Shopping, städning, lycka, träning och trötthet (bra rubrik)

Hade det så jäkla bra i Sverige i lördags med Micke! Hittade dessutom mer kläder än förväntat till och med, så är sjukt nöjd. I söndags fick jag för mig att städa lite. Höll på i 5 timmar. Hahah helt sjukt, men min garderob såg ut som en soptipp. På kvällen var jag till min fina mormor och morfar och sen kollade jag på film och hängde med Ida och Anna. :) 
Igår var en ovanligt bra dag! En måndag. Bra. Hör på det!! Händer extremt sällan, men härligt var det! Efter skolan hann jag vara med Micke en stund, låg som vanligt och dog av skratt. Vad kan man säga, den killen gör mig lycklig  :)) 
På kvällen hade jag två danspass som kan ha varit bland de tyngsta jag varit med om. Bokstavligen hängde över cykeln på vägen hem och var för utmattad för att ens kunna somna (?) sen. Idag har jag haft en väldigt irriterande huvudvärk som kommer och går, känner mig helt stel, utmattad och öm i allmänhet. Fick inte ens chilla på håltimmen, då ett finskaprojekt måste fixas. Skönt att ha det gjort nu i alla fall! Strax blir det käk och sen dans igen. Tveksam för hur kvällens träning ska gå men får väl pallra mig dit och se helt enkelt.
 
Före vår största uppvisning i somras, saknar det som tuuuuuusan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0