dagen

Jag har typ slöat idag, hehe. Men vid 2 var jag ut och gick, lååångt. Sen fotade jag en massa också, så var ute i över en timme, yeah. Nu sitter jag och laddar ner en maaaassa bra musik, gillas.
Aousch, skola imorgon. Fyfan, men det är ändå bara två helger tills man får dra härifrån. :)
Nu kommer lite dagens bilder. Från idag. Om idag. Haha.
Dom jag tog ute kommer sen.




 







ny header, IGEN

Hehe, vet inte riktigt vad jag tänkte...
Men vad tänker ni? :D


Grattis Saine

Nu är det så att vår egen Saine fyller fjortis! Så jag har fixat ihop ett litet collage med pics från nu och då, haha.
Vi har kännt varandra sen vi började 7an och jag är så jäkla glad övet att jag har dej! Jag säger bara VÅR HUMOR FOR EVER.





puss!

31/1-10

Goodmorning.
Ligger i min säng och chillar, vaknade just. (SUCK att jag aldrig kan sova längre på helger, behövs ett lov för att jag ska kunna sova).
Jaja, först måste jag ju säga GRATTIS SAINE! ♥ Men mer om det i kommande inlägg.
Japp, förresten känner jag mej inte sjuk, så det vart nog inget av det igår.
Och HANS VANN Robinson! Hatade typ honom i början, men sen ändrade jag mig, han är nog en bra vinnare. :)
Idag händer nog inte mycket, ska chilla mest. Se på DH. Njuta av att inte behöva pallra mej upp och till kyrkan.
Förresten, en grej till. HEJA IDA&CO I VOLLEYBOLLAGET IDAG! Haha, min lilla tradition. 
Menatt, ni får ha det så bra så skriver jag senare.
puss


blowing in the wind


Ida&Saine. :)

Hallå, ber om ursäkt för dålig aktivitet, men nu var det faktiskt datorns fel. Har inte kunnat logga in på bloggen sen jag kom hem från Ida vid middagen.
Hur som helst, dagen har varit nice! Stack till Bagarstugan med Ida och Saine och vi bjöd henne på lite födelsedagslunch. :) Och så fick hon veta sin present, som inte har kommit än, ett linne. Kul att du blev så glad! :D
Vi hade allmänt trevligt jao. Ni är bra ♥
Sen gick vi runt på stan, slutade med att Saine fick hålla i mej (på min order) och säga " NEJ MALIN, du SKA INTE köpa något!!" Hahahah! Måste ju spara pengar fan.
Jappjapp, sen gick jag hem till Ida, vi satt mest och chillade. Efter det började jag gå hemåt, och fick då världens huvudverk, ajfyfan. Sen har jag kännt mig lite slö, huvudverken som kommer och går, och jättetrött. Bara jag inte blir febrig eller nåt nu? Blir alltså en chill lördagskväll. Men sånt är också skönt ibland. Snart kommer iallafall ROBINSON! Måste ses. Om jag nu inte somnar mitt i det, haha.
Japp, nu får ni en bild från i somras, fjooooortisperiooood! HAHHAHA fyfan är allt jag har att säga. Måste sätta hjärtat för strecken på kinderna, haha. Men det där var faktiskt oseriöst, jag, Emme och Fredda och Martin sminkade oss och fotade på skoj, hehe. Tro mig, ni som inte känner mig, jag är iallafall inte sådär längre.
Dock gillar jag dom naturliga slingorna jag hade. :(


dreams.

Tjo.
Igår kväll var bara nice, haha. Först åt jag ihjäl mej på världens godaste middag, sen stack jag till Ida. Vi åt ihjäl oss ännu mer då, på tårta. Seriöst, hur kan vi vara så fettiga?! Haha, nä skojar.
Sen satt vi och chillade och glodde på Let's dance och jag satt och tittade på gaaaaaaaaamla inlägg och bilder från i somras. Kommenterade mej själv hela tiden, brast ut i lite asgrav osv. Det bästa var nog min humor i ett test jag gjorde: "Hur många landskap har du bott i?" "Ett. Om jag har räknat rätt." HAHHAHAHA, förstår ni hur mycket vi skrattade åt det?
Måste också bara nämna inatt, drömde så jäääkla härliga drömmar! Åkte båt ute på atlanten typ, mitt i havet med en massa folk, och det var helt varmt, och så tog vi iland på olika öar och ställen varje dag, och vattnet var helt turkost och det fanns en massa delfiner, och ååååååh.
Haha, sen hände nåt med drömmen och den blev helt wierd. Skulle färga mitt hår (som hade blivit svart av resan) blont igen, hos en tant som bjöd mej på räkröra och så fick jag en minilaptop som jag tappade i vattnet hela tiden och plötsligt låg jag, min familj och våra grannar i snön på gatan utanför vårt hus. Helt random ja.

Jajja, idag ska vi till Bagarstugan och fira Saine lite, som fyller fjortis imorgon! ♥ Nicenicenice.
Men nu måste jag ut och fota. Skriver mer senare idag, ha det bäst!
puss!


claude kelly-alone

okej, de flesta har kanske hört den, men ändå.
aaaaah vad bra den är!

I'm back!

HEJ!
Detta lilla dataförbud är en lång historia. Men jag har iallafall varit jävligt korkad, haha. Och nu har jag varit datorfri sen i tisdagskväll. Känns bra, man inser inte hur beroende man är av datorn. Men nu blir det som vanligt igen, haha. Och ni kan inte ana hur mycket jag har saknat bloggen. På tre dagar. Ojoj, haha.
Okej, men tar och berättar om de tre senaste dagarna nu, om ni har lust att läsa.

Onsdag: Jäkligt bra dag. Gick 9-1 (!!!!!!!!!!) hade chill timmar. Var med Saine efter skolan, och vår humor nådde ytterligare en sjukhetsnivå. Nu är vi så sjuka så det inte ens finns ord för det. Haha. Aaaaavel! Hur som helst, vi blev så jävla blåsta. Det var nån som ringde till mej och babblade på finlandssvenska om hur "kääär han var, och att vi har gått i samma klass i ett år, och jag finns i hans drömmar..." Och jag och Saine bara garvade och funderade vem det var som ville lura oss. Inte Rasse, inte Otto resonerade vi, HAHAH! Och det värsta var att jag började härma hans finlandssvenska, trodde ju att han inte pratade så på riktigt! Sen, plötsligt säger han något i stil med: - Ja, nu blev du riktigt blåst Malin. Du kände inte igen mej va? Det här är en livesänding i radion, och du blev framslumpad att vara med" FYFAN, jag skämdes som en hund! FÖRSTÅR NI VAD PINSAMT!? Och jag och Saine hade suttit där och bara "Haaaha, vi känner igen din röst juuu, haha vi hör ju vem det är!" FAIL. Sen failade vi ännu mer, jag kastade kolsyrad läsk i ögat, saine slog i sin egen tand med en hård datasladd, vi ringde lite och vi bakade snoddas med för lite mjöl.
Dansen på kvällen var riktigt jäkla nice. Ni vet, jag fullkomligt älskar ju Bad Romance med lady gaga! Och vi tränade till den! Tänk att göra värsta hoppen genom salen, mitt i refrängen!! Jag dog. Ja, resten av det 3 timmar långa passet var också trevligt, men myycket jobbigt.
Vägen hem från dansen var en riktig jävla utmaning. VÄRLDENS SNÖSTORM, världens uppförsbacke och världens iskallaste och hårdaste motvind. Och en cykel dessutom. Jag trodde jag skulle smälla av. På riktigt.
Men, well, jag klarade mej.


