Sista juli

Hej! Så var rock off över. Sjukt trist, då det har varit en jäkligt rolig vecka, men samtidigt otroligt välbehövligt. Är så sliten att jag vet inte vad, min kropp har sagt ifrån i flera dagar nu så efter denna vecka tänker jag fan bara vila! Fast just ja, har ju dans två gånger om dagen framöver... Hehe, men det är bara kul så!
Kommer i alla fall att sakna alla kvällar på gröna udden, att hoppa sig svettig framför scenen och springa runt i stadshusbacken och umågs med resten av Ålands befolkning. Gårdagskvällen var som de andra, det vill säga gröna udden, in till stan, in och kolla på rock off och sen stadshusbacken. Riktigt trevligt!
Idag vaknade jag upp hos Ida (som för övrigt gillar att ligga och gapskratta i sängen precis efter att vi somnat, haha!), käkade lite och chillade med henne en stund. Nu har jag duschat och handlat och ikväll blir det middag och film med trevligt sällskap! Vi hörs! Englandsbilder är förresten på kommande, såhär en månad i efterhand. Det är sjukt, men har inte hunnit! Aja, ha det bäst!

Lite mobilbilder från veckan kommer här
Saine och jag och våra kära danskar haha! Måste censurera lite hah
Green Peace!

We might not get tomorrow

Efter att Johan nämnde uttrycket "Allt som kan skita sig skiter sig" har det faktiskt känts lite så. Vaknade upp imorse och allt var så jobbigt att jag bara ville sova bort livet. Meen, efter en trip ut till Hammarlands skogar och lite busande med världens sötaste kusinbarn så känns allt ganska mycket bättre.
Gårdagskvällen var i alla fall nice, dagen spenderades på stranden med Saine och på kvällen var det ju rock off som vanligt. Säger bara, Robert Gustavsson♥
Nu har jag nyss käkat middag och strax ska jag bege mig mot Saine, sen ut för att fira sista rock off kvällen i år, NU KÖÖÖÖÖÖR VI
Amandas och Saines bilder, Island in the sun och skolavslutningen, hoppas denna kväll blir lika bra som de var!

Sverige med Saine

Hejsan! Idag stack jag, lite random, till Stockholm med Saine. Vi chillade runt mest, kollade på vaktparaden utanför slottet (jessus vad komiskt det var!!), käkade flera ytterst awkward måltider (utlänningar som bara inte kunde sluta glo haha), skrattade som en jävla dåre, köpte lite grejer, blev lurad på pengar, chillade runt i Gamla stan och hade en helt sjuk båtresa hem. Har aldrig i hela mitt liv käkat så mycket, och fyfans jävlar vad mätta vi blev!! Sen hann vi även dö av skratt några gånger (skrattade så mycket att till och med tanterna i bordet bredvid började asgarva åt oss), åkte karusell och lekte i bollhavet. Tack för en underbar dag i alla fall, Saine! :)
Nu är jag trött som ett as så ska nog börja sova. Två kvällar kvar av Rock off nu, ska verkligen se till att ta vara på dem sen! Ha det så bra hörni, vi hörs! :)

woho

Det är nästan som en regel, det är alltid de spontana, oväntade kvällarna som blir de roligaste! Gårdagskvällen började med chillande på Gröna udden, som de flesta andra Rock off kvällarna, sedan med lite turer hit och dit och snart vart allt ganska mycket roligare.
Nu har jag nyss tvingat mig upp, MEN FYFAN säger jag bara. Haha, hade nyss helt sjuka drömmar förresten, drömde att the Killers skulle spela på Rock off, och Saine och jag var de ENDA i publiken. Sen blev scenen en liten låda och det kröp ut massa igelkottar.
Anyway, nu ska jag strax iväg och käka lunch med Hanna, fina grejer! Och herregud, sen måste jag sy danskläder. Blir att dansa varje dag resten av sommarlovet från och med augusti och sen har vi 3 uppvisningar i rad, och de är nog några av de största dunder nånsin haft tror jag! Ska bli så sjukt kul!! :)
Tova har tagit de översta bilderna, den undre är Simons!

