The future's in our hands and we will never be the same again

Heej! Dagarna rusar förbi och snart är det april och dags att söka utbildning inför nästa år. Detta är något som, helt seriöst, har hållit mig vaken om nätterna så länge nu. Det är liksom det att ALLT är så oklart, jag vet inte ens om jag ska dansa eller bli civilingenjör?! Och när jag väl valt det, vilken inriktning ska jag satsa på? Och vilken STAD?! Herregud.. Det börjar dock sakta klarna lite nu i alla fall och jag tror att det faktiskt är civilingenjör jag ska satsa på, med inriktning på energi och miljö. För att det är något av en "hjärtefråga" för mig och något jag verkligen skulle älska att få jobba med. Att släppa dansen känns omöjligt dock men samtidigt är pressen inom dansvärlden nog faktiskt lite för jobbig för att jag ska palla. Tror jag. Nå, vi får se!
Hursomhelst, sen senast har jag haft en jättemysig helg på Åland, fick träffa familjen och massa fina vänner igen vilket ju var helt underbart!! Firade lite födelsedag med familyn på lördagen, världens härligaste brunch blev det. På kvällen var vi till Alandica för att se pappa som var med och uppträdde i Lejonkungen, var helt fantastiskt bra!! Hann även med en utgång, vilket dock inte blev en sån succé som jag hoppats på. Nååja, helgen avslutades sen med att boka flyg till Helsingfors och bästa Lollo, om en månad far jag!! Blir helt överlycklig av tanken.
Nu är jag tillbaks i Stockholm, och veckan flyter på bra. Fortfarande extrarep på dansen lite hela tiden, kurserna på KTH är intressanta osv. Cyklade till och från skolan idag!! Sjukaste nånsin, kändes som 29874 mil. Överlevde i alla fall, även om jag tvekade på det där ett tag, haha. Ikväll har jag en sån där underbar, helt planfri kväll, ska bara kolla serier och äta typ. Underbart det. Helgen kommer bli lite galen tror jag, men får berätta mer sen om och när allt blir av!
Ha det bra!
 




Haha har inte tagit några bilder alls nästan så här avslutar jag med två skitkassa från dagens labb (optik wihoo) och från när vi var på Öppet hus på KTH för att få lite info om utbildningar

18e mars

Hej! Ny vecka, nya utmaningar försöker jag lite hurtigt intala mig själv. Men, truth is att veckans utmaningar varit lite väl jobbiga för att inte framkalla lite psykbryt haha. Älskar mina skolor men ska ju inte ljuga, det är tungt som fan ibland. Att vara på Balettakademien i Stockholm och försöka prestera tillräckligt bra inom dans är fan minst lika tufft för psyket som för kroppen och man känner sig ju inte alltid så jäkla grym direkt. Nä, det är mycket press från båda skolor nu och jag är trött. Fortsätta kämpa arslet av mig tänker jag ju dock göra!!
Tur att helgen varit rolig som tusan i alla fall! I fredags hängde jag med Helena och hennes kompisar på någon bar där det dracks öl och spelades Yatzy haha! Lördagen tillbringade jag med Saine, vi hann med allt från att sitta i solen i Gamla stan och laga middag till att träffa en massa sköningar och dansa hela natten, riktigt rolig kväll! 
Veckan som håller på just nu ska jag ju dock inte bara klaga på heller. Mycket dans har det hur som helst varit, ofta är det extrarep innan vi börjar samt efter att vi slutat, så dagarna blir långa. Idag hängde jag med Leila, så kul att träffa den bruden igen!! Nu ligger jag strandad i sängen, så trött att jag får nåt fel, ska sova snart och sen racea igenom torsdag och fredag innan det är dags för en efterlängtad hemfärd till holmen!! 
 
 
 
 






 
 

