14:17

Dagens ektioner har bestått av prat, musiklyssnande, sjungande och filmtittande. Inte sådär våldsamt ansträngande alltså. Dock var jag trött som ett as ändå, förstår ännu en gång inte hur jag tänkte när jag inte valde att somna förrän efter halv 2 inatt.
Annars då, väntar för tillfället på Saine som kommer hit om en stund. :) Får se lite vad vi gör, nåt nice lär det ju bli. Men nu ska jag förflytta mig till terassen!

Woho!

Tjoo! Stack som sagt till Saine ikväll, vi for till Mariebad och spelade volleyboll med massa, trevligt! Dock är jag ju inte den vassaste volleybollspelaren, meeeeeen jag är glad ändå! Haha.
Cyklade hem med musik i öronen och var bara helt lycklig över att det i princip är sommar nu. Så sjukt, jag är fortfarande kvar i februari mentalt. Våren har gått så sjukt jävla fort. Det är ju galet vad länge man har längtat efter sommaren och nu är den här helt plötsligt! Så nu ska jag njuta och fan i mig inte nojja/oroa mig/deppa mer förrän i september tidigast!!
Så, nu vet ni det. :)

18:30

Heej! Sjukt skön dag som vanligt. Chill timmar, underbart väder, fina vänner osv. :) NICE ÄR DET. Tillbringade eftermiddagen på Janinas terass med henne och Saine, fina grejer. Nu har jag nyss käkat världens godaste middag och ikväll... Vet jag inte vad som händer. Har ju ingen dans... Blir helt olycklig. Aja, bara tre månader kvar då... Hahah nej nu ska jag inte vara såhär. Snackade nyss med Saine så far iväg och chillar med henne. :) Vi hörs hörni! :)

my way of expression


Tänkte ladda upp lite dansbilder från i tisdags. Mådde som ett as, och så var det som sagt i en dålig lokal, men det vart i alla fall några få bilder som över huvud taget gick att publicera... Hehe. Vad säger ni? :) Fast ni kanske är sådär måttligt intresserade av dans de flesta av er, hehe, men kan inte låta bli! :)

"gullepöjk"

Men tjena! Det var, såklart, skitkul att dansa igår. Det är som att de där få minuterna är allt jag behöver för att bli helt lycklig. :')
Efter att jag dansat for jag till Ida och sov där. Blev massa snackande, garvande och filmkollande, trevliga grejer. Idag har vi chillat stenhårt. Plättar, bastu och pinsamma grejer är lite av dagens innehåll, hehe.
Mycket mer har jag inte att säga, är bara glad och hoppas att ni med är det! HAHA, mongokommentar nr1. Puss!

-> Alandica

Generalrepetitionen sket sig ju såklart, hade ingen ork alls över till något kallat utstrålning. Balansen for också åt helsike och själva dansen som vanligtvis brukar gå rätt bra gjorde mig den här gången så slut att jag kände mig som en 70-årig rökare efteråt, haha.
Aja, vid såna tillfällen gäller det att försöka göra som en bra dansare gör: Limma på pokerfacet och inte visa hur man mår egentligen! :) Och nu låter ju detta sjukt emo. Det är verkligen inte så att jag är ledsen, tvärtom, men jag mår bara jävligt risigt.
Anyway, nu blir det middag strax och sen iväg för att (som jag typ alltid skriver känns det som) uppleva de där underbara minuterna på scen, i strålkastarljuset!
Åh, hade förresten gjort vad som helst för att få återuppleva den här tiden förra året. Fick mitt livs första (och enda, haha) stipendium av musikinstitutet, jessus vad glad jag var då alltså!

Hur som helst, efter uppvisningen kommer sen resten av kvällen att spenderas med min Ida, vi lär hitta på nåt nice, som alltid. :)
Cya!
Vill ni kika lite turkisk magdans + massa andra framträdanden av duktiga unga musiker (HAHA, herregud vad kärringaktig jag känner mig nu), så är ni välkomna till alandica klockan 6 ikväll! :)

Men NEEEJ

Meen heeeej på er, jag mår som ett as! :) Haha, seriöst, mitt huvud håller verkligen på att sprängas, min hals känns som ett rivjärn och jag har så ont/är så slut i kroppen att det är ett mysterium hur den här uppvisningen ska gå egentligen... Alltid denna timing alltså. Nu har jag i alla fall kurerat mig (säger man så?) med panadol och c-vitamin och strax blir det att cykla iväg mot alandica för att ha genrep. För nej, jag tänker inte skita i detta.
Vi hörs senare, njut av er lördag nu! :)

Börjar bli sjuk?

