DANS

Tjenahej! Ligger och kollar på Top Model, och så visar det sig att alla ska ha en egen dansstil när dom modellar, haha I like! :) Fast det var kanske inte riktigt så imponerande som jag trodde det skulle vara.
Jaja, blev iallafall sjukt sugen på att dansa nu... Men ska göra det imornkväll, wey. Det vart ingen dunderdans i helgen heller, glömde skriva det. Stackars Erica har fått nån slags skada. :(
Men nu ska jag fortsätta chilla, och samla kraft inför imorgon. Måndagar är fan veckans jobbigaste.
Men jaja, ha det så bra hörni!




Två gamlagamla dansbilder, vill uppträda igen. :)


NYC


Lite sådär söndagssnygg...

Tjoo! Okej, klockan är 17:16 när jag skriver detta och det är nästan kolsvart ute. Tar nog tillbaka det där om att det är kul med vintertid, hehe... Nä men, shittttt.
Dagen har hur som helst spenderats med Ida. Först såg vi på film och sen satt vi bara och snackade. Det är inte många jag har så många, sjuka och roliga minnen med! Ojoj. :)
Resten av kvällen tänker jag chilla till 100 %. Typ mysa ner sig med massa OC eller något liknande. Låter finfint i mina öron. Vi hörs sen! Pussss

Vintertid

Tjoo! GUD vad skönt med vintertid! Eller okej, kanske inte dansar av glädje, men det är skönt de första morgnarna iallafall då det känns som att man får sova en timme längre! Men nu blir ju kvällarna mörka så jäävla tidigt också. Yeah, känner peppen.....
Jajja, igår var verkligen... hehe, upp och ner. Det är ett bra ord att beskriva med. Hade iallafall flera trevliga stunder. :)
Idag är planerna att se på film med Ida. Det det blir nice det!
Men nu hörni, nu ska jag skriva novell till svenskan, faan vad kul!!

Puss!



Lördag, 18:37

Tjennna! Vad jag är förkyld alltså, min näsa är igentäppt som om det vore nån jävla mur i den, och jag börjar bli trött på detta fanskap nu. Menmen, från en negativ sak till en jävligt positiv: Idag när jag kom hem hade mina föräldrar köpt en tv åt mej!! Herregud! En liten platt sak. :) Är så tacksam så jag tror jag dör. Haha, det är underbart jo.

Gårdagskvällen spenderades hos Saine med myys. Kim, Jacke, Ofelia och Cia kom dit också. :) Vi såg på film och satt och skrattade och pratade om typ allt. Det var iallafall trevligt! 
Idag drog jag och Saine oss till stan, lite sådär asrisiga. Eller iallafall jag. Vi fikade och gick sen hem till mej ganska snart. Då ser vi att Martins gamla gameboy som varit oanvänd i fleera år är på laddning! Det slutade med att Saine och jag satt och skrek, skrattade och failade helt brutalt gång på gång när vi skulle spela vårt älskade gamla DONKEY KONG! Det är ju för jävla kul, kommer upp massa barndomsminnen, hahah! Okej, tro inte att jag bara satt hemma och gejmade när jag var liten nu, haha!  
Sen gick vi iallafall tillbaka till Saine och badade bastu, häärligt! Så hittills har min helg varit helt bra, och jävligt chill. Nästa helg blir det annat tror jag. Men nu ska jag iallafall fortsätta chillandet med att fara till Saine där vi ska käka massa onyttigt och se på film!
Ha en bra lördag alla!




Var ut en sväng med kameran idag :)



























Var ett jäkla tag sen jag laddade upp något annat än New York bilder här, så nu var jag nyligen ut och fotade lite igen! Är väl inte helt dundernöjd, men det får duga. Antar att det börjar bli onödigt att nämna hur mycket jag tycker om kommentarer..? :)

Äntligen helg!

Får nästan damp på själv för att det vart en så fantasilös standardrubrik. Men, jag tror faktiskt ni överlever. :)


Åh vad skönt att äntligen vara hemma från skolanfanskapet nu iallafall, och inte behöva gå dit på några dagar! Lycka. Skoldagen idag var rätt vanlig. Det finns nog inga nämnvärda saker, förutom en: Fysikprovet! Kärnfysik känns sååå mycket bättre än elektronikhelvetet gjorde. Haha jo, jag är grymt nöjd med det faktiskt. :)
Och jag var faktsikt på digibild idag också! Jag skulle prova redigera mina projektbilder lite, tror det kan bli helt okej. Får man hoppas. Men sen blev jag trött och gick hem. Och nu sitter jag här. Utan ork att fortsätta med bilderna.
Och ikväll ska jag vara med Saine, vi hade tänkt chilla och se på film och sånt, så det blir nog mys bara. Om det inte uppenbarar sig något mirakulöst. Och just det, vilken dag är det Halloween egentligen? Just nu verkar det som att det är Halloween i USA denna helg, men i Norden nästa... Eller? Hehe. Det måste ju firas sen iallafall, hoho.

Nä men nu ska jag nog ut och fota lite ändå, även om det känns som att jag skulle kunna sova mig igenom hela november...
Men ha en bra fredag alla, vi hörs senare!


Liten uppdatering

Är hemma från dansen nu, trevligt var det där iallafall. Fick även höra lite om workshops som kommer hållas två helger i november, med dans såklart. Verkade jäkligt kul, men tror det krockar med dunderdansen.. Hm, vi får se hur det blir.
Nu ska jag duscha, plugga och typ.. CHILLA! :D
Puss



Dans i mitt hjärta, överkryddad mat och förkylning.





Heejs!
Hela gårdagskvällen spenderades då som sagt med dans. De nya vi har kan man sammanfatta med: En dans går fint, en blir typ mitt livs utmaning hehe, och en går helt enkelt... inte så fint. :) Haha, men det blir bättre tror jag. Sjukt kul var det iallafall, vet inte vad jag skulle göra utan dans, vet inte hur jag skulle få utlopp för all glädje, all sorg, all ilska. Oj så dramatiskt det lät.

Idag var jag glad och trodde vi skulle få ut engelskaproven, men nej, det kommer dröja ytterligare en vecka nästan! YEY!! På hkn var temat arabiskt, och jag kryddade köttfärsen så mina stackars kamrater dog. Hehe, faan vad starkt det blev, fail.
Nu sitter jag och är trött på min förbannade förkylning och allmänt opepp. Men strax ska jag dansa, och sånt tycker jag om! :) Och i helgen är det dunderdans, jaaaaaa!

