Inlägg om helgen, skulle ha publicerats igår

Heeej! Var, som så många andra, till Sverige igår som sagt. Underbart väder var det i Stockholm, helt sommarvarmt. Gjorde dock en sjukt märklig upptäckt: Jag tycker inte om att shoppa. Älskar ju nya kläder, men hatar verkligen att leta, prova och betala, hehe. Tur då att man har en så underbar vän som Saine med sig på shoppingen. :)
Vi hade det himla trevligt, kommer dock aldrig kunna glömma failen när vi skulle ta bussen tillbaks till Kapellskär, haha.... Hittade fina grejer också, dock inte så mycket. Men kom på att jag kanske kan köpa lite stuff i London i sommar sen istället också.
Idag har jag sovit nästan 12 timmar, vaknat upp gråtande efter världens jobbigaste mardröm, lagat våfflor med Saine och varit ut till mormor&morfar i Hammarland. :) Nu måste jag börja plugga på biologiprovet som vi har på tisdag. Har de två värsta proven på samma vecka + uppvisning och sånt, så blir nog fullt upp. Men det är nog lugnt, kom på att det är exakt en månad kvar tills grundskolan är över dessutom, HOW AWESOME?!
Men nu -> ut i solstolen och läsa som ett as om människokroppens uppbyggnad.
Hoppas ni har haft en finfin helg!

Blev 2 gamla New York bilder här också, med den undre vill jag även säga: Grattis på morsdagen till min underbara mamma! :')

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0