Back on track

Tjo! Gårdagens dansträning var så sjukt rolig, herregud vad jag är glad att jag kan träna igen. Inser redan hur mycket bättre jag mår när jag får röra på mig, min aptit är tillbaks och jag blir tröttare på kvällarna. Att vara trött låter ju i och för sig inte nice haha men är faktiskt rätt skönt att känna att man vill gå och lägga sig och inte bara "eh, är klockan 7" när den är 12 typ. Och fyfan vad jag låter nyttig och hurtig nu. Låt er inte luras, käkade nyss en påse daim och en hög med chips. Träningsvärk så tusan har jag förövrigt med, lär ju dröja ett tag innan allt är återställt, för just nu känner jag mig helt sjukt svag haha. 
Idag har jag bara två lektioner. Efter skolan var vi några stycken och hälsade på gulleEva-Marie, stackarn har nyss fått ryggen opererad! Himla trevligt var det att fara dit i alla fall, fina tjejer det där.
Ikväll är det jobb på Folkhälsan och sen dans som vanligt. 
 
Eva-Maries bild från idag!

lycklig

Tjo! Igår var asjobbig men det gjorde inget med tanke på hur underbar kvällen var. Bestämde mig nämligen för att nu jävlar är min mjälte läkt, och började vara med på dansen igen! Helt sjukt härligt! Efter min megalånga paus gick det väl inte så lysande dock, skrattade så jag nästan grät. Är i alla fall sjukt skönt att vara tillbaks, en borttappad bit av mig är hittad. Känner mig äntligen som mig själv igen. Och sånt poetiskt.
Det tråkiga är hur mycket jag har missat på grund av detta. Nästan 7 veckors träning, och 4 missade uppvisningar. Men nu ska jag som sagt kämpa så de inte blir fler!
Idag har varit stressens dag. Har allt från luciatåg till volleybolldagsuppvisning till folkhälsandansen att tänka på + alla andra danser som snurrar i skallen, men är ändå kul att ha grejer att göra. Hann dessutom med en föreläsning av en tjej från Kulturama, som förövrigt verkar vara en jäkligt bra skola. Nu ska jag käka och sen iväg på daans, så glad så glad så glad!! 
 
 

-

 
 
Vaknade rätt tidigt imorse så klockan 12 hade jag redan hunnit käka och gå ut i 45 minuter. Tyvärr hade det hunnit börja regna/snöa igen också, så mina byxor, skor och strumpor var dungsura när jag kom hem. Annars spenderar jag min dag hemma mest, kollar om One tree hill och sånt nice. Senare nån gång ska jag väl börja dra mig mot Micke för att spendera kvällen där.
Ha en fin lördag! 

Fredag

Tjena! Igår hade jag den sämsta dagen i världshistorien, absolut inget ville gå bra. Idag är mycket bättre, riktigt bra faktiskt! Är väl eventuellt den enda på ön (och i Skandinavien..?) som faktiskt inte har nåt emot snön. Mysigt ju! Synd att det är så länge kvar till jul, hehe.
Dagen har hur som helst bestått av helt sjuk matte (VA är ordet), geografi och kort luciaövning/filosofi. Efter skolan hängde jag lite med Micke och nu sitter jag mest och är lycklig över att det är helg. Ska chilla så jäkla hårt! Kvällen kommer att spenderas hos Hanna, blir himla fint det! 
 

Sardinienbilder

Vår strand, Maria Pia hette den tror jag bestämt. Aldrig haft turen att bo vid en så fin strand, överlycklig!!
 
 
 


En dag när det var lite molnigare gick vi in till Alghero, en av de "större" städerna

En meter pizza kan man beställa sa dom, jo tack sa vi

 

Här är uppifrån ett berg, om nån dag tänkte jag ladda upp bilder från det + färden ner för bergsväggen (inget för mig med höjdskräck) + världens finaste strand som vi var till samma dag!!