Hallå! Har haft en riktigt trevlig kväll med snackande, chillande, film och mängder av KÄK! Haha, fina grejer.
Känner dock av en förkylning som är på kommande, fyfan vad olägligt nu alltså. River i halsen varje gång jag sväljer, ajfan.
Anyway, imorgon blir det först genrep och sen uppvisning! Sista för detta läsår med ÅMI-dansen. Vill gråta lite. Aja, två plus är i alla fall att det är en av favoritdanserna och det är i Alandica. :)
Men nu ska jag försöka ta igen lite av all sömn jag fått för lite av denna vecka. Vi hörs, nattinatti!
två bilder från i tisdags på dansgruppen, dock är vi inte alla här!

Älskade helg

Tjenna! Usch vad trött jag var idag. Fast, när är jag inte egentligen.. Hade i alla fall sjukt chill lektioner som vanligt nu för tiden, gillas. Sista digibilden ever också, nästan lite synd. Redovisade massa bilder och så. Efter skolan har jag chillat stenhårt och nu ska jag strax dra till Jacke där det blir middag med fantastic 4, heeelt okej ändå. :)
Vi hörs hörni, ha en bra fredag!
bild från i vintras

Summerday

Tjoo! :) Härlig dag alltså! Allt känns bara jäkligt bra nu, skönt som bara den. Skoldagen var chill och typ helt smärtfri, fick dessutom gå hem till vår lärare under två lektioner och käka massa gott, spela kubb med klassen och läsa våra brev som vi skrev till oss själva i sjuan.. Haha vad jag skrattade, skäms någge vettlöst. Alltså, jag var ju inte frisk. Vad i hela helvete tänkte jag med? Fyfan, tur att man förändras alltså.
Efter skolan fotade jag med Elin till digibilden, och for sen ner till mb igen för att spela volleyboll med klassen. Riktigt trevligt! Ikväll hade jag sista danslektionen (eller, det var examen) för den här terminen... Blev stående i danssalen efteråt och bara tittade, fick väärldens ångest över att jag inte skulle få vara där mer på 3 månader. Shit alltså, vad jag kommer sakna det. Alltså nej, det kommer ju inte funka. Aja, har dunder i alla fall! :)
Men nu mina vänner, nu kallar sängen. Vi hörs, nattinatti!
Idas bild från idag :)

end of the darkness, beginning of the summer

Var ju ett stört förbannat sjukt långt tag sen jag laddade upp bilder! Finns så många som är 9332 gånger duktigare än mig, så har fått lite sådär "vem skulle vilja kolla på mina bilder"-syndrom, haha. Men här är lite vårbilder i alla fall! Åsikter, synpunkter, kommentarer? :D

Volleyboll

Efter skolan lade jag mig ute i solstolen och solade, vilket ledde till att jag så småningom somnade. Vaknade upp med ett ryck av telefonsignalen (kom på att man kanske säger ringsignalen?), skyndade ner till stan och köpte lite stuff med Janina och sen cyklade jag vidare till mariebad där jag spelade volleyboll med Saine, Viktor, Rasse, Otto och Einar. Nice, gillar dagar som denna alltså! Sen har jag även varit via musikinstitutet med lite papper och nu är jag hemma igen, redo att återvända till min älskling: solstolen! Sen blir det middag hos farmor (haha, Saine)
Pusspusss

Härligt

Tjenareee! Har inte haft en såhär chill dag på mycket, mycket länge. Såg på film 3 första timmarna, sjöng en timme och sen fick man gå hem, klockan 12. HOW AWESOME?!
Nu sitter jag och bara chillar. Det är som att det har varit så galet mycket stress på senaste tiden, så nu känns det helt sjukt att inte ha något speciellt jag behöver göra. Men underbart är det! Dock blir jag helt deprimerad av dansabstinens, redan. Shit alltså.
Aja, nu ska jag typ... fortsätta chilla! Senare skulle jag kanske till mariebad och spela volley med några från klassen.
Cya!

