this is all for you

Alltså senaste dagarna. Vilken stress. Haha, fyfan har ju nästan trauma. Nej men, får ju bara skylla mig själv eftersom jag själv valt att göra det jag håller på med.
Men ändå. Har verkligen varit fullt med grejer att göra från att väckarklockan ringer till att man går och lägger sig, dag efter dag. Har i alla fall varit en riktigt, riktigt bra helg trots det. Fredagskvällen spenderade jag på Stadshuset med revyövning till 10. Fick sen besök av Lollo och Isac, som dessutom hade med sig en rökkakorv åt mig, haha alltså dom där, tycker om dom♥ På lördagen var det revyrep som gällde hela dagen igen, var dessutom pressvisning. Så vill ni veta lite om innehållet ska ni läsa dagens tidningar! :) Efter det raceade jag ut till Celinda för att fixa våra halloweenkostymer, käka middag och sminka oss. Vi var då den vita och den svarta svanen från Svansjön, åh jag vill vara utklädd så hela tiden ju haha. När vi var klara for jag till Anna innan det sen blev Kino. Otroligt rolig kväll!!! Älskar halloween. Tack och stort grattis igen till dig Anna! 
Såhär långt in i inlägget kan ni antagligen se mönstret och då gissa vad hela min söndag bestod av. Jadå, revyövning. Kände mig helt förstörd men överlevde ändå de 5 timmarna vi var där. På kvällen firade jag min mormors födelsedag ute hos min morbror med släkten, så mysigt♥
Idag hade jag en lektion men resten av den här eftermiddagen tänker jag inte göra ett skit. Är tvungen, känner hur kroppen är påväg att säga ifrån på allvar snart om jag inte tar det lite lugnt. Så nu blir det bara serier, serier och serier och kanske en liten sov innan det ikväll är dags för dans igen. 
 
Två från Stadshuset

Och några fler från lördagskvällen:
 



 





 
Och en från igår :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Francine

Åååh vad fina ni var!

Svar: Hihi taaack gulle!! :D
Malin

2013-11-04 @ 14:10:13
URL: http://nattstad.se/francinee

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0