Pappa och brorsan i Alghero
 
 

Första måltiden, vilken lycka jag kände alltså! Imorse hade man gått omkring i frost och suttit inklämd i ett flyg, någon timme senare fick man sitta på en strandrestaurang i 25+ och käka godaste italienska maten ♥
 
 
 
 
 
Haha, ska ju alltid hålla på med mina hoppbilder under alla resor. Denna gång fick jag inte hoppa på grund av min stackars mjälte, så fick lösa det på annat sätt 


Jag och bästa Marty sista kvällen
 

Swan lake

Tjaa igen! Förstår inte hur det går till men på nåt sätt har jag ALDRIG tid att skriva nåt. Därav ett helginlägg på en onsdag. 
Hur som helst, ny vecka har dragit igång (jäklar vad hurtigt) och hittills har den varit rätt bra! Även om jag är bitter ibland. Börjar nämligen bli DUKTIGT trött på att inte få dansa. Känns så skit att inte kunna göra nåt, det är så feeel fel fel. Damp. Men snart är jag tillbaks och då ska jag kämpa arslet av mig fram till uppvisningarna i december!!! 
Förövrigt så var jag på Svansjön på Stadshuset igår. Rös och hade tårar i ögonen, var så fruktansvärt fint! Svansjön är alltså en balett, och denna gång sändes det direkt från London. Har alltid velat se den, och den var precis lika bra som jag trott, om inte bättre!! Kändes lite märkligt att sitta i Stadshuset halv 1 en tisdagsnatt dock. Nu är jag i alla fall ÄNNU mer pepp på att börja dansa igen! På tal om dans är det också det jag ska ägna min kväll åt, i lite lugnare former då såklart. För tillfället sitter jag och käkar muffins med Micke haha, mästerbagarna hällde ut både kanel och juice över golvet innan vi blev klara, men gott blev det ändå! 
 
Två från i måndags, kan man inte dansa kan man ju prova kläder
 
heeelt sjukt vackert

Helgen

Tjena! Har haft en riktigt bra helg. I fredags var mys med min älskling och filmkollande som gällde. Såg Armageddon, gammal jo men så sjukt bra ändå. SJUKT bra!! Haha, grät som en dåre. 
I lördags lagade jag och Micke plättar till frukost, vilket börjar bli en lite oroväckande vana för oss. På kvällen for jag till en sjukt saknad vän, nämligen Ida! Spenderade kvällen hos henne och senare hos Martin med några, riktigt rolig kväll med allt från dansande till nån skum version av Sanning eller konsekvens haha. I söndags vart det mer film, Harry Potter med Micke först och sen Taken 2 med Ida och Pernilla. Grymt bra båda två! 
 
Som vanligt ska jag ha upp massa skitbilder jag tagit också (kul att minnas sen ju) så här är några från fredag-lördag
 
 


love somebody

  
Tjo! Har haft en helt chill dag. Bara tre lektioner, och en av dem var dessutom luciaövning. Sjöng med hela gruppen för första gången, kommer nog bli riktigt det bra det där! :) Nu efter skolan skulle jag städa rummet. Började med att gå ut på balkongen, damma lite täcken, och kasta iväg mobilen två våningar ner. Hahah, helt SJUKT att den inte har en skråma ändå!! Mitt fina skal fick jag dock ta farväl av. 
Nu sitter jag bara och chillar, vilket är stört skönt. Danserna mal genom min hjärna men försöker koppla bort det, orkar inte anstränga minnet mer denna vecka nu haha. Ikväll är jag antagligen med mitt hjärta. :) Förövrigt vet jag inte om låten är ny eller gammal men jag gillar den som fan i alla fall! 
 

Tillbaka till vardagen

Tjo! Tänkte passa på att skriva lite mer nu! Sen jag kom hem från Italien har jag mest haft fullt upp med att ta igen allt skolarbete, skriva nåt prov och försöka catcha up så mycket som möjligt bara efter all sjukdom + resan. Har då även varit tillbaka till dansen, första gången på över 4 veckor!! Blev så jäkla lycklig av att vara tillbaks, både ÅMI och Dunder. Fyfan vad jag tycker om dom där danstjejerna! Får dock inte träna ännu men måste ju börja någonstans med att lära mig de ca 8 nya danserna jag ska kunna i vinter...... Känns som att jag har ett berg att bestiga framför mig haha, vettefan hur allt ska funka. Speciellt när jag inte får börja ta i förrän om 2 veckor. Men ska nog fixa sig det här!! 
Har även hunnit med att vara med Micke, vara danslärare som vanligt och planera lite Lucia (i skolan alltså). Eller ja, planera och planera. Jag och Julia satt och dog av skratt i typ en timme, sen sjöng jag och Frida igenom låtarna. Det var det det, haha, väldigt roligt i alla fall! Har glömt hur mycket jag egentligen tycker om att sjunga. 
Men nu ska jag börja gå strax, ska fika med Hanna och sen spendera 3 timmar på dansskolan! Ikväll skulle jag träffa Anna tror jag. :) 
Ha det fint!
 