my passion

Tjenatjena! Har mycket att skriva om kvällen, ska FÖRSÖKA fatta mig kort. Älskar att uppträda, älskar att dansa, MEN. Tycker verkligen inte om att uppträda i den lokalen vi var i ikväll. :') Sjukt trångt, mönstret på danserna syns inte, litet, otroligt varmt och dålig luft. Hade 6 stycken danser, och de flesta var helt jävla sjukt jobbiga, haha. Efter Ellas och min dans var jag så slut och uppstressad att jag knappt kunde andas ordentligt, och i flera av danserna funderade jag ut enklaste sättet att kunna springa ut och spy för att jag mådde så sinnessjukt dåligt. Så kände mig inte så jävla grym haha.. Aja, kul var det! Och otroligt duktiga och fina är alla mina underbara dansvänner! :')
Och tack ni i publiken som kom och tittade, så kul att se att folk kommer och kollar på oss! Så TACK! :))
Nu ska jag chilla ner lite här och försöka inse faktumet att jag bara har en examen och en uppvisning kvar med den älskade ÅMI-dansen detta läsår... Fan.
Aja, PUSS PÅ ER! :D

Dansuppvisning

Shit, att vänta med att sy danskläder tills 2 timmar före det är dags att börja fara till dansskolan och ha uppvisning, det mina vänner, var ingen bra idé. Är så stressad att jag skulle kunna gråta. Haha. Syr, stryker, packar och rusar runt för fullt.
Annars så har dagen varit bra, sjukt chill timmar som endast innehåller saker som pictionary, film och sjungande. Efter skolan fikade jag med finaste Hanna, och sen dess har jag då varit ett nervvrak. Kvällens dansuppvisning är fan den jag är mest nervös inför av alla! Vi har massor av skitjobbiga danser, det är en trång lokal, jag och Ella ska dansa solo på tåspets (+en solfjäder och en kjol som gör att jag knappt får luft haha), vi ska framträda med en dans som vi komponerat helt själva, osv... Jag är jävligt nervös helt enkelt. :) Men det ska nog fixa sig, älskar ju detta så! Kicken efteråt, skulle fan kunna leva i år på den.
Ni är i alla fall välkomna till dansskolan, som ligger på Fabriksgatan, klockan 19.00 ikväll!
HOHO, nu måste jag rusa, ha det bra hörni! :)

DANCING

Haha, smart av mig att sitta vid datorn till fem minuter före genrepet skulle börja! :) Slutade med att jag rusade runt i huset, slet ihop alla mina 1000 grejer och vrålade till min lillebror (som inte lyssnade): Men alltså vad är mitt problem?? VAD ÄR MITT FUCKING PROBLEM!?!?!?
Skönt att man kan chilla ändå. :)
Genrepet trodde jag skulle dröja en timme, men istället blev det tre. Jessus, vad slut jag blev. Och inte gick det bra heller. Men så ska det ju vara! Nu måste jag bara stryka, sy och hitta alla mina 9345746 danskläder tills imorn, wish me luck.. Aja, vi hörs imorgon hörni, nu ska jag se till att sova ordentligt! Okej, vet ju att det inte kommer funka. Men, hoppet är det sista som lämnar människan!

Ljung


Heey! Uppvisningen igår var sjukt rolig, vet inte hur den gick riktigt men kul hade jag i alla fall! :) Minus var väl att jag hade så kallt om fötterna att jag inte kände marken under mig efter ett tag, skönt.
Den här måndagen började rätt kasst med uselt väder, enorm trötthet och sådär. Dock blev den bättre, och nu är jag på riktigt bra humör. Ikväll är det genrep inför morgondagens uppvisning, är så nervös att jag inte vet vad jag ska göra. Haha, fast egentligen inte, är bara rädd att jag inte ska klara av det (i alla fall en av danserna). Aja, det bara måste funka. :) Nu ska jag sy dansgrejer, cya!

Dance the night away

Heej! Gårdagskvällen var bra, oftast i alla fall. Hade sjukt trevligt många stunder så. Tillbringade mesta tiden hos Mange, så tack! :) Var även ut lite överallt, haha märkliga grejer alltså. Idag vaknade jag upp hos Ida, käkade pizza med henne och Saine och pallrade sen iväg min döda kropp till WHA för att ha genrep inför kvällens uppvisning. Älskar att dansa där, så underbart att ha massa utrymme och kunna vara barfota, det är utomhus, solen skiner... Hoho. Nu har jag nyss käkat middag och strax är det dags att börja dra iväg och uppträda på IFK matchen! :)
Puss!

Ha en bra kväll!

Tjeena! Har nyss käkat middag och fixat mig lite. Nu far jag till Saine, senare drar vi till Ida och sen får vi se var kvällen slutar. Tror det blir bra i alla fall, är rätt pepp! :)

Sommarväder

Hej! Gårdagskvällen blev riktigt bra, så tack för den! :) Idag har jag först äntligen fått sova ut, fan vad skönt! Sen drog jag till stan och träffade Celinda. Gick runt, köpte dansgrejer och käkade lunch på Niska, fasen vad fint! Har dessutom fått lärdomen idag att jag ska överge mitt liv som a spender, och bli en äkta saver istället! Ah, lär gå bra. Älskar vädret också, hade det bara inte blåst så förbannat hade det varit perfekt alltså.
Aja, nu ska jag dra mig mot Saine, vi hittar nog på nåt niice.
Ha en bra lördag, och hoppas att vi alla undkommer undergången, hehe.