MÅNDAG

Herregud, skulle inte va helt fel att hoppa av den här jävla bergochdalbanan eller vad man ska kalla det, som jag befinner mig i just nu. För många kvällar som slutat i tårar helt enkelt.
Annars, så var gårdagskvällen oftast skitbra ändå! Skulle nästan säga att det var den roligaste, i alla fall i början och mitten! Hängde på Gröna udden, skrattade som fan, hoppade som en galning till Amarillo, osv. Känner mig dock slitnare än nånsin nu. Ska hur som helst trotsa regnet och bege mig ner mot stan för att fika med min vän Saine, som jag förövrigt älskar ganska jävla mycket!
Ha det gött!
men shit vad trött jag ser ut haha

Update

Heeej! Har nog aldrig haft en såhär lång bloggpaus tidigare, förutom när jag varit bortrest. Hehe. Sorry about that. Jag hinner helt enkelt inte. Klamrar mig typ helt förtvivlat fast vid det sista av sommaren, vill aldrig att den ska ta slut.
Just nu är jag hos mormor och morfar i alla fall, min morfar fyller nämligen år idag, så grattis till honom! :)
Anyway, under dessa dagar då jag inte skrivit har jag hunnit må på ungefär alla tänkbara sätt man kan må. Just nu är jag nog glad i alla fall! Jag har sysselsatt mig med att köpa en ny mobil, dansa flera timmar (och fyfan vad lycklig jag blir av det!!), vara med fina vänner, chockeras över det i Norge (så jävla hemskt, kan inte fatta vilken ondska det finns i världen), vandra genom stan mitt i natten lipandes (meeeen no need to worry, allt är fint nu haha) och rocka loss till September och Hoffmaestro! Grymt, speciellt de sistnämnda. Missade dem förra året dumt nog, men tyckte hur som helst att de var helt sjukt bra den här gången, vilket drag alltså. Kvällen slutade dock lite dramatiskt, fy vad rädd jag var. Menmen, nu är läget chill och ikväll kör vi igen! Hoppas ni mår fint allihopa, hörs förhoppningsvis snart igen!

 
Blir en bild från England igen, snodd från fina Jasna :)

TJENA

Hade ett sjukt nice dygn Fredric igår/idag. Vart mest traditioner, alltså basta, fota, kolla film, skratta. Härliga grejer, behövdes verkligen! Ikväll har jag dansat i tre timmar, vilket var typ det bästa i hela mitt liv. Haha efterlängtat och sjukt roligt var det i alla fall! :') Är så pepp för Mariehamnskalaset och Kulturnatten!
Nu ska jag i alla fall slänga mig i duschen och sen fara till Ida för att snacka och sova där. :)

Far till stugan

Tjena! Jag och Ida vaknade nyss, och efter 9 timmars sömn är jag fortfarande lika trött.. Aja, sova ska jag inte för nu bär det av ut till eckerö! Emelie och Fredric kommer dit senare och fyfan vad kul vi ska ha, precis som vi har varje år. Kommer hem imorgon igen, då är det dans som gäller!
Förresten, lyckades ha sönder min mobil på Jurmo... Så om ni messar/ringer finns chansen att jag inte ser nåt då halva skärmen är svart men ska försöka fixa det... På nåt sätt... Hehe. Aja nu vet ni, ha det bäst!
Blir tre bilder från förra året med de där härliga typerna :')

IITS

Heej! Är hemma efter en helt galen helg på Jurmo. Efter att ha levt riktigt festivalliv med tältande, leriga skor och sömnlösa nätter är det ändå helt otroligt skönt att va hemma igen och få duscha, äta och ha en skön säng att sova i. Har i alla fall haft sjukt kul! Dansat på bord, bastat mitt i natten, umgåtts med massa sköna typer, hyrt cykel och cyklat runt på holmen med Saine, gråtit av skratt, lyssnat på massa grym musik och dansat lite till. Idag packade jag och Saine ihop våra grejer vid 10 och lämnade holmen, kom hem vid 6 ikväll.. Fyfan. Har nog verkligen aldrig i mitt liv varit så trött som idag. Det märktes på färjan, Amanda och Pontus som vi satt med fick nog skämmas lite när Saine och jag verkligen bröt ihop av asgarv, tårarna sprutade och vi fick ingen luft. Så går det när man sovit kanske 5 timmar under hela helgen.
Anyway, ikväll har jag käkat och duschat. Och packat upp. Och käkat lite till. Fyfan, har levt på alldeles för lite och så ensidig mat senaste dygnen att det är sjukt. Svälter ju.
Snart kommer hur som helst Ida hit och håller mig sällskap, och imorn far jag ut till stugan för att umgås med Emelie och Fredric. Kan inte annat än GILLA DETTA!

