Prao

Hejs. :) Idag var chill. Skrattade jäkligt mycket, speciellt på geografin. Men sen kom det lite svackor också, hoho fyfan vad trött i huvudet jag vart ibland. Ska bli enormt spännande att se hur skolfotot blir egentligen... Det kan bli det grymmaste ever och det kan bli fail någge vettlöst.
Efter skolan stack jag till stan med Janina och fixade praoplats! Haha, vart ju fan nervös före. Men nu har jag det fixat iallafall. Det blir på Ålandstidningen med fotografen! Woho, det blir nog fint det. :)
Sen var jag och fikade med Saine, HAHA vad fult det var. Vi satt ute och det var fullt med kajor. Och Saine har ju världens fågelfobi. Så jag sprang runt och lekte rovfågel, flaxade med armarna och skrek på dom medan hon satt ihopkrupen och dog av rädsla, haha.
Sen har vi typ bara kollat på film, nice det. :) Ikväll är planerna oklara.
Men aaaatt, vi höres! :) Puss



 

Walking gets too boring when you learn how to fly



Heeej! :) Har överlevt ännu en måndag, shitt vad bra man är. Hoho, kanske inte. Men jobbiga är dom, dessa jävla måndagar. Skolan var ändå relativt smärtfri idag, förutom att jag hade så förbannat lite uppfattning hela tiden! Alltså, ni kan nog inte förstå, men det är så jävla jobbigt haha! Det är som en sjukdom Saine och jag har, man har ingen uppfattning. Hahaha.
Efter skolan stack jag med Ida till stan. Kollade runt lite, hittade ett par jättefina skor.. Ett par jättedyra skor.. Jobbigt. Menmen. Sen var vi hem till Ida och fixade med en grej, hohooo snart får ni veta vad det är! :D
Nu ikväll har jag dansat och dansat. Det gick bra idag, och var så jävla nice! Nu känner jag verkligen peppen för vår nya dans, gonna love it! Och åhfyfaaaan vad sjukt glad jag blir av dansen iallafall. :) Och dessutom KANSKE jag och lite andra från gruppen ska fara till Stockholm i september och kolla på dans på Balettakademien, fyfan vad underbart! Men inget är bestämt och har inte frågat i skolan och hemma än, heh. Men HOPPAS!!

Nu har jag ätit, stretchat (är livrädd för att råka ut för samma mardröm som förra veckan, fysatan vilken träningsverk!!) och duschat. Nu är det bara chillande kvar av denna kväll. Plus läxor, eeeehhh. No thanks..
Jajja, vi hörs senare eller imorn! PUSS


Gammalt

Hej, har väl inte sådär våldsamt mycket att säga men. :) Har iallafall varit hos mormor och morfar nu, och somvanligt ätit ihjäl mej. Hoho, nice.
Förövrigt har jag så ont i ryggen så jag vet inte vad jag ska göra. Haha, har haft ont nånstans hela denna mysiga vecka. Trevligt. Jajja, hoppas nästa blir bättre.
Åh FYFAN vilken opepp för imorn. Skjut mej. Men jag har ju dans iallafall, fiiiiinfint det.
Nu ska jag ta och ladda ner lite musik och sen kolla på OC. 


 
 
Haha, bilder från olika delar av sjuan, så ohyggligt gulligt!!


16:15

Tjoo! Igårkväll blev riktigt bra. Jag och Saine stack ut först, träffade lite folk vid Esso och så. Men satan i gatan vad kallt det var! Hejdå sommar... Så efter ett litet tag drog Saine och jag hem till henne, och sen kom det en del annat folk dit också. I slutet av kvällen var det dock jag, Saine, Viktor, Jacke och Mattias kvar där. Det var iallafall helt trevligt. :)
Idag har jag färgat min utväxt, puuuuh. Enorm lättnad. Sen har jag och Saine varit ut och gått också, chilllllll. Under i princip hela promenaden funderade vi på teman till klassfotot. Och vi kom på ett som jag skulle älska så jävla hårt haha! Men frågan är om man får med andra på det.
Jaja, nu ska jag iallafall strax ut till mormor&morfar och käka middag, resten av kvällen blir det nog chillande bara. Vi hörs senare! ♥

 
 

Malin och Saine

Tjoo, idag har jag typ varit ut och fotat en timme, chill somfan, varit till stan med Saine och inte så mycket mer. Har nyss duschat och käkat. HAHA i duschen lyckades jag få en schampoflaska på stortån så det sprack vid nagelbandet och blödde som FAAN, aj haha!
Nu sitter jag och Saine och funderar på vad vi ska göra ikväll. Hoppas det blir nåt kul iallafall, annars dör jag. Men vi brukar lyckas ha kul så. :)
Men det var det jag hade att meddela hehe, hörs nån gång! Puss




"Now here's the sun, come to dry the rain

Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here"


Ååh vad I'd rather be with you är bra och fin och allt. Texten♥  Var club can't handle me sommarns låt nr1 så var fan detta sommarns låt nr2. :)


Annars så var gårdagskvällen rätt bra. Iallafall i slutet. Före det kunde den nog ha varit rätt mycket bättre, hehe. Men sen var jag med Saine iallafall, vi skrattade så vi dog och såg på film. Ingen partyfredag denna gång alltså, men mys var det. :)
Idag känner jag mej rätt.. trött. Ska nog ut och fota strax. Åh, det har jag inte gjort på år! Typ. Sen senare idag får vi säää litäää.
Nu, ut! Pusssss








Byebye Summer'10

Här kommer nu en stor bildbomb med massa bilder från sommarn! Har såklart en miljard till, men skulle bli way too jobbigt att ladda upp haha. Men att, sommarn10 var bäst. Fyfan vad många minnen, kommer sakna det SOMFAN. Alla fina minnen finns ju tyvärr inte på bild, men lär komma ihåg dom ändå. :) 
Men att, TACK ni som har gjort min sommar så jävla bra! :) Nu peppar vi för sommarn11 ;)


Här är även en låt som alltid kommer påminna mej om den här sommarn, den är så sjukt jävla grym!
Så, ni kan ju ta och lyssna på den samtidigt? :)  
Flo rida ft. David Guetta - Club can't handle me
































(grymma dansare! där har ni min dröm!)