Torsdag: Vanlig dag. Hk, nice mat, jobbiga timmar osv. Efter skolan, stan med Ida. Hon köpte skor och jag fick ångest. I vår MÅSTE JAG HA VITA CONVERSE! Converse är fan dom bästa skorna som någonsin funnits. Love it.
Sen var det dans igen, och den var superdupermeganice. Hade modern klassisk, eller vad det nu heter. Love it också, haha. På kvällen led jag av datorbrist, men såg på Desperatde housewives och Robinson Karibien istället. Båda superbra.

Fredag: Ja, vad finns det att säga? DET ÄR FREDAAAG! Underbart. Skolan var lång, men jag överlevde.
Efter skolan var jag till Ida med henne och Saine. Fixade lite grejer. Sen skulle jag och Saine gå. Då fick allvarliga fel. Ordet flumm fick en helt ny innebörd. Det här var äkta flumm, inget litet mini cp-ryck. Vi fullkomligen dog av skratt! Och kastade oss ner i snön, vinglade omkring, halkade omkull osv. 
Sen satt vi här, och jag läste mina 99 inlägg på bloglovin. Ikväll blir det lite chillbacill hos Ida tror jag. 

Hoppas ni får en bra kväll!
puss

Saine gästbloggar, elr nåt

Saine här, tänkte bara säga att jag fick order av Malin att berätta för er att hon har gett sig själv dataförbud tills på fredag, hur dumt det än låter, haha!
Hoppas ni har haft en bra dag iaf :)
puss

stäng fan!

Haha, måste berätta om VÄRLDENS ASGARV på finskan idag!
Jag såg en skitrolig vikarie vi hade en gång som går förbi utanför fönstret, pekar mot fönstret och hojtar: - STEEFAN!!
Ida garvar åt det, går fram till fönstret och börjar rycka lite. Sen kommer hon tillbaka och säger: - Men det är ju stängt?! Hon hade nämligen hört: STÄÄNG FAN!
Vet ni hur mycket vi garvade?

NICE!


17:43

Halloooo. Lång dag, jobbiga timmar. Lite panikattack när jag och Saine är hos mej och upptäcker att lektionen börjar om ca 3 minuter. Trodde vi, hehe. Lite geografiförhör. Lite digibild. Lite panoramabilder som bara jävlas.
Lite Hanna B. :) Jao, det är väl dagen det. Jag och Hanna satt vid datorn och kollade på massa skitnice grejer som hon visade, TACK! Nu kan jag till exempel se GossipGirl3 , gratis och lagligt. Men tror ändå jag köper boxen sen.
Men sen failade jag lite också, när jag skulle hitta en hemsida, HAHA säger jag bara.
Efter att Hanna varit här gick jag ut och gick en sväng, fotade lite.
Kvällens planer är chill och pyttelite tyska. (wish me luck!)
Ska nog börja se på Desperate Housewives också, weey. Har fått höra väldigt olika omdömen om det, men dom flesta verkar ändå gilla det starkt, haha.
Nu ska jag göra nåt.
puss



lite snack.

Nu är jag hemma från dagens danspass, yey.
Vi komponerade lite på nya danser. Well, är väl inte sådär superpepp på kullerbyttan... HAHA, man annars blir det nog prima.
Nu sitter jag med geografihäftet uppslaget bredvid mej, men ger den inte riiiktigt så mycket uppmärksamhet som skulle behövas. Jag SKA. Snart.
Sitter och garvar åt min bagrundsbild på datorn. En bild på mej, Ida och Saine på Saines stuga i somras. Med varsina för små, gröna/glittriga solbrillor, osminkade, och allmänt störda, haha!
Okej, vilken otroligt nödvändig fakta, haha. Aosch, nu måste jag söka upp min kameraladdare som är BORTA. :(
Ha det bäst!
puss





Aah, här har vi live-bilder på mitt jobb, mitt mål, min framtid. I mina drömmar. Haha. Lion king, världens bästa.

250110

HEJ.
Usch vad jobbigt med måndag men usch vad underbart att den snart är över.
Avled i skolan typ, inte kul. Jag har fan utvecklat syslöjdsfobi.
Nu sitter jag iallafall och chillar, har tryckt i mej bullar och grejer och är allmänt övermätt.
Snart är det iallafall daaaans, that's nice.
Sen ska jag väl ta och lära mej europas länder och huvudstäder, tjuuuhu.
Förrsten, igårkväll var bäst. Det vart inget gym, Saine mådde lite pissigt. Så istället bakade Ida och jag en kladdkaka, gick hem till Saine, plingade på och satte VÄRLDENS MINSTA kladdkaksbit med grädde på utanför hennes dörr, och gömde oss. Den var kanske 1 cm bred, haha! Fyfan vad vi garvade sen! Efter det kom vi in till henne, käkade upp kakan och satt vid datorn och snackade och garvade. Älskar er. ♥
Men det var allt det, skriver mer ikväll.
puss



Hej jag heter Malin och jag saknar london.


lemböte

Nu kommer äntligen bilderna jag tog ute på lemböte.
Kommentera så blir jag skitglad. :)



































yesterday you told me about the blue, blue sky

I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you


Haha, ja, dessa lyrics passar rätt bra right now. Sitter vid datorn och slöar.
Ida och jag har iallafall haft sjukt niice denna helg. Igår då, spa eller vad man ska kalla det, film och godis. Idag, mer film, HM, och mat. Haha.
Åh, älskar bikinin jag beställde! Men somsagt var det Ida som skrev senaste inlägget, haha. Sen har vi fixat lite andra grejer också, blinkblink, men det kan jag inte berätta om än, tyvärr.
Alltså, nu känns det som att bloggen behöver en bildbomb! Jag försöker kategorisera min blogg, och har kommit fram till att vad vore den utan foton? Eller jag vet inte. :)
Hur som helst, ikväll blir det gym med Ida och Saine! Inte avancia utan ett annat, hoho. :)
Men iallafall, hoppas alla har haft en superhelg!
puss




Korall


Haha jag och Malin har just beställt dom här från hm, vi bara måste ha dom fast vi redan har beställt en massa.
en sak är iaf säker och det är att vi kmr att synas på stranden! ;)

hare fint! 
// Ida



gurkface

Sjukt nice kväll! Jag och Ida chillade galet i vår nyrenoverade bastu haha. Snacka om att vi blev fräschisar! Ansiktsmask, hårinpackning, allt!
Kvällens mest udda var nog när vi låg på varsin bänk i bastun, båda med gurkmasker i ansiktet, och gjorde situps i 80 graders hetta! HAHA!
Sen har vi också gjort sjukt fina filmer, HEHE. Och sett på en film som heter Alla älskar Alice. Den var riktigt bra, men lite random ibland haha. Nu är det senaste Wallander som gäller! NAJS.
puss!

svälj spottet!