Sjukt nice

Tjo! Riktigt skön dag idag!
* Det är ju fredag, bara det liksom!! Dessutom tror jag denna helg blir duktigt nice.
* Fick massa jobbiga grejer överstökade i skolan, nämligen mattetest och biologiredovisning + att jag och Saine framförde en låt på musiken. :')
*  Var till stranden och solade med Saine efter skolan, som på gamla goda tider haha. ÄNTLIGEN är sommartiderna här, blir helt lycklig! Förresten, såg Johan Rhebog på stan, haha märkligt.
* Ikväll ska jag till Parks bastuavdelning med fantastic 4, Saine hade ett presentkort där så. Riktigt bra tror jag det blir. :)

Förövrigt var jag snabbt på dans efter skolan igen, för att öva ytterligare lite på en av våra danser. Hade dock stört ont i tårna från igår+feeetaste blåsan på lilltån, haha AJ! Men men, nu känner jag ändå att jag kanske kan klara av detta. Kanske.

Anyway, nu är det dags för middag! Ha en grym fredag nu hörni! :)


Bilder från för ett år sen, liten nostalgitripp! Satt vid lilla holmen med musik i öronen idag när jag väntade på Saine, och bara tänkte tillbaka på förra sommaren, åh vad härligt det var. Hoppas denna blir lika bra! :)

NU SKA MINA TÅR FÅ LIDA!!

För nu ska jag öva tåspets tills dansen sitter!
Förlåt att det blir så mycket dans på bloggen, är typ det som mitt liv kretsar runt just nu... Ska försöka vara lite odansig och skjuta in i detta inlägg att... eh... Jag är ensam i huset och har ingen jävla aning om var min familj är. Och jag måste laga middag typ. Hehe nu vart ju allt såå mycket roligare, right? :)

Att jag lyckas alltså...

Det jag kan säga om kvällens dansuppvisning är väl att den gick bra, men på nåt sätt lyckades jag åstadkomma en jävligt brutal krash med mitt huvud och mitt knä. Liten utmaning att dansa resten av dansen och se jätteglad ut med halva ansiktet bortdomnat, hahah! Fulast.
Nu sitter jag och chillar, fast jag absolut inte borde. Så får väl ta och sluta då. Om ca en timme ska jag iväg till dansskolan, ska repetera en skitjobbig dans jag fortfarande inte förstår hur ska gå på uppvisningen, känns tryggt..
Aja, cya! :)

14:55

Heej! Min trötthet idag var bara helt jävla brutal. Fattar inte varför jag sitter uppe varje kväll, när jag skulle borda gå och lägga mig minst två timmar tidigare egentligen typ, heh. Vill även be om ursäkt för mitt förra inlägg. Jag var trött. Arg. Och jävligt stressad. Dessa tre sinnestillstånd höll i sig idag med, i alla fall första halvan av dagen. Skulle verkligen ha kunnat sätta mig ner och bara gråta i korridoren där ett tag, haha. Fattar inte riktigt vad problemet är. Känner bara en sån press. Men nu ska jag ta tag i lite grejer här i alla fall! Ska sy, laga och hitta alla mina dansgrejer, ska öva på gitarren till en låt jag och Saine ska framföra på musiken imorgon, och jag ska plugga matte så morgondagens test går bättre än provet gick. Förutom detta har jag även antagligen redovisning på biologin imorgon. Trodde allt skolarbete var över jag, men så fel man kan ha...
Ikväll är det först dansträning, sen uppvisning, och sen ÅMI dansträning! Puh, är allt jag säger. Puh.
Med bilden vill jag bara säga ett litet tack till Celinda, för att du är så otroligt bra! :')

Oroande och en jäkla massa svordomar

Alltså, jag är slut. Det är så mycket med dansen och jag klarar det fan inte, mitt självförtroende är inte bra nu alltså. Är i alla fall så tacksam till alla fina dansare i gruppen, lyser upp lektionerna att ni är med där! :') Men nu är det så att en dans bara FUNKAR inte, en är nätt och jämt färdigkomponerad (och jag och Blanca har hand om komponerandet) den jävla helvetes solfjädern (som jag fortfarande inte kan hantera) gick sönder och måste lagas, jag måste sy 90354579846 dansgrejer och handla massa saker, har två dunderuppvisningar under tiden före vår ÅMI-uppvisning också, och under denna tid måste jag även öva så HELVETES på alla danser till själva ÅMI-uppvisningen. Och detta var långt ifrån allt.
Alltså.
Det är ett jävla kaos i mitt huvud. Sitter och lyssnar på Storbritanniens bidrag i Eurovision, som jag nu i efterhand upptäckt att är riktigt bra, hehe. De få orden "I can, I will" får bli som mitt mantra närmaste dagarna. För just nu, trött, hungrig och halvledsen som jag är, så tvivlar jag lite.