Veckan

Hallå! Kolla på detta då, bara en vecka sen senaste inlägget!! Nu jäklar är jag ju on fire här.
Well, senaste veckan? Alltså egentligen, oj vilken vecka det varit!! Har inte sovit ordentligt en enda natt sen i söndags haha, men vad gör det. Inledde veckan med att få sovsällskap här hos mig av Saine, så mojs att få hänga lite med henne igen! Sen har jag ju dansat på som vanligt, tror att jag ska tuppa av pga ansträngning varenda morgon, haha undrar om det är jag som inte blir starkare eller dansen som bara blir jobbigare. 
Tentaperioden har också varit i full gång och innehållit massa pluggsessioner på KTH med de från klassen, väldigt mycket övertrötthet/hets/superstress har åtminstone jag lidit av vilket resulterat i ett större antal hysteriska skrattanfall bland alla fysikpapper. Nu är både matte- och fysiktentan avklarade i alla fall, GALET SKÖNT!! Detta firades igår med ett gäng från klassen hemma hos Jimmy, för att sen fortsätta till diverse barer på mitt älskade Söder. En riktigt jäkla rolig kväll var det, och även nice att kunna fira lite mer att jag fyllt 20!! Fylla år har jag nämligen också hunnit med under veckan, i onsdags närmare bestämt. Hade som sagt tenta dagen efter vilket ju förstörde en del men ska inte klaga! Wilma sov här natten innan så jag fick vakna upp till sång och uppvaktning på min födelsedag trots att jag bor ensam nu för tiden, fin hon där alltså!! På kvällen hängde jag även med Hanna, lika roligt som alltid det!! Vi käkade födelsedagsmiddag bestående av linssoppa, kokta ägg och rödvin HAHA, följt av - även denna gång - en sväng till Söder.
Idag har jag endast haft dans på schemat, vilket varit sjukt skönt! Efter den har jag suttit ute på en brygga här på Lidingö och bara njutit av solen och livet. Nu ska jag börja fixa i ordning både mig själv samt min middag för att sen bege mig in till stan och möta upp Helena! Hehe, har man fyllt 20 och fixat 3/4 av basåret får man fira i en halv vecka tänkte lite jag.. Hoppas ni får en fin helg!

 
Passade på att njuta lite av solen vid Nybrokajen med Wilma mellan danspassen en dag

Fina vänner, och framför allt en fin middag haha


 
 

Fredagsstretch med Ääälmä och lite mer brygghäng

 

Cause with every strike, I'll be stronger than before

Men HEEJ! Alltså ju längre tid det gått sen senaste inlägget, desto mer har det låst sig på skriva-ett-nytt-fronten. Mest på grund av tankar som "men herregud jag har FÖR mycket bilder och text på lager nu faaaan var ska jag ens börja" haha. Har i alla fall nått stadiet nu då jag insett att jag inte kan återge de senaste tre månaderna utan helt enkelt får börja om från början lite. Har varit tre ganska kaotiska månader dessutom, men vad ska man säga. Livet är väl sånt, ibland måste man utmanas och prövas lite.. Lever gör jag ju än i alla fall och allt racear på i 180 som vanligt. Julen har passerat och i princip hela vintern likaså. Jag tillbringade nästan en månad hemma på Åland, sen tillbaks till Stockholm för att köra igång med vårterminen. Och herregud vad bra det känns med ny termin i skolorna, jag är utan att överdriva JÄTTETAGGAD på allt jag håller på med just nu. Dansen har liksom "levlat upp" nu och man kan verkligen känna hur motiverade alla är. Vi har börjat koreografera egna stycken och en massa asroliga föreställningar är på kommande. Är som en dröm att få vara där i danssalen varenda morgon, kämpa tills svetten rinner och bara glömma hela världen utanför, på det sättet vill jag aldrig att det här skolåret ska ta slut. KTH går också bra, och bjuder på allt från skitjobbiga labbar och timmar av tentaplugg till häng med mina underbara classmates och roliga events på helgerna.
Hm. Oj vad jag förbannar mig själv att jag inte skrivit tidigare. Vad mer ska jag berätta om. Har haft besök i Stockholm av Janina, världens mysigaste helg! Saine har flyttat till Stockholm, SÅ ROLIGT!!! Har varit på Gran Canaria med familjen, helt UNDERBAR vecka. Oj vad det var skönt att bara få ta det lugnt och umgås med familjen, saknar det så mycket! Om några dagar fyller jag 20, och det känns ju så sjukt att jag inte ens orkar haha. Förra året hade jag geografistudent dagen efter min födesledag, och givetvis tyckte någon att det var ett bra tema att fortsätta på, så i år ska jag rocka mattetenta dagen efter... :):) Haha, nåja det ska väl gå, får fira efteråt istället. Nu får det räcka för denna gång men jag LOVAR att återkomma tidigare än i juni nu hehe. Här kommer massa bilder från december till mars tillsvidare också
 

Mojs på Åland, andra bilden lånade jag av Lollo!
 
 
 
 
 

 




 

RSS 2.0