Tjaaa.
Ida och jag chillar för fullt. Hon ska som sagt sova här inatt, weey. Film, godis och bastu, woho.
Jamen, dagen tillbringades med Ida och Saine, först på svarta katten och sen hos ida. Vart liiite asgarv haha.
Btw, VI HITTADE MITT THOMAS SABO HALSBAND som har varit borta hundra år, tack vare Idas "ledtråd" haha.
Jao, men det var allt.
puss!

Angående rubriken.. Jag har ingen aning :) Ida och Saine garvade iallafall ihjäl sig, hahahah.

zumba

Hemma från avancia med Saine nu. Vi var på Zumba, det var sjukt kul! Lite lationdans/aerobics typ. Jag ville fan bara flyga direkt till Sydamerika och shake my ass, haha!
Ännu ett resemål på min måstebesökaslista, haha.
Nu -> svarta katten med ida. :)
puss!

ruuuudolf!

Godmorgon!
Idag blir nog riktigt nice tror jag.
Nu, om lite mindre än en timme är det bodyjam på avancia med Saine! Woho, really nice tycker jag.
Och ikväll ska Ida sova hos mej, då blir det Wallander, massa lösgodis, bloggrace och ni kan kanske förvänta er lite sjuka mess, hehe. Gillas mycket.
Igårkväll var jag med Ida. Det flängdes runt halva stan. Först for jag till Ida, sen for vi till tvärsan (!) haha,
sen stack vi till uncan med tazmin, och sen till select. Och sist till magasin (magazin?) SEN gick jag hem. Haha, men hade kul stundtals, t.ex med liite fehörningar. "Brudar!" blev "RUUUUDOLF!"  HAHAHHAHAH!

Japp, det var det jag hade att berätta. Ha en bra lördag alla, uppdatering kommer senare idag. :)
Just, EN sak till. Kenza köpte en likadan tröja som mej igår!! OMG! Hahaha.
puss



20 sanningar om mej.

1. Jag gick på judo, segling och tennis tidigare.
2. Har varit på Kanarieöarna 8 gånger.
3. Min humor anpassar sig efter sin omgivning. Eller tycker jag helt enkelt att det mesta är skitkul.
4. Jag är en åttondel engelsk!! Har engelska rötter från farmor. Haha, fast det vet väl dom flesta, så som jag babblar om det.
5. Jag har sett Beatles medlemmen Paul McCartney.
6. En av mina största drömmar är att jobba på musikalen Lion King i london, som dansare.
7. Jag gör fan bort mej hela tiden.
8. Shrek och Hitta Nemo är två asroliga animerade filmer, men dom andra animerade suger. Inte för att jag har sett dom.
9. Mina största älsklingar i modeväg är converse och nitar!
10. Och mina favoritfärger är korall och turkos.
11. Jag är inte glad hela tiden, orkar bara inte vara asförbannad på bloggen.
12. Egentligen är jag inte så förtjust i vaniljglass, pepparkakor och bulldeg. HAHA, nödvändigfakta.
13. Men skaldjurspasta är skitgott.
14. Jag känner ett starkt behov av att se typ.. hela världen. Indien, Kina, NY, Afrika, Malaysia.. Listan kan göras lång.
15. Jag tycker inte om utmaningar, ändå älskar jag att göra dom.
16. Jag går med i 2043531 facebook grupper om dagen typ.
17. Jag älskar att fota, det är som värsta terapin för mej.
18. Veckorevyn är bästa tidningen!
19. Jag tycker om mitt liv, oftast.
20. Jag har ALLTID velat göra en sån här lista och nu har jag gjort det! :DDDD

minne som en guldfisk?

HAHA, måste bara nämna en sak som hände för ca 15 sekunder sen.
Jag vill höra en låt, tar fram låten, klickar på låten. Men datorn laggar lite, så jag tar upp en ny flik och fortsätter kolla runt lite. DÅ börjar musiken. Och jag hoppar till som om nån hade sprängt en bomb i min famn! HAHA, fysatan vad rädd jag blev!

 

redan fredag!

Åh, äntligen fredag! Den här veckan har bara rusat förbi. Hoppas det fortsätter så till sportlovet.. Kollar och läser massa om egypten just nu, blir mer och mer pepp, haha.
Idag hade vi svenskaprov, gick bra. Sen har väl inte så mycket mer hänt. Min och Saines humor var lite extra störd. "Nuuuuu blir nog Greta glaad!!" Haha.

Igårkväll var jag somsagt bara hemma. Men vetni hur sjukt nyttig jag var. När jag läste på prov så satt jag och käkade äppelbitar och drack te! Grönt te till och med! Håller jag på att bli sinnessjuk? Haha, nä. Är bara så trött på allt godis och sånt. Haha. Men nu är det ju helg så.. en liten godispåse eller två blir det nog ändå. ;)
Jao, och ikväll händer väl nåt. Och imorgon sover Ida här, wey.
Just nu sitter jag och chillar för fullt. Funderar på att göra en sån där " det här visste du inte om mej " lista. Kanskeee.
Menmen, det var allt det. Ha det bäst!


HAHAHHAHA, jag fick dagens garv när jag hittade denna bild. Från rhooodoos! Detta var då ett vanligt mellanmål. Massvis med pommes, blandad läsk, slush, högar med kakor och ca 200 saltburkar uthällda på pommes fritsen (frittsen? frittesen? fritteserna?) Men snacka om att vi var fettiga! Haha!Gosh vad jag saknar det!! ♥


svanen

pics från i somras.








detärtorsdag

Malin kan tyvärr inte blogga, på grund av att hon har dött av träningsverk.

Haha, typ.
Igår alltså, dansen alltså, ojoj alltså. Alltså. :)
Det var hårt. Massa snurr, övning av danser, träning med situps, armhävningar osv, träning vid stången, hopp, benlyft, stretch.. Hoho. Stretchen var iallafall härlig. Eller den kändes väl inte så härlig, men känslan är faktiskt really nice när man vet att man är uppvärmd som fan och det känns som att man kan göra och försöka vad som helst!
En sak fick vi reda på också. Vi ska uppträda med en dans i vår, och ja. Måste nästan säga att det är en av våra svåraste! Har aldrig uppträtt med den förr. Jag kan koreografin, kan tänka den. Frågan är om jag kan göra den. Haha, den är inte så svår i lagom tempo, utan tåspets. Men om vi ska ha den med tåspets, och så fort som den går. Hjälp. Jajja, blir bara att träna nu då!

