29/6

Tjena! 
Igår var jag ledig från jobbet, sov 10 timmar den natten. Tror inte jag gjort det en enda gång under detta sommarlov alltså! Resten av dagen spenderade jag på stugan. Fanns nog inget jag behövde mer, sjukt skönt! 
Förutom att jobba har jag även varit till danssalen för att dansa lite också senaste dagarna, helt underbart med ett stort, tomt rum för sig själv! Fick nåt fel och körde helt galen stretch a la ÅMI-style, vilket resulterade i att jag varit ganska död i benen senaste tiden också. Nu börjar värken släppa, vilket är bra då jag har träning ikväll igen. Nuuuu är det KÄK som gäller, ha det fint!
 
 
 
 
 
 
 
 

Dans&England

Tjena igen! Nu pepprar jag på med blogginlägg här. Eller okej, 2 stycken. Haha. Senaste tiden har som vanligt bestått av jobb och dans. Och lite häng med mina fina. Dansar 6 dagar denna vecka, nästa vecka är det show och resa till Finland som gäller. Är mer excited över att åka till fasta Finland än jag vore över att åka till Spanien typ, haha. Har nämligen varit dit EN gång i mitt liv. Vet fan inget om mitt hemland haha, hur är det där liksom?! Nä men, ska bli kul! Ska uppträda på Baltic Jazz! 
Ikväll blir det alltså dans också, sen tänker jag bara chilla och kolla Morden i Midsomer, världens bästa program typ haha! Tjena tönten. Tänkte fara och dansa lite nu på dagen meeen vart inte av. Var och övade själv igår, vet inte vad jag gjorde men har så jäkla ont i benen idag. Kan man få träningsvärk av att stretcha för mycket? Faktumet att mitt knä börjar jävlas efter ungefär 5 dansgenomgångar är förövrigt ganska oroande också. Jag SKA INTE ha nå jävla knäproblem, jag vägrar!! Kommer inte på fråga helt enkelt! Har dock haft nåt konstigt i det sen Rom, så börjar undra. Äh, alla har vi nåt. Går nog över!
Aja, nu ska jag sluta babbla så mycket. Ha det bra! 
 
 
 
 
 
London för ett år sen, tror jag dör av saknad! Saknar England i allmänhet, är nog faktiskt ett av favoritländerna det. Nån som ska dit snart och behöver sällskap?! 
Vet förövrigt också att jag laddat upp dessa förr, men måste bara igen. ETT ÅR SEN JAG VAR PÅ SPRÅKRESA! Sjukt vad tiden går, SJUKT vad jag saknar det!
 
 
 
 
 
 

MIDSOMMAR

Tjoo! Var ett tag sen, igen. Tänkte i alla fall berätta lite om midsommar nu först! Skriver som de flesta andra, detta var verkligen den bästa hittills! Började hos Anna med fixande, kransbindande osv med fina tjejer. Sedan fortsatte vi till Cajsa där vi åt middag och hade trevligt, och till sist for vi ut till Filips stuga i Hammarland, där resten av natten spenderades. Galen kväll, kan väl beskriva den med ett enda ord egentligen: RUSTI. Haha. Badade bastu, dansade ute på terassen, grillade, hade sjukt kul. Så ja, min midsommar blev alltså jäkligt bra! Att vakna upp i en främmande stuga på en främmande ö nästa dag kändes dock inte så bra, hahah. Inte heller att behöva åka tillbaks till stället man spenderat natten på, i regnet och kylan, för att där mötas av en stuga som var så nerskitad att jag inte vet vad. Misär var ordet, haha. Städade i alla fall lite och lyckades sedan ta mig hem.
Tack så mycket alla för den midsommarn i alla fall! :)
Tog bara bilder med min mobil, och de flesta av dem får nog en 1a av 5 på kvalitétskalan, haha. Har försökt fixa till några (okej vart rätt många) i alla fall!
 
 
 
 
 
 
 
 
Cajsas bild!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha sista bilderna är då från båtresan på morgonen. På den till höger hade jag försökt fota en älg. Japp, det simmade en ÄLG förbi båten. Haha var det sjukaste, skrattade som fan. Misslyckades dock brutalt med bilden såg jag nu, ser ni en älg nånstans i den får ni gärna meddela, haha!  

