Mys, kräftor och träningar

Tjaaa! I torsdags tränade jag arslet av mig, träningsvärken höll i sig till söndagen...
Helgen var himla bra, på fredagen var det middag, mys och Shutter Island med fina, och på lördagen for jag ut till Hammarland. Var nämligen kräftskiva som gällde! Sjukt trevligt var det! Kvällen fortsatte en stund hos Anna, innan jag korkat nog bestämde mig för att jag skulle skita i taxi och gå till västernäs från Sviby. Halvbra idé, hann lyckligtvis bara till Svibybron innan jag fick skjuts. På söndagen myste jag bara med Micke och kollade på Sagan om de två tornen, haha. 
Nu har en ny vecka kört igång och jag är bara asigt skoltrött. Illa. Dansen igår var dock sjukt rolig! Under en lektion fick jag chock, då grekisk folkmusik hade bytts ut mot Swedish house mafia. Inte klagar man. Och tror att i alla fall en av våra nya danser kommer bli GRYM. Har dessutom fått reda på lite grejer som gör att jag tror att detta kommer bli det bästa dansåret nånsin!! Wohohohho.
Nu sitter jag hemma och fryser (augusti i kalendern, november i luften typ) och taggar dans igen. Det var det jag hade att meddela, här är lite bilder från i lördags!
 


 





Ute på kojakt, hittade ingen ko och Mattias fick en elstöt av stängslet haha



 



Kommentarer
Postat av: Hanna

Men det är ju inte klokt va du är söt! :D Måsta bara säga det :)

Svar: Nämen gud vad jag blir glad! Gjorde ju min dag det där haha, tusen tack Hanna! :D Himla bra ser du ju ut själv med för den delen!! :)
Malin

2012-08-28 @ 17:31:52
URL: http://haanabanaana.blogg.se
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHAHAHA, sista bilden! Satan om inte jag var balettdansös i mitt förra liv!

Svar: Hahahahahahha jag ÄLSKAR DEN!! Jamen finns inget annat alternativ, helt klart huvuddansare på ryska operan! :D Näjmen du lärde dig ju positionerna galant, ser potential i dig min vän!
Malin

2012-08-28 @ 20:19:58
URL: http://linaea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0