♥  HAHA, sämst bild!

























Och somvanligt, kommentarer uppskattas grymt mycket! :D

HEJ,

 
nu är jag hemma från storastaden. Heh. For runt där med Saine, köpte hårfärg (behövs!!) och var med Nico. Nu har jag nyss käkat middag. Senare ikväll ska jag vara med Saine. Men före vet jag inte. Eller vet vad jag vill göra iallafall, men får se. :)
Det var väl det jag hade att säga. Snart nån gång ska jag lägga ut en fet bildbomber med bilder från sommarn10, bara så ni vet liksom haha :D
Nä men hejs!

Kenza och Malin


Haha, ja ni kanske förstår att detta var ett av de bondigare tillfällena i mitt liv. Jag menar, hur ofta står man och smilar berdvid en av Sveriges (enligt mej) snyggaste tjejer? Usch vad risig jag kände mej... Haha, men hon var trevlig och glad och såklart, galet snygg.

Nu lite om dagen då. Finns inte så överdrivet mycket att säga. Skola, 8-2. Fick sluta då redan  eftersom vi på digibilden fick gå hem tidigare, som vanligt. :) Fick iallafall reda på att eftersom jag redan gått ett år på det så blir det lite annat i år, ska hålla på med ett projekt från nu till i jul. Och det måste bli bra. Jessus.
Ingen press alls! :D MÅSTE hitta på en bra idé.
Jaja, nu sitter jag iallafall och väntar på att Saine ska sluta, sen drar vi till stan. Blir väl fika och sånt. Ikväll får vi se vad som händer. :)
Men nu ska jag gå, höreees!

jagx3







Hallå. Nu är jag duschad och hemkommen från avancia. Fast motsatt ordning. Afrosaken hette egentligen afropowerdance, haha! Och det var helt nice. Hade förväntningar på att få shaka loss som faaaan, och bli helt slut men riktigt så vart det inte. Men det gjorde inte så mycket.
Nu ska resten av kvällen spenderas i soffan, hoho. Är så slut efter veckan, och än är det en skoldag kvar, wohey!
Men imorn lär bli chill, har tillval och grejer. Fan, har kommit på att alla dagar utom måndag egentligen är rätt chill! HA! Fast kanske inte egentligen... NEJ NU BÖRJAR JAG SNACKA IGEN, fan vad jag bloggar osammanhängande. Eller nåt. Haha, nä hörni, ha en bra kväll!
Vi hörs


Smärta, skratt och dans

Tjo, igår var jag mörbultad och överansträngd och död och fan vete allt som jag var. Har aldrig varit så slut på en träning, shit pommes frites.
Orkade inte ha nån utstrålning över huvudtaget, var stoneface i princip hela tiden, haha. Och så ceppade min fot, för att inte tala om resten av min kropp. AJ. Var fan en lättnad att göra armhävningar, då det var det enda som inte värkte.
Nu kör jag iallafall på muskelsalva tre gånger om dagen, hoppas det hjälper min lilla skadade/vaddetnuär fot. Och ännu en grej, jätteroligt med benhinneinflammation dessutom!! Haha, alltså allt vill fan gå snett nu.

Idag var iallafall en rätt trevlig dag. Eller vad snackar jag om, inte var den så jäkla trevlig heller. Bara på engelskan, när jag fick ett så stort asgarv att jag trodde jag skulle dö, när Rasse säger "And how would you like to have your ass?" inför hela klassen. Haha, skulle vara eggs istället för ass. Hkn var också niice, åt ihjäl mej. Och så är min klass så jäkla bra. :)
Efter skolan var det stan med Ida, Sara och Pernilla, sen en stund hem till Ida. Var ett tag sen, men var himla nice att umgås lite med henne igen. :) ♥
Nu har jag nyss kommit hem från dansen, och nu stressar jag sönder. Måste skicka bilder till min danslärare, men mailen ceppar ihop, måste göra maassa läxor, och klockan sju är det avancia med Ida som gäller,hoh. Haha hon råkade boka nån afrogrej, så jag hänger på! Kan nog bli kul. Hehe.
Så det var allt jag hade att meddela er. Hörs senare! Puss


Min härliga dansgrupp :) Liiiiite jättejobbigt dock att jag täcker söta Celindas ansikte lite halvt, förlåååt haha!

jag just nu,





Tjaaaa. Ännu en hyfsat chill dag idag, sånt gillar vi! Speciellt gympan var nice, sprang till lh och hade lite olika grejer där, för att sen avsluta med att simma. Niice. Efter skolan har jag och Saine hängt hos mej, shit vad coola vi är. Haha, vi har typ ätit. Och ätit. Och sett på film, herregud vad vi skrattade!
Nu har jag nyss käkat middag, och ikväll är det dans heeela kvällen, finfint. Lite jobbigt dock att jag fortfarande har ont överallt. Fattar inget. Jag har svårt att resa mej, att sätta på skorna, ja till och med att tugga! Haha, men lär överleva. :)
Men så att, vi hörs efter det, eller imorn! Puss på er



Mobilbilder från kvällen





 
Nån som har missat att jag är asigt höjdrädd?









Hoho, har haft en jäkligt trevlig tisdagskväll med min gullesaine. ♥
Först var vi så jävla sura på allt typ, haha, gillar humöret då alltså, men sen vart det bra. Då bakade vi våra nyttiga specialkakor (fråga inte, haha...) och klättrade upp på idrottsgården! I brist på annat liksom... Haha.
Väl där satt vi och käkade och chillade för fullt. Märkte att det var några mörka moln på himlen och blev lite orolig men tänkte att det inte var nån fara. Tills jag vände på huvudet och såg en fet blixt från ett av molnen! Och vi var uppe på ett jävla tak!
Så vi rusade/snubblade iväg över taket och klättrade ner på marken, fort som faaan. Hahaha, don't try this at home!
Sen for vi till Saine i ösregnet. Jag cyklade och hon satt på pakethållaren och höll ett paraply över sig själv och ett över mej, HAHA fult. :)
Men nu ska jag ta och glo på fångarna och på fortet, ha det så fiiiiiint!

