Trevligt

Hallå! Mina dygn fortsätter bestå av stan, sova, risighet, stan. Hehe. Igårkväll var iallafall riktigt jävla kul! Var mest med Saine, Janina och Hanna typ men sen träffade vi även finnar, spanjorer, ålänningar och en dansk! Haha, alla mycket trevliga. Tack för hjälpen också, speciellt Anna! Hehe. :)
Idag har jag sovit och hälsat på min faster. Nu gör jag ett tappert försök att risa upp mej (fyfan) inför kvällen! Sista rockoffkvällen nu då. Grymt trist. Hej tomma gator och händelselösa kvällar.... Nä, nu ska vi inte deppa.
Ikväll peppar vi iallafall för Sean Banaaaan! Med flera. Här ska det skakas rumpa! Sen lär det väl förmodligen slira minst lika mycket som igår också, hoppas det blir en kul kväll iallafall!
Och hoppas alla ni andra också får en fin kväll nu. :) Ses i dimman!

Dör av trötthet

Tjoo. Okej, jag är så trött att jag bara vill skjuta huvudet av mej. Vetefan varför, då jag faktiskt för en gångs skull sov 10 fucking timmar inatt! Men trött som ett as är jag, och förkyld. Och hungrig som nån jävla dåre. PEPP alltså... Haha, men det ska nog bli bra, inte ska det hindra mej från att ha en bra kväll ikväll iallafall! För bra, det ska den FAN bli. ;)
Igår var också bra, fast oerhört chill. Den enda motionen jag fick var att cykla med Saine till Select efter en påse chips. Hehe. Sen låg vi bara och glodde på DH och hade det trevligt, haha såna kvällar behövs också!
Idag träffade jag ÄNTLIGEN gullejanina igen! Fyfan vad hon var saknad. Hade inte sett människan på nästan 2 månader. Sick. Men sjukt kul var det att träffa henne igen! Ida och Saine var också med, vi hade det trevligt jo. :)

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv. Ska även försöka få lite uppfattning. Ni har väl inte missat min brist på uppfattning hela tiden? Det är iallafall nåt Saine och jag har drabbats av, vi har ALDRIG nån uppfattning. Helt enkelt. INGEN uppfattning alls om nåt. Ingen uppfattning om sommarlovet, om folk, om vad man har gjort, om skolan, om allt. Haha, det är jobbigt.




18:01

Hello, sitter just nu vid den gamla stationära datorn, min är nämligen på lagning! Eller vad fan det nu är, men den ska iallafall rensas på skit så att den förhoppningsvis blir lite mindre laggig.
Idag har jag varit med Saine hela dagen. Bakat kokosbollar, eller snarare kokosbollssmet. Vi orkade aldrig fixa sjävla bollarna, hehe. Sen satt vi mest och checkade gamla, gamla, gamla DH avsnitt. Så jävla bra! :)
Nu sitter jag och väntar på Emelie och Fredric. Ska käka med dom. Niiiiiice! Det blir finfint, och efter det vet jag inte vad som händer faktiskt. Vi får se.
Men att, cya!



MIN BEBIS ÄR TILLBAKA

 
 

Haha, okej det är ju ingen Xperia med touchscreen och 10 megapixelskamera direkt, men den är bättre än min tegelsten som jag har haft sen i maj typ! ÄNTLIGEN är min kära gamla Sony Ericsson tillbaka. Eller inte tillbaka, för detta är en ny av samma sort. MEN gullena på fabriken dit den skickades har tagit över alla bilder, filmer osv från min gamla till den nya phonen! UNDERBART!

Kläder

Det vart inte sådär brutalt mycket shopping, men lyckades iallafall få med mej hem:

två t-shirts
 

spetströja/klänning som jag velat ha jäättelänge :D
 

turkost oversizelinne
 

skjorta
 

Haha okej, första bildparet som inte hör ihop alls. Jacka och nudefärgat nagellack
 

 och smycken! Plus leggins och underkläder och sånt shitt.

Så jag är väl nöjd. :)
Nu har jag nyss vaknat och ska börja dra mej mot min fru, Saine. ♥ Yes, vi gifte oss på Drottninggatan igår. Det ni! Vi har ringar till och med, haha yeeah.
För övrigt känns ju inte vädret sådär jättepepp. Men vetni? Jag tycker nästan det är mysigt. IBLAND. Skulle ju inte tacka nej till sol och 25 grader igen heller i och för sig... Menmen.
Vi hörs iallafall snart hörni!

Sthlm

Tjeeeena. Nu är jag hemma från sveariket igen. Har haft en himla fin dag med en himla fin vän. :)
Saine och jag har då fjollat runt, shoppat, garvat OCH träffat Kenza! :) Har bilder på oss tillsammans med henne, ni får se sen. Sjukt hur snygg människan är. Skjut mej.
Men hittade en hel del fint (även om jag SOM VANLIGT hade pengabrist). Bilder på det kommer också senare. Gillar att det var världens rea typ... överallt. Nu hade jag tänkt skriva att jag är trött och ska sova, men the truth is, att jag inte är speciellt trött. :) Sååå, hittar väl på nåt annat.
Förresten, lite om gårdagskvällen som jag inte har nämnt: När Saine och jag cyklade hem for vi förbi ett hotell. Man såg tydligt in i receptionen. Där sitter endast ca 4 pers. Och tre av dem kände man igen lite vagt. Den fjärde kände man tydligt igen. För det var Lars Winnerbäck. Coolt eller vad? Eller okej, kanske inte. Men vi vinkade iallafall till dom. :)
Sen när Saine och jag väl skulle sova igår så slirade det någge vettlöst. ÄNTLIGEN är vår älskade humor tillbaka! Låg vaken och kastade mej fram och tillbaka av asgarv typ. Underbart.
Jajja, har lite olika bilder som ska upp, men orkar bara inte nu, vi tar det imorn.
Puss på er!


Smolkarve

Hejsan hörni. Har haft en finfin kväll, som spenderats med Saine. Det var då Lars Winnerbäck som spelade på rockoff ikväll. Hade inte speciellt höga förväntningar (hade knappt hört nån låt, heeeh) men han var bättre än förväntat! Helt bra faktiskt. Gillade bakgrunderna, lite coolt var det. Och så verkade han så gullig. Haha.
Imorgon är det Stockholm som gäller! Far med min finaste Saine, det blir väl en del shopping och sånt.
Men att, om vi ska orka upp imorn (SINNESSJUKT tidigt) så måste vi nog ta och sleepa nu.
Ha det bäst, puss!

Och angående rubriken... Jag vet inte.

27 juli 2010

Tjaaaa. Somsagt, uppdateringen är inget vidare nu under rockoff. Igårkväll var iallafall... alltmöjligt. Eric Saade var jävligt bra tycker jag iallafall, aaaaah. Har väntat på att han ska komma sen jag såg honom i melodifestivalen, hehe. Lyckades haffa autograf också, woho haha.
Sen gick Saine och jag mest runt resten av kvällen, och började känna failen lite smått. Ajaj. MEN, en så grymt frän grej hände iallafall. Vi blev inbjudna i Lars Winnerbäcks turnébuss! Så där satt vi med hans crew och chillade. Dog ju. Dessutom kände snubbarna där igen oss sen när de gick upp på scen för att fixa nåt och jag och Saine stod i publiken, så dom vinkade och ropade typ "Malin och Malin!" därifrån. Haha, wey.
Senare på kvällen gick vi hem till mej med Viktor, Jacke, Einar och Mattias och chillade lite mer. Och till sist gick vi och träffade på några svennar, även det sjukt chill. Så jo, kvällen vart nog bra.
Idag har jag och Saine mest sovit, och varit ner till stan snabbt. Nu ska vi fixa oss så småningom, och sen ner till rockoff för att kolla på Winnerbäck. :)
Ha det bäst!


