TORSDAG

Försöker tydligen ta igen 4 månader av riktigt dålig bloggaktivitet nu haha, bloggar typ varje dag? Hur som helst så har denna torsdag varit helt bra, även om den började skit. Jag tror jag börjat minst 3 inlägg senaste tiden sådär. "Bra dag som började skit" Morgonmänniska? Nä. 
Idag berodde det på att jag sovit så dåligt, slängde mig ur sängen i tron om att jag skulle spy inatt. Mådde helt knas. Men det gick över, och spy slapp jag. Låg dock och skakade som ett asplöv sen, antagligen endast för att jag är så sjukligt rädd för att spy. Lyckades till slut somna sen i alla fall men imorse kände jag mig riktigt risig. Blev som sagt bättre under dagen ändå, sov lite på håltimmen och orkade mig till och med på dans efter skolan. Oj vad jag tycker om min lilla balettgrupp alltså, blir så ledsen av tanken att det snart är dags för oss att splittras ännu mer.
Kvällen tänkte jag spendera med typ.. ingenting. Efter monstermånaderna december, januari och februari är det verkligen helt otroligt skönt att faktiskt ha helt lediga kvällar som man inte behöver göra ett skit på. Sista informationen som jag tänkte dela med mig av i detta inlägg är att det imorgon är min sista skoldag som omyndig. 
...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Hahaha en skitmysslyckad hoppbild som absolut inte fyller något syfte och inte har något med detta inlägg att göra, men kan ju vara kul ändå! Ser dessutom ut som att mitt ben är påväg rakt in i palmen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0