AJ.

Varför stretchade jag inte igår, varför?! Jag har haft så förbannat ont överallt idag, så det var fan svårt att bara ändra ställning när man satt ner. Tror jag har fått en inblick i hur det är att vara 100+are.
Det är träningsvärk och halvskadad fot och magont och ajaj.
Men, värre saker har väl hänt. :) Annars har dagen flutit på rätt bra. Gick bara 8-1 så. Fick ett par enorma asgarv på geografin, som vanligt haha.
Efter skolan var det stan med Saine, vi fikade och gick runt. Nu sitter vi och vet inte vad vi ska göra, har nån tips så kommentera gärna! Heeeeeh.
Men jao, vi hörs senare! :) Puss




Haha gillar att solskenet får mina byxor att se helt weird ut


dancedancedance

Hej, jag är trött som ett cp (igen), kom nyss från dansen. Men fyfan vad nice den var idag! Det mesta gick rätt bra. Förutom ibland, när min hjärna visste precis vad jag skulle göra men mina ben sen gjorde nåt åt helvete annat, haha vad jag skrattade.
Men känner att vår nya dans kan bli riktigt.. frän. Kanske. :)
Annars var skoldagen helt jävlig. Dubbeltimme efter dubbeltimme... Men träslöjden var galet chill. Är så sjukt lättad att äntligen få slippa mitt hatobjekt: syslöjd.
Efter skolan var jag snabbt med Saine och sen iväg och dansa i två och en halv timme. Efter det gick jag runt lite med Celinda, treevligt. Och nu sitter jag här och ska precis kasta mej i duschen. Eller, bara ställa mej i duschen duger kanske. :) Hehe, kan inte sluta dra det där skämtet. Eller vad fan det nu är. Nä nu börjar jag snacka bullshit igen, HEJDÅÅÅÅÅ ♥


Gå in på länken, skriv på, rädda nåns liv

Hittade detta på Paows blogg. Först trodde jag dom drev när jag läste det. Men tydligen inte. En kvinna i Iran ska stenas till döds för att hon påstås har varit otrogen eller nåt. Jag är en person som får dåligt samvete otroligt lätt och jag kände att jag därför MÅSTE ladda upp det här, och be er gå in på länken och skriva på det om ni också är emot detta sjuka beslut! Om det räddar hennes liv kan man ju lugnt säga att det är värt det.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7639187.ab

Finfin kväll




Osminkad och allmänt pepp!! Hah

Hejs. Jag sitter och dör av trötthet, på riktigt, w t f.
Kvällen har iallafall varit hur fin som helst! Jag och Saine for på picknick!!!!!!!! Haha, nä. Men vi köpte typ kakor och smoothie och satte oss i östra hamnen, där vi spenderat många sommarkvällar, och hade ångest över att sommarn är slut. Sen snackade vi på bara, och jessus vad vi garvade. Helt sjukt, men kul hade vi. Men Saine, INSE ATT JAG HAR RÄTT! ;)
Nu sitter jag och önskar imorn bort åt helvete. Åhhhh. Men, nog lär jag överleva. 
Men nu ska jag förflytta mej från datorn till teven istället, hoho. Ha det så fint!
Puss

happy b-day!

Nu, såhär passligt 11 dagar försenat kommer äntligen mitt GRATTIS till min fina vän Francine som fyllde 16 nyligen! :D
Hoppas du hade en grym dag! :) 


 

 

Söndag, jävla söndag.

Hej finisar. Jag skrev inget igår, sorry, men jag hann inte!
Hur som helst, på fredagen drog jag och Saine ut, rätt pepp på allt. Men, hehe det höll inte i sig så jävla länge. Regnet öste ner, ingen var ute och allt failade. Som vanligt, när har jag och Saine nånsin tur liksom? Haha. Så vi gick hem till henne, drog på oss myskläder och slängde oss i två fåtöljer med en påse chips, heh. Sen satt vi uppe och snackade i kanske 2-3 timmar. Bara babblade helt oavbrutet, som att vi måste få ur oss typ hela vår livshistoria haha. Så himla skönt!
Igår var vi först till stan, vilket var en märklig upplevelse. Båda kände sig så sjukt risiga så vi bara gick fram och tillbaka supersnabbt och stirrade i marken, haha. Sen lyckades vi även klä av en skyltdocka. Och snubbla på mattor. Och skratta ihjäl oss.
Och så köpte vi konfirmationspresenter till varann, något försenat. Men tack gulle! Fick en sjal och ett par örhängen och i love it! Vid middagen typ så for vi ut till Saines stuga med båt. Väl där käkade vi, såg på filmer och badade vildmarksbad. Så jävla fint!
Filmerna var Dear John och Sex and the City, båda jäkligt bra. Grät faktiskt till Dear John, puh! Började bli orolig att jag inte kan lipa till filmer mer... :)
Idag har vi mest solat och chillat på. Kom nyss hem, och nu väntar en lååång dusch. Härligt.
Ikväll ska jag chilla med Göran Persson. Nä, Saine såklart. Hehe.
Förövrigt lider jag av grym söndagsångest. Skulle inte orka med skola imorn. Men skulle verkligen orka med dans imorn. :) Det peppar vi för.
Äeh, nu fick jag slut på grejer att skriva, så nu finns risk att jag börjar snarra massa onödig bullshit. Vilket vi inte vill ska ske. Så jag slutar NU.
Puss!




twilight

















Joatt, nu är det så att alla är oredigerade och jag tvekar starkt om jag gillar detta, haha.
Men har ni åsikter får ni gääääärna kommentera med dom, blir mycket glad tjej då! :)

Helg!