Haha, lembötebild igen. Saine och jag.... nej jag vet inte vad vi håller på med. :)

Så snurra min jord igen

Tjoo. Sitter för tillfället och kollar OC (!) med mina gullen Ida och Saine. Har inte sett det sen i julas. Lite bra är det nog ändå. :) Igår var det då Kent som speladepå rockoff, som om nån missat det. ALLA var väl i princip där, inte konstigt med tanke på hur bra dom var! Verkligen, grymt. :) Speciellt när dom spelade Ingenting och Dom Andra, ååh. Gillar stort att jag och Saine lyckades få komma in backstage efteråt dessutom, och få autograf av basisten! Fast hade helst fått av Jocke, men är glad ändå! Ska aldrig tvätta tröjan vi hade skrivit Kent på, och fått autografen på, hehe.
Sen hann jag även med att träffa Marcus, trevligt det, och  dra till Stadshusbacken och umgås med Ida och lite folk haha, trevligt det med. Vad jag garvade! Sen drog Ida och jag till mej och sov. Jäkligt nice kväll var det iallafall!
Och ikväll hörni, ikväll är det SAADE! Jessus, det är lite efterlängtat. Woho, men nu ska jag fortsätta glo på OC, sen till Saine och käka middag och fixa oss, och sen uuuuuut.
Puss!


bild från lemböte, för omväxlingsskull, hehe.

KENT!

Tjoo! Okej, nu under Rockoff är det nu bara att inse att jag inte kommer blogga lika mycklet som förut. Är liksom på stan, sover, risar upp mej och far till stan igen. Känns det som. Haha.

Igår var iallafall lite random. Saine och jag trotsade vädret och stack ut i början av kvällen, vi hade fixat lite grejer så vi hade ändå rätt höga förväntningar. Men sen ceppade det till sig ganska brutalt, haha. Och så började det ösregna så jävla mycket. Så Saine och jag stack hem, som två dränkta katter. Vi tänkte ha myskväll istället, med film och chips och rubbet. Men det vart inte riktigt så, så när vi hade varit hemma ett tag fick vi för oss att vi bara måste göra nåt stört. Som vanligt. Så vi stack till Select, i pyjamas, helt osminkade och håret i en snodd, en lördagkväll under rockoff. Skulle ju fan hellre hänga mej egentligen. Haha, men vi gjorde det iallafall, och efter det for vi till Gröna udden och simmade. Och neeej, vi hade inga simkläder, haha! Sen for vi iallafall hem igen, helt sjukt risiga, och garvade ihjäl oss åt allt typ. Så jävla kul! Så kvällen vart rätt bra ändå.

Just nu sitter jag och Saine och chillar lite, var just och handlade. Vi drar nog snart till stan en sväng, och efter det ska vi väl ta och fixa oss tillsammans med Emma, inför IKVÄLL! KENT! Kan inte riktigt förstå hur sjukt underbart det är att dom spelar här ikväll. Egentligen är det ju inte min musikstil, brukar hålla mej till Iyaz, Taio Cruz och company, ni vet, men jag kan inte låta bli att älska Kents låtar ändå! Men måste fan va där i tid alltså, hela Åland (och halva Finland och Sverige, hehe) kommer antagligen va där. Typ.

Nu tar jag, kvällen till ära och bjuder på två av favoritlåtarna med Kent, Dom andra och Columbus.


And I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time

Hejs. Har bloggat dåligt idag jo, har nämligen tillbringat hela dagen ute i Hammarland/Eckerö med familjen. Min morfar fyller nämligen år idag, GRATTIS! Så då var det först att fira honom lite. Sen for vi och käkade middag i Degersand.
Gårdagskvällen var.. lite alltmöjligt. Hade kul vissa stunder iallafall.
Men Saine beskrev det så bra på sin blogg så jag snor det, hoppas det var okej haha. Kvällen bestod bl.a av: Sliskiga svennar, roliga finnar, slagsmål, ännu mera sliskiga svennar och nattsmyg.
Haha, höll på och dog där ett tag, nej fyfan. Men annars var det en rätt trevlig kväll. Salem Al Fakir var riktigt bra, nog för att jag bara var där typ under en låt, men ändå! :)
Jani, idag har väl ingen undgått bristen på sol och värme. Känns lite bittert. Men Saine kommer snart hit, och vi ska nog fan hitta på nåt kul ändå! :)
 

lite gammal bild heh

Home sweet home

Hallååå! Nu är jag hemma igen, och blir förhoppningsvis det mesta delen av rockoffveckan. Dessutom är ingen annan från the family hemma, så jag har huset för mej själv nu. Känner mej lite handikappad då kylen i princip är tom... Och det är ju så förbannat jobbigt att fara och handla... ;) Men ska väl förhoppningsvis undvika att svälta ihjäl.
På stugan gjorde jag inte så mycket. Vaknade imorse, gick in på datorn och dog av skräck när jag trodde jag hade fått ett mordhot i kommentarerna. Men det var nog inte riktigt så kommentaren var menad, hahaha. Hoppas jag.
Ikväll börjar då rockoff, det blir nice det. Salem al fakir kan ju dessutom vara trevlig att kolla på, haha. Före det kommer iallafall Saine hit, tror jag. Fint det. :)
Och just det! Nu har mitt hatobjekt nr 1 tagit bort bdbn med mina bilder, för tredje gången. Gör hon en ny nu så då satan. På riktigt. Då går jag seriöst och snackar med polisen, gör VAD SOM HELST för att få reda på vem det är. 

Nä men nu ska jag nog slänga mej i duschen. Puss på er!

Och nej, jag kan inte sluta ladda upp dessa älskade lembötebilder. Saknar det så jävla mycket!



HAHAHA, Saine har nyss fallit i vattnet och jag bokstavligen viker mej dubbel av skratt.


Malins dag

Tjenahej. Vetni, idag är det inte vilken dag som helst, det är min namnsdag! Och dagen har då spenderats med ett annat namnsdagsbarn, nämligen min kära Malin Saine. :D Vi for till lillaholmen och simmade först, sen stack vi till henne och färgade hennes hår. Eller utväxten. Ifall nu nån ville veta.
Just nu sitter jag på stugan igen. Eller okej, jag sitter ju inte direkt min stuga, det vore lite för avancerat. Kommer hur som helst hem imorgon redan! Vill ju faktiskt inte missa första rockoff dagen. Jag och Saine ska fjolla runt lite, haha det blir fina firren.
Annars har jag inte så jäkla mycket att nämna. Eller JO. Du (och ja jag vet att du läser) som fortsätter att ta mina bilder, och har dom på din fakebdb. Jag vet inte vem du är, och jag vet inte vad fan du vill mej. Men nu får det fan räcka. Jag vill inte göra nåt taskigt mot dej, jag vill bara veta vem du är. Så säg till mej vem du är, du kan skriva på fejjan eller nåt, sluta sno bilder och så glömmer vi det. ELLER så säger du inte vem du är, men istället blir det nog fan inga nådigt när jag väl får reda på vem du är. Och tro mej, det får jag förr eller senare. ;)

Men nu får ni ha det så jäkla bra alla, så hörs vi imorgon! ♥




FYFAN VAD FULT

Alltså HAHAHAHAHA, det är helt jävla STÖRT hur sjukt mycket jag garvar just nu. Hittade min äldsta BDB, där jag laddade upp bilder typ i sexan, och jag vill ju bara hänga mej! Det var verkligen det fulaste jag har sett i hela mitt femtonåriga liv. Skäms som nån jävla hund. Känns faktiskt inte som att att jag nånsin har eller nånsin kommer förändras så mycket som jag har gjort under dessa 2 år.