Men vi hörs senare!


missing it



Tjeena! Är rätt frisk och på fötterna, men har dock fått snuva. I och för sig är jag snuvig på kvällarna typ året om, men nu var det värre. Är glad som fan att jag inte har feber iallafall!
Idag kändes skoldagen ovanligt lång för att vara 8-2. Gympan var helt nice, vi hade innabndy. Men som ni antagligen vet håller jag mej oftast till sporter utan boll, hehe.
Efter skolan var jag med Saine, vi skrattade och fotade. Känner att det äntligen börjar bli något av digibildsprojektet! Tack för hjälpen iallafall Saine. :)
Nu har jag nyss käkat middag och strax börjar dansen, som jag kommer befinna mig på hela kvällen. Wuhu.
Vi hörs imorgon!

Och just det, TACK för era fina kommentarer! Nu lät jag som Kenza med 473 kommentarer om dagen och så är ju inte fallet här, men de jag får uppskattar jag som fan! :) Så tack hörni!
Puss på er!

New York bilder, part two!

Så, här kommer del nummer två med bilder från coolaste stan i världen! Jag drömmer om det hela tiden, längtar tillbaka varje dag, nä fyfan vad man blir fast i New York alltså.




Haha, dessa hetingar stod i vårt gatuhörn, jag skrattade lite. 
 
I vårt rum..


.. som hade denna utsikt på kvällen :)


Haha, denna tjur är tydligen jättekänd? Har nog missat nåt..


Krigsflotta, eller nåt liknande.


Nu kommer lite båtbilder, åkte ju runt södra Manhattan. :)








Lady Liberty! Var faktiskt riktigt häftigt att se den berömda Frihetsgudinnan i verkligheten!


På denna bild ser man bättre hur stor hon var, om man jämför med minimänniskorna som man kan se stå nedanför.



 
Ghost town, utanför Brooklyn, här bodde inte en enda jäkel. Ganska läskigt. Hörde nån lång förklaring om varför men detta är ju ett bildinlägg och inget faktainlägg. Men kort sagt, staten New York visste helt enkelt inte vad den skulle göra med den här ön.




FN:s högkvarter och Chrysler Building (spetsig) i bakgrunden, den var fan en av de finaste byggnaderna! Och så älskar jag namnet, låter så härligt. Chrysler, chrysler building, chrysler... Haha, vet inte varför.


Brooklyn Bridge!


Manhattan Bridge


Tillbaks på land igen. Bland alla skyskrapor, helt jävla galet hur höga dom var! Bilderna kan inte ens få fram det ordentligt.



Nu kommer lite bilder från när vi var uppe i Top of the Rock, NY:s näst högsta har jag bestämt för mej.


AMAZING utsikt!




Aah, svindel! SJUKT att dom där "små" byggnaderna där nere liksom också är skithöga! Pappas bild.




Norrut: Central Park (så jävla vackert, så jävla STORT!!) , Upper East Side, West Side, Harlem



Ner på marken igen, och in till Central Park:













Jag på broadwaymusikalen Phantom of the Opera, som förövrigt var grym! Lyssnar faktiskt på inledningen på Youtube nu, och JA JÄVLAR. På riktigt, fyfan vad det är häftigt!! Haha, ni tycker antagligen jag är helkonstig nu, men kan bara inte dölja det, jag dööör!!


Här är bilden på musikalen, utanför huset där den var.


Grand Central Station, tydligen rätt känd den med.


GCS och Chrysler Building!








Mamma och jag (:


.. och pappa och jag :) likheter? Hehe :)



HOHO, ni anar inte hur länge detta tog! Men nu är jag klar iallafall. :) Jajja, hoppas bilderna faller er i smaken! Hehe. :) Blir superglad om ni lämnar en liten kommentar! :)

LÅT MEJ FÖRBLI FRISK!

Hej! Skrev fysikprov nr 2 och därmed det sista i högstadiet, idag. SKÖNT. Det gick nog helt bra (fast.. man vet aldrig med fysik) men stressen de sista minuterna var det värsta jag varit med om. När Per sa att vi fick ta och börja lämna upp och max fick skriva nån minut till hade jag inte ens börjat med den sista 10-poängsfrågan. Skrev i sån racerfart att det inte är sant! Och hann faktiskt. :)

Efter skolan gick jag och Saine till mej först, och sen drog vi oss till Janina, som hade daimcheescake att bjuda på! U n d e r b a r t. Hanna var där också, vi satt och pratade och skrattade mest. :)

Nu kom jag nyss hem, började plötsligt må rätt risigt.. Är helt täppt i näsan, galet trött och helt slut i hvudet. FAN, känner igen dessa symptom; stegring/feber påväg. Men nä, vägrar acceptera det. Är ju säkert bara vanlig trötthet! Kan iallafall inte vila, måste plugga en hel del först och sen ut och fota till digibilden. Det är liksom nu eller aldrig, jag KAN inte skjuta upp det längre. Synd bara att solen håller på att gå i moln, det var så jävla vackert nyss att det inte var sant!! Gud, hösten är fin ibland alltså.

Vi hörs sen!

 
 
Ehm ja, lite bilder från förra projektet, hade skugga som tema hehe.

Tjo!

Efter att jag hade skrivit senaste inlägget kom Fredric hit och skrämde mej haha. Nä men det var trevligt.
:) Sen for jag på dans, den var väldigt bra idag tycker jag. Fast.. den där dansen jag nämnde förut går fortfarande inte så lysande. Haha, efter lektionen bröt iallafall jag och Celinda ihop av garv, det var ju helt jävla galet. Lite nya skämt, lite gamla, och gudars vad vi skrattade!  
Sen skyndade jag hem, käkade, duschade och PLUGGADE. Känns som att radioaktivitet och atomkärnor är allt som kretsar i min hjärna just nu. + Lite danser. Ganska mycket danser... Hjälp.....

Haha jaja, nu ska jag iallafall äta och sen kolla på oc eller Gossipgirl, fan, vilket ska jag välja.. Now we're talking big problems dudes.


ÅÅÅÅNEJ, ooooooookej, detta var droppen. Malin har gått och grävt ner sig och kommer inte fram förrän om 6 månader. SOMMAR, älskade sommar, vad jag saknar dej!
Och hudfärgen är ju också en bidragande orsak till min plötsliga ångest.
Ge mej detta igen!

HAHA

Hej. Måndagen är överstökad och kan inte avgöra om jag känner mej lättad eller fortafarande lika deppig. Åh, jävla höst. Ta mej bort härifrån, är så jävla opepp nu för tiden.
Jaja, dagen var okej. Skrattade så jag trodde jag skulle dö på svenskan när jag och Ida studerade Nyans framsida lite närmare. Och nej, det var inte bara bilden på en fotbollsspelare som typ hänger i luften i värsta märkliga ställningen när han skjuter som var det roliga, det var det I SAMBAND med rubriken ovanför (de hörde egentligen inte ihop men det såg ut så) där det stod "Mystiska skotten i Malmö skrämmer ålänningar" hahaha!