Tja!

Ska på dans om fem minuter så hinner inte skriva mycket! Ska bli underbart att få bara dansa ut allt och inte tänka på nåt annat en hel kväll. Är förövrigt rätt trött på mycket, men men! Och ikväll är det sista vanliga ÅMI dansträningen, vill ju gråta.... Men har massa genrep och uppvisningar+examen osv kvar i alla fall. :)
Men nu måste jag rusa, hejs!

DANS

Elzbietas dansuppvisning var otroligt lyckad, och jag är så stolt över att gå på musikinstitutets danslinje med alla dessa talanger! Riktigt nice var det jo. Är dock nervös som ett as inför nästa vecka.
Nu sitter jag hur som helst hemma och funderar ut de sista dansstegen till en dans... Skriver typ hela tiden "nu ska jag komponera lite" känns det som, haha, ska förklara snart vad det är till!
Annars... Har jag inte mycket nödvändigt att nämna just nu. :) Hörs imorgon, veckans jobbigaste dag, för mig i alla fall... Aja vafan, det är sommar snart! :)

18:51

Tjo! :) Återigen helt bra dag! Sista provet är över nu, jag skulle kunna rusa till Geta och tillbaks av glädje!! Efter skolan chillade jag med Saine, var även snabbt med henne+hennes mamma och syster och käkade till Fantasia, före det var dags för dunder! Gick igenom massa info om sommarens träningar, och det är med enorm lycka i hjärtat jag kan säga att min sommar inte kommer bli så danslös after all! WOHO! Sen tränade vi lite också inför ännu en uppvisning vi tydligen ska ha, på torsdag! Nice. Nu sitter jag hemma och chillar, tänkte strax bege mig mot dansskolan för att checka den andra tränarens elevers uppvisning (haha, märklig ordföljd på nåt sätt)! Själv har jag om en vecka. Ska bli kul att se på i alla fall. :)
Så nu måste jag dra, puss på er!

Dance like no one's watching

.... gällde verkligen ikväll, då vi tränade utanför ett hus, vid en gata där det ständigt passerade människor, moppar och bilar haha! Drog då till Anna S för att repetera en av våra danser en kort stund, slutade med att jag kom hem två timmar senare nästan... Hehe, men övandet gick riktigt bra! Något så underbart med att dansa ute, i solen, men håret utsläppt... :') Sen dess har jag hunnit med en dusch och lite provplugg och nu sitter jag mest och chillar, ska försöka somna i tid ikväll. Vi hörs hörni!


cause our world is spinning at the speed of light

Tjoo! Var ju rätt tungt att ta sig upp imorse om man säger så, men annars har dagen varit helt nice! Lektionerna går mest åt till att sitta med iPoden på och lägga all koncentration på dansstegen jag ser framför mig i skallen, hoho vad jag vill dansa...
Och förövrigt så känner jag mig så glad, av nån anledning. Inte skadar det heller att hela kommande helgen kommer bli grym som det verkar nu, och att det är 3 dansuppvisningar som väntar i maj! :)
Nu måste jag dock börja plugga på engelskaprovet vi har imorgon, kan inte förstå att det är det sista provet man skriver i grundskolan. Att nästa är på gymnasienivå. Sjuukt, men nice. :) Senare ikväll ska jag förhoppningsvis träffa några av mina dansvänner nånstans, så vi kan repetera lite grejer inför uppvisningen!

VICTORY

Har aldrig i hela mitt liv varit såhär stolt över mitt hemland, helt okej att vara världsmästare ändå!
Kvällen har då spenderats hos Saine med henne, Jacke och Viktor och satan vad underbart det var att se Finland vinna VM med 6-1! Blev helt sjukt mycket skrikandes, dansandes, hoppandes och kramandes efter varje mål, kommer inte kunna somna nu alltså haha. Aja, det är en dag imorgon också, så ska väl försöka i alla fall!
Puss på er!
Kör på två gamla lemböte bilder, med lite seger-tema kvällen till ära, haha!

