bra, bättre, dans.

enligt mej, så komparerar man svenska ordet bra. ;)

Hejsan!
Joatt, ändrat bloggen igen, hehe. Eller som vanligt, ändrat bara headern. Hopeulike. :)

Idag var det dödligt jobbigt att stiga upp. Jag trodde jag skulle avlida, jag orkar inte!! Ta mej till egypten, nu tack.
Jaja, igår kväll satt jag, risig och trött som fan och glodde på gossip girl, och plötsligt får jag ett allmänt jättemystiskt mess från ida. Jag börjar svara "hahah, sms roulette tredje kvällen i rad? ;D" och så ringer det på dörren. Och där står ida och saine med massa utekläder, en liten väska med varm choklad, en lykta och lite partylampor. Jag stod där i hundra år, glodde och såg ut som ett levande "WTF?!??!?!??!??!?!?!" , var så damn trött haha. Men sen fick jag höra deras idé, så då stack vi ut i badhusbergen och busade. Hahaha, fyfan vad kul det var. Satt och pratade om allt och inget, hade partylamporna tända, asgarvade, skrek, drack varm choklad och åt bullar och kikade ut över stan, haha naw. Tack för det hörni.

Idag var det somsagt skola, 8-3, underbart. Äeh alltså, jag pallar inte ens berätta om skolan, får psykiska ångestanfall. Typ. :)
Efter skolan var jag med amanda, det var mycket trevla, som hon skulle sagt, haha! Vi fikade på svarta katten, snackade egypten medmera och gick runt på stan.
Nu chillar jag för fullt. Ska se på älskade gossip girl snart.
Och gråta lite över dansen. SOM INTE BÖRJAR FÖRE NÄSTA VECKA! Jag säger som Emma K, nu skulle man bara kunna sova bort veckan och vakna i danssalen.
JAG BEHÖVER DANS, NU! NUNUNU. Jag har inte tränat på år. Upptäckte nyss att jag satt med rynkade ögonbryn och allmänt asförbannad uppsyn när jag skrev det där. Haha, nu sitter jag bara och småflinar.
Min humor ♥
Nu ska jag avsluta detta inlägg, men frukta icke, snart kommer ett till.
puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0