Ojoj, kanske ni inte har samma humor, men jag dog.

Nu sitter jag iallafall och käkar, snart ska jag på dans, vilket jag verkligen ser framemot. Förutom en av de nya danserna, sitter faktiskt och klurar hur jag nånsin ska få in den i skallen, och efter det, hur jag ska orka med den? Haha, ajaj. Men brukar fixa sig efter ett tag.

Nu måste jag plugga, ciaooo


Här är förresten mitt nya nagellack, ifall nu nån bryr sig.


Söndagkväll, veckans roligaste.


whoa, inte helt ny bild här heller!

Hejsantjenahallå. Dagen har spenderats i mitt rum, har pluggat, hängt vid datorn och målat naggellack på ringar. Börjar seriöst bli grymt trött på det nu! Varför måste de vara gjorda i sån jävla pirkkakvalité att de rostar och färgar fingrarna gröna om man inte målar dem fulla med (genomskinligt såklart) nagellack? Blir så trött.
Jaja, sen var jag till mormor&morfar och käkade middag också. :) GOTT.
Nu sitter jag och pluggar lite mer, så jävla trist. Kanske tar och byter header strax, är redan trött på min gamla. Jäjä, får se!
Puss!


it's just another rainy sunday afternoon

Tjoo. Är så slut i huvudet att jag tror jag dör. Fast jag sov 11 timmar inatt, hoooho.
Jajja, igårkväll kom iallafall fall Saine hit först och för att göra en lång historia kort kan jag meddela att vi var med Jacke och Viktor och Einar sen. Såg på film, garvade och hade trevligt.
Idag blev Saine och jag trötta på våra liv så vi började smida storslagna planer.. Haha, vi får väl se hur det blir. Men en sak jag känner redan nu: Sommarn11 kommer bli bra,bättre,bäst. :)
Nu måste jag plugga som ett fån hela dagen. Haha, MÅSTE verkligen få in all denna kärnfysik i hjärnan nu, MÅSTE. Sen ska vi till mormor&morfar också.
Förresten, såg klart på oc säsong 2 häromdan, låg ännu en gång och grät i min ensamhet för att det var så sorgligt. Och jag som sällan gråter till filmer?
Förresten så längtar jag bort från den här ön så otroligt mycket att det inte är sant. För tillfället är största drömmen att få bo i London eller New York efter att jag fyllt 18. Inte för all framtid eller så, men ett halvår eller nåt. ÅH, om det bara kunde bli så. Men det är väl såna drömmar som varje ungdom har typ, hehe. Men VILL det verkligen. Jaja, nu ska jag tvinga mitt stackars medvetande tillbaka till regniga, döda Åland. Fast well, det är rätt mysigt här just nu iallafall, tycker jag av nån konstig anledning.

Vi hörs om jag överlever pluggandet! Puss


Haha, jag, brorsan & The Beatles, gaanska längesen. :)


Cleaning up


sitter på golvet i mitt rum, har städat och städat och städat... PUH. Men är verkligen inte klar än.
Var iallafall till stan med Saine tidigare, trevligt. Köpte ett nytt Isadora nagellack, älskar det! :) Kan visa sen.
Förövrigt har jag gjort ganska stora framsteg i mitt rum! Hittade en sån där stång som man hänger galgar med kläder på i min garderob! Haha, woho! Har även sorterat alla ringar i en skål, alla örhängen i en annan osv. Har så äckligt mycket småsaker som bara ligger och skräpar överallt. Nu ska jag damma av speglar, hänga upp halsband, dammsuga, sortera mer och bädda.
När jag är klar med fanskapet blir det middag och ikväll hittar jag och Saine på nåt kul!
Puss

d to the a to the m to the p.

Tjena, är så förbannad för tillfället att jag inte vet vad jag ska göra av mej själv. ÅÅÅÅÅHH.
Hela min fucking superdammiga, supergamla, superstora garderob är utspridd över alla ytor i mitt rum, mina föräldrar har fått för sig att storstäda huset, och dessutom funkar knappt den här satans datorn!!
Orkar inte.
Så nu ska jag fixa nån lunch och sen dra till stan fort som fan.
Hatar att ha oreda, men nu är det så jävla rörigt att jag inte ens klarar att röja upp det. Inte på tom mage. Så jag tar tag i allt sen när jag kommer hem från stan. Ska iallafall fika med Saine, blir väl att gå runt i lite butiker (Åland som har så många..) också. :) Trevligt. Men vi hörs senare då, när jag förhoppningsvis är på bättre humör.


feathers/wings +++

Jag är verkligen fäst vid fjädrar och vingar, tycker nästan det är en av de bästa "accesoarerna" (eh, lät som en tant nu) man kan ha. De är ju så fina, så jäkla vackra helt enkelt! :) Här är lite bilder på lite sådana smycken jag har, ifall nu nån skulle vilja kolla:









Some good things, some bad.

Hej, sorry för stressat inlägg då tidigare, hann inte skriva mer. Nu är jag iallafall hemma från Emelie och Fredric. Hade en finfin kväll med mycket skratt, som alltid. Och det verkar som att det faktiskt blir Egypten med dom i vinter, och jag är så obeskrivligt glad! :D
Imorgon ska jag sova läääääänge, om det nu går. Gud vad skönt iallafall, har DÖTT denna vecka, då det ju känns som att stiga upp 12 på natten/kvällen i USA, varje morgon hehe. Huvudet har varit en röra.
Nu ska jag iallafall slänga mej ner i sängen med massa OC, shitt det blir bara bättre och bättre!

ÅH, nåt som är så fruktansvärt jobbigt: Idag var marken vit av snö, för 5 dagar sen satt jag i solen vid Central park och njöt av värmen. :'(

Friday

Hej, har haft en helt okej skoldag, lite jobbig men.. Efter skolan var jag med Saine, Viktor och Jacke, vilket var himla trevligt! :) Spelade tecken och skrattade som en dåre. Nu ska jag ut till Emelie och Fredric, har skitbråttom! Blir där ikväll alltså, GILLAS! Så hinner inte blogga mer nu, men vi hörs sen! Ha en bra fredag!
Puss

Orkar inte skriva vad klockan är, orkar inte skriva datum, vad fan ska jag ha för rubrik?

