220316

Heej! Det känns som att det är en ny människa som sitter här och skriver detta. Igår skrev jag sista tentan för denna period, absurd känsla nu när det är klart. Tentan var förövrigt i den vidrigaste mattekursen jag någonsin har varit med om, alltså VA. Men herregud vad det är skönt att vara klar med detta! Känns som att allting äntligen börjar vända och bli lite nice igen, har fasen varit en tung vinter alltså. 
Hursomhelst, skola är väl det som tagit upp största delen av min tid senaste månaden, i helgen spenderade jag 11 timmar i skolan både lördag och söndag, så party kan man ha det!!! Dock har jag faktiskt hunnit med en hel del DANS också på senaste tiden, så kul!! Koreograferar, planerar och tränar med både spexskådisar och min egna lilla dansgrupp på kvällarna, är så roligt och lärorikt att få vara lite ansvarig för något sånt här. Trots ett rätt stressigt schema med skola och dans har jag också hunnit med förvånansvärt mycket roliga saker med de andra från klassen och andra kompisar jag inte hunnit träffa så mycket annars. Är så härligt att ha alla dem som lyser upp denna jobbiga period (och andra perioder också såklart). Och extra påmind om hur underbara människorna i min närhet blev jag på min födelsedag häromveckan, ÅH vad fina alla är. Var en sjukt bra dag faktiskt. Utöver tentaplugg hann vi med en riktig mysbrunch i skolan, glass ute i solskenet samt middag och utgång på kvällen, är alltså mer än nöjd. Att jag är 21 nu är dock lite för konstigt för att hantera haha, i huvudet har jag inte släppt att jag typ är äldre än 16 än. 
Yesyes och nu sitter jag hemma och blir typ helt knäpp i huvudet för JAG HAR TYP INGA MÅSTEN! Det enda jag behöver göra är packa min resväska?! Så glad haha. Imorgon lyfter flyget till Spanien nämligen, så ja saker börjar verkligen bli riktigt härliga igen. Ska bli skönt att komma bort och bara ta det lugnt, få lite sol igen och umgås med familjen. 
 
Haha första bilden är från ett klassrum som jag skulle vilja kalla kontrastrummet. I detta rum har jag skrivit min första mattetenta på civilingenjörsprogrammet (ni fattar ju, ville typ spy av nervositet den dagen), nu några månader senare hoppar jag runt och undervisar dans i samma rum haha.
 
 

Sittningar och myshäng med mojsklasskompisar
 
Besök till scenen vi ska uppträda på med spexet i maj!!! Så taggad!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0