Heeej. :) Det är freeeeedaaaag! Tänkte säga att det var grymt efterlängtat men kom på att det har det ju inte hunnit bli med tanke på att skolan började igår, heh. Men skönt är det iallafall.
Idag var lång och jävlig. Som resten av alla miljarder skoldagar också kommer va. Wehu.
Fick reda på att jag tydligen ska ha digibild i år igen som tillval, fasr det inte var det jag hade valt och fått i våras. Men, det gör inte mej nåt, det är så chill ändå. MEN blir ju slut om jag ska hålla på och lära mej allt gammalt stuff IGEN. Hoppas inte.
Efter skolan stack jag hem, och sen och handla mat till min familj haha, så går det när pappa är bortrest och mamma är sjuk. Ikväll hade jag och Celinda storslagna planer, men sen failade det ganska brutalt.
Så får se vad som händer, ska höra runt litääää.
At the moment sitter jag ute i trädgården och solar, fint som fan! Så att, ska väl fortsätta med det nu.
Hörs later!

I brist på annat får det väl ta och bli lite mobilbilder




Crapcam

Jag idag:
 

 
HAHA, blir ju helt trött i huvudet om alla framtida webcam bilder ska se ut såhär. Helt jävla suddigt, vad är detta?! Ska jag måsta sitta med facet upptryckt 2 cm från kameran för att det ska bli skarpt?
Men gillar iallafall att det blir sådär cool macroeffekt med ringen. Fast inte var det så jävla coolt, men bra för att va en webcam.

Jajja, nu har jag dansat och käkat. Båda mycket trevliga, hehe. Längtar redan till dansuppvisningen i oktober! Dansar på arkipelag då, för nån RosaBandet grej. Känns ju riktigt bra att vi tydligen gör det för en god sak. :)
Yesyes, och ikväll ska jag vara med min Saine! :) Får se vad vi hittar på.
Imorn 8-3, döda mej. Efter det kommer dock Celinda hit, så kvällen ska tillbringas med henne, det blir fint, och vi har våra planer! ;D
Men nu duscheeeen, later!

Dancin in the rain

Tjenahallå. Första dagen i nian var rätt chill om man säger så, 10-1 och allt. Det är annat än vad man kan säga om resten av vårt schema. Skulle ha uppskattat åttan mer, nu tycks det vara slut på chillveckor. Fyfan, jag orkar inte.
Dagen gick iallafall mest ut på att gå igenom massa grejer och presentera sig för sjuorna, haha första gången för mej då jag missade förra året. Då satt jag nämligen på ett flyg till London första skoldagen. Skjut mej.
Men nu känner jag ändå litelitelite pepp. Nu är nian påbörjad, nu gäller det bara att få den avklarad!

Just det, hade ju första dansen igår också! Under-fucking-bart! Vad jag har saknat den! Men det var jobbigt, och det stretchade när det inte borde stretcha, haha. Kände iallafall hur jävla skönt det var att träna igen. Efter tre svettiga timmar fick jag och Celinda ett ryck och sprang ut i ösregnet i korta shorts och t-shirt. Vi rusade runt, hoppade i vattenpölar (jo vi var barfota) skvätte vatten på varandra, dansade, sjöng och stoppade huvudet under stuprännan, där det bara forsade ner vatten. Så jävla barnsligt, men ändå så jävla härligt! Några gubbar som jobbade i närheten höjde lite på ögonbrynen men det sket vi i.

Nu kom jag just hem från Janina, har varit där och chillat gaaaaalet med henne och Saine. Fint det!
Snart är det dans igen, love it.
 Hörs ikväll!

Här är två bilder från igår, efter Celindas och min "dusch". Stiligt!!!!!



Dans ikväll!

Hallå. :) Nu är jag hemma från Saines stuga igen. Vi har haft det himla trevligt därute. Sett på Vampire Diaries, Knocked Up och Bumbibjörnarna, haha! Plus käkat massa onyttigt, har nog inte varit helt nyttig en enda jävla dag detta sommarlov. Hoho.
Idag var det tänkt att vi skulle gå upp 9, ni vet förbereda sig lite för skolstarten. Meeeen, efter en del svärande och snoozande kom vi inte upp före halv 11. Men även det är ju rätt tidigt så.
Sen fick vi även för oss att fara med moppen till nåt berg och simma. Och inte orkade vi bry oss om att ta några handdukar eller nåt med, så vi for i bara bikini. Men sen ändrade vi oss och ville inte simma iallafall, haha, MEN. När vi kom tillbaka var dörren låst och nyckeln inne. Det enda vi kunde göra var att asgarva åt att vi ALLTID failar med ALLT. Det var liksom inte förvånande alls. Och vi hade ingenting, inga kläder, ingen mobil, ingenting. Allt var inlåst. Först satt vi och fantiserade om hur länge det skulle ta innan nån hittade oss därute, sen tog vi oss samman och letade efter extranyckel, och till slut hittade vi faktiskt den! LYCKA.
Nu kom jag nyss hem, och har precis käkat middag. Om en halvtimme befinner jag mej på världens bästa place: Dansskolan! FYFAN VAD UNDERBART ATT DANSA IGEN! Åååååh. Men känner att jag kommer dö, har inte tränat så där överdrivet i sommar direkt. Men det ska nog bli bra.
Så det är det jag kommer ägna min kväll åt.
Och imorn börjar jag nian. Sista året i grundskolan. Skulle SÅ mycket hellre vilja börja lusse och slippa ÖHS, men nänä. Får vara fast där ett år till. Men det går nog fort. Känns helt sjukt att man redan ska börja nian, kommer så väl ihåg dagen före jag började sjuan. Hehe, inte alls nervöst.
Men nu fick jag bråttom som faan, men vi hörs! Ha det fint





Far till Saines stuga nu!


bild snodd från hennes blogg :)
Blir där till imorn, vi ska chilla som faaaaan :D Njuta av det sista av sommarlovet och så.
Men ni får ha det så bra, så hörs vi imorn! Puss

Emelie och Fredric på min stuga '10

Här kommer en stooor bildbomb med bilder vi tog i veckan! Det var två helt underbara dagar vi hade, och detta är bara kanske 20% av alla bilder vi tog, hehe. Tack för dom dagarna iaf, längtar redan till nästa år! ;D























































 
Hahaha, dom här bilderna är vårat bästa internskämt, sjukt random, men FAN vad vi garvade åt dom!

