like the rainbow



Armband och klocka, Thomas Sabo, Icewatch, HM, JC. Tycker om mitt nya nagellack från Mavala, grått och höstigt. New York heter det, fastnade lite för namnet också, he.. he.. he..

Men att tjeena hörni! Igårkväll såg jag, Saine, Ebba och Erik på My sisters keeper. Har sett den förut, men den var faktiskt bättre nu, andra gången. Kom till och med några tårar..! Sen käkade vi glass och satt och asgarvade åt allt och inget. :D Himla trevlig kväll iallafall!
Dagen har varit bra och dålig. I början var den helt bra, fick reda på att jag hade fått alla rätt på första delen av matteprovet om jag bara inte hade skrivit att 900-10=990........ Haha, pinsamt.
Sen var dagen mest jobbig. Är så stressad. Vet inte riktigt varför, men jag har massa smågrejer som jag måste få gjort som bara ligger och skaver på hjärnan. Måste skriva en bokrecension+andra läxor, fixa all musik till iPoden, rensa ur hela min dator (vi snackar om flera tusentals bilder) innan den kraschar, städa mitt rum, packa, ta ner massa musik åt brorsan.... ååh. Nu längtar jag nästan tills jag sitter på en niotimmars flygresa, så jag kan få CHILLA lite!! Haha.
Jaja, det är som jag brukar säga: i-landsproblem.

Annars då. Längtar redan tillbaks till dansen. Kom dock på att jag har dunder imorn! Kan säga såhär, ÅMI:s dans är grym för att man får utvecklas inom dansen, köra slut på sig, ha ansträngande danser och lära sig massor och såklart dö av glädje (hehe) men dunderdansen är så underbar för att man bara får släppa alla krav, man behöver inte sträcka fotvristen, vinkla fingrarna rätt... man behöver bara ha utstrålningen på plats och köra järnet, och det helt på sitt eget vis! :)
Hursomhelst. Det + alla grejer där uppe i inlägget ska jag hinna få gjort i helgen. Ska även få in lite Saine i planerna haha, vi kommer nog ha kul! Och så ska jag alldeles strax iväg och träffa min kusin Sara! Det blir grymt trevligt, har inte sett henne sen i somras.


Hihi, tack Emma för att du lärde mej hur man fixar regnbågsfärgad överstrålning i ps! Har en känsla av att jag kommer använda det flitigt...

Kommentarer
Postat av: Malin=)

gud vad söt bild=)

jag älskar att fotta precis som du och jag undrar bara vilken modell du har på din kmera...



du är så sjukt ducktig på att fotta!!!



så anundsjuk;)

2010-10-08 @ 17:41:55
Postat av: Malin

Åh tack Malin! :D Aha, vad kul att höra! :) Jag har Nikon D40, hehe, inte det mest avancerade om man säger så... :P TACK!! Blir så jäkla glad :D Men ääh, var inte det! ;D

2010-10-08 @ 18:14:23
URL: http://maliin.blogg.se/
Postat av: MAlin=)

tack=)

2010-10-09 @ 14:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0