppas det blev bra!! Jag hade riktigt roligt i alla fall, gick runt med en klass tillsammans med Lollo. Vid 11 var det slut och då stack jag hem snabbt innan jag for och fick håret fixat. Sen nästan direkt iväg till Alandica, där resten av kvällen spenderades. Var en så sjukt rolig, härlig, fantastisk kväll. Alla var så himlahimla fina, herregud. Maten var god, sällskapet var grymt och allt var så fint ordnat. Åh.Och att det var alla hjärtans dag och jag fick fira det med killen jag älskar känns ju för bra för att vara sant. Var verkligen en kväll att minnas. Dessutom var ju parodierna så klockrena att det känns som jag garvade non stop genom alltihop nästan. Tusen tack alla tvåor som gjorde vår karonka så bra, och tusen tack alla fina treor som jag gick på den med! 
Natten avslutades på Arken, vilket inte var det roligaste tyvärr, var nog alldeles för trött.. Nåja, Alandica var ju det viktigaste med karonkan och det var underbart, så resten gör inte så mycket. Idag har det gått riktigt segt alltså. Pallrade mig i alla fall iväg på två danslektioner, annars har jag inte gjort mycket. Tänker fortsätta med det ikväll också, imorgon bitti börjar nämligen resan mot Prag! Ska bli kul att komma iväg lite, shoppa, käka gott osv. Kommer hem på onsdag redan så hörs då igen! 
 



Fick blommor och choklad av världens finaste kille


Kladdkaronkaaaa!!

 

 
 
 



Haha andra var så skön så måste ha med den också

 
 

Torsdag

Är så fascinerad och förundrad över faktumet att detta har varit min stressigaste vecka på flera månader och jag går inte ens i skola?! Haha, riktigt konstigt. Har sprungit runt överallt och fixat allt inför imorgon, är fan mer än jag tänkt alltså. Klänningen måste sys, skor måste köpas, frisyr måste provas, smycken, väska, tusen andra grejer som hör till och sen planering inför kladdkaronkan också. Den sistnämnda tror jag hur som helst blir bra, känns så nu i alla fall. Får hoppas alla ettor och tvåor tycker det är kul!! Har varit i skolan hela kvällen för att pynta, hoh. Tidigare hade jag min sista danslektion som tränare. Har varit roligt och bra att ha nåt att göra men samtidigt påfrestande att ha så mycket ansvar och att vara upptagen från 3 nästan varje dag till in på kvällen ofta. Har även försökt plugga så mycket som det bara går inför studenten, kommer nämligen inte bli så mycket läsande de kommande dagarna känner jag. Har också fått spanskastudentens hörförståelse avklarad, SJUKT SKÖNT!! Kändes dessutom som att den gick rätt bra. Nåt annat som gick bra var mitt sista matteprov, som jag fick ut i tisdags. Drog min första fullpoängare nånsin inom långa matten, fattar ingenting?! Hoj vad glad jag blev. 
Nu sitter jag här i morgonrock och klackar, blött hår och nymålade naglar. Förbereder mig alltså allt vad jag kan inför morgondagen haha. Tror det kommer bli en helt fantastisk helg, är nästan nervös för att jag är så taggad!!
Hoppas ni får en lika bra helg som jag hoppas på att få!

23:26

Är helt slut. Varit en stressig lördag och inatt sov jag dåligt. Trots det klassar jag helgen som riktigt bra! I fredags myste jag ute hos Celinda med henne, Sara och Saine. Fixade så jävla underbar middag bestående av massa smårätter och kollade sen på resor!! I lördags var det tidig uppstigning för att fara på jobb. Gick nog bra men oj vad jag längtar till den dagen då jag kan alla blomnamn samt priser. :) 
Efter jobbet for jag snabbt hem och bytte om för att sedan fara på dansövning inför kvällens uppvisning. Raceade sen hem igen, käkade pizzamiddag med Micke och for efter det iväg till Alandica! Var dit med mormor och tittade på Young Russian Ballet, alltså ååååh. Blev riktigt starstruck när jag såg deras tränare Anastasia vid ingången, helt sjukt att vi fick träna med henne förra året. Saknar det så himla mycket! Föreställningen var jättebra också, häftigt med tangotema istället för klassisk balett. Efteråt hann jag mojsa och dricka te hos mormor min innan jag begav mig till Stadshuset för att uppträda på teaterföreningens hundraårsjubileum! Var riktigt roligt, massa flashbacks från revyn osv. Kom hem vid halv 12, helt slut. Idag har jag mest pluggat. Hängt lite med Saine och senare Hanna och Janina, trevligt som tusan det.
Har en lite crazy vecka framför mig men blir nog roligt. Den kommer bl.a. bestå av utgivning i skolan, massa vikarierande på åmi, pluggande, spanskastudent, planering av kladdkaronka, the actual kladdkaronka, KVÄLLSKARONKA, dans hela lördagen och slutligen Tjeckien på söndag. PUH. Ska alltså till Prag i slutet av veckan, riktigt kul. Hela veckan blir så sjukt spännande, åh shit vad roligt!!
 


