Summerdays

 

Hej hörni. :) Hur är det med er? Med mej är det fina firren, solen steker och livet leker. Typ. :) 
Men sorry för uppdateringen, IGEN.
Igår var iallafall sjukt trevlig! Saine kom hit vid 2, och det började med att vi båda bröt ihop av asgarv åt typ allt. Som vanligt. Efter ett litet tag bestämde vi oss för att fara ut med vår kanot, som förövrigt är endast för en person, och SJUKT ostabil. Jag paddlade och Saine satt framme i fören och försökte balansera. Haha, det var inte bara några gånger som vi började vicka som galningar på kanoten (inte med flit alltså) och höll på att välta. Så sjukt osmidigt, jag skrattade så jag dog.
Sen kom vi fram till ett öde stugställe, och där hittade vi härligaste klipporna vid havet. Så där låg vi och solade, lyssnade på musik, käkade onyttigheter och bara chillade. Känns som att sommarn snart är slut, så vi tog verkligen vara på det vi kunde av den. Sen vinglade vi hem igen med kanoten, åt middag, försökte se på film (uppfattade max 1/5 av den, haha), fotade massor och chillade lite mer.
Natten tillbringades i vårt lilla lusthus mitt uppe på ett berg. Mysigt jo. Vi låg och snackade om allt mellan himmel och jord nån timme innan vi sen somnade.
Idag chillade vi ännu mer, sen skjutsade vi Saine till busshållsplatsen. Efter det fortsatte jag med båten, och åkte Eckerö runt med familjen, heh. Stannade till på massa olika ställen, brände mej och fick lite humörsvängningar. Men det var nog rätt nice. Rätt fint att flyga fram över vågorna på havet med härlig musik i öronen.
Nu gungar det i huvudet efter att ha guppat omkring i båten hela dagen. Och nu började Falck (eller hur det nu stavas) på tvn, tar väl och glor på det.
Och även om det är chill här ute så saknar jag stan. Vill hem nu. Nu. Nu.

Så, nu vet ni det :D
Ha det bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0