Who can say what we'll find, what lies waiting down the line

Har haft några riktigt fina dagar sen jag senast skrev. Har bland annat hunnit hänga med Ebba, Celinda och Francine, oj vad jag tycker om dem! Kvällen bestod av vin,lite spel och snack om året som varit. Trots att jag bestämt mig för att chilla slutade vi ju på Arken.. Var dock riktigt roligt så tack för hela den kvällen!
I måndags fick jag för mig att göra nåt fint för min pojkvän, som jag ju faktiskt älskar så jävla mycket, så lagade trerättersmiddag åt honom och mig. :) Okej, med lite hjälp av far min måste jag väl erkänna. Riktigt mysig kväll var det i alla fall.
Nyår har hunnit firas också, kändes skönt att få ett slut på 2013 och börja nåt nytt. Kvällen spenderades hos Pernilla med ett gäng tjejer, otroligt trevligt! Underbar middag, spel, skumpa och beerpong. Vid 12 blev det stan för att titta på fyrverkerier och till sist Arken resten av natten. Hade riktigt kul i början av kvällen, enda besvikelsen är väl att Arken inte var lika kul som på juldagen för mig. Men sånt är ju helt individuellt. Underbaraste minnet från den delen av kvällen är nog i alla fall när jag, Micke, Lollo och Nico dansade omkring på gubbhyllan till Happy new year med Abba haha åh. Spenderade hela nyårsdagen i sängen i princip, fint att man alltid kickstartar igång de nya åren haha.. Annars har jag mojsat med Saine, hängt med Emma för att snacka om allt mellan himmel och jord, promenerat i Hammarland med Micke (haha frågor på den) och mojsat lite till. Nu är Micke i Sverige resten av helgen och jag har ingen att pussa på. Sjuk är jag också. Missar dagens dans som jag längtat efter så mycket. Tycker lite synd om mig själv. Haha. Nåja, har ju choklad, gossip girl och SOLO-tidningar att läsa så, ska väl ta mig igenom dagen. Nu bilder!

 
 


 







De här två är Lollos hihi, tack igen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0