Happy b-day!

Hej! Alltså fan vad stressad jag är. Provperioden börjar visa sina negativa sidor nu också.. Matteprov imorgon. Hjälp mig. Är faktiskt helt jävla hopplöst.
Annars, så skrev jag fysikprov idag. Gick riktigt bra, trooor jag. Förövrigt har jag typ dansat, dansat lite till och pluggat senaste dagarna. 
Idag är det förövrigt en stor dag!! Min fina, underbara, roliga, snygga, galna, härliga vän Saine fyller år! I 16 år har hon lyst upp denna jord med sin existens, hihi. Ända sedan sjuan har hon och jag varit bland den stördaste kombon man kan hitta, säg en random sak och jag lovar att vi har gjort det.
Minnen har vi så det räcker och blir över, vad sägs om att övernatta på Lilla holmen-skeppet, dansa på borden på Jurmo, plinga på hos främlingar och fråga efter toapapper (inte för att vi behövde det men, haha) och gå runt på Stockholms gator med halsdukar virade runt huvudet?
Hoppas i alla fall din dag varit superbra vännen, du är guld värd! :) GRATTIS! ♥

Light up the floor, play me one more

Tjo! Gårdagskvällen hade sina ups and downs, men var överlag riktigt jävla rolig! Så tackar för den. :) Avslutade kvällen hos Darnemo, och pallrade mig som vanligt hem senare än planerat, så har tagit ett tag för mig att bli människa igen idag.. Har hur som helst fortsatt att måla rummet, varit till farmor och pluggat lite. Nu -> One Tree Hill!
Pusss

Hi and goodbye

Har chillat halva dagen och målat rummet med pappa andra halvan. Blir nog riktigt bra! :) Ska ladda upp nån bild sen när det är klart.
Nu ska jag precis iväg till Saine. Ikväll är det 18-årsfest som gäller! Hoppas på en riktigt bra kväll, och att ni också får det! :)

3 från idag

Har som sagt pluggat och röjt upp i rummet idag. Ni kanske inte tycker det från bilden, men känns helt sjukt tomt här inne nu. Och ja, jag vet att jag har världens töntigaste månlampa. Fattar inte ens varför jag fortfarande har den hängande där, haha. Har även försökt plugga, testprovet i matte gick ju rakt åt skogen... För tillfället ligger jag och chillar och kollar One Tree Hill. I bakgrunden på sista bilden ser ni lite av mina nya väggfärger också. :) 
Ska strax käka, sen och uppträda och efter det hittar jag på nåt med Ida. 
Ha en bra fredag!

FREDAG

Tjo! Slutade 11 igår, galet skönt. Spenderade resten av dagen hos Saine och på Svarta Katten med Saine och Hanna. Hann även dansa lite, både träning och uppvisning!
Kvällen spenderades med Saine och Ida. :)
Idag är jag ledig♥ Vaknade upp ur världens mardröm, fyfan. Mår även sämre idag.. Men det kanske går över! Blir hur som helst att fortsätta plugga och röjja ur hela rummet nu, ska måla om i helgen!

Tjena!

Haft en helt bra dag. Avslutade den som sagt med middag med fina tjejer, vilket var riktigt roligt, och sen lite dans. Lyckades faktiskt ta det lugnt!! Dock krävdes det bl.a att Celinda band fast mig i en stol, men det behöver vi ju inte bry oss om.... Haha. Galet skum kväll, får alltid så jävla snedvriden humor på onsdagsträningarna. Sjukt vad jag skrattade! Stretchade i alla fall största delen av tiden jag var där, aj.
Nu ska jag väl käka något och kolla One Tree Hill. Hörs imorgon!

Onsdag 12:05

Tjo! Hade ingen fysik imorse så fick börja halv 10 istället för 8. Sitter i skolan och har hål för tillfället. Bara två lektioner idag, samma sak imorgon och ledig på fredag. Klagar inte! :) Snart börjar dock fjärde perioden, och den är fan helt sinnessjuk, kommer dö.
Efter skolan blir det att käka middag på Havtorn med brudarna på bilden + Jennifer, blir nog himla nice! Sen drar jag och Celinda på 3 timmars dans. Ska göra allt för att inte anstränga mig allt för mycket, fortfarande sjukt förkyld.
Ha det fint hörni!