PUH, nu får det räcka! Har ni åsikter är ni extremt välkomna att kommentera med dom! :)


Tisdag, 15:36


Haha, här har vi då mitt liv framöver! Dock liiite komplicerad anteckning, skyller på stress hehe. Men ja, så då vet ni antagligen vad jag gör imorn kväll: Jag dansar. Med ÅMI dansen. Hela kvällen. Jag dör. :D:D:D

Wellwell, igårkväll efter dansinskrivningen for jag till Saine, vi stack nästan direkt ut till samma ställe som vi var vid dagen före, alltså en bänk mellan hamnen och strandpromenaden. Där satt vi och snackade om allting igen, garvade som fan och hade det allmänt trevligt. :) Efter det drog vi till mej, käkade och sen la vi oss och checkade lite Vampire Diaries innan vi somnade.
Idag har inte så mycket hänt, Saine var här en liten stund, sen stack jag ner till stan och hämtade HM grejerna.
Ikväll kommer farmor hit, sen får vi se vad som händer.

Förresten, min webcam har ceppat ihop. Förut fokuserade den ju typ automatiskt, eller det var ju i princip alltid skarpt. Nu är det såhär när man är långt ifrån
 och först när man kommer såhär nära...
 ... blir det skarpt. Eller, ja skarpt och skarpt.. Men wtf? Har den fått nåt fel eller? Jobbiga problem jag har, haha.

Men men, nu ska jag vika kläder och sånt, tjoho.
Puss!


News

  
Hihi, hyllning till favoritlandet (bara älskar Storbritannien) och till landets kändaste band: The Beatles! :) Jag och pappa (som nog är deras största fan, haha) såg faktiskt medlemmen Paul McCartney live i Liverpool för nåt år sen, så då började jag gilla dom. :)

 
kjol och oversizetröja, Gina och Cubus

 
parfym från Puma


örhängen

 
och en ring! :) + strumbyxor och underkläder och sånt.

Yes, det var det jag fick med mej hem igår! Idag kom dessutom mina HM-kläder, jessus! Men jag gillart. Och dessutom var det bara 4 grejer.
Två av dem ser ut såhär:


 
snacka om att jag älskar min nya dans/träningstischa!

Så, det var det. :)



Shopping, ny cykel och dans

TJO! :) Har haft en finfin dag i Stockholm. Träffat släktingar och shoppat lite. Jävlars bara vad stressigt det vart, men på två timmar hann jag ändå hitta en del bra grejer! Visar imorn. :) Gillar att en sån där gubbe som ser ut som en staty skrämde skiten ur mej när jag gick förbi, satan vad fult. Nej, förlåt för språket, men seriöst, fyfan. :) Och gillar att jag såg Magnus Härenstam!!! HAHA, ni vet han där gamla skådisen? Tror det var han iallafall.

När jag kom hem fick jag även en annan mycket trevlig nyhet: Pappa hade fixat en ny cykel! TACK, jag är verkligen helt sjukt tacksam. Fast... Den är rostig, skitig och begagnad. Haha! Men en cykel är det. Äntligen, dör lite utan den.
När jag kom hem käkade jag och duschade, lite för länge. När jag kom ur duschen hade jag nämligen ca 10 minuter på mej innan dansinskrivningen skulle börja. Men jag hann! Och nu vet jag danstiderna för året! LYCKA! REN OCH SKÄR LYCKA. Fyfan vad glad jag är över det. :) Det blir som förra året + kanske en extra timme för att utveckla lite grejer typ, heh.
Nu sitter jag här och borde inte vara här. Borde vara hos Saine! Men kände att jag bara måste lämna ett litet livstecken till er. :) Så nu har jag gjort det. :) Nu drar jag mej mot Saine och sen sover hon här inatt!
Puss







I can't tell you what it really is

I can only tell you what it feels like

Hallå. Kvällen har spenderats med den bästa Sainen i hela världen, haha. Först låg vi och glodde på Vampire Diaries, sen gick vi ut på nån slags promenad. Slutade mellan hamnen och strandpromenaden. Där satt vi och babblade om allt mellan himmel och jord. Verkligen, allt. Medan jag satt och med drömmande röst förklarade hur soundtracket i mitt liv skulle vara, så börjar plötsligt Saine fundera på vilket nagellack man ska ha första skoldagen, haha! Men det var verkligen härligt att bara snacka. Och tänka på sommarn, som i princip är slut. Och vilken jävla bra sommar det har varit ändå. Oftast. Skulle nån ha sagt till mej i förhand hur den skulle bli, skulle jag inte ha trott den på ett ställe. Men den vart bra, men av nån anledning höll jag på att börja lipa när jag väl cyklade hem. Nä, jag vet verkligen ingenting nu. :) Ingen uppfattning.
Men, vi får väl se helt enkelt. Om uppfattningen om något kommer tillbaks.

Nu ska jag börja tvätta bort sminket och allt annat sånt där asigt jobbigt. Hehe. Och imorn blir det Sverige, somsagt. Men vi hörs när jag kommer hem, ha det så bra tills dess!
Puss






Hejhejhejhejhej


 


 
Men ääh, syns ju inte så jävla bra på bilderna hur mycket jag har kämpat :(

Jag har städat och städat och städat, och nu mina vänner, nu är det klart! Äntligen kan man andas här inne igen, heh.
Har även hunnit med att fara ut till mormor och morfar och äta där + ta ner massa ny (egentligen gammal) musik till iPoden (försvann ca 300 låtar när iTunes ceppade ihop).
Förövrigt så har jag ju äntligen ny header också! Härligt, har haft min gamla sen i maj, och jag är van att byta typ 2 gånger i månaden, hehe. Den nuvarande är rätt tråkig i och för sig, men det kommer nog upp en ny snart.
Ikväll är planerna lite oklara, men ska iallafall vara med Saine. :)
Imorgon far jag till Stockholm en snabbis, kommer hem med tidiga färjan. Men ska rusa runt som en jävla dåre dom tre timmarna jag har på mej, haha.

