031210

Gårdagskvällen var asig, har nog aldrig varit så färdig alltså haha. Helt slut i skallen, förbannad, trött och ledsen. Idag är det inte lika illa, i och med att matteprovet är gjort! Gick och skrev det vid 9, stannar hemma resten av dagen. Vissa frågor gick iallafall helt skrattretande dåligt men annars gick det nog bra, FAN VAD SKÖNT. Nu är jag hemma och är helt slut. Ska nog ta och kolla på oc eller någon film. Skönt att ha idag + ytterligare 3 dagar ledigt nu iallafall.
Så från och med nu blir det VILA, C-VITAMINER och... (vad mera hjälper när man är sjuk?) .. HALSTABLETTER! Hehe. För imorgon måste jag vara på topp! Ska dansa massor och även uppträda. Oh help me. Men kul ska det bli, även om jag har feber.
Jaja, hörs sen! :)
Kommentarer
Postat av: Hanna

VITLÖK, VITLÖK och åter VITLÖK! Rå vitlök. Det gör susen! Eller ja, det brukar hjälpa till ganska bra i alla fall :) Och varm svartvinbärssaft med honung är också en förkylningsfavorit :) Och så ska du shotta havtornssaft, det är surt men det är en riktig vitaminbomb ;) Och om du har ont i halsen ska du gurgla t.ex. listerine typ två gånger om dagen, det innehåller alkohol som dödar bakterierna :) Du hör, det här med förkylningar är jag expert på ;)

2010-12-03 @ 11:56:19
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jo just det, man får ta burana 4 gånger om dagen också om det behövs, det är ju febernedsättande och bedövar det onda, men det är också inflammationshämmande - det är alltså inte alls så dumt som man kan tro :) Fast det ska man ju ändå bara ta om man verkligen behöver göra något - typ uppträda :) Finrexin hjälper bara för stunden, men det värmer fint och piggar upp :)

2010-12-03 @ 11:59:03
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: Malin

Oj, ja du tycks kunna detta! ;D Men haha, TACK så otroligt mycket för tipsen! Verkligen bra, ska försöka använda allihopa ;D Börjar med havtornssaft! TACK igen! :)

2010-12-03 @ 12:29:22
URL: http://maliin.blogg.se/
Postat av: Malin

FÖRRESTEN, kom på en till sak! Esberitox, det är väl bra? :D Kommer nämligen bara ihåg att Janke gav mej massa såna tabletter när jag var sjuk en gång, haha! :D

2010-12-03 @ 12:36:16
URL: http://maliin.blogg.se/
Postat av: Linnea :)

Skit i C-vitamninen , nu är det D-vitamnin som gäller istället! ;)http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/d-i-stallet-for-c-mot-forkylning-1.805813

2010-12-03 @ 14:30:29
URL: http://liksomlillih.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jo esberitox är också riktigt bra (och min kära far är djupt troende när det gäller de där pillren haha), men det är mest bara innan förkylningen bryter ut, men det skadar ju inte att överdosera lite även efter att det har brytit ut, det kan säkert också hjälpa till på traven!

2010-12-03 @ 19:46:22
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: Malin

Hahaha okej, det låter bra det! :D

2010-12-04 @ 14:24:08
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0