Här kommer 3 bilder från helgen på mig och några fina tjejer! Bilderna snodde jag från Jennifer, hoppas det var okej! :)

Shit

Att spara packandet tills nu var ingen vidare idé. Har 9250849657 saker jag måste ha med och då har jag ändå glömt massor säkert. Stress. Aja, bara jag blir klar med alla klädombyten, sovsäckar, myggspray osv kan jag förhoppningsvis slappna av och bara satsa på att ha grymt kul de kommande dygnen som kommer spenderas på Jurmo och Island in the sun!

Natt

Hej! Ligger här och lyssnar på sjukt sorglig/fin musik i min ensamhet och blir nästan helt lipis. Vad är detta...
Hur som helst. Ikväll for jag och umgicks med Saine, köpte glass och sånt. :) Sen åkte vi och kollade korp, trevligt. Vet inte vad mer jag har att berätta. Ska sluta vara så jävla emo och gå och lägga mig istället.

Fotfan

Min fot är olycksdrabbad. Igår drämde jag i den i nån jävla betonggrej på gården, svor lite, fick lite skråmor, men inget värre. Imorse när jag vaknade kunde jag inte röra den. Vad hände? Haha ont som fan hade jag i alla fall. Haltat omkring halva dagen på grund av det. Och inte nog med det, senare när jag kommer snubblande så slår jag förstås in foten i ett jävla vedträ också. Blodig tå? - check. Förbannad tjej? - check.
Nu är jag i alla fall hemma från stugan igen. Ikväll ska jag först träffa Saine snabbt, sen får vi se vad som händer.
Förresten, kul att det mer verkar bli Island in the rain i helgen... Men till jurmo ska jag fan, och kul ska jag ha ändå! :)

12 juli

Hejheeej! Dagarna och veckorna flyger förbi och jag hänger fan inte med. Men njuter av sommaren och ledigheten, det gör jag fasen! :)
Gårdagskvällen var kul, först gick jag runt på stan med Saine, käkade glass och bara chillade. Sen spenderades resten av kvällen (kvällen och kvällen..) hos Ida med henne och André, trevligt det. Helt sjukt i huvudet (haha) vad jag skrattade! Sen fick vi för oss att koka ägg typ 3 på natten bland annat.
Idag gick jag upp vid 10, helt jävla död. Ännu en gång för lite sömn. Pallrade mig i alla fall iväg till tvärsan för att fixas lite och sen bar det av till Avancia med Simon och Beman och co:s filmteam för att spela in en kort bit till ett nytt projekt dom gör. Min uppgift var att dansa, vilket jag ju tycker om (NOO SHIIIT). Kan dock säga, har aldrig i hela mitt liv gjort så många piruetter som idag! Puh. Men hur som helst var det riktigt kul att få vara med, så tack hörni! :)
Efter det for jag en snabbis till Saine och denna kväll kommer nu att spenderas här ute på stugan. Skönt. Behöver få det jag har haft brist på ett tag nu: Käk och sömn! Haha. Så att, vi hörs imorgon nåt. Ha det fiiint!
Bilden har fina Jasna tagit, på stranden i Ilfracombe

03:00

Tjena! Är just nu tröttare än jag har varit i hela mitt liv tror jag. Sov inte mycket inatt. Hade i alla fall en sjukt trevlig kväll igår! Var planerad som en chillkväll men vart inte riktigt så. Den tillbringades i alla fall på Esplanad, på stan, hos Darnemo och på Lilla holmen bland annat.
Idag har jag tvingat mig upp på dansgenrep, trodde jag skulle dö, och sedan mest chillat med Saine, vilket var riktigt trevligt! Ikväll hade vi dansuppvisning, sket sig lite om ni frågar mig. Men men, kul var det ju ändå! Efter det for jag och Saine till klosterviken med Viktor och Jacke. Resten av kvällen spenderades sen med Saine och Viktor J snabbt och sen lite med Ida också, finfint. Men nu dör jag verkligen, GODNATT HÖRNI! :)
två englandsbilder i brist på annat heh!

