Har än en gång sett min dröm

Hej! Har berövats på uttrycket "chilla" i mitt liv för tillfället. Det är så sjukt jävla mycket. Just nu är det mest uppvisningarna som tornar upp sig framför mig. Har varit tvungen att få en klänning, en kjol och ett par byxor sydda inför den en av dem. Helt jävla omänskligt. Tackar gud för min mormor som hjälper haha! Vet dock inte hur alla 3 ska hinna bli klara, aaaaahhhh. Sen är det ju lucia på torsdag, har hållit på som en dåre med att få schemat för lusses lucior att funka under luciadagen. Har även hunnit vara till Helsingfors också. Hade inte speciellt höga förväntningar men det blev så sjukt bra!! Oj vad mycket jag skrattat, tackar mina härliga dansmates för det! Vi var till Nationaloperan och tittade på balett, fick även gå på rundtur innan. Var som i en film att få kika in i studion där proffsdansarna stod och värmde upp inför showen, färdigt sminkade och med en pianist som spelade. Kunde inte sluta stirra. Uppvisningen var helt sjukt grym också, skulle säga att jag rös 70 % av den haha! Nu är jag dock trött eftersom jag sovit kasst senaste två nätterna (aldrig åkt båt så långt förut och aldrig sovit i hytt så var helt ovan hahah). Kul att komma hem kl 5 och sen vara tvungen att gå upp 8 igen för att fara på dans. Nu är jag hemma emellan. Försöker lugna mina nerver som går på högvarv med skönaste covern på "don't you worry child", haha vilket passar väldigt bra. Ikväll fortsätter övandet, det fick jag reda på alldeles nyss. Imorn träning halva dagen, sen show och show på lördag igen. Men jag vet att sen när man väl står där i strålkastarljuset kommer allt jobbigt att rinna av, då kommer jag må så jävla bra igen! Som jag skrev förut. Finns inget bättre än att stå på scen. 
Nu ska jag peppra lite H:forsbilder! 
 

Var jäkligt skönt att få åka lite buss eftersom det var -17 och blåsigt i Helsingfors, trodde hela jag skulle förfrysa den sträckan vi måste gå!


Fick gå ut på scenen och kolla ut på salen som rymde runt 1300 tror jag. Nåt hände när vi klev ut på den, mitt i allt kände jag en sån jävla längtan efter att få stå där som en dansare. "Skit i om skolan går bra, skit i alla vettiga yrken man kan ha, inget jobb kan ändå mäta sig med att dansa på en scen som denna" for genom mitt huvud igen och igen


Så häftigt att se hur mycket som egentligen finns bakom scenen!


Hela byggnaden var gjord för föreställningarna, det fanns verkstäder som byggde upp scener och kulisser, folk som målade och lagade rekvisita, peruker, skrädderi osv.


♥♥♥♥♥ Mitt dansarhjärta smälter!! Här sydde dom alla sjukt vackra dräkter


Kulisser


Så, så, så himla sjukt vackert
 
Hahaha älskar denna bild!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0