 
 
 

Sardinien

MEN HEJ!! Hinner verkligen aldrig blogga mer, helt sjukt. Aja, har i alla fall haft en helt knasunderbar vecka på Sardinien. Kändes sjukt välbehövligt att bara få spendera massa dagar under ett träd på stranden med en tidning och inte känna några krav över huvudtaget, ååh paradis. Hann även med att åka upp på en enorm klippa för att sedan klättra ner längs med bergsväggen på en trappa som ledde in i en sjukt stor och häftig grotta. Samma dag bilade vi även upp till Stintino, som helt klart är den bästa stranden jag varit på i mitt liv. Skrattade högt när jag såg vattnet bara för att jag blev så jävla lycklig haha!
Även om det också var helt underbart att komma hem och få pussa ihjäl min favorit igen så saknar jag Italien. Nu när period 2 dragit igång känns det redan som att man skulle behöva en vecka till där borta. Ska hur som helst ladda upp lite bilder när jag hinner, här är i alla fall några! 
 
 
 
 
 
 

Tillbaks till underbara Italien

HEJ! Provperioden klar. Sinnessjuk stress det har varit denna vecka alltså, herregud. Men nu mina vänner, NU är det över (förutom omtagning då). Vissa prov gick väl bättre än andra, eller nä de flesta kändes skit eftersom att jag inte hade en aning om vad vissa grejer var för nåt. Jävla körtelfeber. Menmen. Nu ska jag ta mina väskor och dra mig mot färjan, have a flight to catch så att säga! Sardinien imorgon, WOHO! Åh vad det ska bli underbart att byta sjukdom, kyla, regn och stress mot lite värme och stränder. Hoppas vädret blir fint bara. Så att, hörs antagligen om en vecka, ha ett grymt höstlov!
 
2 från Egypten

Pluggkoma

Tja! För alla er som ligger sömnlösa och funderar om det är nice eller inte att skippa 8 skoldagar kan jag härmed upplysa om att det är fruktansvärt onice! Är så efter och förvirrad och har så mycket att göra så jag får nåt fel. Har pluggat ända sen jag kom hem från skolan och hela kvällen. Tog en paus och cyklade till Micke. Pluggat vidare här. Helt sjukt detta. Så blir det lång tystnad på bloggen är det inte för att jag fått körtelfebersåterfall, jag har bara svårt att gräva mig ut ur berget av skolböcker som jag är begravd under! Nåt positivt med idag är i alla fall att det var så sjukt kul att komma tillbaks till skolan och träffa alla fina igen!!! :) 
Nu ska vi sova här, sweet dreams! 

Nästan frisk

Tjena! Mår nästan helt bra!!!!! Just nu känns det bara som "åååh jag ska aldrig mer klaga på livet, efter detta kommer ingenting att göra ont mer, jag ska uppskatta varje sekund av allt".. Lär väl lägga sig. Men glad är jag! :) 
Idag hade jag inga lektioner, var hemma och pluggade matte istället. Stress.. Men men, ska bli skönt att få denna vecka över, och få allt jag missat gjort. Idag fick jag förövrigt träffa pappa som kom hem från Florens! Den jäkeln får åka till Italien två gånger under loppet av en vecka, hur galet? Insåg dock att jag själv får åka till Italien 3 gånger under loppet av ett år, så det är kanske inte heller så illa. Känner mig bortskämd. 
Aja nu ska jag läsa lite finska och deppa över att ännu en danslektion snart börjar.. och som jag inte är med på. Blir jätteledsen och jätteorolig men tackvare finaste Francines pepp känns det ändå som att jag kanske kan fixa detta!! 
Hursomhelst, ha en bra måndagkväll! 
 
fina saknade ballerinor 

RSS 2.0