@ Celindas place

Sitter med Celinda och fettar mej med glass, grädde, banan och chokladsås samtidigt som vi fixar bilder, tar bilder, lyssnar på musik och gapskrattar åt det mesta! T.ex. "Alltså ett svenska fel som är såå irriterande är "VART bor du?", "VART ligger Åland" osv.." Svar från Celinda: "Jaaaaa, och typ... "Vart ska du?" " Tystnad.... Hahahhaha!
Okej, nu fattar ingen men som Celinda säger: Det hör lite till min image att ha lite randomförklaringar som ingen fattar. Hehe.
Tidigare var vi ut och fotade och sånt och käkade middag. Nu sitter vi somsagt och slirar som fan, och sen får vi se vad som händer, har lite planer, hahaaaa.


Senare kommer förresten en liten bildberättelse med galet fula bilder på oss! Woho! Här får ni ett smakprov, som också visar hur bra vår humor är!



Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh gud ja vad jag kan störa mig på det där "vart" när det ska vara "var"! Det ända som är värre är norrlänningar, de säger "vars". Som i "Vars bor du?" Suck!

2010-04-18 @ 01:33:11
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: Malin

JA!! Det är GALET IRRITERANDE!! Hahahah, det har jag dock inte hört förut, men kan bara tänka mej hur jobbigt det också är.. xD

2010-04-18 @ 13:46:33
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0