Trevligt

Pernillas bild, från igår :)

Tjeena! Har haft en riktigt nice helg. Fredagen och den del av lördagen spenderades som sagt på Idas stuga. Vi chillade stenhårt, kollade på film (FAN vad rädda vi vart haha), snackade massor och så simmade jag (!!) Eller simmade och simmade, rusade ut i vattnet, la mig ner på mage och flög upp igen, skrikande som en jävla dåre. Haha, men tack för det dygnet (eller vad man ska kalla det) Ida, sjukt trevligt var det. :) På lördag dag for jag in till stan och träffade min Saineeee, vi chillade runt lite och senare färgade jag min utväxt. Kvällen spenderades i engelska parken och hos mig med massa trevligt folk. Hann även med att checka Eurovision Song Contest då, haha kunde inget annat än älska Irland ju! :')
Idag har jag och Saine bakat, fotat, chillat och varit sådär allmänt helkonstiga som vi alltid är, gillart. Ikväll ska jag kolla på hockey med Saine, Viktor och Jacke tror jag, är fan nervös nu alltså!!

HELT NICE

Tjo! Är slut efter denna vecka med mycket plugg och alldeles för lite sömn, men nu fan ska jag ta igen allt! :) Helg i mitt hjärta. Dock är ju vädret ganska lågt ner på sommarfeelis-skalan.. Men det gör inget, för jag och Ida har bestämt oss för att göra nåt bra av denna kväll ändå, som ska spenderas ute på hennes stuga! Awesome. :)
Så nu ska jag bege mig ut i en liten snurrebåt i ösregnet haha, ha det bäst hörni, vi hörs imorgon!

Baby I was born this waaaay

For på dans före middagen som sagt, sen stack jag snabbt till farmor och käkade, och efter det kunde jag inte låta bli att fara på en till danslektion (därav rubriken, hoho älskar nya dansen). Får man chansen så... Hihi, underbart var det. Är dock återigen helt förbannad på mig själv. Samhällan är helt sjukt jävla svår (kan bero på att det mesta av min energi gick åt till att hålla ögonen öppna när jag skulle läsa, är äckligt trött), har inte ens börjat redigera bilderna som ska redovisas på digibilden imorgon, och så måste jag maila familjen jag ska bo hos i England också, haha vad fan ska jag skriva... Nej, nu måste jag fortsätta läsa, vi hörs när jag inte är lika död av stress längre!!

Alltså vafan

Är stressad och extremt arg på mig själv. Och anledningen till att jag är arg är just för att jag är så stressad, och det är bara mitt fel. Har 3243 saker att ta tag i, som jag borde gjort för länge sen, men istället sitter jag här och slöglor på facebook, alltså vad i helvete Malin!!!! Haha okej, sorry. Ska i alla fall börja plugga nu. Senare är det dans som gäller, fiiiinfint. Annars har dagen varit okej, hade argumentation på svenskan, vilket till och med var rätt kul. Okej, nu får det vara nogsnackat, vi hörs sen! :)

HEJHEJ

Efter att ha tillbringat 4 timmar på dansskolan är jag rätt slut. Är även stressad och allmänt... LIVRÄDD för uppvisningen. Haha, hur fan ska jag lyckas med allt... Aja, det löser sig! :)
Nu ska jag snart börja sova efter denna ansträngande dag. Som även vart rätt kul. Eller, har typ varit ett klantarsel 23445 gånger. Som när jag började dansa i korridoren och råkade glömma bort att jag hade en burk med vatten i handen....... Heh, ni kan ju gissa hur det slutade ja.
Aja, nu ska jag sluta snarra massa random shit och gå och... wait for it... KÄKA NÅT!
Cya! :)

11 MAJ

Tjenatjena! Onsdagar har blivit så jävla jobbiga nu för tiden. Det är inte så att de innehåller så jävliga saker, men de är bara sjukt tunga. Skola 8-3, dubbeltimme gympa + 3 timmar dans. Idag måste jag dessutom plugga som en dåre till samhällaprovet. Sista provet man verkligen behöver läsa till nu då. Och på tisdag är det sista provet i grundskolan. Herregud, helt sjukt är det! Aja, det går sådär med pluggandet, är så ointresserad att jag inte ens fattar vad det är jag läser. Aja, nu ska jag komponera klart på en dans och laga middag också, så är något stressad! Skriver säkert igen ikväll, när jag återigen fastnat framför den här jävla... maskinen. (Haha, kom inte på ett bättre ord att kalla datorn för). Anyway, hoppas er onsdag varit nice! PUSS

