I believe in karma, what you give is what you get returned

Tjena! Känns som att jag har 48935 grejer att skriva om, men ska väl försöka fatta mig kort (vilket sällan lyckas). Igår hade jag en rätt ovärd skoldag med timme, hål, timme, hål, timme. Var en sväng till kära gamla ÖHS och hälsade på också, saknar faktiskt den skolan! Tiden där var så chill.
Efter skolan kom Linn hit, vi ägnade några timmar åt att komponera ihop en dans! Vi två ska nämligen få dansa på en välgörenhetsgala på Alandica om 3 veckor, otroligt kul! Gick helt bra, fick hälften färdigt! :)
Kvällen spenderades lite överallt med trevligt sällskap, slutade hos Cia i alla fall.
Idag vaknade jag upp hos Ida, och for ganska direkt iväg till Bio Savoy, där det var premiär för filmen Flyga utan vingar, som Simon o co har gjort, och som jag är med och gör några piruetter i, haha. Den var otroligt bra och hade ett så fint budskap. :')
Sen for jag tillbaks till Ida och käkade lunch (först plättar med sylt, sen en hög med rökta räkor, fint det). For till smarket och köpte islatte och godis också (heaven) och sen hem till henne och kolla på julfesten från förra året! Tårarna rann av skratt, fyfan vad pinsam man var haha! Men shit vad jag saknar åk9 2010-11 ändå! Aja, nu börjar detta inlägg bli för långt, ha det så himla bra så hörs vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0