Heej! Hade laddat upp med lite bilder att visa på bloggen, så det hela skulle bli lite roligare, men... jag hinner helt enkelt inte. Har fullt upp idag. Efter skolan stack jag på dans, som förövrigt var helt grymt nice! Vi hade improvisering i uppvärmningen, så härligt! Kändes lite som på balettakademien, hihi. Efter det for jag till farmor och åt, sen hem, duscha och plugga som en jävla dåre fram tills nu. Och nu MÅSTE jag fota till digibilden. Jag är inte klar på långa vägar och klockan fucking tickar på!! Haha, nä än så länge lär jag inte bli halshuggen av Rickard i alla fall. Men börjar känna mej lite i riskzonen. Kan ju säga som en lite ful ledtråd att jag krälar omkring på golvet med en lampa, ett stativ och en färgpalett för tillfället! Haha! Kommer såklart bildbomb när jag är klar med detta jävla projekt, som alltid.
Men nu ska jag fortsätta med detta primitiva krypande. Haha, vet ej var jag fick det ifrån.
Hörs imorn! :)


bild från mitt älsklingsplace :) lär bli många såna nuförtiden, hehe.

211010

Tjo! Idag känns det mesta ganska mycket bättre än igår. Eller imorse kändes det typ som "vad fan lever jag för" när jag vaknade, men det gick över.
Skolan gick hyfsat smärtfritt, fyfan vad skönt. Gjorde i princip inget på engelskatimmarna, likaså på matten, skrattade åt min helkonstiga (men roliga) klass lite hela tiden, och skrattade ytterligare lite mer. Så jag är på rätt bra humör just nu. Och vet ni? Om 5 veckor börjar julen! Då är det lillajul! Och jag säger er, ingen älskar julen som jag! Hela känslan är så jävla mysig, haha. :')
Förresten, på tal om något helt annat. Idag på matrasten var jag övertygad om att jag nyss gjort mitt livs i särklass PINSAMMASTE handling! Haha. Jag och Saine kom hem till mej, klev in genom dörren, allt verkade som vanligt. Jag gick till rummet intill. Vände mej om, och såg en helt främmande man stå med ryggen till framför mej. Först stirrade jag bara på honom i någon sekund, och sen började jag GALLSKRIKA så jävla högt! Bara stod där och tjöt fan. Han vände sig om lite generat och bara "hejhej.." och då kunde jag äntligen sluta vråla, mumlade fram ett "hej"och snubblade upp för trapporna, kastade mej på sängen och DOG.
Satan i gatan. Det var ju bara en snickare såklart. Men fan vad jag skrattade efteråt.

Nu ska jag iallafall chilla lite och sen på dans. Just det, hade ju dans igår också! Det var jättehärligt men så otroligt jobbigt att jag höll på att avlida ett tag där. Men vi fick iallafall också våra kläder till en av danserna, som vi ska ha på uppvisningen! De är från Turkiet, och riktigt orientaliska, alltså älskar jag det! :)

Men det var det jag hade att meddela, hörs ikväll! (:




OCH en sak till, vad glad jag blev igår:
 Kanske inte såå mycket att skryta med hehe, men det var iallafall kul att se :) TACK, pusspusspuss på er!

17:02

NÄÄÄÄÄÄ, jag grovbrände allt ris jag skulle ha till middag, och dansen börjar snart. FAN, så det var bara att börja om igen då. Inte min dag idag kanske.. Tiden efter skolan har iallafall mest spenderats chillande, behövligt.
Nu har jag iallafall käkat upp mitt andra (och lite mer lyckade) middagsförsök och nu bär det iväg och dansadansadansa. :)) GILLAR DET :D
Kommer nog vara helt borta när jag kommer hem, så vi hörs antagligen imorn! Ha en bra kväll :)


gammal bild

Well, this is the world that we live in, one minute you're the hero, the next you're the villain

Hejsan! Är ett vrak. Sov 4 timmar inatt. Hade verkligen skitsvårt att somna, men gjorde det sen vid 3 nån gång iallafall. Kanske fortfarande har amerikansk tid i skallen. Så idag är jag totally dead, och ikväll har jag 3 timmars dans efter två veckors uppehåll. Jag är ärligt lite orolig... Haha, ne. Ska nog klara av det. :) Lyckan över att få dansa igen väger upp mot tröttheten.
Annars har dagen varit helt okej, men rätt jobbig ändå. Tycker Saine ska krya på sig! ♥
Engelskaprovet gick rätt fint! Förutom att jag fick blackout och översatte "rummet måste bokas" till "rummet måste utmanas" på engelska, haha vad fult. Skrattade mej även igenom halva engelskalektionen sen, vad min och Idas översättning var bra ibland alltså!
Nu sitter jag och chillar, behöver verkligen det och kan inte göra annat känns det som. Har haft huvudvärk som kommer och går i ett dygn. Ska kanske sova lite.. Fast nä, då kan jag inte sova ikväll igen.
Jaja, förövrigt känns det som att jag i nån slags död-period. Inget, absolut inget verkar hända just nu, allt är tråkigt, det är mörkt och kallt, jag är tusen mil ifrån ställen där jag vill vara och mitt humör är inget vidare. Höstdepp? Men tror det går över snart, brukar göra det. Alla har vi såna perioder I guess. Ska ta mej i kragen och börja se mysigheten i hösten istället! Eh..
Wellwell, ikväll ska jag vara lycklig. :')

Pusss på er!


In the Big Apple


Haha, bilden är då tagen från flygplanet, och måste skjuta in att jag satt i mitten, det var alltså en stol+en mittgång+två stolar mellan mej och fönstret, därav den usla kvaliten, haha!
















hissar i en byggnad, fan vad det var asigt att åka i dom!


så där såg det då ut när man tittade ner, ett antal våningar, haha


men fin utsikt över solnedgång över Manhattan fick man iallafall!




Skyskrapa, med ESB i bagrunden!







Empire State building, New Yorks högst byggnad, tidigare världens. Toppen syns inte på bilden, hehe.






De överlevande efter 9/11 hade gjort dom här plattorna, ganska rörande :(


Wall Street

 
China Town


Little Italy! (: Haha, roligaste är om man försöker uttala det skitfort, det blir att låta som "lidlidli", och bara min pappa och äkta amerikaner kan fan få till det rätt! Haha


Shopping♥ Här utanför älsklingsunderbarastebutiken Joyce Leslie


Forever21, härligthärligt




Inne i Empire state building. Haha, var på nåt som hette Skyride där, man satt i en biosalong, och på skärmen visades det som ur en helikopter hur man flög över Ny. Men samtidigt så rörde sig stolarna, skakade hit och dit, for upp och ner. Haha, så det kändes som att man verkligen flög över New York, dök rakt ner bland husen osv. Mådde lite lagom illa sen. :)


Utsikt från Esb. Så jävla jobbigt att det måste börja regna och bli helt disigt!! Haha, suck. Här är iallafall bästa bilden jag kunde frambringa i ösregnet.







 
I det här huset bodde John Lennon, och utanför den här dörren blev han skjuten. Kan inte fatta det, för jävla hemskt är det iallafall.

