alandica imorn,

Haallå.
Sitter och garvar så jag dör åt felsms.com just nu, haha bästa sidan ever!
Hursomhelst. Skönt som fan med fredag! För två veckor sen satt jag i mitt rum och packade och hade lite smått resfeber.. Buhu. Och för en vecka sen låg jag i en solstol i 30 grader omgiven av snygga araber.. HAHA. Ännu större buhu.
Lider av minnesförlust (gör alltid det på fredagar) och kommer inte ihåg nåt av dagen typ. Hade väl.. vanliga ämnen? Inte var det en speciellt kul dag iallafall.
Efter skolan var jag iallafall till avancia med Ida. Kände mej ovanligt pepp. Sen till dansen och hämta danskläderna. Japp, imorgon är det uppvisning! På alandica, kl. 15.00 och 18.30. Det är en gala för Haiti, så pengarna går till de behövande människorna där. Inträdet är rätt dyrt, 35 euro. Men välkomna iallafall, om ni har råd hehe. Ska iallafall bli sjukt kul med uppvisning igen! Och dessutom är det två danser jag gillar skarpt. :) Och så är det ju på kära alandica.
Jappjapp. Nu sitter jag ensam här, alla är fan antingen på weekendläger, borta eller sjuka. Haha, suck. Så får väl bli en chillarkväll.
Kanske till och med en till bildbomb från egypten? Vill så gärna visa er bilderna, men det är så jobbigt, hehe.
Får väl seeeee. Ni får iallafall ha en bra fortsatt kväll!
puss



Aaaahaha, är det där jag? Från i somras iallafall, i loooondooon!
Gosh vad jag vill till Storbritannien igen nu. London, Liverpool eller vartsomhelst :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0