New years eve

Hej! Igår var jag till farmor och sen till Ella för att hänga med lite fina dansare och kolla senaste dansgalan som finns inspelad. HEMSKT haha. Värre blev det när vi sen gick tillbaks till uppvisningsfilmer från 2008........ Hahah fyfan, men var trots allt jäkligt kul att se också! Och alltid lika kul att få träffa de där tjejerna. 
Idag är det nyår (jo, jag lovar) och jag taggar. I alla fall fram till tolvslaget, efter det har jag dock ingen aning. Tänker försöka att bara ta allt jävligt chill, inga förväntningar, inga nyårslöften, inga krav. Hoppas bara på en helt kul kväll och det tror jag det kommer bli! Har dock ganska mycket förväntningar på 2013. Kommer förhoppningsvis att resa med mitt hjärta i vinter, ska få uppträda med Young Russian Ballet (proffs), eventuellt fara till Finland på en kort "turné" med dem efteråt, sen blir det ju även 18-årsdag, utbyte till Madrid, sommar (=Saine kommer hem!), och sista året på gymnasiet!! WOHO
Hoppas nu att alla får en grym nyårsafton, ses på torget!!
 
 
 
Två från förra nyårsafton! Den nedre är Idas, har pinsamt nog glömt vems den övre är.... Hoppas det är okej att jag lånar det för 324e gången iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0