I'm back!

HEJ!
Detta lilla dataförbud är en lång historia. Men jag har iallafall varit jävligt korkad, haha. Och nu har jag varit datorfri sen i tisdagskväll. Känns bra, man inser inte hur beroende man är av datorn. Men nu blir det som vanligt igen, haha. Och ni kan inte ana hur mycket jag har saknat bloggen. På tre dagar. Ojoj, haha.
Okej, men tar och berättar om de tre senaste dagarna nu, om ni har lust att läsa.

Onsdag: Jäkligt bra dag. Gick 9-1 (!!!!!!!!!!) hade chill timmar. Var med Saine efter skolan, och vår humor nådde ytterligare en sjukhetsnivå. Nu är vi så sjuka så det inte ens finns ord för det. Haha. Aaaaavel! Hur som helst, vi blev så jävla blåsta. Det var nån som ringde till mej och babblade på finlandssvenska om hur "kääär han var, och att vi har gått i samma klass i ett år, och jag finns i hans drömmar..." Och jag och Saine bara garvade och funderade vem det var som ville lura oss. Inte Rasse, inte Otto resonerade vi, HAHAH! Och det värsta var att jag började härma hans finlandssvenska, trodde ju att han inte pratade så på riktigt! Sen, plötsligt säger han något i stil med: - Ja, nu blev du riktigt blåst Malin. Du kände inte igen mej va? Det här är en livesänding i radion, och du blev framslumpad att vara med" FYFAN, jag skämdes som en hund! FÖRSTÅR NI VAD PINSAMT!? Och jag och Saine hade suttit där och bara "Haaaha, vi känner igen din röst juuu, haha vi hör ju vem det är!" FAIL. Sen failade vi ännu mer, jag kastade kolsyrad läsk i ögat, saine slog i sin egen tand med en hård datasladd, vi ringde lite och vi bakade snoddas med för lite mjöl.
Dansen på kvällen var riktigt jäkla nice. Ni vet, jag fullkomligt älskar ju Bad Romance med lady gaga! Och vi tränade till den! Tänk att göra värsta hoppen genom salen, mitt i refrängen!! Jag dog. Ja, resten av det 3 timmar långa passet var också trevligt, men myycket jobbigt.
Vägen hem från dansen var en riktig jävla utmaning. VÄRLDENS SNÖSTORM, världens uppförsbacke och världens iskallaste och hårdaste motvind. Och en cykel dessutom. Jag trodde jag skulle smälla av. På riktigt.
Men, well, jag klarade mej.


Torsdag: Vanlig dag. Hk, nice mat, jobbiga timmar osv. Efter skolan, stan med Ida. Hon köpte skor och jag fick ångest. I vår MÅSTE JAG HA VITA CONVERSE! Converse är fan dom bästa skorna som någonsin funnits. Love it.
Sen var det dans igen, och den var superdupermeganice. Hade modern klassisk, eller vad det nu heter. Love it också, haha. På kvällen led jag av datorbrist, men såg på Desperatde housewives och Robinson Karibien istället. Båda superbra.

Fredag: Ja, vad finns det att säga? DET ÄR FREDAAAG! Underbart. Skolan var lång, men jag överlevde.
Efter skolan var jag till Ida med henne och Saine. Fixade lite grejer. Sen skulle jag och Saine gå. Då fick allvarliga fel. Ordet flumm fick en helt ny innebörd. Det här var äkta flumm, inget litet mini cp-ryck. Vi fullkomligen dog av skratt! Och kastade oss ner i snön, vinglade omkring, halkade omkull osv. 
Sen satt vi här, och jag läste mina 99 inlägg på bloglovin. Ikväll blir det lite chillbacill hos Ida tror jag. 

Hoppas ni får en bra kväll!
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0