Young Russian Ballet

Hej! Igår kommer jag minnas med ett leende typ.. resten av mitt liv. Såg ryska proffesionella dansare på Alandica, både när de tränade och uppträdde. Det var det sjukaste jag sett. Har nog faktiskt aldrig sett något så grymt i hela mitt liv! Ord kan inte beskriva hur fruktansvärt bra de var.
Här kan ni kolla in dem om ni vill! (kolla slutet och 2:05 om ni vill se nåt av det allra bästa!) Att se såhär bra dansare, på några meters avstånd... Alltså jag blev helt starstruck, var som att se en kändis haha! DÖR VAD GRYMT DET VAR!!!

Annars har jag haft en galet chill dag idag. Två lektioner, sväng till stan och sen 100 % chillande hos finaste Saine. Trodde jag skulle somna när det var dags att pallra sig iväg på dans, var så sjuukt jävla trött. Men väl där vände det. Vart sjukt pepp, antagligen efter att ha sett gårdagens show. Gud vad jag vill träna, vill bara satsa allt nu! Är helt mör i kroppen efter allt stretchande. Anyway, ikväll blir det plugg&chill! Ha det fint!

Kommentarer
Postat av: lisa

jag dör vad grymma!! jag önskar ofta att jag började dansa balett när jag var liten. min mamma har berättat att vi var till dansskolan en gång, och efter det hade jag sagt "mamma. det här med balett är nog din dröm, inte min". Lisa 4 år gammal, haha. jag ångrar det nu!

2012-01-27 @ 17:07:55
URL: http://teamvlsr.blogspot.com
Postat av: Malin

Jamen eller hur!! Hahahah, naaaw! :'D Gulle! Men åh vad synd :( Well.. det är aldrig försent! :D

2012-01-27 @ 19:41:29
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0