HM

Läste på Kenzas blogg att nya HMtidningen har kommit (dock får väl vi på Åland vänta ett par dagar, som vanligt, hehe), och när jag istället klickade in mej på hemsidan blev jag genast inspirerad som fan!

Speciellt när jag hittade denna, som jag har velat ha sen nån gång i maj! Såg nämligen en liknande inne på Salt när jag var och shoppade då, men hade dock inte råd då... Men älskar såna här transparenta skjortor!
 


Även detta är nåt jag spanat på ett tag, gillar verkligen armytrenden. Militärgrönt osv, så därför skulle jag inte tacka nej till dom här jackorna heller. :) Och måste väl klämma in att Janina (som jag förövrigt saknar som fan) var mycket före och faktiskt ville ha en sån här före mej, haha fan.. Men nice är det ändå!
 

Okej, nu får det vara slutlekt som modebloggare, haha! Blev bara så jäkla shoppingsugeeeeen! Jag som skulle hålla mej till höstlovet... GOOD LUCK. Blir nog en del före det, hehe.
Hur som helst, dagen har spenderats med Saine. Så jäkla sjukt att förut visste vi vad den andra gjorde typ 24 timmar om dygnet, nu är det typ "hej främling, vad händer i ditt liv?" Haha, så vi snackade, garvade och tog igen massor. 
Nu sitter jag och chillar lite, och senare ska jag träffa min Ida en stund, det gillaaaas!
Puss på er


Kommentarer
Postat av: celinda

HAHAHAHAHAHA, jag hade kollat på just dom där, men skjortan i vitt xD det lönar sig verkligen inte att ha en wannabe modebloggar-style... ;D

2010-07-23 @ 09:40:31
URL: http://celindan.blogg.se/
Postat av: Malin

Hahahhaha, äääeh är det sant? xD Suck haha :D Nääädu, du har nog rätt.. :P

2010-07-23 @ 10:57:46
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0