Jaja, annars har jag väl inte sådär våldsamt mycket att skriva om. Igårkväll for jag till Ida, där vi chillade lite. Skrattade så jag dog åt vissa grejer, t.ex en padda. ;)
Nu sitter jag och chillar lite igen, idag far jag tillbaks till stugan... Åhh. Men kommer hem om typ 2 dagar eller nåt sååånt. Men före jag far måste jag hinna träffa Saine snabbt!
Men ja, det var väl det jag hade att säga, ha det fint♥

 
bilderna tagna i maj nån gång, under Saines och min period, alltså då vi var med varann 24/7 haha :D

Droppar















HM

Läste på Kenzas blogg att nya HMtidningen har kommit (dock får väl vi på Åland vänta ett par dagar, som vanligt, hehe), och när jag istället klickade in mej på hemsidan blev jag genast inspirerad som fan!

Speciellt när jag hittade denna, som jag har velat ha sen nån gång i maj! Såg nämligen en liknande inne på Salt när jag var och shoppade då, men hade dock inte råd då... Men älskar såna här transparenta skjortor!
 


Även detta är nåt jag spanat på ett tag, gillar verkligen armytrenden. Militärgrönt osv, så därför skulle jag inte tacka nej till dom här jackorna heller. :) Och måste väl klämma in att Janina (som jag förövrigt saknar som fan) var mycket före och faktiskt ville ha en sån här före mej, haha fan.. Men nice är det ändå!
 

Okej, nu får det vara slutlekt som modebloggare, haha! Blev bara så jäkla shoppingsugeeeeen! Jag som skulle hålla mej till höstlovet... GOOD LUCK. Blir nog en del före det, hehe.
Hur som helst, dagen har spenderats med Saine. Så jäkla sjukt att förut visste vi vad den andra gjorde typ 24 timmar om dygnet, nu är det typ "hej främling, vad händer i ditt liv?" Haha, så vi snackade, garvade och tog igen massor. 
Nu sitter jag och chillar lite, och senare ska jag träffa min Ida en stund, det gillaaaas!
Puss på er


HEMMA

Heeeej, jag är hemma igen! Galet skönt det.
Dagarna på stugan finns det inte så mycket att nämna om. Solade, simmade, chillade. Nu känns det iallafall nice att kunna sitta inne i huset med datorn istället för uppe på ett berg, haha.
Förresten, inatt drömde jag att jag var tvungen att skaffa nästa GossipGirl box, och för att kunna göra det måste jag döda nån med en klädgalge? Men sen pallade jag inte och började gråta. Haha!

Snart ska jag dra mej till stan och träffa gullesaine. Vi har setts alldeles för lite senaste tiden. Vi ska ha TERAPI somsatan. :)
FÖRRESTEN, tredje bdbn med mina bilder har hittats. Den lilla satjäveln ger sig fan inte. Fint språk. Men seriöst, vet inte vad jag ska göra... ORKAR INTE. Det enda jag vill är att få reda på vem det är och sen göra ett litet helvete för den personen... Haha, som Hanna F skrev: I'm a nice person, but just don't press the bitchbutton!  
Nä, men är så jävla trött på den där nolifern.
Jaja, nu ska jag fokusera på att överleva denna omänskliga värme som är i mitt rum!

Hööörs







bilder från lemböte

Ingen större uppfattning om detta nej.

TJO. Rätt chill dag idag då. Solar som fan, chillar, simmar, chillar lite mer. Ligger och lyssnar på iPoden, komponerar danser i huvudet till låtarna. Det gör jag fan hela tiden. Varje gång en bra låt kommer ser jag rörelserna i huvudet. Trevligt tidsfördriv. :)

Saknar dock stan, av massa orsaker. Ååååh. Men kommer hem snart. :) Och sen blir det ju rockoff vecka, då fan. :D Men nu ska jag nog se nån film som kommer. Eller GG.

Har inga bilder (är på brorsans dator) så, blir brist på sånt nu jo. Men men. Okej, orkar inte låtsas mer nu. Vilket jävla VÄRDELÖST inlägg!! Haha, jag får ju nåt fel! VARFÖR skriver jag ens här?! För att jag tycker så mycket om bloggen såklart...:) Äääähh.

Blä, ha det fint och hejdå.


@Stugan

Heej! Dansuppvisningen gick nog helt fint! Inte den bästa men inte heller den sämsta. Har haft lite trauma av sjökvaretert just, då jag typ alltid failar där, men nu gick det somsagt bättre! Och FANS KUL var det! Aaaaah :D

Efteråt ställde jag upp för min trevliga vän Saine och fick ta och vara statist på nån fest i deras film. Haha, kändes lite mobbat men. :) Satt och snackade med Emelie och Alicia, trevligt. Efter en stund måste jag dra hem, packa och fara till stugan. Och nu sitter jag här. Och dör av värme. Chill att jag kan hoppa i vattnet när jag vill då.

Annars så vet jag inte riktigt hur det ska bli med uppdateringen här ute. KAN ju skriva, men frågan är om det kommer finnas så mycket att skriva.. ("Hej, idag åt jag, simmade och solade. Hejdå.") Hah, men vi får väl se. :)

Men nu ska jag nog ta och avsluta detta inlägg, ha det så bra alla! Puss!


the meadow









Pics tagna på Lemböte. :) ÅSIKTER? :D

Dansuppvisning idag

Gomorron. Gårdagskvällen var himla nice. Var först ut och käkade med E&F, det var sinnessjukt hur mycket jag skrattade. När servritrisen kom kunde jag knappt beställa för att jag garvade så mycket, och då vart allt så sjukt pinsamt så.. jag garvade ännu mer. :D "Men VAD ÄR DET HÄR FÖR STÄLLE?!?!??!" Alltså jag ÄLSKAR humorn.
Fick en del sura blickar från grannborden... Sen gick vi iallafall hem till mej och såg på Illusionisten, den var sjukt bra! Verkligen, rekommenderar den. Sen hann jag även med att sitta med dom och checka helt sjuka youtubevideos, och även smyga ut ur huset lite, hehe. :) 
Men hela kvällen var himla bra iallafall. 
Idag är det dansuppvisning @ sjökvarteret. Vet inte jag, men känns som att jag har mycket lite uppfattning om den, haha. Är lite rädd för blackouts när det gäller placering, ändrade rörelser och sånt..  
Men det ska nog gå bra! Fan, dansuppvisningar är ju det bästa som finns! :D
Efter det far jag ut till stugan.. Men kan bli chill, som vanligt. Har datorn med dessutom. Och kommer hem på onsdag. Hoppas jag inte missar för mycket bara. Hehe.
Men nu ska jag börja fixa mej inför uppvisningen. Hörs!


HAHA, denna bild ger sjukt mycket minnen! Saine och jag fjollar runt på Rockoff och är överlyckliga över EMDs autografer, haha. SAKNART!


Lördag, 17:17

 
HAHA, jag DÖR lite. Ofta man gick runt och såg ut sådär för ett år sen.. Häng mej...