I believe we place our happiness in other people's hands

Hej! For ju som sagt på sista dansen i går sen. Lyckades jag ta det lugnt? NEJ!!!! Hur jävla svårt kan det vara? Skippade uppvärmning, tänkte hela tiden "vila, vila, vila". Sen började vi öva danserna. Och jag körde tills jag var helt slut. Smart. Älskade varje minut av det i alla fall.
För övrigt, uppvisningen jag nämnde igår. Den är om lite mindre än två veckor då ÅCA firar sitt 90-årsjubileum. Då ska de ha nån stor jäkla fest på Idrottsgården och då ska vi uppträda, precis före en stor svensk artist tydligen. Rätt fränt! :)
Annars då. Idag var sådär, så jäkla förkyld igen nu. Hade engelska muntligt prov, vill bara garva åt det, haha.
Och matten gick helt käpprätt åt helvete. Nice att ta det svåraste sista timmen, nu är jag ju körd. Helt och hållet.
Aja, ikväll är dansen inställd så blir att chilla med fina vänner istället.
Hörs!
Borde döpa denna bild till "saknad" eller nåt, haha. Jag saknar den här kvällen, den där tiden, jag saknar mitt långa hår jag hade då, saknar till och med vantarna! Slarvade bort dem på nyår, klant som jag är.

230112

Tjena! Är alltså sjuk igen. Helt galet snuvig och vill hosta bort hela min hals. Vill hosta bort hela huvudet när jag tänker efter, känns som att det väger 2 ton. Förövrigt har dagen bara varit skum, haha. Vet inte riktigt vad jag ska säga, jag och Saine har tydligen fortfarande inte tillfrisknat från vår stördhet som vi led av hela högstadietiden.
Ikväll skulle jag ha dansat massor, men tror jag skippar första passet. Gör aldrig om samma misstag som i november och december,var så himla slutkörd. Men sista dansen måste jag på, jätterolig uppvisning på g!
Aja, nu ska jag plugga! På tal om sånt så börjar provperioden på fredag, vet inte om jag ska tagga eller vara livrädd.
Ha det!
Tjena, toppformen personifierad!

What are words if they're only for good times, then they don't

Har 4 tröjor på mig och tre par yllesockor. Fryser ändå. Jävla skit, börjar bli sjuk igen. Eller bli och bli, hann ju egentligen aldrig bli frisk efter hostan som jag fick i början av november. Vad ÄR det här.....
Ikväll har jag hur som helst varit till finaste Ida och kollat Step up 2, just nu kollar jag Mamma mia. Haha tönt jag är.
Annars är det som sagt lite skit igen. Det där med att må bra höll ju i sig länge. Så ska väl börja sova snart! Godnatt hörni!

Bild från igår, tagen av Lollo♥

Jag har sett min dröm

Igår for jag och en massa dunderdansare över till Stockholm för att kolla på Benke Rydmans omgjorda version av Svansjön. Istället för balett var det street och modern dans istället, och hela storyn densamma fast moderniserad. Och alltså... DET VAR DET BÄSTA JAG SETT. Visst, ryssarna jag såg i onsdags var proffsigare, men hela den här föreställningen slog ut ALLT!!! Musiken, ljuset, handlingen, koreografierna... alltså håret stod rakt upp på armarna, jag kunde knappt snacka efteråt för jag var så jävla slagen av chock över hur bra nåt kan bli. Förstår inte hur man kan bli så sjukt jävla påverkad av dans. Satt där och tänkte "nu har jag allt i livet, bara jag får titta på detta". Ord kommer aldrig kunna beskriva hur fruktansvärt underbart det var. Snälla, får ni chansen att se Svansjön på Dansens hus, TA DEN!! 
Jag vet inte vad mer jag kan säga. Kommer aldrig glömma den där föreställningen alltså, haha! Är bara så sjukt TACKSAM att jag får ha dansen i mitt liv. Dans ger mig mer glädje än jag trodde var möjligt, det är fan helt stört. 
PUH. Förlåt. Sluttjatat. :) Hade en bra dag annars också, shoppade lite och kollade på en dansmässa på Kulturhuset, som förövrigt var sjukt frän haha!
TACK alla dansare, Lollo och Erica för den här dagen! Som sagt. Glömmer ALDRIG!








Bilderna är inte mina sen, snodda från olika andra hemsidor!