17:53

Hej! Sjukt härlig dag idag, vädret är så underbart att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Timmarna efter skolan spenderades ute i solen med Saine, Jacke och Viktor. Vi hann även få upp vår gamla studsmatta, efter många failar och skrik från min sida (hade en mask på foten. EN MASK. Det är fan typ min största fobi, tror inte ni förstår hur jag skrek, haha mes är jag). 
Nu är jag jäkligt stressad, ska på dans om 5 minuter och efter det är det uppvisning som gäller! NICE. Men måste rusa nu, ha en bra kväll hörni, vi hörs sen! :)

Och ja, anledningen till att detta inlägg kommer upp igen nu, klockan 12 på kvällen är att jag lyckades faila rätt hårt med blogg.se, hehe

I look up to the sky, and now the world is mine

Hej! Dansen idag var en riktigt sån där riktig jävla feel-good kick.
Danserna gick bra, satt ute på asfalten och solade med Celinda i den korta pausen, skrattade som fan.. Helt awesome. Var så jävla lycklig när jag cyklade hem, helt sjukt, inte känt det på jättelänge. Enda minuset med kvällen var väl den vanliga smärtan/spänningen i ryggen+en känsla av att någon knivhögg mig i sidan ett antal gånger, hahah fattar inte vad som händer.
Resten av kvällen har hur som helst gått åt till sjukt mycket biologiplugg. Nu fan ska detta stanna i huvudet!!
Aja, nu ska jag käka nåt, ha det fint hörni! :)

MONDAY

Tjoo! Ligger ute på terassen och solar, härligt som bara den! Har dock mindre trevligt sällskap, nämligen biologiboken... Skulle fan behöva plugga hela kvällen, meeeen tror jag skiter i det och far och dansar istället. Kan verkligen inte skippa kvällens lektioner, då uppvisningar närmar sig och förutom de som går bra har vi 2 skitsvåra danser som jag måste lära mig klara av helt tills dess.. Help me. Aja, det får lösa sig! Nu måste jag slita mig från värmen och solstolen här och trampa iväg! Vi hörs senare, pussss

Inlägg om helgen, skulle ha publicerats igår

Heeej! Var, som så många andra, till Sverige igår som sagt. Underbart väder var det i Stockholm, helt sommarvarmt. Gjorde dock en sjukt märklig upptäckt: Jag tycker inte om att shoppa. Älskar ju nya kläder, men hatar verkligen att leta, prova och betala, hehe. Tur då att man har en så underbar vän som Saine med sig på shoppingen. :)
Vi hade det himla trevligt, kommer dock aldrig kunna glömma failen när vi skulle ta bussen tillbaks till Kapellskär, haha.... Hittade fina grejer också, dock inte så mycket. Men kom på att jag kanske kan köpa lite stuff i London i sommar sen istället också.
Idag har jag sovit nästan 12 timmar, vaknat upp gråtande efter världens jobbigaste mardröm, lagat våfflor med Saine och varit ut till mormor&morfar i Hammarland. :) Nu måste jag börja plugga på biologiprovet som vi har på tisdag. Har de två värsta proven på samma vecka + uppvisning och sånt, så blir nog fullt upp. Men det är nog lugnt, kom på att det är exakt en månad kvar tills grundskolan är över dessutom, HOW AWESOME?!
Men nu -> ut i solstolen och läsa som ett as om människokroppens uppbyggnad.
Hoppas ni har haft en finfin helg!

Blev 2 gamla New York bilder här också, med den undre vill jag även säga: Grattis på morsdagen till min underbara mamma! :')

FREDAG

Tjotjo! Nämnvärt om idag är väl att vi fick ut matteproven, det visade sig var det sämsta jag skrivit men det gör inget, vi skrev ett svenskaprov som däremot kändes skitbra, och så var vi till kakelhallen (igen) med digibilden. Käkade chips mest, haha NICE.
Nu ska jag strax till stan med Saine och fixa lite grejer. Ikväll sover hon här och imorgon far vi som sagt till Sverige. Finfint! Så ni får ha en så bra helg nu hörni, vi hörs nog först på söndag är jag rädd, men troor ni lär överleva. :)

Kort om kvällen

* Plugga svenska, grammatik.
* Gå ut och gå med iPod och ny, härlig musik.
* Samtidigt ta med mig kameran och fota till digibilden.
* INTE SITTA VID FACEBOOK 943756 ÅR I STRÄCK.
Det är min kväll. :) Förövrigt är det sjukt skönt med fredag imorgon, dessutom tror jag helgen blir riktigt bra! far till Stockholm och shoppar med Saine, g r e a t.

in the twilight

Hej! Helt okej dag. Missade en lektion i alla fall, då vår klass gick ner till Alandica för att ta emot ett pris vi vunnit i och med sjöfartens dag (?), nämligen rockof-pass! Awesome. Dock extremt mobbat att stå hela klassen på scenen och bli fotad medan publiken satt där. :')
Annars har det gått rätt segt idag, trötthet är ordet som beskriver mig själv bäst. Jag är trötthet. Haha.
Efter skolan har jag chillat med Saine, och nu ska jag strax på dans! :) Vi hörs hörni!