Aldrig vila, så att säga

Jani. Inte är det någon återhämtning detta sommarlov i alla fall. Jobbar på, dansar på, och nu har jag även gått lekledarkurs i två dagar. Var faktiskt jätteroligt och intressant, så nu längtar jag efter att få börja jobba med det! Men än är jag kvar på hotellet, idag jobbade jag från 7 - halv 4 nästan, vrak vrak vrak. Sedan raceade jag från Strandnäs till Västernäs för att gratta en fin 17-åring (GRATTIS), och sen direkt till WHA på genrep. Dansade på där, och nu ikväll hade vi uppvisning. Var sjukt kul men nu är hela min kropp helt slut. Och imorgon börjar jag 7 igen.. Vet inte när jag ska få sova ut, sömnbristen börjar nå en gräns den aldrig varit på förut haha. Aja, jag är glad ändå! 
 
Laddar upp lite bilder från senaste dagarna imorgon eller så, orkar bara inte nu hehehe. Kör på en från Venedig så länge, bara för att jag.... gärna åker dit igen. :) 

I'm gonna live my life

Tjena! Hade en himla rolig och skum natt på Idas stuga i fredags, verkligen en sån som man kommer garva åt länge! Så härligt med sommar, härligt sällskap, ljusa nätter, värme (eh ja, värme och värme....), stughäng osv, blir helt lycklig! Igår chillade jag hela dagen, sjukt behövligt. Idag var det jobb igen, måste väl nämna att jag städar på ett hotell, för er som inte vet. Haha. Undrar själv alltid så jäkla mycket var folk riktigt jobbar när man läser alla bloggar, så ja, då var det sagt! Imorn och på tisdag blir det dock paus i jobbandet igen, för då är det lekledarkurs som gäller! Mitt andra jobb i sommar. Ser fram emot det!
Nu ska jag glo på film och käka chips, andra kvällen i rad. Men äh, så får det vara!

Snott några av de första bilderna från Anna och Ida!
Hahah och nej, det är faktiskt inga spyor på gång på sista bilden

Mobilblogg

Tjo! Bloggar från mobilen, så vi får väl se hur detta ska gå... Idag har jag hur som helst jobbat igen, extra tungt denna dag av någon anledning. Efter det for jag och handlade lite, sen skyndade jag hem för att kunna slänga mig ut i trädgården och hinna ta vara på lite sol i alla fall. Sjukt skönt! Strax ska jag iväg och möta upp några för att sedan åka ut till Idas stuga, där kvällen kommer att spenderas. Blir nog riiiktigt fint det! Ha en fin fredag hörni!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/874660/images/2012/pic_206718461.jpg" class="image">


140612

Tjena! Börjar verkligen bli trött jag, har skrattat så sinnessjukt mycket hela dagen. Mest använda meningen måste ju ha varit något i stil med "hahahahahah alltså jag oooorkar inteeee".. Har i alla fall varit på jobb några timmar, resten av dagen har ägnats åt danskoreograferande. Nu har jag så lite inspiration kvar att jag fan inte ens skulle kunna rita en teckning, haha. Men dansen är klar!! Vill ni se den är ni välkomna till Badhusparken den 4:e juli! :)
Har dansat lite mer ikväll också, blir så himlahimlahimla lycklig så det är helt sjukt. För tillfället sitter jag med Micke och... kollar fotboll. JAG. Herregud, men måste ju se nån EM-match i alla fall. Eller ja, blogga mig igenom en. Heja Torres, hehe!