Idag hade vi hk, och lästimme efter det + några andra timmar. Chill.
Hade träningsverk överallt idag dock. Och nyss hade vi dans igen. Det var nice, men aj.
Förresten, nu har resten av mina hm-kläder kommit! Yes!
Är nöjd, speciellt med bikinin, älskar den. Känns som när andra är galna i skor, väskor etc. är jag galen i bikinis! Haha.
Usch, på tal om nåt helt annat, svenska prov imorgon, har inte börjat plugga än så det blir väl lite av kvällens sysselsättning. Wehu eller nåt.
Men nu, duschen.
puss!

i made it, i made it, lalala

Tjaaaa.
Känner mej konstigt pepp med det här med bloggande just nu. Jag menar, fyra inlägg igår?! Haha, men det är kul så länge ni läser/lyssnar/tittar här. :)
Haha, kanske ny bloggslogan? "läs, lyssna, titta". Okej, den var inte så bra, haha.
Idag var det chill dag, med 9-14. Vi hade nån redskapsgrejgympa som var rätt jobbig nu och då.
Malin D, TACK! Hon hjälpte mej med en .. eh, gymnastisk övning. Att man går ner i brygga och sen står på händer, eller hur fan jag ska förklara det. Haha, det var kul.
Åh, nu sitter jag och lyssnar på I made it. Jag dör lite, och dör lite mer.
Efter skolan stack jag och Saine till Janina, trevligttrevligt! Sen gick jag&Saine till Annina, också det trevligt.
Nu ska jag snart börja fixa till lite mat åt mej, och sen dans! 3 timmar, oh ska bli spännande att se hur jag överlever det efter jullovet.. Haha, nä det blir finfint. Underbart mera exakt.
Jap, det var det.
Cya! ♥



En sjukt mystisk grej. Det enda jag har gjort med bilden är att göra allt utom ögat svartvitt, och sen mer kontrast. Men.. Ögat är ju brunt?!?!??! Haha, scary. Men tror det berodde på ljuset / kamerainställningarna. Jag är ju blåögd egentligen, heh.

I used to dream about the life I'm living now, I know that there's no doubt, I made it

För ett tag sen hittade jag återigen en bra låt på emmas blogg, hehe, www.emmamathiilda.blogg.se
Men denna är inte bara bra, den är helt fucking asgrym!!!!!!!!!
Haha, minst sagt.
HÖR PÅ DEN

Kevin Rudolf ft. Birdman, Jay Sean & Lil Wayne - I made it


dageeens

Haha, jag kämpar tappert emot att bli en "Modebloggare" men det är ju så kul med dagens outfit, haha!
Så här kommer lite dagens igen

 tröja - weekday, kjol - monki, leggins -hm

 jag och mina nitar haha




"cause I was born to tell you i love you"

Oh. My. God.
Sitter och lyssnar på världens bästa - Secondhand Serenade. Förstår ni hur mycket minnen från för ett år sen man får? Kunde lika bra vara januari 2009 nu, jag minns så tydligt. Tänk vad mycket vanliga låtar kan innebära.
Och fyfan vad bra dom är! Lipar lite halvt.
Just dom här påminner mej om vinterdepp, kvällar på uncan då det hände grejer, resan till lanzarote och resan till sälen.
säg nån som inte älskar nån SS-låt?


your call


why


fall for you


Vilken är er favorit?

sunset

Tjoo.
Hemma nu, kan ju nämna att jag sitter och dör av hunger. Inget mellanmål = ingen existerande Malin. Hahah, typ.
Men snart blir det iallafall hemlagade hamburgare, fyfan vad gott haha!
Efter skolan var jag iallafall till stan med Saine, vi gick runt lite och hade inte så mycket att göra, hehe.
Förresten, härligt att jag mådde helt konstigt inatt igen. Fast det var inte så farligt. Jag klarar mej.
Ett till förresten, inga läxor tills imorgon! Lovely. Blir lite chill ikväll i think.
nu ska jag duscha iallafall. Ha det!
puss


tuesday.

Hejs, sitter och har digibild för tillfället. Vill helst gå ut och fota men nänä.
Dagen var rätt bra, engelskaprovet gick finfint och så, så jag är nöjd. Och musiken var nice, vårt band var så jävla bra! :) Men numera är humöret inte lika bra om man säger så, åhh.

Aja, efter skolan blir det antagligen stan med Saine och Ida. :)

puss


dagens

Heeeej, hemma från dansen! Underbart var det att dansa igen. Älskade varje situp, varje piruett, vaje "benlyfting", typ haha. Och bäst var nog att stretcha igen, nu jävlar ska jag bli vigare!!
Menatt, passar på och tar en lista från Hanna F:s blogg, om dagen.

dagens mående: trött, slut, måndagshumör.
dagens kärlek: Min älskade dans. :)
dagens sjuka: Celinda tyckte inte jägarställning var jobbigt.
dagens mat: Pyttipanna, kyckling och ris.
dagens köp: nothing, buhu.
dagens dricka: Mjölk, juice.
dagens måste: Plugga engelska
dagens finaste: Många. :)
dagens tråkigaste: Utan tvekan, syslöjd! Eller kanske finska. Eller matte. Vi säger, hela skoldagen.
dagens drog: dans
dagens saknad: Emelie och Fredric, (känn er hedrade!) sommarn, jullov.
dagens vill ha: Egypten, vår, sommar, hm-kläderna
dagens planer: Se på gossipgril, och plugga lite.
dagens händelse: Hehe, dansen började igen?
dagens smink: Foundation, puder, kajal, mascara.
dagens dusch: var nyligen.

It's hard to say.

lite sorglig. lite emo. lite jättefin.



måndag, igen.

Hejsan.
Jag är så glaaad just nu, för om ca en timme är det..... DANS!
WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Förstå min lycka.
Jajja, dagen var äckligt lång. Och sådär. Som skolan brukar vara.
Tusen läxor har vi också, och prov, yey. Och så måste jag på nåt sätt fixa bilder till digibilden imorgon, hoho.
Alltså, på tal om något helt annat. Nu vill jag verkligen att januari ska ta slut. Det är nog fan årets hårdaste månad. Det är mörkt, kallt, skolan har börjat igen, julen är slut, och det är hundra år till sommar.
Ferbruari, då är det sportlov, fint. Mars, jag fyller år. April, det blir ljust, varmt och våååår! Bara januari kvar nu så. Kan ju som grädde på moset (läs: grädde på ångesten, haha) återigen ladda upp lite summerpiiiiics









text.

