I'm sorry that I can't be perfect


Har äntligen förstått hur pinsamt det faktiskt är att ta bilder med webcam på skolans datorer, livrädd för att nån ska passera och se hur man sitter där och fånflinar..

Hur som helst, tjena! Tänkte blogga igår, men det funkade inte riktigt. Mådde rätt kasst. Hade dock en helt bra dag först med 45 minuters skoldag, häng med fina vänner osv. Men sen blev allt bara helt åt fan, länge sen jag känt mig så totalt värdelös. Lär dröja ett tag att jobba upp motivationen igen nu.
Anyway, idag skrev jag först engelskaprov och nu sitter jag och väntar på att bildlektionen ska börja. Efter det får jag gå hem, hur skönt?! Har dessutom en grym helg framför mig tror jag, så det är ju nice. Ska bara försöka bygga ihop de små spillrorna som finns kvar av mitt självförtroende också, så blir det bra. Hehe. Ha en bra fredag!


Kommentarer
Postat av: Ida

"born from a boombox"

<3!

2012-02-03 @ 13:18:25
URL: http://idawiklof.blogg.se/
Postat av: Malin

Har jag nämnt hur sjuukt jävla underbar du är och att jag inte vet vad jag skulle göra utan dig Ida?! ♥

2012-02-03 @ 14:58:22
URL: http://maliin.blogg.se/
Postat av: lisa

åh, jag förstår hur det känns! jag var nere i en precis sån svacka för inte så länge sen. kände mig så värdelös och bara stängde in mig själv och lämnade ute alla andra. men mitt i allt så vände det och allt blev bättre utan att jag ens visste hur. hoppas det vänder för dig snart också! glöm inte att du är hur fin som helst, precis som du är <3

2012-02-04 @ 00:56:10
URL: http://teamvlsr.blogspot.com
Postat av: Malin

Nej vännen!! Visst är det ju jävligt ja. Du förtjänar fan inte att må så!! Men åh vad bra att det blev bättre, och joo tror nog det blir det för mig med snart :') TACK VÄNNEN, du lyser upp min dag som fan! Du är så himla fin!

<3

2012-02-04 @ 15:48:53
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0