vårkänslor, sommarminnen och gymnastik

Tänk så mycket lite vårsol kan göra med oss nordbor. Har varit som i ett lyckorus halva dagen, våren är förjävla underbar ju!

Såhär tillbringade jag min eftermiddag:


haha ignorera att benen ser så fläskiga ut när man lutar dom mot marken






tycker man får bjuda lite på sig, hehhhhh





(bara mobilbilder)

Ja, som ni ser har jag haft det nice. Satt på Idas balkong med henne och åt glass, lyssnade på massor av sommarmusik och snackade om allt mellan himmel och jord. Mest sommarminnen. Om nån inte visste det så var förra sommarn den bästa genom tiderna! Det vart en hel del "Neeeeeej, JUST DET!" "HERREGUD!!" "Ååååh" "Fyfan vad jag saknar det" och "Vad fan tänkte vi på?!" Haha, underbart!
Dessutom gillar jag vår extremt märkliga humor, när vi garvade ihjäl oss åt våra fantasier om att min mobil bara skulle resa sig och gå därifrån, haha!
Förövrigt var skoldagen rätt lugn. Tycker VERKLIGEN att Saine ska bli frisk! :(
Fysikprovet gick nog rätt fint, failade lite här och var men.
På gympan cyklade vi till bollhalla och hade gymnastik! Och det var fanimej supernice! Hade jag inte dansat hade jag antagligen gått på det.
Gillar även mitt och Malin Ds akrobatiska .. eh, lyft? Hon låg på rygg på golvet, och höll i mej i mina axlar, medan jag höll i mej i hennes knän, och då liksom hängde ovanför henne samtidigt som jag skulle göra nåt spagatliknande med benen. Haha det var helt SJUKT! Vi bara stirrade på varann och "Vad fan är det vi gör??!?!?!?" haha, men det lyckades faktiskt typ!
Nu har jag nyss käkat middag och nu är det dans som gäller. ♥

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0