Men nu ska jag dra mej mot Saine, vi hörs!♥

Städa





Tjo, kom just hem från Janina. Jag och Saine var där och käkade blåbärspaj och snackade, trevligt. :)
Resten av dagens planer är enkla: STÄDA! Mitt rum, alltså jag dör. Får nervsläpp bara jag kliver in där typ, fyfan.
Igårkväll var iallafall rätt chill. Stack ut och checkade läget lite med Saine och Janina. Saine och jag fick för oss att vara miljövänliga och ekonomiska så vi pantade lite gamla grejer... Haha kände mej mest lodig bara, men fick iallafall choklad för "slitet"! Sen träffade vi några från Sibbo, som vi hade träffat kvällen före också, haha dock var det lite pinsammare denna gång.
Sen gick Saine och jag iallafall hem till mej och kollade Vampire Diaries, nice. Sen slocknade vi rätt tidigt, och sov i 11 timmar! FAN vad skönt. Har inte gjort det på... länge. :)
Förresten, om exakt två månader så fjollar jag runt i New York precis just nu! NICE.

Men nu: TA ITU MED RUMMET. Wish me luck :)


14 augusti 2010

Tjena. Nu är jag nyss hemkommen från konfirmationen, GRATTIS alla nykonfirmerade! :) Det var sjukt fint när tjejerna sjöng The Rose alltså, ååh.
Förövrigt är vädret återigen som det var i juni/juli - döhett. LOVE IT!

Men ska väl berätta lite mer om vad jag har haft för mej senaste dagarna nu då. 
Häromdagen kom Emelie och Fredric ut till min stuga, och sov där. Vi hade det sjukt trevligt, tog massa bilder (som kommer upp här sen), simmade, bastade, och så såg vi två filmer. Den ena var My sisters keeper, som man har hört så mycket om. Och visst var den bra. MEN. Jag grät inte! Inte en droppe! Sick, trodde att jag skulle gråta floder till den typ haha, men nänä. Sen såg vi även Pay it forward, också den bra och sorglig. Men inte fan fick jag fram några tårar där heller, haha!
Sen satt vi uppe nästan hela natten och garvade som dårar, inte så konstigt med tanke på vad vi höll på med, haha! Nästa dag for vi ut med båten till en annan ö, som har grymmaste hoppbergen! Seriöst, det var så förbannat kul! Hoppade som galningar ner för massa klippor, härla. Sen följde jag med hem till Emelie och Fredric och sov där en natt. Vi simmade (ÄLSKAR sommarkänslan man får där), fixade och trixade med bilder och så såg vi på Forrest Gump, älskar den.
Igår kom jag då hem, trött och risig. Éfter en dusch blev det stan med Saine, vi fixade lite grejer och sen for vi till lh och simmade. På kvällen var det dansuppvisning, först vid bibban, sen var vi med i ett extranummer vid Emmaus. Och jag måste bara säga, GRYMT jobbat avancerade tjejer! Ni var galet bra, verkligen! Satt med ett stort smile hela föreställningen typ.
Sen var jag och Saine mest på stan och nånstans vid Gröna Udden (eller förbi det?) hela kvällen, det var nog helt kul men lite... äeh, vad ska man säga. Gjorde bort mej så förbannat hårt en gång, vet inte om jag ska skratta eller gråta, haha. Natten var iallafall den sjukaste, somsagt. Låg och visste varken ut eller in, drömde, vaknade, mådde dåligt, mådde bra, mådde ingenting. Hade verkligen SJUKT lite uppfattning.

Men ja, det var väl det mesta som hänt fram till nu. Nu ska jag först fira pappa, och sen somsagt till Emma och fira henne. :)
Vi hörs senare!

Någge slags hoppbilder från stugan här



Konfirmation next

 
 
Hoppas sminket lyckas dölja hur trött jag är, haha..
Hur som helst, godmorgon! Har legat och vridit mej halva natten med helt jävla störda drömmar, och mellan dom legat vaken och undrat vad fan jag drömde om.
Nu ska jag iallafall iväg till kyrkan och kolla när augustitjejerna konfirmeras. :) Efter det tror jag att jag ska till Emma på sån där konfirmations...grej. Hehe. :)
Och idag fyller ju även min pappa år förresten! Grattis till honom! :)

Men nu måste jag ruuuuusaaaaa, puss! 

Reeeeeaaally bad update

Tjeena, nu har jag verkligen uppdaterat ASDÅLIGT, sorry. Men för tillfället är jag trött som ett as, och mår allmänt.. dåligt. Äeh, och imorn ska jag upp 9.
Men har haft underbara dagar med Emelie och Fredric, fyfan vad nice, och ikväll hade jag dansuppvisning och sen var jag med finaste Saine.
Imorn blir det då konfirmation för augustitjejerna! Skriver mer om allt imorn, nu ska jag gå och hänga mej. Nej skoja, men ska sova som en stock. Godnatt ♥


Jag och Emelie :) Detta är då en av alla tusen bilder vi tog, bildbomb kommer senareeeee!

måndag, 17:41

Tjo, är hemma i stan förtillfället, sköönt. Blir dock bara här i nån timme till, och de timmarna ska spenderas i strandnäs, med daaaaans! Härlapärla. Efter det ska jag ut till stugan igen, hoh. Men imorn blir det KANSKE Uppsala, men bara kanske. Och om nån dag kommer Emelie och Fredric ut dit, can't wait! :)
Men nu kommer finaste Saine när som helst, sen blir det cykla till dansen direkt. Men vi hörs imorn antagligen!
Puss på er