Hej igen.
Kom på en viktig sak. Glömde ju skriva ett av dom bästa köpen i förrförra inlägget. Köpte nämligen även en svart tunntunn jacka, i nåt "glansigt" matrial och den ser ut ungefär som en läderjacka, yeeey.
Hehe, ifall ni är intresserade.
Idag har varit precis som jag sa; slö. Var ut och fotade lite, slutade med dampanfall, haha.
Men det var ju så jävla halt på ett berg, så jag föll, och då hade jag kameran i famnen. Därför kunde jag inte använda armarna, så mina knän fick ta emot hela fallet. AJ haha.
När jag kom in igen vart det gossip girl, vill aldrig att det ska ta slut!
Jepp, och jag har inte börjat med engelskaprovplugget, åååh. Men det är inte så farligt, 3 kapitel. Chillbacill.
Förresten, nu är hotellet bokat i egypten! NICE.

puss!



movement







euh, ja, lite pics från nåt tag sen. hihi, bara för att det är daaaans imorgon.


shopping

Hallåå, nu är man hemma igen! Skönt. Har ni haft en bra helg? Det har jag, hyfsad iallafall.
Igår var bra, hittade en del reeeally nice grejer i sthlm.
En liten lista kommer här, ifall ni vill veta:
* Svart "tunika" med dragkedja vid halsen och axlarna
* Jeans
* 2 T-shirts
* Underkläder
* Linne
* Smycken
* Väska

Är jäkligt nöjd med det.
Fredagkvällen tillbringades på uncan med min Saine. :) Och lite annat folk. Såg en kul film, I love you man.
Idag är jag trött. Sååååååå trött. Så det blir nog en typsik söndag. Promenad, dusch, gossip girl, liiiite engelskaprov, och sånt.
Ha det bäst!
puss


freeeedag

Tjo. Härligt med fredag, hooooho.
Idag hade vi historiaprov, eh, skönt att ha det överstökat nu iallafall. Och det gick nog bra.
Annars har dagen varit riktigt chill. Tror jag. Har lite minnesförlust, haha.
Efter skolan gick jag till stan med saine. HAHA, känns som att vi har gått till stan varje dag den här veckan!
Och som vanligt träffade vi och var med kim och sam. Och Saines och min humor fortsätter bli sjukare och sjukare. Kork.
Haha, sen träffade vi världens sötaste hund. Den var helt hypervild. Och då menar jag helt hypervild. Den hade nåt slags spasmiska ryck med benen, så den sköt iväg en cigg från marken, rakt i mitt huvud!! HAHHAHHHAHAHHHAHAHA!
Ojoj.
Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske hittar på nåt kul med Ida och Saine. :)
Och imorgon blir det stockholm, shoppa lite. nice.
Ha en bra fredagkväll!
Puss




140110, torsdag.

Hallå.
Dagen har varit låång och typ jobbig. Borde inte säga så mycket mer.
Hkn var iallafall rätt nice, tills malin d blev sjuk. :(
Efter skolan for jag nästan direkt till avancia med två finisar, Celinda och Francine. Det var skönt som fan att träna igen! Vill nästan ha träningsverk imorgon. Och nu har jag äntligen lyckats få lite diciplin med min träning på avancia. Bestämmer mej för att göra 3x15, eller 3x25 osv, och följer det, till skillnad från förr. Hehe, två gånger på varje maskin typ? Jag och Francine skulle också ta och försöka bänka lite, HAHA. Yes, är rätt stolt iallafall, hoho.
Nu ska jag ägna kvällen åt historiaplugg, ohyeeees. Jag som är kung över älskaskolanklubben, haha.
Blir nog en del gossipgirl om jag känner mej själv rätt också. ;)
WOHO, förresten, ska antagligen till stockholm på lördag! NAJS.
Jeppjepp, jag saknar dunderdansen också. På tal om ingenting. Men det gör jag verkligen. Är det nån som råkar ha en aning när den börjar igen ?!? Skulle vara tacksam för svar. :)

nu, pluggpluggplugg. messa gärna och stör! :)

puss


gårdagens

Ja, såklart failade det det ännu mer, och jag fortsatte på samma bana med alla ungar som kom hit. Yes, haha.
Nu har jag iallafall läst allt om amerikas historia och gjort nästan hela matteläxan. Nu är det dags fööööör gossip girl! NICE.
Här är två små "dagens outfit" bilder från igår, ehe.

 

linne: gina tricot
lång kofta: salt
leggins: hm
yllesockor: mormor. :)
halsband: thomas sabo, glitter
armband: thomas sabo

fail.

Förresten. Det är tjugonda knut idag. NOO!
Jag som älskar julen. Buhuhu. Men så är det. Får godis iallafall (vi har alltid lite extra hemma den dagen).
På tal om godis. Som för exakt ett år sen har jag bestämt mej igen. Inget godis och bläk på vardagar mer för ett tag efter idag! Känns bra när man har bestämt sig. Kände mej lite fettig förr. Käkade godis varje dag typ.
Nästa vecka blir bra, inget godis förutom helgerna, och full träning igen, tjoho.

Tillbaks till tjugondaknut. Sitter ensam hemma, har bestämt mej att fan inte släppa in några sopande ungar (hallå, blir ju sjukt pinsamt, om det är JAG som måste öppna.)
Det ringer på dörren. Jag dissar. I ca 30 sekunder. Jag får samvetskval. Jag tänker vadfan och öpnnar dörren. Där står två supergulliga utklädda ungar. Och jag får fnatt, ler mitt största leende, babblar på "Nämen heej, vill ni sopa ut julen? Ja kom iiiiin, vi ska se lite här, ja här får ni godis, ja men ta lite mer vetja, du fick så lite, såååja sådärja, tacktack, hejdå ungar!" typ. Vadihelsike?
Jag som skulle totaldissa alla små godistiggare, mm det gick jättefint!

Dom var ju så söööööta!

slir, bokstavligt.

Hejsan!
Sitter och gör en förbannad matteläxa just nu, uäääh.
Och så måste jag ju börja plugga på historiaprovet också. Woho.....
Okej, klart klagat för idag!
Dagen var rätt kort och så, åkte pulka på gympan = chill men rätt tråkigt efter ca tre åk, hehe.
Åkte iallafall branten, haha, yey.
Alltså, över till något annat. Är det fel på mina skor eller är snön helt åt helsike? Jag slirar och snubblar ju fan hela tiden!! Känner mej som en alkis som vinglar omkring. Har varit påväg att falla åtminstone kanske 10 gånger idag haha! Och fallit ett antal gånger också, HAHA ursäkta men fysatan vad fult! Jag liksom sprang framåtböjd, med huvudet vid knäna, armarna viftande och fötterna slirande. Så vackert!
Gav mej själv dagens skratt när jag läste det där.

Efter skolan var jag med saine, som förövrigt inte har haft så mycket tur idag, hehe. Aj pippi. :(
Jaja, vi hade det trevligt as always iallafall. Och igårkväll hade vi också trevligt. Vår humor är BÄST!
"Klicka där, klicka där, klickaklickaklicka där (8)" .... "Eh, det där lät inte så fint.."
Sen bakade vi myror också, mummmmmms.
Idag var vi till stan, jag köpte en mascara och hämtade ut typ hälften av hm-kläderna som har kommit, woho! Men fint att bara få överdelen till en bikini, haha.-.-
Jaja, resten kommer väl senare. Är nöjd iallafall.
Sen träffade vi lite roligt lantisfolk (HAHA, kidding) och så.
Jepp, vill träna. NU! Funderade allvarligt på att dra och jogga. Kanske går det, beror på hur historialäsningen går. Imorgon blir det iallafall avancia med Celinda och Francine. NICESOMFAN.