Ångest och oro som jag vore av stål och glas, borde gå men stannar kvar. Jag har lovat och glömt, förlåtit och fördömt

Heej! Har gått sådär med bloggandet denna vecka alltså. Har inte hunnit, men nu har jag tid i alla fall! Okej senaste dagarna. I torsdags pluggade jag och chillade hela kvällen. Mådde helt SJUKT risigt. Hasade mig till sängen framåtlutad och med kisande ögon vid halv 12, aldrig haft sådan sjuk jävla huvudvärk förut. Somnade direkt och sov nästan 10 timmar. Vilket ledde till att jag försov mig för första gången i mitt liv. Haha. Fredagen var helt okej, hade pardans med klassen på gympan. Skrattade ganska mycket kan man säga. Fredagkvällen spenderades först på H&R med dansuppvisning, sen med Saine, Janina och Hanna. Fick håret klippt av Janina också, gaaaalet skönt! Det har varit så slitet att det knappt gått att borsta senaste tiden. Igår spenderade jag dagen i Sverige med massa dansare. Men skriver mer om det i nästa inlägg, hehe.
Idag känner jag för första gången på länge att allt är... okej. Herregud vad underbart. Kanske beror det på gårdagen, kanske på att mina föräldrar hade lagat världens bästa frukost när jag vaknade, kanske beror det på att jag inte behöver stressa över nåt idag. Jag vet inte, bra mår jag i alla fall! Lyssnar på detta för tillfället (tack Ida!), älskar texten! (rubriken därifrån)
Ha det fint!




Young Russian Ballet

Hej! Igår kommer jag minnas med ett leende typ.. resten av mitt liv. Såg ryska proffesionella dansare på Alandica, både när de tränade och uppträdde. Det var det sjukaste jag sett. Har nog faktiskt aldrig sett något så grymt i hela mitt liv! Ord kan inte beskriva hur fruktansvärt bra de var.
Här kan ni kolla in dem om ni vill! (kolla slutet och 2:05 om ni vill se nåt av det allra bästa!) Att se såhär bra dansare, på några meters avstånd... Alltså jag blev helt starstruck, var som att se en kändis haha! DÖR VAD GRYMT DET VAR!!!

Annars har jag haft en galet chill dag idag. Två lektioner, sväng till stan och sen 100 % chillande hos finaste Saine. Trodde jag skulle somna när det var dags att pallra sig iväg på dans, var så sjuukt jävla trött. Men väl där vände det. Vart sjukt pepp, antagligen efter att ha sett gårdagens show. Gud vad jag vill träna, vill bara satsa allt nu! Är helt mör i kroppen efter allt stretchande. Anyway, ikväll blir det plugg&chill! Ha det fint!

Onyttigheter och dans

Tjena! Idag när jag kom hem från dansen käkade jag rågbröd med tomat och persilja och grejer på, drack smoothie och hade mig. Kände mig så fruktanvärt nyttig och tänkte att ÄNTLIGEN kanske mitt nya liv hade börjat. Tills jag kom på att jag slukade tupla och kexchoklad i skolan idag med min kära tjockisvän Celinda. Haha okej, har väl inte riktigt nått överviktsgränsen än hehe, men in my mind är jag den tjockaste på jorden.
Var för övrigt på dans ikväll som vanligt, kul var det! På tal om dans, världens bästa imorgon: Ska se Young Russian Ballet på Alandica!! Professionella, internationellt kända dansare, live!! OCH!! Får även se deras träning på dagen! Dör! Kommer bli så sjukt inspirerande och grymt och nice och bra! Haha. Såja, ska tagga ner nu. Dags för biologi och mer käk! Godnatt!
Inte lika professionell som de ovan nämnda. Men älskar det, det gör jag!

Trööööött

Har ont i ryggen och nedre halvan av den knakar så fort jag reser mig. Har även valkar (?) ovanpå tårna. Ni vet sånt som man får i handflatorna om man är gymnast t.ex. Det har jag PÅ tårna. Haha. Dansen gör sitt. Trött är jag också, orkar verkligen inte med ytterligare en träning till klockan 10 ikväll, men får bita ihop. Tänkte skriva nåt i stil med "Tur att blablabla i alla fall", så man får nåt positivt i detta inlägg. Men kom inte på något positivt. Kör väl på föräldrarnas eviga predikning då, jag är glad att jag är frisk (har, efter nästan 70 jävla dagar, nästan slutat hosta helt nu!!!) och har ett hus att bo i i alla fall! Inte alla på jorden som har det så lyxigt.
Detta hade dock inte alls varit helt fel just nu!