Har inga bilder på den här datorn, så slöglodde lite på www.weheartit.com , där jag hittade detta, vilket jag tycker får passa fint som typ... eh, dagens uttryck? :D

right now

 
 

Tjeeena! Är hemma från lemböte nu. Det var sjukt nice att träffa alla där! Har saknat vissa så jäkla mycket också. Och vad jag har saknat lemböte! Döda mej lite.
Annars så har inte så mycket hänt idag. Sov hos Saine inatt, älskar hennes källare. Eller snarare mörkret där. Man vet fan inte om det är natt, morgon, dag eller kväll när man är där.
Igårkväll var sjukt random i början. Saine och jag failade så jävla hårt, satt gömda i en trappuppgång och dog, röjde ner staket och våldgästade Janina. Haha, trevligt. :) Sen for vi även ut med båten med lite folk, Saine och jag fick för oss att vi ville hoppa från klosterviken. Det fick bli femman, hehe. Skyller på att det var mörkt, halt och kallt som bara fan. Och inte hade vi simkläder med oss, som vanligt. Hehe. Men vi simmade iallafall, wooho.
Så tack för en nice kväll!

Nu blir det stugan igen, ääääeeh. Men kommer hem imorn! :)
Nu ska jag packa ihop lite stuff, hörs!


Tjo

Jag är hemma igen! Dock bara idag och imorn, men det är ju alltid nåt. :)
Idag har jag varit ner till stan en stund och varit med Saine, och det är jag fortfarande. Vi håller på och fixar oss/lagar mat. Känns som att jag inte har haft smink på år, så det känns skönt att få slippa lite av risigheten! ;)
Strax drar nog Saine och jag ut, men annars är nog kvällens planer lite oklara. Får väl se.

Imorgon är det besöksdag på Lemböte, så då ska jag ut och hälsa på Ida och dom andra augustikonfirmanderna. :) Kommer dö när jag kommer dit, fyfan vad jag saknart. Det var sjukt chill där verkligen.

Så jao, det var det jag hade att säga. :) Ha en bra kväll!


Gullesaine och jag på lemböte :)

Summerdays

 

Hej hörni. :) Hur är det med er? Med mej är det fina firren, solen steker och livet leker. Typ. :) 
Men sorry för uppdateringen, IGEN.
Igår var iallafall sjukt trevlig! Saine kom hit vid 2, och det började med att vi båda bröt ihop av asgarv åt typ allt. Som vanligt. Efter ett litet tag bestämde vi oss för att fara ut med vår kanot, som förövrigt är endast för en person, och SJUKT ostabil. Jag paddlade och Saine satt framme i fören och försökte balansera. Haha, det var inte bara några gånger som vi började vicka som galningar på kanoten (inte med flit alltså) och höll på att välta. Så sjukt osmidigt, jag skrattade så jag dog.
Sen kom vi fram till ett öde stugställe, och där hittade vi härligaste klipporna vid havet. Så där låg vi och solade, lyssnade på musik, käkade onyttigheter och bara chillade. Känns som att sommarn snart är slut, så vi tog verkligen vara på det vi kunde av den. Sen vinglade vi hem igen med kanoten, åt middag, försökte se på film (uppfattade max 1/5 av den, haha), fotade massor och chillade lite mer.
Natten tillbringades i vårt lilla lusthus mitt uppe på ett berg. Mysigt jo. Vi låg och snackade om allt mellan himmel och jord nån timme innan vi sen somnade.
Idag chillade vi ännu mer, sen skjutsade vi Saine till busshållsplatsen. Efter det fortsatte jag med båten, och åkte Eckerö runt med familjen, heh. Stannade till på massa olika ställen, brände mej och fick lite humörsvängningar. Men det var nog rätt nice. Rätt fint att flyga fram över vågorna på havet med härlig musik i öronen.
Nu gungar det i huvudet efter att ha guppat omkring i båten hela dagen. Och nu började Falck (eller hur det nu stavas) på tvn, tar väl och glor på det.
Och även om det är chill här ute så saknar jag stan. Vill hem nu. Nu. Nu.

Så, nu vet ni det :D
Ha det bäst!

Lite danssnack

Ni måste inte läsa detta, skriver det mest för att bara... skriva av mej. :)


Men fan vad jag vill dansa nu. Saknar den vanliga dansen så mycket just nu att jag dör bort lite. Det brukar alltid komma i augusti det, när man har varit utan den i över 2 månader. Saknar att stå vid stången och lite halvt vrida benen och ryggen ur led, saknar att vingla genom rummet som en alkis efter att ha gjort 219847325 piruetter, saknar att gapskratta ihjäl sig av trötthet efter onsdagarnas tretimmarslektioner. 
Nej det är väl ingen som läser min blogg som har undgått hur jävla mycket jag älskar dansen, och hur mycket jag tycker om att tjata om det? :) 
En så härlig grej med dansen är dessutom att man kan komma dit och känna sig helt deppad, orolig och mesig. Men sen när man väl dansar kan man vara någon helt annat. Man kan vara full av liv, utrålning, äga placet om man vill det. Man kan bara stänga ute alla jobbiga känslor helt enkelt, vilket är grymt härligt.
För att inte tala om uppvisningarna. Det är liksom höjdpunkten i mitt liv, haha. Inget slår känslan! Nervositeten före, den stenhårda koncentrationen under uppträdandet, och lyckan efteråt.  Ser redan framemot i jul, och uppvisningen på alandica (förhoppningsvis).
Så, även om jag sen i vinter under en trist februarikväll, står där i danssalen och gör det 3827:de kastet med benet, är helt övertrött och benet bara skakar, så får jag inte glömma: det är faktsikt det här jag lever för.




gaaamla bilder


after rain comes the sun

Tjena. Okej, det är ju bara att inse. Bloggen suger apa just nu. Verkligen. Men är jag i stan har jag fullt upp med att ta vara på det sista av sommarn och är jag här på stugan så trögar internet eller så är datorn urladdad.
Jobbigt, jag vet. Haha. Men när skolan börjar blir det som vanligt igen. Det är faktiskt nåt jag längtar lite till, att man ska få nån slags rutin igen. Börja träna ordentligt, osv. Men vill bara dö när jag tänker på själva skolan, fysatttttan.