Ha det bäst.
puss

break your heart

taio cruz - break your heart


damn good song!

chillbacill

Hallå. Hemma från stan nu, det var nog prima haha.
Okej, kort om dagen. Hade världens chill! Hade ingen lärare på biologin så vi behövde typ inte göra något. Och samma sak halva musiken. Och inte hade vi digibild heller, så slutade lite över ett. NICE.
Då gick jag ut och fotade lite och sen kom somsagt saine till mej.
Ikväll ska jag antagligen vara med henne också. :)
Och på fredag avancia med celinda och francine, FÖRHOPPNINGSVIS. Fy vad skönt det skulle vara att få träna igen då iallafall!
Men nu ska jag avsluta ännu ett inlägg på denna blogg.
Cya!


HEJ.

Saine matros är här.
Vi sitter och asgarvar i min soffa.
Nu ska vi iallafall till stan och glo. :)
Och titta på hårfärg. Funderar på nåt. Men vet inte. Vill ha liksom.. ljust guldbrunt? Fail. Men vill göra nåt åt håret, nån gång. Inte nu. Hehe, jaaooooooo.
Men skriver mera ikväll!
Ha det!
puss



skepp ohoj från matroserna!


candles&lights










bra, bättre, dans.

enligt mej, så komparerar man svenska ordet bra. ;)

Hejsan!
Joatt, ändrat bloggen igen, hehe. Eller som vanligt, ändrat bara headern. Hopeulike. :)

Idag var det dödligt jobbigt att stiga upp. Jag trodde jag skulle avlida, jag orkar inte!! Ta mej till egypten, nu tack.
Jaja, igår kväll satt jag, risig och trött som fan och glodde på gossip girl, och plötsligt får jag ett allmänt jättemystiskt mess från ida. Jag börjar svara "hahah, sms roulette tredje kvällen i rad? ;D" och så ringer det på dörren. Och där står ida och saine med massa utekläder, en liten väska med varm choklad, en lykta och lite partylampor. Jag stod där i hundra år, glodde och såg ut som ett levande "WTF?!??!?!??!??!?!?!" , var så damn trött haha. Men sen fick jag höra deras idé, så då stack vi ut i badhusbergen och busade. Hahaha, fyfan vad kul det var. Satt och pratade om allt och inget, hade partylamporna tända, asgarvade, skrek, drack varm choklad och åt bullar och kikade ut över stan, haha naw. Tack för det hörni.

Idag var det somsagt skola, 8-3, underbart. Äeh alltså, jag pallar inte ens berätta om skolan, får psykiska ångestanfall. Typ. :)
Efter skolan var jag med amanda, det var mycket trevla, som hon skulle sagt, haha! Vi fikade på svarta katten, snackade egypten medmera och gick runt på stan.
Nu chillar jag för fullt. Ska se på älskade gossip girl snart.
Och gråta lite över dansen. SOM INTE BÖRJAR FÖRE NÄSTA VECKA! Jag säger som Emma K, nu skulle man bara kunna sova bort veckan och vakna i danssalen.
JAG BEHÖVER DANS, NU! NUNUNU. Jag har inte tränat på år. Upptäckte nyss att jag satt med rynkade ögonbryn och allmänt asförbannad uppsyn när jag skrev det där. Haha, nu sitter jag bara och småflinar.
Min humor ♥
Nu ska jag avsluta detta inlägg, men frukta icke, snart kommer ett till.
puss


förresten



Jag ska till egypten på sportlovet. :D Så nice med riktig värme igen.
Och i mars eller nåt sånt blir det förhoppningsvis sälen med sunbergs! Kanske. :)
Nu ska jag ut och gå och sen DUSCHAAA!!!!
Risigast i världen efter lägret.

puss

lemböte

Hej igen alla. :)
Det var ett tag sen. Har somsagt varit på lemböte med konfirmationstjejerna hela helgen. Hade verkligen inte höga förväntningar, nä usch. Men alla jag har pratat med hade rätt, det var kul! Somfan!
Jag sov med Alicia, och haha är allt jag har att säga. CPRYCK somfan alltså! Ska nog ladda upp en video sen också, från natten typ när vi ceppa som mest. Humorn var riktigt bra alltså. Speciellt efter att storasyskonen hade varit in på kvällen och sagt godnatt, det var helt sinnessjuk hur vi garvade.
Annars har helgen tillbringats med lektioner, hela lördagen typ. Man somnade, men så farligt jobbigt var det inte. Man behövde ju bara lyssna typ. Sen var jag ut med alicia och fotade på rasterna, fan vad fint det var där ute! Ska langa bilder snart.
Sen har jag och Emma och Angelica suttit och babblat en massa minnen från mellan dagis och sexan typ, fyfan vad vi var sjuka i huvudet haha! Men det är vi fortfarande, det vart en jäkla massa asgarv. Ni är bra. :)
Annars har vi lekt en massa "lära känna varandra lekar" också, det var också rätt kul faktiskt.
Och så har vi regisserat en miniteater som vi framförde i kyrkan idag, om när Jesus döpte sig. Hm.
Joar var Johannes. Och gissa vem som var Jesus?
Jo, JAG!!!!
HAHAH, det var fint. :) Man måste ju kunna bjuda lite på sig.
Japps, så helgen har varit bra, längtar till i sommar faktiskt, då ska det bli ännu bättre! Och ännu fler cpryck.
Japp, nu ska jag nog ladda upp lite bilder från lemböte, hoho dom är.. eh, normala.





 HAHA

 HAHA igen

 nawsi

 nawsi2





 okej,mm, det slirar lite

 och slirar lite mer. :)









 HAHAHHA bästa bilden! Hemska, hemsökta lemböteee :O

 Haha, ÄLSKAR bilden!

puh, det får räcka. :)
puss!


lemböte next

Hej, idag var lååång och jobbig. Usch, när vänjer man sig vid skolan egentligen?
Efter skolan vart det stan med ida&saine. Vi käkade på bagarstugan och träffade lite folk, nicenice.
Nu ska jag snart käka middag och sen kommer alicia hit. :) Sen drar vi till kyrkan, och far till lemböte över helgen. Undrar somsagt vad vi ska göra och hur det ska bli osv, men alla säger typ att det har varit kul, så får hoppas det. :)

puss!


mitt öga, heh

jason derulo - blind

så damn fin.


they say every tear has it's reasons, every smile has it's own season

texten är från en låt som kommer upp snart, tyckte det lät lite (jättejätte) fint.
nämen se, här kom bilder.







en massa prat. :)

Hellooo. Hemma från farmor nu, åt middag där. Det var mums.
Nu blir det nog gossip girl, woho. Är helt beroende. JAG MÅSTE TILL NEW YORK. NY och Indien, det är såna där måstebesökaplaces.
Jajja, imorgon är det fredag, det är ju nice. Och så är det konfirmationsweekend på lemböte. Kan ju inte säga att jag har haft så stora förhoppningar, men kanske det blir nice. Får se.
Nu vill jag att mina hm kläder som jag har beställt ska komma!
Märker att detta inlägg blir mer och mer random.
Varför inte också nämna att vi har geografiläxa till imorgon.
Och att jag sitter med ryggen mot en dörr vilket känns läskigt. Och att jag har redigerat massa egobilder, vilket tog så lång tid så nu laddar jag säkert upp dom snart också. Vad sägs om ett egoinlägg?
Haha, okej nu ska jag sluta med mitt babblande.

ha de!

