it just saves me

Tjena! Sverige var nice, kommer lite bilder och sånt sen.
Igår började skolan igen. Skit är det ju, såklart. Jullovet var i alla fall helt grymt. Tills det inte var så grymt mer. Haha nej men, har varit blandat, gillade det i alla fall! Speciellt det där att kunna ligga på soffan och käka choklad en hel dag, eller att kunna komma hem på morgonen, eller bara det lilla att inte behöva fokusera på pq-formler och växters evolution över huvudtaget.

En positiv grej med att komma tillbaks till vardagen är i alla fall att dansen började igår igen! Herre vad otränad man blivit, men det var helt jävla sjukt underbart ändå! Var trött, på dåligt humör och otaggad när jag kom dit igår, men så fort vi började blev jag helt lycklig igen. Kändes som en borttappad bit av mig kom tillbaks. Oj så poetiskt. Träningsvärken idag var dock inte lika underbar.
Idag var det skola igen, varit så nere hela dagen att det inte är sant. Det försvann dock när jag kom till kvällens danspass. Så fort jag klev in i rummet, hörde musiken och träffade alla igen var det som en stor glädjekick. Igen.
Nu har jag skrivit en hel bok här ser jag, dags att avsluta! Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0