Jaja, igår var jag till Emelie och Fredric, det var himla trevligt. Käkade världens godaste middag, snackade, garvade och kollade på bilder. Finfint.
Idag har ju vädret varit... allt annat än somrigt. Det stormade, regnade och fyfaaan. Nu verkar ju iallafall solen komma tillbaka, wohoo! Idag har jag annars bara varit in till Eckerö och handlat och käkat, det är väl allt. Nyss så städade jag även lusthuset, eller jag skurade golvet. Fyfan vilket skitgöra, haha. Men nu är det gjort iallafall. Nu blir det bastu!
Skulle gärna bildbomba, men ni vet... datorn orkar inte. ;)
Men senare, då jävlar!
Jaja, ha det så bra alla!


Och imorn kommer världens bästa Saine ut hit :) Det är efterlängtat!



Stug-update

Tjeena. Då är man ute på stugan igen då. Idag har iallafall varit riktigt fin, då min kusin Sara har varit här hela dagen! Vi fixade mat, käkade, var ute och gick och bastade. Härlapärla! Nu kommer jag inte se henne förrän typ i vinter eller nåt. :(
Igår var det då dans, det var UNDERBART. Förutom att jag hade asont i foten och handen. Haha, fattar inte hur jag ALLTID lyckas ha ont nånstans. Men peppar iallafall för uppvisningen på kulturnatten, det blir nog grymt. Eller bättre än sjödagarna iallafall, hehe.
Nu ska vi snart till Emelie och Fredric och käka middag, det gillas stort! Ska bli kul jo.
Annars så längtar jag in till stan lite jävla mycket, av vissa anledningar. Men får väl hålla ut i guess.

Jao det var det jag hade att meddela omvärlden. Ha det så fint så hörs vi sen!


DANS IKVÄLL

Hejsan! Jag är plötsligt hemma igen jag tydligen. :) Kom på att jag har dans ikväll, och det kan jag ju förfaaaan inte missa! Har inte dansat på veckor, fyhelsike. Så det peppar vi för. :) Trots en jobbig förkylning.
Igår så typ.. åt jag och sov. :D Det behövdes.
Idag har jag då suttit på bussen påväg hem. Nu ska jag strax och hälsa på Saine. Sen hem och käka och ut till strandnäs. Jo att, lycka till när jag inte har nån cykel... Skjut mej. Får väl vandra på i hundra år.
Men ja, så mycket mer finns det inte att säga. Vi hörs snart igen! Och, har inga bilder på datorn jag är på nu... Sorry! Känner att det här med bilder inte går så jävla bra. Inte det här med bloggande överhuvudtaget. Men antingen så har jag inte tid eller så har jag en dålig dator. Wohoo...
Men det blir bättre! :) Tack för att ni läser ändå. ♥
pusspuss

1 Augusti 2010

Nämen tjeeena! Då var rockoff slut, och augusti påbörjat. Bittert. Men den här rockoffveckan har lugnt varit den bästa hittills, fyfan vad kul jag har haft! Några höjdpunkter är:
* KENT! Och att vi fick gå in backstage då.
* Eric Saade, som var tusen gånger bättre än jag trott
* Winnerbäck, hade inte hört en enda låt före, men blev sjukt positivt överraskad! Och från och med nu kommer massa av hans låtar att påminna mej om sommarn10, underbart.
* Saines och mina nya polare, Winnerbäcks arbetskamrater. Haha, så fränt när vi fick komma in i hans buss!
* När Saine och jag nakenbadade mitt i natten på Gröna Udden, haha.
* (Nästan) hela dom två sista kvällarna!

Igårkväll vart verkligen sjukt blandad. Hade enorma förväntningar, som alla andra.
Kvällen började iallafall på Paftaket, där det förfirades lite med Saine, Hanna, Janina och våra Ekenäskompisar. :) Sen var det Sean Banan, jessus vad han fick igång publiken! GRYMT. Stod och hoppade, skrek och dansade som om det inte fanns någon morgondag. Eller hur man nu säger, haha.
Resten av kvällen och natten spenderades mest i stadshusbacken och på Gröna Udden. Hade sjukt kul, verkligen. Träffade massa härliga människor och bara levde livet. Men nånstans där mitt i allt började jag må som ett as, och allt vart helt jobbigt. Men bortsett från det var det himla trevligt! HAHA, ett sjukt minne kom upp nu plötsligt, när Saine och jag skulle dansa Waka Waka och gräset var så halt så mitt i ett hopp bara föll vi rakt på arslet ner på marken. Blev bara liggande där och tjöt av gapskratt, haha. Ni skulle sett det, bland det osmidigaste jag har gjort i mitt liv. Yesyes, kom iallafall äntligen i säng nångång mellan 5 och 6 imorse tror jag.

Idag är jag trött som ett as och vill bara skjuta huvudet av mej då jag nyss märkte att min cykel är stulen. Blir så FÖRBANNAT trött. Menmen, ska leta efter den, är väl nån lat jävel som fick för sig att låna den.

För tillfället är jag ute på stugan igen. Känner att vila verkligen är det enda jag behöver efter de senaste dagarna. Äääeh, skulle bara kunna sova mej igenom augusti fan. Och september och hela skiten. Med ett litet uppehåll på höstlovet förstås. :) :) :) 

Men nu tar batteriet till datorn slut snart. Vilket jävla osammanhängande inlägg det vart! Men skitsamma, tror nog alla överlever. :) Men hoppas iallafall att ni hade en grym rockofavslutning och att ni njuter massor av augusti nu!
puss på er


RSS 2.0