Vårtermin.

Heejsan.
Första skoldagen var... Precis lika jobbig som jag hade trott.
Olidligt. Menmen, ta en dag i taget, 6 veckor till sportlov.
Kul var det iallafall att träffa alla igen! ♥
Vi hade hk, lagade nåt gott, pastagratäng typ. Bröt ihop av garv med Saine och Ida, haha.
Men nu fick jag bråttom, ska till farmor som fyller år idag. :)
Skriver mer när jag kommer hem!
puss


foton.

langar lite ordeigerade (eller nä, 3 är redigerade) bilder från igår. :)

















 <- örn




skola nejtack, rutin jatack

Godmorgon.
Jag har enorm ångest. Och pyttelite lättnad. Sista jullovsdagen för fan! Vad hände med hela julen man hade framför sig? Är det slut nu? What?!
Jag orkar inte med skola igen. Jag orkar inte stiga upp 5 timmar tidigare på morgonen. Jag orkar inte ens tänka på provperioden. Men det är bara att bita ihop. Hålla ut till sportlovet, då man får komma härifrån. Vart vet jag inte. Antningen skida eller solsemester.
Men det finns en bra sak med allt också. Håller ni inte med om att man blir så jäkla slö på jullovet? Trött fast man sover 11 timmar, käkar massa godis, blä.
När vardagen kommer igång får man tillbaks all rutin, man börjar träna ordentligt igen osv. Det är skönt!
Bara det att det dröjer tills den ARTONDE (!!!!) innan dansen börjar. Jävla skit. Alltså, skola, men ingen dans? Great.
Jaja. Idag tvingade jag mej upp halv elva, fyyyyyyfan. Men somsagt, det är för att få lite rutin, så jag kan somna någorlunda tidigt ikväll.
Dagens planer är väl Gossip girl, promenad, bad, blogg. Haha.
Sorry för lite deppinlägg. Nu ska vi peppa! Jaaah, snart är det februari, och efter det är det mars och då är det vår!!111ettett haha.
Jaojao, kommer säkert lite pics snart.
puss!

DISNEY!

Nu är jag hemma igen. Har haft det askul hos emelie och fredric iallafall. Vi satt uppe halva natten och såg på disneyfilmer och åt Ben&Jerrys, niiiice.
Alltså, fattar ni hur mycket gamla barndomsminnen som kommer upp när man ser dom där filmerna!? Haha, helt gaaaalet. Och fattar ni hur sjukt det är när man upptäcker att man kan hälften av replikerna i en film utantill, som man inte sett på, jaa, kanske åtta år?
Men det är sjukt hur bra dom är, naaw. Och musiken, man blir helt lycklig! Ibland var det så bra att jag bara slängde mej runt i sängen (som vi satt i) kastade med armarna och bara skrek "YEEEEEEEEEES!!!" Haha misstolkas ej.
Men det var så sjukt bra!
Åh, musiken är bäst i Lejonkungen! Ettan OCH tvåan. Och Mulan! Och ringaren i notredame! Haha, i alla filmer!
Jaja, hur som helst. Vi satt uppe till halv 5, sen somnade vi.
Nästa dag berättade emme att hon mitt i natten hade märkt att en av hennes tavlor låg på madrassen, mellan oss två. Och den var liksom ovanför mitt huvud före det, så hade den fallit av sig själv hade jag garanterat känt det.. Haha.
Måste råkat ha tagit ner den i sömnen.

Nästa dag såg vi lite fler filmer, käkade och fortsatte med vår sinnessjuka humor.
Humorn dom här dagarna tar nog alla priser! Helt sjukt. Ibland har jag garvat så mycket (t.ex åt hyenorna i lejonkungen) att jag inte ens kunde skratta. Det var FÖR kul. Jag bara kastade mej ner, låg och skakade och halvskrek lite för att det var så sjukt! Ojoj.
Sen när jag skulle hem failade det liiiiite. Okej, det failade så jävla stort. Haha, fyfan.
Jag fick skjuts av dom till busshållsplatsen, vi kom i tid och ingen buss syntes till. Men det var ett dike mellan mej och hållplatsen. Jag började gå genom det, märker sen plötsligt att E&F tutar som dårar bakom mej. Jag vänder mej om och undrar vad fan dom håller på med, sen vänder jag mej tillbaka. Och ser bussen susa förbi, ca 3 meter framför mej. ÅNGEST!
Det var bara att hoppa in i bilen igen och jaga efter bussen, som körde som en dåre. Och det var lite halft snöstorm, plus total dimma bakom bussen. Vi körde nästan hela vägen till stan, hann aldrig ikapp den. Mamma fick komma efter mej sen, strax utanför MH. SÅ FAIL!
Ursäkta, men jävla bussjävel. :)

Kul som fan har jag haft iaf, tack för det Emme och fredda!

Jaja, ska nog bara chilla ikväll, blir skönt. Är liiite trött om man säger så.
Just det, måste ju göra en liten tradition jag har. Heja Ida&company i volleybollaget imorgon! Dom har tävling då tror jag, så hejaheja. :)
Nu, duschen.
Puss!



sommarpic


åh vad jag saknar det.


Hallå.
Sitter här och känner mej rätt orisig. HAHA. Brukar typ alltid känna mej duktigt risig, men konstigt nog inte nu.Härlig känsla.
Idag har jag mest städat lite, varit till stan och hämtat en bild från gefoto och suttit i mitt rum med min laptop! Woho! Ikväll ska jag till hammarland igen, haha. Till E&F, yeah. Ska sova där, och se på tusen filmer. Kanske till och med bada vildmarksbad? Dom har nämligen ett sånt där, fast det är inte säkert att det går men. 
Ska bli skitnice iallafall. :) 
Nu måste jag verkligen ut och fota. Känner dragningskraften till kameran, haha. Nä men, det är ju soligt för en gångs skull nu så.
Ha det!
puss

gårdagen i bilder.