 
Minnen till Lennon. Fan vad fint


I Central Park


På Upper East Side! Såg varken Chuck, Blair eller Serena dock... hehe!

 


Times Square, det (och Central Park) är nog mina favoritställen, det var så sjukt coolt där!



Så, det får räcka som bildebomb nr.1! PUH!! Har massa andra bilder, bl.a från båtturen, Top of the Rock, Central Park osv, men det tar vi sen! Jag vill iallafall lipa när jag kollar på bilderna, vill så galet gärna tillbaks, ångest!! Underbar stad är det iallafall, fyfan vad jag älskade den! Kommentarer uppskattas som vanligt jättemycket, så känn er fria till det! (:

00:47

Jag kan inte sova och jag hatar det. Fan, finns nog inget jag får mer ångest av, haha!
Så skriver väl lite här då. Imorgon har jag dans igen, ska bli freaking amazing, då jag inte haft det på nästan två veckor. Ah, pepp! Jag bara...älskar att dansa. Visst kändes det givande att få höra det för ungefär 374:de gången? :) Hehe.
Läste nyss en artikel om Sofi Fahrman. Hon bor i New York.. Bor i New York... En gnista tändes i mej. Haha, nä, men man måste ju få drömma. Och på tal om drömma, det är verkligen nåt jag vill göra nu, inte ligga här och vrida mej.
Jaja, ska väl sluta skriva nu. Godnatt gullen!





Turisten i NY

Nej SATANS FUCKING HELVETE, in my ass att bildjävlarna nånsin kommer upp!!!!!!!

Okej, det kommer den göra. Men inte ikväll. Har suttit i timmar och försökt få upp typ 15 bilder, men det laggar så helvetes. Tar på riktigt 100 år för varje bild. Så jag orkar inte längre. Försöker om nån dag igen, då jävlar ska den upp! Kan dock meddela redan nu att det får bli flera bildinlägg, har så galet mycket bilder.

Annars har jag även kämpat med att få in en hel hög engelskaord i skallen under kvällen, vilket iallafall gick lite bättre. Men vad fan vet jag. Förlåt, är fortfarande trött och slut.
Nu ska jag slänga mej i soffan istället, låter bra i mina öron.

Hahaha fyfan, tillsvidare får ni dessa stiliga bilder! Turisten är framme! Lite får man ju bjuda på sig, right? :)

 

 

some new stuff ↓



Men dö. Har jag känt idag. Är ju alltid så när man kommit hem från en resa. Plötsligt känns hemma rätt... mesigt.
Haha. Men har väl plågat mej igenom dagen iallafall. Var underbart att träffa mina finisar till vänner igen! Vad jag har saknat er! Och underbart att ta igen allt garv. Ett exempel är en rast då Saine och jag verkligen fick nåt fel, vi ålade runt på golvet, lekte djur, skrek på skånska, rusade runt och snubblade och hade oss, haha. Behövde lite omogenhet. :)
Efter skolan gick Saine och jag till mej och gjorde det vi är bäst på: ÅT. Hehe, nä men, vi bakade också. HAHA. Sen såg vi på Barnen i Bullerbyn, nope vi är inte friska på ett ställe.
Nu måste jag stenplugga engelska hela kvällen...... Men är ju ett rätt chill ämne så. Men fysatan ändå.
ALLT JAG VILL HA ÄR NEW YORK!! Jag saknar det.
Kanske smiter undan engelskan nån timme och bildbombar. Jessus amalia (FULAST uttryck) vad jag har bilder jag vill visa! Men får se. Nu ska jag iallafall käka middag.
Just det, pratade med Emelie och Fredric idag, slutade med att jag skrek av lycka och rusade runt i huset. Men tar det sen, när saker och ting är mera bestämt. (förlåt, hatar också när folk skriver A utan att säga B)

Ha det bäst nu hörni!


Förvirrande.

Så, nu har jag berättat om min underbara resa. Om nu någon orkade ta del av den, förstår om ni inte gjorde det, haha. Idag har jag haft så lite tiduppfattning att det bara är skrämmande haha. IMORSE gick jag runt i New York, handlade dom sista grejerna osv. I mitt huvud alltså. För egentligen var det igår morse jag gjorde det. Och egentligen satt jag på ett flyg hela den här natten. Och hoppade 7 timmar fram i tiden. Så imorse var jag på arlanda. Inte i new York. Men min hjärna får inte in det, haha! Haha, invecklat eller?
Och inatt sov jag max en halvtimme. Går ju fan inte att sova på flygplan!! Så har varit lite lagom trött idag då. Har jetlag och sömnbrist, jag ser ut som rishögens förfader. Haha, titta nu, är så trött så jag bara snackar massa random stuff. Har gått runt och vinglat och sluddrat hela dagen fan, haha. Bilresan till båten minns jag knappt för jag däckade direkt. Men helvetes jävlar var kallt det är här iallafall! I och för sig var vädret inte så jättebra i NY alla dagar heller, men här har det ju blivit Nordpol!
Jaja, väl hemma igen har jag börjat packa upp lite grejer. Det går sådär. Packa upp betyder i det här fallet: breda ut kläderna över hela golvet och smyckena över hela bordet. Ojoj. Men känslan är ändå härlig, när man man har massa nyinshoppade grejer som ska vikas in, eller hur? :)
Nu måste jag iallafall duscha, sen plugga lite. Imorgon, skola. NEEEEEJ. Men ska bli nice att träffa alla efterlängtade människor efter lovet igen!
Så jo, vi hörs imorn! PUSS


Ehh, haha random bild från nån affär @ Times square

NEW YORK

Heey! Har ni haft ett bra höstlov? Sitter faktiskt just nu och läser om några av era lov, har 250 nya inlägg på bloglovin, haha. Jag har iallafall haft det helt totally fucking AWESOME i New York, kan lugnt säga att det var en av de bästa resorna jag nånsin gjort!
Alltså. Det var ju så jävla SJUKT när man hade landat i New Jersey och plötsligt såg skyskraporna på Manhattan i verkligheten! När man åkte in med taxin och såg att allt verkligen existerar! Det som man bara sett i filmer tidigare, plötsligt stod det där framför en. Jag var så chockad att jag bara kunde garva! Och inte blev det sämre av att USA välkomnade oss med strålande sol och minst 20 grader heller! Jag satt med gapande mun/ett stort flin över hela facet hela vägen in till city. Känslan var obeskrivlig!
Väl där hade vi fullt upp från att vi steg upp på morgonen tills vi gick och lade oss. Herregud, mina fötter... Hade ju bara 4 dagar på oss så det var stressigt. Men här är lite av vad jag har haft för mej:

* Varit upp i några riktigt höga skyskrapor, bl.a Empire State Building
* Gått i Central Park, varit på Wall Street, Fifth avenue och Broadway
* SHOPPAT!
* Sett på en Broadway-musikal, jessus, håret på armarna har ALDRIG stått rakt ut så mycket! Ryser fortfarande.
* Åkt båt runt Manhattan, sett frihetsgudinnan
* Varit in på världens största varuhus
* Varit till Brooklyn och Upper East Side (Gossip Girl!)
* Hängt på Times Square varje dag, ÄLSKAR det stället!

