3pics

Ytterligare 3 bilder jag har fixat och trixat lite med (eller okej, mittenbilden har jag inte redigerat så mycket men) på jobbet. Gillar min prao mer och mer alltså, haha. Så, här kommer den fåniga standardkommentaren på min blogg: Kommentarer gör mig skitglad! :')





Lite om gårdagen då också: var så stressad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.Helt jävla insane. Hursomhelst, så spenderades eftermiddagen med Hanna (TACK för hjälpen!!). :) Och så dansade jag hela långa kvällen. Fyfan vad underbart det var, helt sjukt. Speciellt modern dansen. Baletten var ju lite av en utmaning, HEH. Gudars alltså. Efter träningen drabbade den vanliga tröttheten mig och Celinda, så det slutade med att vi stod och skrek för att vi hade en sån ålderskris. Vafan, om 9 år är vi ju hälften till 50!! Haha.
När jag kom hem fick jag nåt fel, måste ladda ner maaassa låtar för tredje gången för att alla tidigare gånger hade failat. Fick sitta till halv 1 och hålla på med bara det.

För tillfället sitter jag och jobbar med mina bilder och dokument, bloggar lite haha. Är galet stressad igen. Ska köpa present, hörlurar, böcker, packa klart och säga hejdå till massa fina vänner innan jag far med färjan i eftermiddag. Lugnt alltså, helt lugnt! Haha. 
Men vi hörs senare idag hörni, puss på er!

Kommentarer
Postat av: Francine

JÄTTE fina bilder!!! (som vanligt) :D

2011-02-17 @ 12:33:26
URL: http://francinee.blogg.se/
Postat av: Malin

Ååh TACK Francine, vad gullig du är! :DDD

2011-02-17 @ 12:46:04
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0