 

 celinda kör!

 backen var längre och brantare i verkligheten actually :)

 myys

 euuuuuu, haha.



 middag, skitgott var det!


speel :)

 och tillsist måste jag ju visa min ytterst fina teckning från pictionary. En robot, för er som inte ser. :)


030110

Helloooo.
Dagen och kvällen har spenderats ute i hammarland hos Celinda med trevliga typer. Vi blev rätt några tyvärr, men kul hade vi ändå!
Först for vi och åkte pulka, haha! Första gången på år för mej. Hoooho, det var så kul! Och backen, jäklar vad brant och guppig den var. Hälften av oss slog svanskotan, rätt hårt också. Aj haha.
Sen, när vi var lite lagom förfrusna (haha, nä men) så gick vi tillbaks, drack glögg, babblade och åt middag. Före middagen hann vi även med att kolla flera videor från dansuppvisningar, haha. Rätt kul att se.
Middagen var skitgod, och efter det spelade vi pictionary. :)
Tack för en kul kväll!

För tillfället är jag lite megaglad. Nu är nämligen allt äntligen fixat med min laptop (TACK pappa) så nu sitter jag i soffan och skriver. Nice som fan. Nu är den även snabb och alla bilder är här. Woho!
Okej, planer för imorgon är att antagligen sticka till emelie och fredric och sova där, weeeeeeeeeeeey.
Nu -> gossip girl.
puss!




lovely

jag blev nyss lite spontant, random, superkär.
i detta!



typ så vill jag se ut på skolavslutningen i sommar!
(bortsett från den gula soffan, haha)

puss

preciiiiiisssss

Godmorgon.
Igår var actually helt kul.
Bästa var nog humorn, t.ex. en grej lukas berättade:
Person 1: Nån blev styckad.
Person 2: Preciiiiiis, han blev alltså deeelad i fleeera bitar...
Hahahaha.
Idag är det somsagt dansträff, hos celinda från 3 till nångång ikväll. Ska bli jäkligt nice!
Fler planer än det har jag inte, så byebye.

puss


update

Hellooooo.
Sitter hos min brorsas gudföräldrar med familj, hoho.
Vi har nyss käkat middag, muuums.
nu ska jag väl vara lite social / se på robinson.
Imorgon är det daaansträäff, kommer bli bäst!
Ha det supääär
puss


Fixade lite

Vad tycks om nya headern? :)


"nyårsoutfit"

Joatt det vart ett par uggs. :)
OCH säsong två av gossip girl! WOHO! Dock kostade den 50 euro.. Inte schyst. Haha.
Nu lyssnar jag på musik och käkar massa, som Kenza skulle sagt, gottis.
Tänkte ta och visa er bilder på hur jag såg ut på nyår. (kläder alltså, mina cp miner osv har ni redan sett)

 
Vit t-shirt med nitar - HM (i london, wiiiih)
Armband och halsband - glitter, Thomas Sabo, HM
Jeans - Gina tricot

 hahaha, häppyfäjs?

 älskar min fjäder/vinge :)

förändringar, film och uggs.

Hallå.
Ska bara säga att det tog en jääävla tid att ladda upp bilderna igår! Haha. Och jag upptäckte att jag har förändrats rääätt så mycket. Brukar inte fundera så mycket på sånt, men nu när jag bläddrade bland gamla bilder.. Ojoj.

Igår var jag ut och gick, såg på Ivanhoe, (tradition! Heja Rebecca!) och sen på Harry Potter, HAHA.
Och sen på Mr. Bean. Ännu större HAHA. Vad jag garvade!

Nu ska jag strax till stan med mamms, ska köpa någge slags vinterskor. Som värmer. Mina fötter har fått utstå lite för mycket i mina pumasneakers, hehe. Kanske det blir ett par uggs? Haha, omg. Malin + uggs? Jao, det kan ju vara nåt.. Kanske. SEN MÅSTE JAG HITTA SÄSONG TVÅ AV GOSSIP GIRL!!!!!!!
Haha.
Sen får vi se vad som händer. :)
Men ha det bäst så länge. Eller inte så länge, snarare hela tiden. Haha, min humor.
puss

 Liksom, HAHAHAHHAHAAHAH! Lite mer än ett år sen.

 och numera

bilder från 09

här kommer en liten bildbomb från året.
början av året : Januari, februari, mars.
 chaaarmigt

 stack för andra gången till lanzarote

 gick i underjordiska grottor :O



 fyllde år i mars, niiice

april, maj

 kunde inte rotera, datorn ceppar. mm, charmigt igen

 köpte systemisen, började fota mer

 for till säääleeeen :D

 åkte slalom första gången ever!





 blev viiiiigare än jag var förut om man säger så. hahahha, dissa minen. lite får man bjuda på.

 valborg med domhär :D

 fotade mer

 dansade på alandicas invigning, bild från tidningen

 fotade lite mer

juni juli augusti







 euuu, hade nån slags fjortisperiod hahah

 rock off, träffade johan paaaalm!

helt underbara dagar med ida på hennes stuga! :D

 och underbara dagar på saines stuga!



 Hahaha, emme och fredric på bjökskär! :D



 london!

september oktober november

 for till rhodos :D

 med dom här! fasens kul ;D



 det vart höst



 sen färgade jag håret då nångång också :)


HAHA, och dansade dunderdans ;D

December

 Hade en av världens roligaste dansuppvisningar! SAKNAR



 det vart kallt. ifall ni undrar. :)

 och det vart juul :)

hoho, det var en jääääkla massa bilder! Finns ca en miljard fler, men här är en liten sammanfattning. :)
Hoppas ni gillade! Kommentera gärna :D

puss







010110

HEJ 2010!

Hej alla! Fasens kul nyårsafton har jag haft!
Den tillbringades som sagt med E,E&F. Vi käkade, flummade, fotade, kom på massa minnen, garvade, spelade, babblade. Kul hade vi iallafall.
Vid 12slaget kollade vi på torgets raketer och sen sköt vi våra egna, woho. Strax efter tolv stack vi ner till stan och träffade en massa människor. Mycket trevligt.
Efter ett tag gick vi tillbaks till emma och jag förfrös mina fötter. Alltså, det var den värsta smärtan jag kännt!!!! Fyfan, haha.
Sen satt vi iallafall och snackade massor, och sen måste vi fara.
Det som bäst beskriver kvällen är helt klart; det slirar. ordentligt. Haha. Mycket fina bilder. Och emmas kommentar var ju bäst: "Jag tänker fan med nageln. Lillfingernageln! NEJ, lilltånageln!! Det är det minsta jag har" Haha!
Nu känns det riktigt nice med 2010. Helt nytt. Nu är det bara att se till att ha så kul som möjligt och aldrig låta någon ta ett leende ifrån en. Haha, ett eget ordspråk jag kom på, kanske tänkte ta och följa det också.
Hursomhelst, HOPPAS ALLA NI HADE ETT BRA AVSLUT PÅ 2009 OCH EN BRA START PÅ 2010!
 

Nu kommer lite charmiga bilder från kvällen.


 HAHA, älskar bilden! Emelie: SKÅÅÅL!



 det sliiirar

 det slirar mera












RSS 2.0