Black swan

Så var jag här igen, 3 på natten. Dagen har i alla fall spenderats på sjön igen med en sväng till Käringsund. Ikväll var det middag hos farmor och sen filmkollande med trevliga typer som gällde! Såg Black Swan, (förlåt Celinda och co, kan se den igen om våra planer nånsin blir av haha) och tyckte som de flesta andra att den var sjuukt obehaglig. Usch. Men ändå, kan ju inte förneka att den där lilla balettälskaren finns inom mig, så samtidigt var det ju underbart med dans, tåspets och framträdanden! :')
Aja nu ska jag i alla fall försöka sova snart. När jag slitit mig från den här beroendeframkallande maskinen. Vi hörs imorgon (idag), sov sött!

Härligt

Tjeeena! Är på riktigt bra humör, det är sommar, det är varmt och jag har massa roliga grejer framför mig nu! Idag har vi åkt båt runt Eckerö, stannade till vid Degersand och en random ö. Har hunnit bränna mig lite, se ett väsande ormäckel, käka världens godaste lunch och bara chilla galet. Behövligt. Imorn kommer jag hem dock, finfint det med! Så vi hörs då, ha det himla bra nu!

22:08

Heeey, sitter ute på stugan och chillar. "Släktträffen" tidigare var himla trevlig och Nora var lika söt som vanligt, bilder kommer! :)
Förresten så drömde jag det asigaste ever inatt, mardrömmar om ormar tycks förfölja mig (kanske för att det är min fobi), men inte vanliga ormar utan helt jävla störda fanskap som hoppar och flyger och bits och har sig, fyfan haha! Och på tal om drömmar så hann jag även drömma om England inatt, ännu en gång.. och jag har insett en sak. Före jag for tänkte jag att "bra, då får jag det gjort och sen kan jag vara nöjd". Men, det har nästan blivit tvärtom. Efter detta vill jag göra det igen och igen. Vill resa ensam, fara till Tjeckien och Italien och hälsa på mina vänner där, jag vill bo i London, jag vill åka vart som helst... Fan haha. Aja, nu ska jag i alla fall ut i solstolen innan solen går ner och käka jordgubbar eller något (failad svenska eller nåt, lät som att solen ska käka, men whatever), vi hörs! :)
Är inte på min dator, så har inte tillgång till flera bilder, men med denna vill jag i alla fall säga: GRATTIS EMMA! 16 år har jag känt dig, och det känns bra att veta att vi fortfarande efter dessa år (haha låter som en gamling) kan snacka om det mesta och skratta som fan ihop! Och sen ska vi inte prata om hur många minnen vi har tillsammans! Anyway, hoppas din födelsedag är och blir riktigt awesome nu! :)

Leaving town, så att säga

Godmorgon, eller något! Måste sluta vara vaken till 4 varje natt... Idag ska jag i alla fall ut på landet långa vägar, ska träffa halva släkten typ hoho. Bl.a gullenora som jag inte sett på alldeles för länge och hennes nya lillebror!
Efter det far jag ut till stugan. Får se när jag kommer hem, antingen imorgon eller på fredag.
Har inte mycket mer att berätta, så cya! :)

Lite alltmöjligt

Tjeena! Ligger och lyssnar på musik, chattar med folk vilket får mig att skratta som ett litet mongo här i min ensamhet och samtidigt kollar jag på alla englandsbilder och saknar det så det gör ont.
Dagarna flyger förbi och gång på gång upptäcker jag att enda tiden på dygnet då jag har tid att blogga är typ nu, alltså runt 3 på natten.
Idag har jag i alla fall käkat världens godaste lunch med Saine, upptäckt second hand-världen och tagit en sväng till stenkrossen med galningarna Jacke, Viktor och Ma. Och ikväll, mina vänner, ikväll har jag dansat. Det är en sån enorm glädjekick att jag inte vet vad jag ska göra! Är så tacksam att jag får möjligheten att dansa, att göra det som jag älskar mest, det får mig att tillfälligt känna som att jag har allt och inte behöver nåt mer här i livet, haha!
Senare ikväll har jag även hunnit träffa min efterlängtade kusin Sara och hennes kompisar, trevligt! Men nu hörni, nu dör jag av trötthet. Fyfan. Vi hörs imorgon finisar!