Hela resan var totalt underbar. Med ett undantag. Såklart blev jag ju sjuk. Kan ju beskriva den värsta kvällen såhär: Det började med att det ÖSREGNADE. Vi hade stått ute på gatan i minst en halv timme och frusit och letat taxi, som skulle ta oss till Brooklyn där vi hade bokat restaurang. När vi väl fick tag på taxin blev färden så jävla guppig och ostabil att jag vart asigt åksjuk. Sen kom vi då fram till en öde gata mitt ute i Brooklyn. Men då vet vi inte om restaurangen är rätt. Och där står då jag och fryser som en hund, mår asigt illa OCH har dessutom ordentlig jetlag+feber, och en massa halsont på det! WOHO! Haha, men överlevde ju så. :)

Annars har dagarna verkligen varit underbara. Det är så olikt ens vardagliga liv där borta, alltid ljud och rörelse, miljoner människor, skyskrapor, neonskyltar, massvis av affärer, trevliga och glada människor (haha det finns det ju iofs på Åland med) men ja, ni fattar... Det är där jag vill vara. Inte här. Hela höstlovet har jag befunnit mej i en stor, overklig, lycklig bubbla.  Jag MÅSTE tillbaka, lätt. New York fångar en, helt och hållet, vare sig man vill eller inte. Iallafall fångade det mej. För jag är fast. Jag fullkomligen älskar NY! :)


I'm off to NY

Tjenaa! Dagen var helt okej. Har gått runt med en sån grym overklighetskänsla, detta är ju sjuukt! Efter skolan var jag med Saine, vi var så dumma att allt bara var som ett stort skämt ett tag, haha! Annars har jag mest stressat som ett as, FAN att det ALLTID blir så!! Haha, men nu går båten strax iallafall, och imorn lyfter flyget mot mina drömmar! Haha, nä men. Ska bli så galet underbart!
Kommer dock dö av saknad efter alla här hemma, faaan alltså....♥
Men ni får ha en GRYMT höstlov nu alla! Lova det. :)
Det ska nog jag också ha! FÖR NU FAR JAG TILL NEW FUCKING YORK!!!!!!

PUSSPUSSPUSSPUSS!

Nu far jag till Saine

Har packat nästan helt klart, laddat ner massa bra musik till iPoden (åh, dör) och gjort en förjävlig matteläxa. Duktigt. Nu ska jag ta och dra mej mot Saine, vet inte vad vi hittar på. :)


Mitt sinnestillstånd just nu ↓



Woho!




Hej! Äntligen är skolan över för idag. Har svårt för måndagar, som ni säkert märkt, väldigt svårt... Och nu återstår dessutom massa plugg hemma. Alltså, om det står i lagen att skolan bara får ha x antal skoltimmar, varför ger de då oss läxor, då överskrider ju tiden man ska plugga på? Haha, ska bli statsminister när jag blir stor.
Nä, men läxor är alltså vad jag har framför mej nu + att packa klart. Imorgon far jag. Jag kan inte fatta det. Detta har jag väntat på i fyra månader och nu är det två dagar kvar. New York har varit min dröm så otroligt länge, men jag kan faktiskt inte få in i skallen att den staden finns på riktigt och att jag står där om ett antal timmar! Jag är så grymt glaaad att jag ska dit iallafall! Och det ska bli intressant att se om det slår London och Rom ur min synvinkel. Men känner att de kommer bli grymt hur som helst. Aaaaah, PEPP!! Ska bli skönt som fan att bara komma bort från den här världsdelen ett tag, haha.
Jajja, imorgon blir det alltså skola på dagen och på eftermiddagen far jag till Sverige, sen vidare till USA. :))

Men nu ska jag sluta sitta och skriva massa tjaffs. Vi hörs sen! Puss på er!


Egyptenbilder

Hej! Jag har skrivit klart min bokrecension+nån finska uppsats, OCH laddat ner en miljard låtar, OCH packat lite mer OCH varit ute och cyklat OCH duschat. Haha, puuh. Sen kanske jag bakar nåt, aah vad sötsugen jag äär.
Har faktiskt ingen söndagsångest nästan förresten! Underbart. Blir bara två skoldagar, så det lär man ju faktiskt överleva. Men imorn kommer bli sjukt jobbig ändå. Men ska iallafall satsa allt på mitt nya liv som fysiker!! Haha nä, men ska skärpa mej rejält på dom lektionerna.
Jajja, nu ska jag skriva ut en karta på Manhattan och pricka i var butikerna finns, haha!

Cya! 



Ah, saknar paradiset! Men, somsagt, det finns planer mina vänner, det finns planer..... :)


101010!

* Skriva klart min bokrecension

* Andra läxor?

* Träffa Sara igen :)

* Packa meeera

* Fixa massor med musik och iPods och grejer

* Flera grejer jag har glömt just nu, haha.

 

... är vad jag har gjort och kommer göra idag! Sara for nyss, var som vanligt kul att vara med henne. :) Nu ska jag börja med allt det andra, hooh.

Ska väl berätta lite om igårkväll också, som visade sig bli riktigt jäkla trevlig! Jag och Saine stack ut och träffade några gotlänningar som hon kände från tidigare, sköna typer haha. Så vi hade kul jo. Har även lärt mej lite polska nu! Har dock glömt allt, hehe.

Jap, men nu ska jag inte sitta här längre. Hörs sen!

 

Haha, 2 sista bilderna :D Vi i ett nötskal! Jag saknar oss! Alfons, Herbert och Börje


Ha en bra kväll!