Men att tjoo hörni! Igår kom då Ida hit och sov, vi låg och snackade massor. Bl.a lite minnen som dök upp, haha t.ex mörten, hopprepsdansen, och min hypernöjda min när jag hittade lite grejer... Haha, inte för att nån fattar det där, men det är mera för att jag själv ska komma ihåg det om jag läser bloggen senare.
Annars så sov jag över 10 timmar inatt, så jävla skönt! Dagen har sen spenderats chillande med Ida typ. Nu kom jag just ur duschen. Ikväll ska jag vara med Emelie och Fredric, GILLAS.
Har massor av bilder jag skulle vilja bildbomba med, men tror jag gör det imorgon. Fick ett sånt akut sug att se på Gossipgirl innan E&F kommer, haha! Så det ska jag göra nu. :)
Pusshej!

Fina minnen



Haha, jag har inga kommentarer till detta riktigt, eller joo, jag har 9344368574 kommentarer.
SÅ JÄVLA FULT! Detta var då över ett år sen, men jag skäms som en dåre ändå. Låter helt stört när vi snackar ju. Men hur som helst, detta spelades då in under en av de absolut roligaste tiderna förra sommarn, kommer aldrig glömma det, haha. Har tusen andra klipp också, men detta var faktiskt minst pinsamt.
Ida och jag var då ute och rodde runt hennes stugholme hehe, mitt i natten. Och ja, ALLTING slirade.
Äe, vet inte varför vi laddar upp detta, men det var så sjukt kul! SOMMARN09, BÄST EVER!

Och nej jag vet inte varför vi gökar hela tiden och varför jag säger "fortfarende", haha.

Kvällsuppdatering

Har haft en nice kväll, som spenderats med finaste Saine. Har saknat henne! Vi var mest på Tvärsan där hela filmteamet "bor" för tillfället. Gillar vår humorupplivning, haha. 
Nu sitter jag och väntar på en annan finis, nämligen Ida! Hon kommer hit och sover inatt. Det gillas verkligen. 
Förövrigt är jag knappt trött! Trots mina ynka (vilket fult ord) 2 sömntimmar inatt. Woheeeeeeyyyyy!

Nä men nu ska jag bädda här. Hörs imorn sweeties


o l d p i c

Snack.

Hej sötisar! Är hemma från dansgenrepet nu. Det gick... sådär om jag ska vara ärlig. Haha, det gick inte alls bra kändes det som faktiskt. Det vart så trångt och allt vart rörigt. Men kul är det ändå, och jag älskar ändå att dansa. :) Hoppas det går bättre på söndag... Välkomna och titta då iallafall!
Nu sitter jag här och har skitvarmt och skrubbade (kan man säga så?) knän efter dansen. Haha, och ännu en jobbig grej är att när jag kom hem så tappade jag nyckeln ner  bland värsta buskarna nedanför vår veranda, så jag måste klättra ner i buskarna på brandstegen för att kunna hämta dom. Smidigt! Och ÄNNU en jobbig grej: Fick nyss ett mess, men så står det typ unidentified application eller nåt sånt,  och det gick inte att visa, och nu vart jag ju nyfiken som en jävla dåre på vad fan det var för nåt? Haha, vilka problem man kan ha.
Men att, nu ska jag duscha, äta (aptiten is back, woho) och sen cykla ut till Tvärsan och hänga lite med Saine, som för tillfället spelar in en film! :)
Och nu känns det igen som att jag bloggar så tråkigt, men tack ni som läser ändå,varenda en. Ni är bra ni.




12:35

Tjoo! Ska väl ta och berätta vad jag har haft för mej igårkväll/natt/morgon nu. :)
Först for jag med Ida och Melle på korpmatch, där var det massa annat folk också. Det var helt nice. Efter det for vi + Tazmin, Alva, Hanna och Antonia till stan en sväng och sen hem till Marcus. Blev där typ hela natten. Hade jättetrevligt jo. Gillar att jag låg på garageuppfarten och försökte sova kl.halv 5 på morgonen sen haha. Men sen när vi väl gick och la oss så kunde jag såklart inte sova alls typ, så det vart kanske 2 timmar sömn inatt. Men tack för en finfin kväll iallafall :)
Nu kom jag nyss hem från Ida, risig som jag vet inte vad. Kan inte ens tänka på mat, huäh.
Senare idag är det iallafall dunderdaaans! Härlapärla. Det är genrep i sjökvarteret, inför uppvisningen på söndag. Det är ju typ sjödagarna nu, så då ska vi underhålla lite. :) KÄNNER PEPPEN:
Annars är väl dagens planer typ.. SOVA :D
Så att, cya!





Det här med sommarbloggande

Hej, alltså jag har ingen större uppfattning om denna blogg såhär i sommartider. Visst bloggar jag rätt ofta, men alla inlägg känns enformiga och korta. Är det bara jag eller är det så? Hur som helst, tror inte att nån lider så himla mycket. Jag menar, det är sommar och bloggar kommer ju inte i första hand, varken när det gäller skrivning eller läsning.
Därför får ni nu ännu ett av mina kära små fyrabilders-collage. På hur jag ser ut just nu. Orginellt.
Gillar iallafall min stiliga bokhylla i bagrunden!
Men nu ska jag till Ida iallafall, sen drar vi ut nånstans!
Puss på er sötisar

 

 

Natthumor



Okej, garvar kanske inte fullt lika mycket idag, men klockan halv 3 inatt med Ida var det fan helt jävla sinnessjukt! Låg och gapskrattade så jag trodde att jag skulle spy! Haha, slir jo.
Men det är faktiskt sjukt rolig! Kanske ni redan har sett den, men ni som inte gjort det: GÖR DET :D

ISADORA 700 BEL-AIR BLUE

 
 

Okej, vet egentligen inte varför vi tjejer ofta gör så big deal av att man har ett nytt nagellack, men det är ju så kul ändå. :) Äntligen nåt nytt att pryda klorna med lixxx. Haha skoja, men ja.
Dessutom har jag tråkigt.

Nu har jag iallafall nyss kommit hem från Ida. Igårkväll var kul, haha. Cyklade runt med Ida, Sara och Jennifer och snodde blommor, ssshhh. Sen delade vi ut blommorna till lite folk, haha.
Efter det gick vi runt lite mera och så, och i slutet av kvällen for Ida, Sara och jag till LH där Ída och jag simmade. Och nej, vi hade inga simkläder med. Som vanligt.
Sen for vi till Ida, blöta och kalla. Eller så kall det nu går att bli när det är 30 grader ute dygnet runt.
Sen satt vi uppe och slirade, jessus. Låg i soffan och skrek av skratt. Säger bara: Vi ska fan göra parodi på vissa grejer nån gång, så jävla kul!
Idag gick vi till Svarta Katten och käkade lunch (frukost?), hehe. Sen ner till stan, köpte då ett nagellack och inget annat, heh. Men det var nice. Nu har jag just käkat middag och ikväll tror jag nog att jag hittar på nåt kul, men vet inte riktigt vad som händer än.
Men vi höööreees!

Men tjaaa!




Liiiite får man ju bjuda på!

Sitter hos Ida och DJar, tar fula bilder och väntar på att hon ska bli klar! Snart kommer även Sara och Jennifer hit, och vi drar väl ut och hittar på nåt. Hörde att stan är full av folk?! WOHO isåfall!