-

Tjo! Saker är väl som vanligt nu för tiden. Skoldagen gick helt okej i alla fall. Förstod det mesta av matten (!!) och blev klar så tidigt så jag inte ens fick nån läxa (!!!!). Då är det dessutom så att det ALDRIG hänt förut. Herregud. Kanske gillar långa matten i alla fall. Lär ångra mig senast imorgon, då jag antagligen är tillbaka på stadiet då man bara vill drämma skallen i bordet, kasta miniräknaren i sjön och bränna matteboken hela lektionen.
Annars då. Ska iväg på dans snart. 3 timmar ikväll, känner mig seg som fan men det ger sig väl. När jag kommer hem tänker jag beställa lite sommargrejer från H&M, wooho dagens bästa typ. Ha det bra så hörs vi!

15 januari 2012

Tjo! Gårdagskvällen spenderades hos Gustav med flera andra, och även en snabb sväng till Ida. Skrattade helt sjukt mycket där, haha herre. Hade hur som helst en bra kväll. :)
Idag har jag pluggat och städat typ hela dagen. Fyfan vad tråkigt. Nu är i alla fall rummet rent, sängen bäddad, nästan alla biologiuppgifter klara och även en del annat läst och gjort. PUH. Ikväll var jag till mormor och morfar och käkade middag, sen begav jag mig ut i snön med Ida. Hade en liten söndagstraditionsvariant, bara hon och jag denna gång hehe. Mysigt var det, varm choklad, spegelblankt vatten och massa snack. Roligaste var ju när Ida skulle hälla upp varm choklad till mig och jag höll min mugg upp och ner när hon hällde. Skrattade så jag dog.
Här kommer lite bilder från igår som jag snott av Ida, som vanligt hehe

Lördag 15:30

Hejhej! Fredagen den trettonde igår, ganska jobbig dag faktiskt. I alla fall det mesta av den. Som skrinning första timmen. Trodde jag var helt okej på bandy. Har ändrat mig. Hade även föreläsning om Ålands konsthistoria på muséet i en timme, tjuhuu. Efter skolan stack jag och Saine till Janina, dit även Hanna kom. Fin kväll med fina tjejer! :) Sen sov Saine hos mig. Idag chillar jag mest, tänkte färga utväxten strax. Kvällens planer är oklara, men ska i alla fall träffa Ida! Ha det fint!
vill åka till New York

I know it's just a dream, but I don't wanna wake up


Tjotjo! Haft en chill dag bestående av matte, engelskauppsats, häng med fina Saine, hepatitvaccin, dans och en jävla massa biologipluggande. Nu är jag klar med första arbetet, känns helt otroligt! Haha. Imorgon väntar skrinning och sånt, orkar inteeeeeeee... Aja, sista jag vill skjuta in i detta rekordkorta inlägg (för att vara mig i alla fall) är att jag tycker om mina vänner så fruktansvärt mycket och faktiskt skulle gå under utan dem. :')
Detta kan ju för övrigt vara det mest osammanhängande jag skrivit i mitt liv.
Just det en sak till! Hör på låten! En av mina favoriter sen två år tillbaka, vet inte varför men kan bara inte sluta älska den.


Dancing is a song without words, a work of art without a frame, a dream without limits

För en gångs skull kan jag skriva att jag har haft en bra dag! Fan vad skönt. Eller den började skit, men blev bättre. Har varit så omotiverad till skolan att det är helt sjukt, känts som att jag bara velat ge upp allt som har med Lusse att göra. Men idag vände det, och nu känner jag äntligen att jag har kontroll över det mesta.
Nu sitter jag och taggar för tre timmars dans. Har verkligen ingen aning om hur jag ska orka. Dessutom när jag fortfarande har så ont överallt att det är sjukt. Men härligt blir det ändå! :)

it just saves me

Tjena! Sverige var nice, kommer lite bilder och sånt sen.
Igår började skolan igen. Skit är det ju, såklart. Jullovet var i alla fall helt grymt. Tills det inte var så grymt mer. Haha nej men, har varit blandat, gillade det i alla fall! Speciellt det där att kunna ligga på soffan och käka choklad en hel dag, eller att kunna komma hem på morgonen, eller bara det lilla att inte behöva fokusera på pq-formler och växters evolution över huvudtaget.