Hejsaaan. Har käkat middag och fixat och trixat lite här hemma nu. Gillar förresten min pappas kommentar tidigare: "Du är som far din. Helt knäpp i huvve." Haha!
Nu ska jag iallafall fixa mej lite och sen drar jag till Saine. Vi hittar nog på nåt fanskap. Kul ska vi ha iallafall! Och imorn ska jag bli av med alla mina stressmoment!!
Men ni får ha en bra lördagskväll! Puss


"we can do it even better in broken heels"




Aa, heeeej! :D Dansen var grrrreat, lärde mej massa nya danser. Eller massa och massa... Men hur som helst, gillar doooom. :) På vägen dit gick dock min cykel sönder. Bakdäcket gick inte att rubba en millimeter. Så efter mycket sparkande och svärande fick jag helt eneklt finna mej i att lämna cykeln och gå till strandnäs och tillbaka. Suck. Nu ska jag iallafall kasta mej i duschen. Åh, och förövrigt så tänker jag på onsdag HELA TIDEN. Lääängtaaar!
Men jao, det var det! Pusssss

Lördag, 13:32

Tjoo! Igårkväll for jag och Saine till henne och chillade med Jocke och Mattias. Vi kollade bl.a. på Vampires suck, herregud vad jag skrattade! Helt jävla sjukt, det var den roligaste film jag nånsin sett, hehehe.
Sen for vi till mej och sov. Gick upp rätt tidigt idag, och började städa och packa. Men min stress har inte lättat för det, känns fortfarande som att jag har en miljard grejer att fixa. Jaja, får ta det imorn. För nu ska jag på dunderdans! Det blir härligt. Sen hem och duscha och käka och ikväll ska jag och Saine hitta på nåt kul, vi har lite planer. Men joo, så att vi hörs! Puss


hihi, ericas bild på gruppen från förra gången :)

Butterflies.

Tjo! En liten stund efter att jag slutat skolan idag gick jag ut på en promenad med min kusin. Vi hade mycket att snacka om kan man säga. :) Sen gick vi till mej, babblade vidare och så lärde hon mej dricka Yogite, jäkligt gott!
Annars har jag mest chillat ikväll. Fredric kom och höll mej sällskap en stund också. Åh, om vi åker till egypten med dom i vinter DÖR JAG! Haha. Snart kommer Saine hit och sover här, vi ska myysa. Okej, det där lät ju fel haha. Men jao, här kommer en liten bildbomb också! Älskar när ni kommenterar! :D












like the rainbow



Armband och klocka, Thomas Sabo, Icewatch, HM, JC. Tycker om mitt nya nagellack från Mavala, grått och höstigt. New York heter det, fastnade lite för namnet också, he.. he.. he..

Men att tjeena hörni! Igårkväll såg jag, Saine, Ebba och Erik på My sisters keeper. Har sett den förut, men den var faktiskt bättre nu, andra gången. Kom till och med några tårar..! Sen käkade vi glass och satt och asgarvade åt allt och inget. :D Himla trevlig kväll iallafall!
Dagen har varit bra och dålig. I början var den helt bra, fick reda på att jag hade fått alla rätt på första delen av matteprovet om jag bara inte hade skrivit att 900-10=990........ Haha, pinsamt.
Sen var dagen mest jobbig. Är så stressad. Vet inte riktigt varför, men jag har massa smågrejer som jag måste få gjort som bara ligger och skaver på hjärnan. Måste skriva en bokrecension+andra läxor, fixa all musik till iPoden, rensa ur hela min dator (vi snackar om flera tusentals bilder) innan den kraschar, städa mitt rum, packa, ta ner massa musik åt brorsan.... ååh. Nu längtar jag nästan tills jag sitter på en niotimmars flygresa, så jag kan få CHILLA lite!! Haha.
Jaja, det är som jag brukar säga: i-landsproblem.

Annars då. Längtar redan tillbaks till dansen. Kom dock på att jag har dunder imorn! Kan säga såhär, ÅMI:s dans är grym för att man får utvecklas inom dansen, köra slut på sig, ha ansträngande danser och lära sig massor och såklart dö av glädje (hehe) men dunderdansen är så underbar för att man bara får släppa alla krav, man behöver inte sträcka fotvristen, vinkla fingrarna rätt... man behöver bara ha utstrålningen på plats och köra järnet, och det helt på sitt eget vis! :)
Hursomhelst. Det + alla grejer där uppe i inlägget ska jag hinna få gjort i helgen. Ska även få in lite Saine i planerna haha, vi kommer nog ha kul! Och så ska jag alldeles strax iväg och träffa min kusin Sara! Det blir grymt trevligt, har inte sett henne sen i somras.


Hihi, tack Emma för att du lärde mej hur man fixar regnbågsfärgad överstrålning i ps! Har en känsla av att jag kommer använda det flitigt...

1070

så många inlägg har jag skrivit på denna blogg! Ojoj vad tiden går. Ska nog ta bort en del. För somsagt, satan vad fult det var förr i tiden.

Men, hej hörni! Idag skrev jag matteprov, och jag har inte en aning om hur det gick. Hjälp. Men kanske bra.. Kanske inte... Haha, vi får väl se.
På hkn var det indiskt som gällde, kycklinggryta och Naambröd. Underbart gott!
Efter skolan var jag med Saine, det var som vanligt: båda sitter och snackar massa bullshit och garvar ihjäl sig åt ingenting. :)
Sen var det dans, sista innan höstlovet! NEEEJ! Och nu är det nästan två veckor till nästa dansträning för mej, kill me. Kommer inte överleva. Menmen. Hade elzbieta som lärare idag också, det var nog helt trevligt det. Hade henne senast när jag var nio kanske, hehe.
Nu ska jag till Saine och kolla film med henne, Ebba och Erik tror jag. :)
Förövrigt är jag så stressad så jag dööööööör av tusen anledningar. Men vi tar det sen, måste rusa nu!

Vi hörs senare! Herregud, kan fan inte sluta ett inlägg på ett annat sätt än det.

 
Och jo mitt hår är blött ifall ni undrar varför det ser ut som det gör... (förjävligt alltså)

061010



Tjenaaa. Inatt sov jag hos Saine, det var ytterst trevligt! Saine färgade håret, och annars chillade vi mest. Jag skrattade som jag aldrig gjort förr, herregud, alltså satan i helvete vad jag garvade!
Imorse dog vi av trötthet och sen släpade vi oss till skolan, som var rätt jävlig idag. Usch... Men gympan var chill, orienterade med Emma.:) Gillar alla våra gamla minnen, haha!♥
Nu sitter jag återigen och chillar med min finaste Saine, vi äter. Och äter. Och äter. Nä men nu ska vi väl hitta på nåt annat. Ikväll är det dans! Ber för min rygg.
Men att, vi hörs!