Men nu ska vi sticka, hejsvejs


sunset

Tjääna. Kom just hem från mb, där jag tillbringade dagen med Ida och Melina. Nicenice. Vi låg och solade ett par timmar, sen spelade vi volleyboll med Sara, Jennifer, Martin och Elias också, haha det gick ju bra! ;D
Nu sitter jag, precis som igår, med ett brinnande face. Aj. Har nyss käkat middag och är mätt som en dåre. Peppar redan för fredag, för då har jag daaaans!♥ Har varit utan det i snart två veckor, måste ju vara rekord. Fyfan alltså. Men att jo, på fredag är det genrep och på söndag uppvisning. Men skriver mer om det sen.

Ikväll/inatt ska jag vara med Ida och antagligen några till. :)







cody simpson ft. flo rida - iyiyi



Tjaa. Vaknade imorse, klockan 07.43 av att sopbilen stod utanför mitt öppna fönster och bullrade som en jävla flygplansarmé. Wohoo! Sen dröjde det hundra år innan jag kunde somna om. Inte kul alltså, haha.
Nu sitter jag och ber till högre makter om att solen ska titta fram! Ska nämligen till mariebad med Ida och chilla lite. Det blir finfint.
Men nu, lunch!
Hörs laterrrrr


HÄRLIG DAG














Bilden försöker typ få fram vilka hoppberg det var, men nu märker jag att det inte syns så jävla bra, haha!







Vi for ut med båten till nån ö utanför Kobba Klintar, där vi spenderade dagen. Vi solade, snackade, käkade och simmade. Vi hoppade även från några klippor, och Emma lyckades tappa sin mobil i vattnet, bittert!
Men annars var det sjukt nice! Mycket asgarv också, haha. MÅSTE göras om!
Nu sitter jag med hettande kinder (nej är inte generad haha, men har bränt mej, buhu) och har varmt som en åsna. Det var sjukt skönt där ute, för det blåste så. Nu ska jag hoppa i duschen, sen ser vi vad som händer.
Puss!

Bye




Och såhär ser man ut idag, haha om nu någon råkar bry sig. Pilotbrillor - Lindex, Linne - Åhlens, Jeansshorts - Avklippta Cheap Monday, Skor - Converse

Nu far jag och Ida och handlar lite, sen drar hon, jag och Emma ut med båten! Härligt. Kameran får komma med, så bilder kommer sen! Ha en fin dag alla

Ut på sjön idag

Häääj. Alltså sorry för uppdateringen, men igår hade jag så jävla varmt/tråkigt/ont i magen att jag inte riktigt kände peppen. Det enda som är värt att nämnas är väl att jag såg en sjukt bra film, Slumdog Millionaire. Lite efter jo, haha. Men åh vad den var bra. Har aldrig sett nåt så gulligt som de indiska små pojkarna, naaw. 
Och även om det såg ut som fan där I Bombay, och de flesta levde i ett helvete, så känner jag ändå hur jag dras till Indien, haha. Har alltid velat åka dit typ, och när jag var liten ville jag vara en indisk flicka istället för en åländsk, haha!

 

Idag blir NICE, ska ut med Emmas båt (Farstukvist, haha) med henne och Ida! Vi far nog till nån fin holme och chillar liiiiite. Så det blir härla.

Nu ska jag käka nåt, men vi hörs strax före jag drar!


Hej jag heter Malin

OCH JAG DÖR AV VÄRME

 

Men man ska inte klaga! Bättre än -20, mörker och februari om man säger så! :)
Idag har jag inte gjort så mycket. Fick ett ryck och ville träna lite, så jag cyklade runt Torp i Jomala. Haha, börjar gilla det här med att cykla långt. Vad sägs om att ersätta dansen med cykling? Haha, säger bara NO WAY! Men det var nice iallafall, men varmt så inåt fan.
Nu tänker jag slänga mej i solstolen.

Hörs!

Om helgen

Hello. Inatt gifte jag mej med Blondinbellas pojkvän, cyklade runt Åland och drack päronsaft. I mina störda drömmar såklart, haha. Var verkligen sjukt mystiskt, speciellt när jag skulle ha bröllop. Haha.

Annars, så är jag hemma nu. Känns verkligen som att det var tur att man inte var i stan idag, det måste ju fan ha varit sommarens hetaste dag? Jag tillbringade den iallafall på sjön, for ut till en holme och chillade.
Just nu sitter jag inne i mitt rum nu och försöker klura ut hur jag ska göra för att inte smälta bort här. Haha.

Lite bilder från helgen:













Rätt härligt ändå

 

 

Sitter här ute på vårt lilla berg igen. Har utsikt över havet, solen lyser och blaablabla. I och för sig känns det väldigt trist att missa en massa när alla är i stan / föglö och partar, men jag kan ju ta igen det nån gån i livet, haha. Annars är det faktiskt rätt skönt att bara sitta här.

Internet på holmen!

Tjäääna! Här sitter jag och bloggar, på stugan och allt! Har nämligen ÄNTLIGEN fått bredband ut hit, NICE SOM FAN. Men dock går det fruktansvärt långsamt och jag måste sitta uppe på ett berg för att teckningen ska vara någorlunda bra, mobbat eller vad? Haha. Dessutom blir datorn snart urladdad. Hur som helst, har det rätt chill här! Har bastat och solat idag mest. Jessus vad det är varmt, både i luften och i havet. Härla.

Här är två lite risiga bilder från tidigare idag, när jag satt inne. HAHA, okej det var ju inte så att jag "satt inne", men ni fattar. :)





I like it.

Italobrothers - Love is on fire
TACK Ida för tipset om denna, så sjukt bra!


Lite snack.

Heeej. Hade tusen idéer om idag, men ALLA, exakt ALLA failade. Haha. Fan vad jobbigt. Så vet inte riktigt vad som händer idag. :)
Ikväll ska jag iallafall till stugan igen.. Alltså, vill ju inte mista mitt sociala liv, haha. Men rätt skönt är det ändå, om vädret är bra.
NU FAN ska jag göra ny header... Tänkte jag tills jag kom på att jag nog vill ut i det fina vädret istället. Haha, men kanske sen.
Åååh, jag vill ha dans nu. Nu har jag varit utan den i snart en vecka, och det TÄR PÅ MEJ! Haha, okej nu ska vi inte bli dramatiska. Men jag saknar den.
Men shitt vilket random inlägg ändå. Tror vi avslutar det nu med orden: VI HÖRS!


BY THE SEA

Lite pics från vår stuga. Och nej, vattnet är tyvärr inte sådär turkost egentligen.. ;) Vi är ju i Finland liksom. Hehe, men tänkte att lite sommarfeeling är det väl ändå.. :)












take me back

TJO. Sitter och kollar igenom Lembötebilder, igen. Och fyfan vad jag saknar det. Skulle vilja ha augustilägret att se framemot nu, hehe. Alltså, det var så sjukt härligt där! Det var verkligen sommarns bästa!
Jaja, ikväll har jag varit med Saine. :) Först satt vi bara i Östra hamnen och hade lite humröväxlingar och ångest, haha. Sen fick nåt fel och kände att vi MÅSTE göra nåt. Så då var vi nära att bara dyka i vattnet mellan tursitbåtarna med alla kläder på. Men vi sansade oss... och for till Västra hamnen där vi hoppade i med kläderna på istället. ;) Haha. Sen gick vi runt på stan, blöta och kalla, och träffade lite trevligt folk. :) Men det vart så kallt och asigt så jag stack hem rätt tidigt.
Men nu ska jag glo lite på Gossip Girl! Har ju redan sett säsongerna, men ser det igen. Dels för att det är så bra, dels för att peppa inför NY!
Men ni får ha det så bra, hörs imorn! Puss sötisar

Jag just nu, risig, trött och med pyjamas, wohoo



Haha, gillar min "pyjamas"!


