it's just another rainy sunday afternoon

Tjoo. Är så slut i huvudet att jag tror jag dör. Fast jag sov 11 timmar inatt, hoooho.
Jajja, igårkväll kom iallafall fall Saine hit först och för att göra en lång historia kort kan jag meddela att vi var med Jacke och Viktor och Einar sen. Såg på film, garvade och hade trevligt.
Idag blev Saine och jag trötta på våra liv så vi började smida storslagna planer.. Haha, vi får väl se hur det blir. Men en sak jag känner redan nu: Sommarn11 kommer bli bra,bättre,bäst. :)
Nu måste jag plugga som ett fån hela dagen. Haha, MÅSTE verkligen få in all denna kärnfysik i hjärnan nu, MÅSTE. Sen ska vi till mormor&morfar också.
Förresten, såg klart på oc säsong 2 häromdan, låg ännu en gång och grät i min ensamhet för att det var så sorgligt. Och jag som sällan gråter till filmer?
Förresten så längtar jag bort från den här ön så otroligt mycket att det inte är sant. För tillfället är största drömmen att få bo i London eller New York efter att jag fyllt 18. Inte för all framtid eller så, men ett halvår eller nåt. ÅH, om det bara kunde bli så. Men det är väl såna drömmar som varje ungdom har typ, hehe. Men VILL det verkligen. Jaja, nu ska jag tvinga mitt stackars medvetande tillbaka till regniga, döda Åland. Fast well, det är rätt mysigt här just nu iallafall, tycker jag av nån konstig anledning.

Vi hörs om jag överlever pluggandet! Puss


Haha, jag, brorsan & The Beatles, gaanska längesen. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0