En positiv grej med att komma tillbaks till vardagen är i alla fall att dansen började igår igen! Herre vad otränad man blivit, men det var helt jävla sjukt underbart ändå! Var trött, på dåligt humör och otaggad när jag kom dit igår, men så fort vi började blev jag helt lycklig igen. Kändes som en borttappad bit av mig kom tillbaks. Oj så poetiskt. Träningsvärken idag var dock inte lika underbar.
Idag var det skola igen, varit så nere hela dagen att det inte är sant. Det försvann dock när jag kom till kvällens danspass. Så fort jag klev in i rummet, hörde musiken och träffade alla igen var det som en stor glädjekick. Igen.
Nu har jag skrivit en hel bok här ser jag, dags att avsluta! Ha det bra!


Senaste dagarna

Har insett att vid tillfällen som dessa är det nog bättre att jag inte bloggar alls än att jag försöker göra det. Och det säger jag för er skull, haha.
Men tänkte berätta lite snabbt om läget, hehe. Igår fick jag äntligen träffa Saine igen!! På kvällen hade vi gäster här, satt halva natten och lyssnade när de och min pappa satt och spelade massa Paul McCartneylåtar♥ Största fansen där tror jag, haha. Ska från och med nu påminna dem varje dag om att de faktiskt lovade att jag skulle få följa med igen på nästa konsert!! Ah, hade varit guld.
Sen var jag med Janina också ett tag. Idag har jag varit ute och gått i hundra år och ikväll var jag till Hanna. Far till Sverige imorgon bitti och spenderar sen resten av helgen där. Ha det!


2012, hoppas du inte förblir som du började

Grejer skulle gärna få ta och fixa sig nu.
Anyway, tjena hörni. Idag har jag fått lite saker gjorda, känns bra. Annars har jag mest legat och kollat på One Tree Hill. What a life, haha.. Skönt är det i alla fall!
Vet inte vad mer jag ska säga. Hostar fortfarande varje förmiddag. Vet ni hur länge jag har gjort det nu? 2 månader. Nice.
Hoppas i alla fall det är bra med er! :)
Gamla bilder, sorry för det hehe

030112

Tjena. Ingen större lust att blogga eller göra nåt alls för tillfället. Aah. For till Ida igårkväll. Vi kollade på filmen "Jag saknar dig" (sjukt bra) och sen for vi även till Gustav en stund och kollade nån helt störd film med honom, Mange och Freppa. Sen låg Ida och jag uppe och snackade osv till kanske halv 4 inatt, men kunde omöjligt somna efter det. Sov kanske 5 timmar sen i alla fall. Idag efter att vi vaknat satt vi mest i köket och dog av skratt åt helt sjuka grejer. Orkade inte göra nåt annat. Sen bestämde jag mig för att gå ut och gå, vilket verkligen behövdes. Gick runt och såg antagligen ut som en hemlös. Ikväll har jag varit till farmor. Cya!
Skulle vilja känna mig som jag gjorde här igen! Älskar bilden förövrigt,  Annas bild är det! :)

2011 i bilder - månad för månad

Januari: Är ju sällan en kul månad.. Gick i alla fall i skolan, hängde en hel del med fina Saine (som också fyllde år då!) och även Viktor och Jacke, dansade, spenderade en jäkligt kul kväll hos Cia, fotade i kyla och alldeles för tunna kläder med Saine, haha
Februari: Det var kallt som satan, det minns jag i alla fall! Ursäkta språket, men det var ju sjukt!! Praoade på Maridea (var otroligt kul!) frös ihjäl, fotade, klippte håret och tyckte det blev för kort, hade en underbar vecka på Gran Canaria med Emelie, Fredric och Viktor!

Mars: Fyllde år, oroade mig för ämnesval till Lusse, var glad, dansade som fan och var vikarie för vår danslärare! Glömmer aldrig de dagarna, Celinda och jag hade så jäkla kul haha!
April: Härliga vårkvällar ute med fina vänner, och en sjukt rolig klassresa! Var även med i en modevisning med massa dunderdansare :)

Maj: Då var det dans, dans och dans. Tränade som fan inför uppvisningen, som sedan gick helt okej men i alla fall var sjukt rolig! Annars njöt jag av våren, spenderade nån rolig kväll hos Mange osv.