Emelie och Fredric

Heej! Dålig uppdatering här joo. Har iallafall varit med Emelie och Fredric i lite mer än ett dygn, och vi har haft det sjukt trevligt! Igår när dom kom hit gick vi ner på stan, köpte massa onyttigt skit, och satte oss på en parkbänk och chillade. Sen gick vi hem till mej och käkade middag och kollade igenom gamla bilder på oss. Jag skrattade så jävla mycket! Helt sjukt vad fult. Sen drog vi ner till stan igen, gick runt lite och sen till Mariebad där vi träffade några som Emelie känner. Sen stack vi ut med båten med dom och for till ångbåtsbryggan, efter det gick vi till lilla holmen och chillade och träffade lite andra. Det var hur som helst trevligt! :)
När vi kom hem bytte vi om, åt lite och sen bänkade vi oss i soffan med tonvis med godis och tre Indiana Jones filmer. Vi såg två på natten, en nästa dag. Hoho, NICE! Men har aldrig i hela mitt liv varit så äcklad. Har i och för sig sett filmerna förut, men hade glömt det asigaste. Har verkligen sjukt mycket fobi för ormar och när han föll ner i värsta havet av slingrande as så kunde jag inte riktigt vara normal, jag bara dog. Så jävla äckligt!
Haha, vid halv 5 somnade vi och vaknade halv 1. Nu på dagen har vi bara käkat pizza och glott på sista filmen. Nu for dom nyss, men tack för ett sjukt nice dygn hörni!
Nu sitter jag här med pyjamas, dödstrött, risig, ett berg av disk och ett bombnedslag till rum. Woho! Så jag samlar kraft jo. När (och om) jag blir klar med allt fixande går jag nog ut i trädgården och chillar bara. Ikväll ska jag till stan med Saine, blir förhoppningsvis lika nice som förut! :)


Har typ inga bilder, förutom några flummiga webcam pics jag och Fredric tog! Osminkat och risigt, men skitsamma. Haha, här är verkligen vi i ett nötskal: asgarvande!









Och så en gammal bild på oss, från Rhodos i höstas!

Lite om dagen.

Hallå! Sitter för tillfället med benet upphivat på databordet och stretchar för fullt samtidigt som jag bloggar, haha.
Idag har jag hunnit äta frukost, jogga och köra lite styrka. Jobbigt värre. Men med musik i öronen blev genast joggandet lite bättre iallafall. Hatar nämligen att jogga, men med musik på och stängda ögon springar jag inte längre, jag dansar. I mitt huvud alltså. Skulle ju vara lite stört om jag kom snurrande och hoppande på terränbanan, haha. Men hursömhelst, det är skönt som fan nu efteråt! Nu kom jag just ur duschen, och sitter som sagt och försöker stretcha för fullt.
Snart kommer Emelie och Fredric hit, det bli niice. Vet inte riktigt vad vi hittar på än, men nåt kul blir det iallafall!
Men nu ska jag fixa lunch! Vi hörs sen!




Nice kväll!

Tjoo sötisar! Kvällen började med att Saine kom hit och vi drog till stan. Hade inte så höga förväntningar, tänkte att det skulle bli ännu en sån där trist kväll när ingen är ute osv. Men det vart det faktiskt inte! Vi träffade Annina och så gick vi runt och träffade lite folk...eller inte så lite heller, allt från gulliga finlandsvenska femåringar till personer man har grymt roliga/pinsamma minnen från. Och allt vart hela tiden helt pinsamt, men samtidigt så sjukt kul.  
Slutet av kvällen tillbringades iallafall med Aleksi och Konsta, två trevliga finska pojkar, haha. :) Meeen, bra att jag typ inte kan ett ord finska. Eller jo, men det är typ nåt i stil med "ge mej bollen" eller "är du hungrig?" = inte så användbart. Så Annina fick vara vår tolk, haha tack! Men hursomhelst, kvällar som denna vill vi ha fler av!
Imorgon kommer Emelie och Fredric och sover här, aawesome!
Men nu finns väl inte så mycket mer att skriva. Efter att ha stigit upp 8 imorse är jag dödstrött just nu, hehe. Så snart ska jag väl börja sova.. Men vi hörs imorn, godnatt alla!



Nytt utséende på bloggen tack

Jo, det är det jag gärna skulle ha nu. Har fullt med idéer i huvudet, men vet bara inte hur fan jag ska göra det. För att få det bra. Jaja, får väl försöka lite.

Nu kom jag hur som helst nyss hem från mormor&morfars stuga. Det var sjukt chill. Åt ihjäl mej, simmade och stekte. Fotade lite också. Största skräckupplevelsen kom när jag låg och och solade och sen märkte en liten, grön larv kräla omkring på mitt lår. JESSUS vad jag blev rädd. Fick värsta spasmen av panik, haha. Yes, tycker larver är sjukt obehagliga, haha. Min brorsa sa bara: "Sluta larva dej" och skrattade ihjäl sig. Inte shysst.

Ikväll vete fan vad som händer! Förhoppningsvis nåt kul. Ska höra liteeee. Men först mat, dusch och ny header förhoppningsvis!


Haha, bild från stugan. Vet inte vad jag håller på med :)

Far till Hammarland

Godmorgon, hinner bara skriva ett snabbt inlägg innan jag måste RUUSAA

Igårkväll var iallafall helt nice. Först träffade jag och Saine Ida igen! Woooho! Hon var hemma från Tyskland, och hade världens finaste små presenter, TACK gulle!
Sen satt Saine och jag mest vid Östra Hamnen, planerade sommarn och snackade med finnar. Sen kom Oliver också. Åå, det här var gott! Haha.

Idag ska jag ut till mormor&morfar! Bussen går typ 9, döda mej. Haha. Men det är så sjukt nice ute hos dom, med en liten strand och brygga som man bara kan hoppa i vattnet från osv. Ska steka och fota massor. Kommer hem vid middagen igen, hörs då!
Puss på er


look

Sämst kvalité ever? Hehe






Ser kanske ut såhär ikväll, men skulle inte förvåna mej om jag rusar och byter sen iaf, haha. Men kör kanske på detta iallafall, mycket färgglatt, hehe.

Tjeeena hörni! Haha, verkar som att hon/han som snor bilder vart lite rädd där. Hon/han har iallafall tagit bort sin bdb nu! Puh. Men anatgligen dyker det väl upp en ny nån gång...
Nu sitter jag och väntar på Saine som kommer när som helst. Då drar vi ut nånstans.
Ni får ha en så bra kväll! Pussss

update

Tjaaa. Vädret höll sig ju inte sådär jättebra nej.. Hehe. Så istället för att fara till stranden med Saine som det var planerat, så stack vi till stan. Gick runt 100 varv, käkade glass och garvade. Och shitt vad turister det är nu alltså.
Nu är jag hemma och ska strax käka middag, sen kommer Saine hit. Vi tänkte dra till stan, och ja, vi vet att det är dött. Men vi funderar dock på att köra vår utmaning igen, och då blir det genast lite roligare. ;)

Så jo, det var väl det jag hade att säga.
Här kommer lite bilder på mej just nu, som du, ffridasmalin @ bdb kan sno som vanligt! Varsågod!

 

 

Nu fan!