 
Sista bilden är Ericas!
 
 

Ledig från skolan

Sådärja, ledig från Lusse! Har varit en riktigt skön vecka, dock inte helt slapp ändå! I tisdags skrev jag sista provet, ML15, vilket gick riktigt bra tror jag!! Oj vad jag hoppas att jag inte känner fel nu. Har även jobbat lite några dagar, vikarierar min danslärare på ÅMI! Utmande verkligen, men roligt också. Gråter ju typ för barnen är så söta. Nu är jag slut som artist dock!! Ska fortsätta med vikarierandet nästa vecka och så lite jobb på Rosenblads i helgen. Utöver det har jag börjat plugga lite geo inför studenten, mojsat med Micke, promenerat och hängt med Saine.  
Imorn är jag helt ledig från allt jobbrelaterat, jätteskönt. Just nu känns det också faktiskt himla härligt att jag skrev svenskastudenten i höstas så jag slipper gå upp imorgonbitti på grund av det hehe. 
Ska i alla fall fixa ärenden (har så jävla mycket ärenden hela tiden haha?! Jäkla skattekort och karonkaklänningsfållningar och karonkaskor osvosv) och på kvällen ska jag och några fina bruds käka middag och planera eventuell studentresa!! Wih
 
 
Tyckte det var så himla fint när jag promenerade hem från Mike häromdagen hehi
 

Söndag

Har haft en alltifrån nyttig och lugn helg men det gör inget, för rolig som fan har den varit i alla fall! Igårkväll började vi hos Saine där det spelades spel, dracks vin och sådär. Resten av natten spenderades på Arken och Kino, dansade och sjöng (läs: vrålade/gormade) tills fötterna värkte och rösten var borta.Haha var en riktigt flippad kväll, ojoj.. Men det får man väl leva med! Käkat två kebabportioner under loppet av 10 timmar haha. Förutom kebab har denna dag mest bestått av slöande, riktigt segt alltså. Pluggat lite differentialekvationer, gillar oftast matte men fan inte en dag som denna. Förhoppningsvis blir det några avsnitt Arrow eller liknande innan denna kväll är slut. Imorgon har jag endast en förberedelsetimme vilket tacksamt tas emot. Förutom den ska jag mest fixa lite ärenden och dansa. 
 
 
Två av bilderna är Saines!

SAINE 18

 
 
 
Igår fyllde min bästa vän Saine äntligen 18 år!! Är helt sjukt vad vi längtat, och lika sjukt hur glada vi båda var hela dagen igår. Både teoriprov och uppkörning lyckades hon kirra också, så vi spenderade största delen av dagen i bilen på cruise. Köpte lite skumpa osv inför ikväll, samt 4 bakverk från Iva (Iwa?) haha! Fyller man 18 så gör man. Träffade Emma också och på kvällen hängde vi 3 + Ofelia och Fredric på Indigo, jäkligt trevligt! Hoppas du hade världens mest perfekta dag min underbara, fantastiska, fina vän och 1000 grattis igen!!♥
Idag tog jag och Micke lång sovmorgon, käkade finfrukost och kollade på Arrow. Underbara lördag alltså. Och underbar fortsätter den vara, ikväll ska det föras hos Saine innan det blir utgång! Inte varit ut sen nyår så är riktigt taggad alltså! 
 
 

RSS 2.0