Juni: SOMMAR! Spenderade en underbar dag i Stockholm med Ida och hade volleybolldag (Hawaiitema i vår klass, som ni ser). Gick även ut nian och hade den roligaste kvällen på länge. Sedan for jag till England på språkresa i två veckor. Minnen för livet, kommer aldrig glömma de underbara människorna jag träffade där! Sedan njöt jag mest av sommarn, de få dagarna som var kvar av juni när jag kom hem.



Juli: Helt galen helg på Island in the sun! Rock off innebar också några liknande kvällar, kul var det! Sen hann jag även med att dansa, och medverka lite i en film! Annars så njöt jag av sommaren, hängde med André, fick besök av E&F på min stuga och åkte till Stockholm med Saine! :)
Augusti: Härlig kväll på Idas stuga, och jäkligt kul kväll hos Mange! Annars var det dans, dans och dans den här månaden. Uppträdde med Dunder på Mariehmanskalaset och Kulturnatten, sjukt roligt! Sen började jag även i underbara Lusse och lärde känna min nya klass, 1D!
September: Var en himla bra månad! :) Var på en ASGRYM workshop med en medlem från Twisted feet, uppträdde med dunder på Alandica under dansens dag, gick modevisning på stan och uppträdde några gånger till, bl.a på skördefesten! Hann även med en underbar sensommarkväll på Idas stuga med trevligt sällskap och en till rolig kväll hos Cia.



Oktober: Galet rolig dansworkshop med Dunder i Stockholm! Gjorde även den bästa resan nånsin, Italien med Ida! Bästa jag gjort alltså, haha. Sen vart det höst med, och så måste jag ta en bild från en kväll hos Gustav, jäkligt chill var det!


November: Vilken jävla månad alltså... Tappade lite kontrollen över allting. Blev också sjuk, men fortsatte köra på och blev sakta tröttare och tröttare. Hade i alla fall en grym halloween, roliga kvällar hos Markus, invigde "söndagstraditionen" och så hade jag en sjukt mysig lilla jul! Sen var det en jäkla massa dans, uppträdde med fina Linn på Amnestygalan bl.a, SJUKT KUL!



December: Fortsatte köra på med allt. Kände att jag snart inte skulle orka mer, och inte blev jag friskare heller. Denna månad var dock bra ändå, oftast i alla fall. Uppträdde med Dunder på Alandica, och därefter med ÅMI! Kvällar jag aldrig glömmer. Sen var det Lucia, julfest, julfestfirande, jul och nyår!
Såklart har jag med dessa bilder framhävt de bästa stunderna under året. Men detta har ärligt talat inte varit det bästa året för mig. Resorna var dock de underbaraste jag gjort i mitt liv! Spanien, England, Italien. Alla med minnen jag aldrig glömmer, de var mer än bara vanliga semestrar. Men annars då. Jag är lite expert på att förstöra för mig själv ibland, och jag förstår inte varför jag gjort som jag gjort mot mig själv, speciellt på hösten. Då tappade jag taget om mycket känns det som. Men den var ändå jävligt bra, och jag hade sjukt kul! Förstår om ni inte orkar kolla och läsa allt, men i så fall gör jag i alla fall detta för min egen skull. För trots allt, så har detta varit ett jäkligt minnesvärt år som jag inte vill glömma i första taget!

2012

Tjo! Vilket jävla nyår. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Började bra gjorde det i alla fall, hade helt galet kul hos Pernilla med härliga människor. Vid 11 bar det av mot stan och nån gång efter det gick det utför. Vet inte vad som hände. Bra var det inte i alla fall, vill helst glömma allt.
Hade i alla fall några trevliga stunder till. Fortsatte till Darnemo efter att vi varit till stan, tack för det! Sen slutade nyåret hos Markus.
Nyårsdagen var ett helvete. Har aldrig mått så sinnessjukt dåligt i hela mitt liv. Ord kan helt enkelt inte beskriva den förbannade dagen. Idag känner jag mig ungefär som vädret ute.
Hoppas i alla fall verkligen ni alla hade ett jättefint nyår! :) Se till att göra 2012 riktigt bra nu, ska också försöka med det i alla fall!

Bilder från nyårsafton, snodda av Ida och Anna! :)

Fina tjejer det där! Sara L saknas dock på bilden!

RSS 2.0