Tjo! Usch, sov inge vidare inatt... Men när jag väl somnade drömde jag det sjukaste ever. Drömde att dunderdansarna hade uppvisning, men bara några minuter före vi skulle upp på scen kommer Erica och säger att vi ska vara sälar i vår dans. Ja, sälar. Så vi måste proppa på oss kläder, (jag hade typ en flytväst och en jacka över) för att se så runda ut som möjligt, måla morrhår och helt grått i ansiktet och bara sticka ut händerna genom tröjärmarna. Och det såg så sjukt dumt ut! Hahaha, fattar ingenting av drömmen. Eller jo, hade dunderdans på hjärnan hela kvällen typ, plus att jag skrev den där randomgrejen om sälar i undervattensdjurparken, hehe... ;)

Idag är vädret fint igen (shit, har ju verkligen varit sjukt fint typ hela sommarn!) så nu har jag pallrat mej ut i trädgården. Skööönt. Har dock bränt mej på höften tror jag, aj haha.
Sitter även och fixar med en liten grej... Vet inte om jag pallar skriva det på bloggen än, men snart. Garvar högt iallafall, så förbannat fult är det! Okej, jag skriver det nu. Ni vet, hon/han där som snor mina bilder och har dom på en egen bdb? Jag anmälde ju den gamla, men nu har fanskapet gjort en ny. Så då bildade jag också en ny bdb, där jag låtsas vara nån annan, och på så sätt kunde jag kolla på bilderna som den här personen då har snott. Och det var helt sjukt! Bilder på mej och även mina mina vänner, snodda härifrån, från Fejjan, från mina kompisars bloggar... Så det ÄR nån jag känner. Men VEM?! Har iallafall terroriserat den bdbn + folk som har kommenterat den med tusen kommentarer nu! Blir mycket att radera för dej nu. ;) Och den där typen har ju skrivit helt random grejer på sin bdb också. Tydligen fick jag en macbook av mamma nyligen, och så går jag tydligen på gymnastik, och är tillsammans med min småkusin. Haha, var får hon/han allt ifrån?
Jaja, nu lär hon/han väl blockera mej, men det var det värt.

Nä, hörni, nu ska jag cykla ner till Hallen och köpa nån sallad. Hungrig som en dåre.
Men ha en så jäkla bra dag nu alla! Hörs lateeeer

Well, I kind of love it









Ericas bilder!

Söndag, 17:55

Medan Youtube står på och spelar låt efter låt och blogginspirationen helt traditionsmässigt borde infinna sig så... gör den inte det. Sitter bara och stirrar ut genom fönstret och funderar hur jag ska börja detta inlägg. Det fick bli såhär. :)
Finns väl inte så mycket att skriva. Var på stugan idag då. Ett team kom dit och började planera ritningarna för en undervattensdjurpark som ska byggas vid vår brygga. Där ska det finnas hajar, sälar, råttor och sånt. Så det är ju lite spännande.

Hahaha, jag skojade. Det har ju såklart inte hänt så himla mycket spännande nej. Har mest bara legat på altanen och solat, chilllll.

Haha, måste bara visa hur mitt hår ser ut efter att ha varit uppsatt ca ett dygn

Haha hej troll! Så nu blir det duschen.
Hörs senareee :)

Never needed more than this

Hallå! Dansuppvisningen gick nog bra, har inte riktigt nån uppfattning om hur det gick egentligen, men vi hoppas det gick bra! Kommer typ ihåg enstaka små snuttar från den, hahah! Det var SJUKT KUL iallafall. Lycka.
Det är verkligen när jag är som lyckligast, när jag står på scen (okej, ikväll var det ju ingen scen men..) och dansar en stor publik. Man själv och musiken, det är allt som behövs för att leva.
Som sagt, skulle aldrig klara mej utan att få dansa. Och hoppas att det såg iallafall lite coolt ut i Hurricane då också, hehe. Vet inte jag, men Erica sa att hon hade fått massa bra bilder! BRA JOBBAT alla dansare iallafall!
Men nu kommer deppen. Varför går det alltid så jävla fort? Och nu är det typ 2 veckor till nästa. Faan, vill bara dansa igen och igen och igen.
Men men, nu ska jag strax gå till bussen och fara ut mot stugan igen, haha. Kommer hem imorgon.
Ha det så fiiiint


YEEES!

Alltså, jag har har sagt det tusen gånger och jag säger det igen: Mitt liv är fan DANS. Jag skulle inte ha nåt liv utan den. I love it i love it i love it.
Dansgenrepet gick nog prima. Älskar att dansa på ip. Så stort och härligt och... gräsigt. Gräsligt. HA HA... Humor, mhm.
Men det var varmt som fan och man vart helt jävla slutkörd i slutet, hoho. Men PEPPAR för ikväll. Pepp är nog det bästa ordet. Så lätt att säga och så bra innebörd, haha. PEPP!
Förutom att jag kommer bli sjukt trött, min handled gör så ont att jag hade svårt att diska nyss och mina shorts kommer åka upp så ska det nog gå braaa. Heja gruppen! Och heja IFK, måste man ju skjuta in också. :)
För tillfället sitter jag vid köksbordet och har inget att göra. Eller jo, jag bloggar ju. Lagade nyss middag, vi har typ inget hemma så det fick bli pyttipanna. Som vanligt kryddade jag åt helsike för mycket, haha.
Nä nu ska jag försöka fixa mej lite.
Antingen hörs vi ikväll innan jag drar ut till stugan igen, eller så skriver jag imorgon.
Ha det bäst, och wish us luck! :)



Kom nyss hem





Heej alla sötisar! Blir helt varm i hjärtat när jag kommer hem och läser kommentarer, det spelar ingen roll vad ni har skrivit, minsta lilla gör mej så jävla glad!♥
För övrigt så är jag då hemma från stugan nu. Igår när jag kom dit var det plittplatt på vattnet och supervarmt, så jag hoppade i plurret direkt, tvingade bror min att ta massa bilder, och sen satt jag bara på bryggan och soltorkade ett tag, så jävla härligt faktiskt!
Sen åt jag ihjäl mej och chillade. Idag har jag typ inte gjort nåt alls förutom att sitta på bussen hem.. Snart är det genrep @ WHA, gillas. Och ikväll, ca kvart i åtta dansar vi där. Ska ni på match, så köp godis eller vad ni nu ska ha i pausen FORT SOM FAN så ni inte missar oss. ;) Haha, skoja. Men nu vet ni, välkomna välkomna! Inte för att jag kanske direkt har rätten att välkomna er till en fotbollsmatch hehe, men skitsamma.
Vädret är lika underbart idag med, så nu ska jag nog dra mej ut och sola lite!
Förresten, känner ingen nervositet än faktiskt! Det här är ju inget jämfört med Öspelsinvigningen eller Skolmusik, men nervositeten brukar komma krypande ändå, oavsett publikmängd. Älskar pirret i magen, finns typ inget mer peppande! Okej, det där lät sjukt random.
Jaja, nu ska jag sluta sitta här och snacka skit. PUSSHEJ!




steker för fullt



Hellu! Sitter här och har ont typ överallt + en sträckt/överansträngd/allmänt skadad armbåge, men jag mår bra ändå! :) Idag har jag chillat och stekt 100%. Eller nä, har cyklat runt lite överallt också. Dock inte till Uffe på berget denna gång, hehe. Men till stan för att fixa lite grejer osv.
Annars har jag bott på balkongen. NICE. Det är varmt som bara fan idag, som ni kanske märker.
Går annars runt och sjunger på Hurricane och Waka Waka samtidigt som jag dansar för fullt, längtar tills imorn!
Ikväll sticker jag till stugan, sover där och sen kommer jag hem på dagen igen. På lördagkväll är det dansuppvisning @ WHA som gäller, sen tar jag bussen och sover på stugan igen. På söndag skulle vi typ ut med båten till massa places, och hälsa på lite folk och så.
Så där har ni min helg. Skriver kanske mera idag, annars gör jag det imorgon före uppvisningen!