Tisdag, 19:16



Hejs! Idag va rätt chill. Har för mej att jag garvade rätt mycket. Haha.
Efter skolan var jag med Saine, först till stan och sen till Janina. Vi käkade daimcheescake och garvade massor, härligt. Efter det stack jag och Saine till henne men vi fick tråkigt så vi åkte ett varv med stadsbussen, haha.
Sen har jag också käkat middag hos farmor. Nu ska jag nog fota lite till digibilden, aah varför denna ständiga ångest?! Menmen, sen senare sticker jag till Saine och sover där. Vi är ensamma i huset, nu blir det party! Haha, nädå. :)
Men jajja, och en freaking amazing sak till: om en vecka är jag påväg långt bort från Åland! :D :D :D :D





Ont

Heeey. Har dansat ikväll, för er som inte visste det. Det var härligt men... min rygg. Har fortfarande förbannat ont. Vet egentligen inte hur jag fick det. Men det satte enorma begränsninar i dansandet, kunde inte böja mej bakåt och knappt lyfta benet bakåt så jättehögt heller. VAD JAG HATAAAAAR. Det är ju det värsta, när alla andra får göra rörelserna fullt ut men nej Malin, du ska ta det lite lugnt med det där och det där och det där.. Åh. Hoppas det går över snart.
Imorn är det tisdag vilket betyder chiiiiill. Och imorn natt sover jag hos Saine, haha! Ber för att vi ska få behålla vår uppfattning... haha okej, det där fattade ni antagligen inget av. Men det blir trevläät.
Men nu blir jag väl kvar här ett tag, sen oc.♥


HÖSTBILDER.





















Är medveten om vissa failar här, men äh vafan.. Nu kom det lite bilder iallafall! Tycks? :D

smile for the camera

Tjaaa. Idag var skoldagen faktiskt helt okej! Den gick att överleva iallafall, och det mina vänner, det är fan inte normalt. Men hade lästimme och bokrecension och andra såna där chill grejer så. OCH jag blev så jävla glad över resultatet i historiaprovet! :)
Efter skolan stack jag till stan med Ida, och nu är jag hemma och käkaaar. Snart är det dans, älskar måndagsträningarna.
Förövrigt är jag så otålig så jag nästan blir förbannad. Haha ne men, LÄNGTAR TILL NÄSTA VECKA SÅ JÄÄÄÄÄVLA MYCKET!!



Haha, minen på första bilden, alltså försöker jag chilla/steka lite eller? Nä jag vet inte riktigt.


hoho

inte helt ny bild


Tjenahej. Idag har jag varit till mormor&morfar och så har jag bakat med Ida aka nopparn. :) Det är ju kanelbullens dag imorn! Dom vart iallafall goda, men jävligt små haha! Sen kollade vi på Kenza&Tyrashow, vilket var bra, och sen på gamla blogginlägg.. Har aldrig skådat nåt fulare än min blogg förr i tiden! Har sagt det förr, men kan inte släppa det! Måste nog ta bort en del, haha. Alltså vad höll man på med?!
Hoho. Nu ska jag iallafall kolla lite oc. Imorn - måndag. NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


Kanelbullar

Tjo! Sitter här med en enorm söndagsångest. Detta är sjukt. Jag orkar inte med en till hel skolvecka... FAN. Jaja, tröstar mej med att det är den sista innan höstlovet.
Annars så har jag så sjukt jävla ont i ryggen och nacken att jag knappt kan röra mej. Wohoo! Okej, sorry för klagoinlägg. Men jag är så trött på allt.
Nån gång idag ska jag iallafall baka kanelbullar med Ida, hihi det blir iallafall nice! :) Det är ju kanelbullens dag imorn och vi har typ som tradition att baka då, hehe. Gott som fääään.
Nu ska ja iallafall pallra mej ut och fota. Brukar alltid hjälpa när jag är deppig/bitter/trött.








Aaah, jag dör lite mer av ångest nu... ge mej den här dagen igen!

Hemma igen

Tjoo! Dansuppvisningen gick helt bra och var grymt kul! Första dansen gick som en dans (höhöhö), och publiken klappade med och log massa, det GILLAS! Andra dansen gick rätt så bra, men jag höll på att få blackouts några gånger, vilket skrämde skiten ur mej, haha! Men tror nog det gick bra i den med ändå! Kul var det iallafall.
Nu är jag så trött att jag håller på att dö. Men kan ju inte inte tillåta mej själv att gå och sova NU heller.. Blir nog tv/oc ett tag. :) Hörs imorn gullen


I brist på annat fick det bli lite pics på snyggaste Eric Saade, haha!  






peppar

genom att dansa runt i mitt rum tills jag blir helt slut med bästa pepplåtarna i iPoden! Finns nog inget underbarare än att skruva upp volymen, släppa ut håret och hoppa, snurra, slänga med håret, DANSA UT tills man inte orkar mer!
Nu ska jag iallafall dra till arkipelag för att uppleva dom där underbara minuterna på scen! :)






dansdag

Hej! Dålig uppdatering jo, men har haft fullt upp.
Igår var då jag och gullejanina på Saines teater. Den var jättebra och Saine var så himla duktig! :)
Sen stack vi ut vid 10, gick runt och träffade massa människor. Mot slutet vart det dock dött, kände bristen på liv komma smygande, haha.. Men sen drog iallafall jag och Saine hem till några och var där ett tag. :)
Imorse vaknade vi vid 12, RISIGAST EVER. Hade varken tagit bort sminket eller borstat tänderna kvällen innan, haha fyfan.
Sen fräschade jag iallafall upp mej och drog hem. For nästan direkt på dunderdaaans! Åh vad det var länge sen. Det var underbart! Efter det iväg till Arkipelag där det var genrep inför ikväll. För ikväll runt 9 tiden dansar vi på Rosa Bandet galan! Ska bli spännande, och grymt kul såklart. Dock gick genrepet rätt.. asdåligt. Hehe, men det hör till. Nu ska jag chilla i nån timme, sen fixa mej och fara och till arkipelag igen då!
Förövrigt har jag haft samma smink på mej i 34 timmar nu, haha satan vad risigt.

Här kommer lite bilder från dunderträningen:





1:a oktober

Heeeejsan! Mitt hjärta (och framförallt min hjärna) fick nyss en sten bortlyft från sig (vad fan var det där för uttryck?) i och med att det är heeeelg! Underbart skönt ska jag säga er.
Skoldagen var okej. Fysikprovet var det sämsta jag nånsin skrivit, haha. Meen, har faktiskt haft bra på tidigare prov, så då var det inte dåligt egentligen...
Efter skolan for jag till Saine. Åt, kollade på gossipgirl och sånt, skrattade. Fiiinfint. Sen skyndade ja iväg till dansen, hade varit smart och lämnat mina danskläder där. Har ju uppvisning imorn! :)))) På Rosa bandet-galan.
Men mer om det sen. Nu har jag nyss käkat, snart ska jag iväg med Janina och kolla på Saines teater som har premiär ikväll! Ska verkligen bli kul att se. Efter det blir det nog stan först iallafall, det är ju open by night så. Blir nog trevligt, ikväll glömmer vi våra sorger! Haha, inte för att jag direkt lider av så jättemycket sorger, meeen.

Just nu, fixar mej och sådääär


Hörs!


RSS 2.0