take your passion and make it happen

Tjo! Har för en gångs skull börjat plugga för tidigt inför proven, så är knappt stressad nu! Eller okej, lögn. Är helt sjukt stressad, dock är 70 % av stressen dansrelaterad haha. Speciellt när det kommer till danskläder och syende.... Ibland frågar jag mig själv vaaarför jag måste vara med i 5 dansgrupper nu igen. Haha. Men ska nog fixa sig! Schemat är dock fullt nu ända fram till jul, men så blir det ju alltid. 
Annars då, igår var jag ledig. Idag 45minuters skoldag. Heelt skönt! Geografi och samhälla har min eftermiddag bestått av, ikväll ska jag dansa :))
 
 
Är förövrigt så sjukt lycklig och lättad att allt bara har.. ordnat sig. Jag minns att när jag åkte till Sardinien satt jag i bilen och var helt uppgiven och övertygad om att årets bästa uppvisning på Alandica inte skulle bli av för min del. Vet att det är fler som dras med mycket värre skador, men detta var i alla fall lite bittert eftersom jag aldrig varit skadad och eftersom den här uppvisningen dessutom var den jag sett framemot mest. Hade hursomhelst nyss haft körtelfeber och hade en månad kvar som jag inte fick träna på. När jag då också fick höra om hur sjukt jobbiga danserna jag missat var, hur de andra fick massa blåmärken av att kastande ner på golvet, tänkte jag bara att nu får jag välja mellan en uppvisning eller en sprucken mjälte. Trodde det skulle vara omöjligt att lära sig, och alls klara av danserna, och det var så jävla frusterande. Att sitta i publiken istället för att stå på scen, där jag är som lyckligast. Men sen kom jag hem igen, jag tittade på danserna om och om igen, jag imiterade rörelserna med typ 90% mindre kraft än de andra, jag tänkte på dem absolut hela tiden, jag började träna igen och vande mig med tankesättet "JÄVLAR ANAMMA" och här är jag nu (haha)! Alla danser är tryggt (hehe kan väl i och för sig diskuteras) i minnet och mjälten är hel. Jag tror jag ska dö varje gång jag anstränger mig i danserna, men jag KLARAR AV DEM!! Och uppträda med varenda en, det ska jag fan göra!! Åh jag är så glad :))) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0