Konfirmationspics

Här kommer dom äntligen!
Vi börjar med killarnas konfirmation:




Händeeer vi måste vaara Guds händer...





Och nu tjejernas: (jag vet, det är sjukt att vi har skilda konfirmationer)












Alfons, Herbert och Börje♥ Vi hade det bäst på lägret!


Och nu, pics på mej. Hehe, man får hoppa över om man vill...



Klänning från BikBok och skor från DinSko










 

Lista

Ännu en gång snor jag en lista från Kenza, haha. :)
Bara för att jag inte har så mycket annat att skriva om. Läs om ni orkar.

Senaste:

Låt du hörde: Hurricane!

Film du såg: What women want

Mat du åt: Ett rostat bröd

Kram: fick jag av Saineee :)

Puss: Haha, det ska vi helst inte gå in på.

Känslan: Glädje, pepp

Resa: EGYPTEN ♥

Glädje: Dans!

Dröm: Haha, hör på detta Saine: Drömde att du körde in din hand i min mun så jag fick värsta spyreflexerna och då sprang jag och gömde mej bakom skolan. HAHA

Person du träffade: Bror min.

Person du pratade i telefon med: Mamma.

Personen du fick SMS av: Sofia

Gången du åt 7-eleven korv: Haha, har nog aldrig ätit det

Gången du var utomhus: Igårkväll, på väg hem från dansen

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Måste ha varit... I tisdags kanske?

Saken du köpte: Can't remember, mascara?

Allmänt:

Ska bli skoj: UPPVISNINGEN IMORGON

Ska inte bli skoj: Att börja skolan i augusti

Sparar till: New York, New York, New York

Pålägg som gäller: Cheese!

Önskar att jag var bättre på: Handvolt, haha

Dagens dryck: Juice

Vad saknar du: Ida :(

Tre band / artister: Iyaz, Taio Cruz, Kevin Rudolf

Vad har du gjort idag: Vaknat, ätit frukost, borstat tänderna. Pretty much it.

Brukar du svära mycket: Heheee, kan ju säga att på midsommar var det t.o.m en liten svensk unge som tittade på mej och undrade "Varför svär ni ålänningar så himla mycket?" HEHE.

Hur tidigt stiger du upp: Mellan 10 och 12 typ. KAN typ inte sova längre!

På helgerna: Men det var ju typ det jag svarade på där uppe.

Vad ska du göra ikväll: Chilla på stugan

Hur många timmar sover du per natt: Samma svar som Kenza, 8-9 timmar

Vem är snyggast i världen: Finns sååå många, men av kändisar så skulle jag säga kvinnlig: Shakira, manlig: Taylor Lautner

Vad är det för veckodag: Fridaaaaay

Bästa saken som hände mej förra sommarn: SÅ MYCKET, men härliga dagar på olika öar, London, med mera.

Favoritplagg i garderoben just nu: Shitt... kanske typ en blommig transparent t-shirt/blus

Längd: Haha, är ingen jätte direkt... Men vet inte, en bit under 1.70 iallafall.

Vikt: Sjukt länge sen jag vägde mej, bryr mej inte heller.

Byter gärna garderob med: KENZA

Byxa eller kjol: Äe vad svårt... Men för att det är sommar: Kjol.

Senast utlästa bok: Tillsammans-andra boken

Mitt rum kan beskrivas som: Rätt stort, lila, stökigt oftast.

Mig själv med tre ord: Glad, störd, dansig

Jag tränar: Dans, dans, dans. Under läsåret ca 5-6 timmar i veckan.

Jag ville bli när jag var liten: Hoho, vil ni höra listan? Isprinsessa, cirkusakrobat, balettdansös, kock, forskare... Haha.



Rebound - Hurricane



Snacka om lycka att vi dansar till denna! Grymt. Hörde den första gången i våras och redan första gången kände jag att jag älskade den. Trodde det var Taio Cruz eller nån sån, men det var ju de svenska idoldeltagarna Rabih och Eddie! Sjukt bra och pepp är den iallafall!
Och jag gillar starkt vår dans till den. :)
Så att, tycker den är värd att lyssnas på.




We can sweep the floors like a hurricane



Tjaaaa! Är hemma efter 3 timmars dansande. Har ont lite överallt, stora blåmärken och värkande handleder, men det är det värt! Dansen idag var great. Komponerade klart danserna och dom blir verkligen så jävla bra! Och på lördag är det uppvisning, i pausen på fotbollsmatchen mellan ifk och Lahti (??). Niiiiice. Kommer lite halvt slå ihjäl mej men... Det blir nice ändå!
Åh, älskar vår "afrikanska" dans. Har nog aldrig skakat så mycket på arslet som ikväll. Haha.
Imorgon, om det är fint väder, kommer jag antagligen bo i solstolen. Sen far jag och sover på stugan. Lite synd, för jag missar konfirmationsgängets fest eller vad det nu är... Buhu.
Men att, nu ska jag äta (är hungrig som jag vet inte vad) och se på tv.
Pussss!

Rainy















Var ut och fotade för ca en timme sen, har inte gjort det på jättelänge, så det var nice! Här är lite pics jag tog...
Kommentarer? :) ♥

Sofia är här










Och vi har trevligt vid webcamen, haha! Lite får man ju bjuda på sig, hehe.
Annars så har vi gått runt på stan lite, fikat på Svarta Katten, fotat och sånt. Gillar vår humor och sjuka drömmar, "this time for albatross!" Wtf? Hahaha.
Nu ska vi göra nåt. Förresten, senare kommer nog en liten bildbomb, tror jag. Yesyes.
Och ikväll: DAAAANS!♥
Vi hörs!

Första juli!

Heej gullen. Igår var det då dans mellan 18.30 och 20.00. Det var daaaamn wonderful! Vi komponerade två nya danser, den ena blir så jävla grym om vi lyckas med det vi måste göra i den, den andra är bara... HÄRLIG. :D
Men aj, mina ben är fulla av blåmärken efter att ha övat på första dansen. Vi ska rulla runt massa, kasta oss ner som ett X på marken och aaaj. Haha, men somsagt, om vi lyckas göra det bra på uppvisningen kommer det se så jävla grymt ut! ÄLSKAR DANS, ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR.

Sen cyklade jag tillbaks till stan med Saine och Annina. Fick ett telefonsamtal då som gjorde mej så jävla arg och ledsen att jag bara skrek rakt ut typ. Handlar inte om mej sen. Men fan, jag börjar bli orolig på allvar nu...
Hur som helst, sen stack jag och Saine till Lilla Holmen. Stod först på bryggan och dansade som fan, sen tog vi sats och hoppade i vattnet. Det var skönt som fan! Sen for vi in till stan där det visade sig vara lika dött som vanligt. Så vi for hem till Saine, där lite grejer hände som gjorde att jag inte somnade förrän 6 imorse. Var inte riktigt planerat, haha. Är risig som nån jävla dåre nu. Men nu ska jag iallafall i till stan och träffa Sofia. :) Nice nice. Och ikväll är det dans i tre timmar, peppar redan! Det blir underbart, fast jag kommer vara astrött haha.
Men nu ska jag börja dra, vi hörs hörni! puss på er


RSS 2.0