cause our world is spinning at the speed of light

Tjoo! Var ju rätt tungt att ta sig upp imorse om man säger så, men annars har dagen varit helt nice! Lektionerna går mest åt till att sitta med iPoden på och lägga all koncentration på dansstegen jag ser framför mig i skallen, hoho vad jag vill dansa...
Och förövrigt så känner jag mig så glad, av nån anledning. Inte skadar det heller att hela kommande helgen kommer bli grym som det verkar nu, och att det är 3 dansuppvisningar som väntar i maj! :)
Nu måste jag dock börja plugga på engelskaprovet vi har imorgon, kan inte förstå att det är det sista provet man skriver i grundskolan. Att nästa är på gymnasienivå. Sjuukt, men nice. :) Senare ikväll ska jag förhoppningsvis träffa några av mina dansvänner nånstans, så vi kan repetera lite grejer inför uppvisningen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

malin du är så söt och go, känns bara som att man vill va kompis med dig! haha :D

2011-05-17 @ 14:01:31
Postat av: Malin

Hahaha nu hoppas jag innerligt att det inte är nån som bara driver med mej, för isåfall gör jag bort mej ganska hårt när jag skriver detta: GUD vad gulligt sagt, lyser upp min dag fasen! :D TACK, säg gärna vem du är, säker på att du är en jäkligt go person sj också,:D (om nu inte nån som sagt driver så helsikes haha)

2011-05-17 @ 17:24:15
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0