Lite från senaste dagarna

Ledigt, vackert väder oooooch.. kass blodcirkulation! :) Därav yllesockorna, fashion
Världens bästa lunch i solen
Altanmys!
Sjukt störd asgod middag på Dinos
.. med dessa brudar!
Lite bilder från senaste dagarna där. Den sista är dock lite äldre och orsaken till att jag laddade upp den är att världens finaste, underbaraste, snyggaste, roligaste, bästa IDA fyllde år i förrgår!! GRATTIS VÄNNEN ♥

Ledig

Tjena! Har överlevt denna långa arbetsvecka och nu har jag ledigt i två dagar. Uppskattar det 24532 gånger mer än när jag gick i skola, och då uppskattade jag ändå det jävligt mycket då med. Ska i alla fall dansa, komponera och hänga med finisar. Tänkte jag. Ikväll har jag kollat korp och så, så jävla fint väder och så jävla mycket sommarkänsla nu alltså! Det enda som drar ner niceigheten (bra ord) är att jag är förkyld. Prima timing, prima timing. Soooom alltid. Aja nu ska jag sova för jag är freakinnnn exhaaaaausted!!
Godnatt finisar!

Senaste veckan

Tja! Första sommarlovsveckan börjar närma sig sitt slut och jäklar vilken vecka det varit. Jobbar 7 av 7 dagar, har massa dans och försöker ha nåt slags socialt liv däremellan också. Men det är helt nice! Just nu är jag dock totalt utmattad. Igår bestämde Anna och jag oss för att ha kul, och kvällen slutade på stan bland massa folk haha. Hade riktigt trevligt, men imorse efter alldeles för lite sömn ville jag skjuta mig 4 gånger om. Var bara att pina sig upp på jobb. Efter det for jag direkt iväg och planerade en danslektion med Linnéa. Eftermiddagen spenderades nämligen sedan på en möhippa i Lemland! Jag och Linnéa fick agera danslärare och lära tjejerna några koreografier osv, var helt SJUKT roligt! Att få dela med sig av lyckan som dansen ger, och se hur det faktiskt uppskattas, finns fan inte mycket som är bättre. Ville dock bara krypa hem sen när jag väl var i stan igen. Som sagt, TRÖTT.
Spenderar därför kvällen i soffan med godis, chips, dipp och film. Herre min skapare vad skönt!
Jobbelijobb, fotbollstittande, chillande, danskomponerande
Lite bilder från igår och idag

Out of the darkness and into the sun

Tjo! Har kickstartat igång sommarlovet genom att börja jobba och samtidigt även återuppta träningen som jag haft paus från i typ två veckor. Är helt nöjd med tillvaron så att säga, tjänar äntligen ihop egna pengar på dagarna och gör det jag älskar på kvällarna. Har massa roliga uppvisningar och andra grejer på kommande! Känns som att det mesta äntligen är på min sida nu! Hoppas det får hålla i sig. Cyklade hem från dansen igår med ett stort leende på läpparna, undrar hur allting plötsligt kunde bli så bra.
Sen är det ju helt hopplöst fjantigt sjukt hur mycket jag älskar att dansa också. :)

Studentfirande

Idag har jag trotsat den mördande tröttheten och åkt runt för att gratta fina studenter! Blir så glad, vill också, haha. Lite trist att stå i ösregn på lussegården dock, men men! Ikväll chillar jag här hemma, så fruktansvärt skönt. Orkar inte röra mig en millimeter.
Firat dessa två fina idag! GRATTIS till er!

Ett år i Lusse + avslutningen

Har gått ut ettan! Vilken känsla. Känns som det var igår man klev in i Lussebyggnaden, nervös som ett as och med 0 uppfattning om allt. Tänkte att det skulle dröja fem år att lära sig hitta. Kunde inte förstå hur man skulle överleva 75 minuterslektioner. Fattade ingenting av vad ett "balkschema" innebar. Trodde att det första året skulle bli sämst. MEN, jag lärde mig allt det där, och första året i Lusse blev faktiskt, trots enormt jävliga tillfällen, det bästa året hittills! Känns som att allt förändrades när man började där. Är så glad att jag valde den skolan, faktiskt (kommer ångra det där bittert nästa gång Ralf skickar ut hemuppgifter, men äh).
Avslutningen igår var i alla fall himla bra! Kvällen spenderade jag mest hos Saine, och måste säga att största delen av tiden hade jag helt sjukt roligt! Så TACK! Som vanligt måste ju kvällen innehålla negativa grejer också, jag.blir.så.jävla.trött. Men äh! NU HAR VI SOMMARLOV I ALLA FALL!

Tog inte många bilder alls igår, men här är några från kvällen i alla fall!
Idas bild!

RSS 2.0