pure happiness

ÄNTLIGEN, efter nästan ett halvårs undrande och försökande har jag lyckats! Göra bloggen bredare! Numera kan jag publicera waaaaay much större bilder än förr! Och inte var det så jävla svårt att fixa heller. Bara en liten liten detalj jag missade alla tidigare gånger jag försökte.
Nu kommer det kännas så mycket roligare att ladda upp foton!

Nog tjatat om det. :)
Idag efter skolan var jag till stan med Saine, hmm svårt att gissa vad vi gjorde? Fikade of course. ;)
At the Black Cat. Asgott som vanligt. Sen gick vi snabbt till stan och sen till mej. Satt här och garvade smått ihjäl oss åt våra randomvideor, gamla bilder och annat fult.
Sen hoppade vi studsmatta första gången i år också! Wonderful! Haha, nä men snacka om lycka.
När hon hade gått fick jag apont i magen, visste inte vad jag skulle göra av mej själv nästan, fyfaan. Men sen gick det över:) Och nu sitter jag och kämpar på med mitt hatobjekt numero uno, number one, nummeri yksi (okej.. det där med spåkkunskaperna gick åt helsike..) MATTELÄXAN! Men jag är allmänt glad ändå. Och har bara fyra uppgifter kvar nu, pepppepppeppp.
Sen går jag kanske ut och går. Så underbart med vårkänslorna. Känner mej som ett äkta vårbarn, inget är lika underbart som våren.

Jappjapp. Här kommer min bloggs historias första bilder som är större än 500! Hoppas fan at ni märker nån skillnad, annars blir det ju pinsamt, haha.





Kommentarer
Postat av: J a n i n a ♥

Fin blogg ! :]

Allt bra ? [:



KRAM

2010-03-30 @ 19:15:13
URL: http://janinalove.blogg.se/
Postat av: hanna

maliiiiin !!! du måste lära mig dt, du bara måste, jag har försökt men då blir inte inläggen bredare bara själva bloggen :( lär mig malin :D

2010-03-31 @ 16:28:09
URL: http://hannafagerlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0