GODNATT

Tjo! Gårdagen spenderades med Ida, härligt att träffa henne igen! Vi fixade och trixade lite grejer, skrattade, snackade och chillade. Idag for jag snabbt och träffade Simon och Beman för att snarra angående en kul grej, och ikväll har jag varit med min Saine, vi har promenerat, käkat chips och bara haft det trevligt. Förutom ett tillfälle. Nice att halka på mattan, falla baklänges och slå huvudet i byrån! Föll ihop på golvet och dog/lipade lite, det tog så förbannat ont! Men samtidigt kunde jag inget annat än asgarva åt hur fult det måste ha sett ut.
Nu ligger jag ensam hemma och chillar, är rätt rädd då dörren var öppen när jag kom hem... Haha.

update, 15 minuter senare: HAHA FYFAN, plingade på dörren nyss, FÖRSTÅ MIN RÄDSLA. Men det var bara Ida som kom hit och höll mig sällskap haha, tryggt!

Bilder från igår

Hade en otroligt trevlig kväll hos Janina igår med middag, skratt, snack och film. Idag vaknade jag av att det var så förbannat varmt, men inte ska man klaga! Ryser när jag tänker på hur det var i februari...
Annars har jag mest solat och varit till stan efter min cykel, som nån jävel högst antagligen har sparkat omkull, den där cykelkedjan (?) hoppade nämligen ur direkt när jag började cykla. Arg tjej. Haha, nu har jag i alla fall nyss käkat lunch. Fattar inte hur fan det gick till, men jag lyckades faila med att laga pyttipanna och stekt ägg. Hur fan kan man det? Jag menar, man typ.. steker det och så är det klart.
Hehe, snart ska jag i alla fall ÄNTLIGEN få träffa min Ida, har inte sett henne på över tre veckor. Sover hos henne inatt också tror jag, blir fiiiina firren det! :) Ha en bra söndag!

London/Förra helgen

Efter exakt två veckor i Ilfracombe satte jag mig återigen på bussen för att åka genom halva England in till flygplatsen. Jag skulle dock inte hem, utan in till London city för att spendera några dagar där med min familj. När jag kom gående med alla väskor på Heathrow och såg min pappa stå där och vänta på mig blev det nästan ett sånt där film-moment. Började springa, ropade "pappaaaa!" och bara kastade mig i famnen på honom. Det enda som fattades var slow motion och känslosam musik. Haha.
Dagarna i London var i alla fall så jävla grymma. Allt var underbart. Jag älskar London, jag vill bo i London. No joke.
Dessutom, efter två veckor med ganska pissigt väder på sydvästkusten vände det plötsligt när jag kom dit. Stekande sol och 30 grader. Shoppade som fasen (New Look, Bershka, River Island... Jag var i himlen), vandrade runt i parkerna, fotade som fasen, drack Starbucks kaffe, skrattade åt min märkliga familj och var på musikal. Jag älskar verkligen musikaler, och har jag nån slags dröm är det fan att jobba som dansare på en sån. Den vi såg denna gång var i alla fall We will rock you, så jävla grym! Massa Queenlåtar bestod den av, bl.a Bohemian Rapsody och I want to break free.
Sen älskar jag även människorna i London (eller i England i allmänhet), många är så sjukt vänliga och hjälpsamma hela tiden. Alla som alltid kallar en "love" och "sweetheart", värdfamiljen som hela tiden undrar hur man mår och om man behöver något, killen som stannar på en gata i London och ger en komplimang, sånt vore det härligt om vi finländare också kunde göra lite oftare. :)
Aja, efter så många dagar borta uppskattar jag nu i alla fall verkligen att vara hemma på Åland igen, sommaren är ju faktiskt jävligt underbar här med!
Såja, detta var då det sista textinlägget om resan hehe, förlåt men tycker om att skriva ut om allt hehe... Från och med nu blir det mest bilder därifrån, några bildbombar lär komma snart!

The sun goes down, the stars come out

Igår for jag in till stan från stugan igen. Planerna var att ha en rätt vanlig sleepover med Saine, men det vart inte riktigt så.. Den här natten var nog fan en av de sjukaste jag varit med om i hela mitt liv. Skrattar fortfarande när jag tänker på den. Somnade 7 imorse och har verkligen aldrig känt mig äckligare än jag gjorde när jag vaknade. Nu har jag i alla fall duschat i några år. Snart ska jag bege mig mot Janina för att fixa och käka middag med trevligt sällskap, fasen vad fint! Vi hörs, ha en fin dag!
Bild från älskade London... På tal om det, måste bara slänga upp ett inlägg om dagarna där också! Kommer strax :)

RSS 2.0