22:48

TJO! Ännu en dag som inte kommer hamna på listan över de roligaste i mitt liv. Massa småjobbiga grejer som att cykla hit och dit i regnet och frysa händerna av sig, simning och redovisning på svenskan förbättrade den inte direkt hehe... :)
Ikväll har jag i alla fall dansat och det gör mig väldigt glad. Förutom när jag verkligen inte kan en dans. Eller, kan stegen, men kan inte dansa den. Då känns det tryggt.
Nu är jag trött, så sjukt jävla astrött. Så ska väl ta och ägna mig åt tre av mina favoritsysselsättningar: Käka, kolla oth, SOVA. Hörs imorgon! :)
Haha, jag (som ser ut att vara hög som ett hus eller nåt, måste vara matoset) och min finaste sambo, den underbara tiden då vi flyttade in i lärarrummet på dansskolan.♥
Haha, hade så jäkla kul :')

I still see it all

Tja! Fyfan vilken dag haha. Humörsvängningar så inåt helsike. Och sen ett matteprov som jag övat som fan till och som blir det sämsta jag skrivit. Alltså kanske inte gick så dåligt, men ville verkligen kunna bli lika nöjd som jag varit tidigare och det blev jag FAN INTE. Fattade inte ett skit. Så det vart liksom droppen som fick bägaren att rinna över, ALL frustration över ALLT som jag haft den senaste tiden blev bara för mycket efter skolan, så slutade med att jag bröt ihop och bara lipade i Saines armar, haha! Nawsi. Hon måste ju trott att jag var sjuk på riktigt.
Anyway, stack en snabbis till Viktor för att umgås med honom, Saine och Jacke också, efter det gick jag till stan och hämtade ut ett skattekort. Nu sitter jag och chillar och är allmänt trött.
Har inte mer att skriva för tillfället, så hejs! :)

20:10

Okej, NU SKA JAG INTE BLI FAST VID DATORN FÖR DÅ FÅR JAG RYCK OCH SLÅR SÖNDER NÅGOT.
Haha, nej så illa är det inte, men måste verkligen plugga matte. Har prov imorgon, och har ofrivilligt lagt en sådan enorm press på mig själv till just detta prov av någon anledning. Så nu fan.
Annars har dagen varit mest jobbig bara. Var helt sinnessjukt trött och ute är det iskallt.
Efter skolan var jag i alla fall med Saine, Viktor och Jacke, och sen for jag på dans. Den gick faktiskt rätt bra. Härligt. Faktumet att vi har uppvisning i dansskolans lokal i år är dock så jobbigt att jag inte ens orkar skriva mer om det. Hehe. Nej nu, matte!
Puss!
Två bilder från modevisningen i lördags heh, tagna av Sara Karlsson. :)

Awesome helg

Tjeenare! Hade en sjukt trevlig valborg, blev faktiskt över förväntan nästan. Kvällen började med middag på äventyrsgolfen med Saine, och sen tillbringades den bl.a hos Johanna, Ante och Cia, tack alla! :)
Imorse när jag skulle upp och iväg på dansuppvisning höll jag på att dö dock. Fyfan. Menmen, överlevde uppvisningen, fiiint jobbat tjejer! :) Och tack alla som kom och kollade! Resten av dagen har spenderats med trevliga vänner. Är helt stört seg, så nu funderar jag på att gå en liten sväng och rensa skallen och sen sova. Vilket inte kommer hända då jag är alltför facebook-beroende. Men man kan ju hoppas.
Och sen måste jag bara få skriva av mig angående en sak. SNÄLLA, tro inte på alla rykten ni hör. Jag blir så trött. Det är skrattretande hur sjuka saker jag har fått höra om mig själv, saker som verkligen är så långt ifrån sanningen man kan komma. Så, känner ni inte mig, och får höra något om mig är chansen nästan 100 % att det inte stämmer. Tro mig, jag vet. :)

RSS 2.0