volleyboll ;D

Sorry igen för dålig aktivitet, men jag har helt enkelt inte hunnit skriva .
Igår kväll var jag iallafall med ida, hanna, emma, victor och daniel. Vi spelade volleyboll, och vårt lag ägde stort, hehehhe :D Sen vart det fotboll *vill helst glömma* haha. Oskar tacklade /snubblade/ nånting annat mystiskt ner över mej. Och vi föll pladask på marken. Fiiiint.
Kul kväll vare iallafall. Idag var rätt chill, slutade två idag! Enda dan i veckan, suck. Vi hade dubbeltimme gympa med nya läraren sista timmen, det var nog nice. Haha, på en rast vart det lite fail idag. För jag skulle (av lite störda anledningar) låtsas slå till saine på kinden, men det vart lite miss. Eller snarare tvärtom. Hon fick världens bitchlap, haha det bara smällde, förlåt igen saine ;D
Efter skolan var jag till ida med henne, saine och kajsa. Victor och daniel kom dit en stund också , och snodde mobiler, och sånt :)) hah.Sen kollade vi på lite störda youtube videos, pochahontas haha! :DD och sen kollade dom andra på nåt asigt om nån med maskar i huvuet, mysigt va?
Sen for jag hem, käkade middag snabbt, och iväg på dans i tre timmar, och fyfan vad jobbigt det var! Jag trodde jag skulle dö. Ett plus (förutom att det var skitkul ofc) var att vi tränade till Tingeling! Haha :D Och så har vi somsagt riktigt nice humor. Hehhhh. Och jag har upptäckt en ny tortyrmetod. Om ni säkert vill skada er själva, och garanterat orsaka riktigt paaaaiiin, då ska ni dansa med ett par tåspetskor efter 3 månaders uppehåll. Ni vet, såna där hårda balettskor. Ajfaaaaaan. haha.
Kom nyss hem, har duschat och ätit lite och nu ska jag slänga mej i soffan , och stretcha måste jag ju göra.. Om jag vill kunna gå imorgon. Haha.
Ohyes, börjar 9.50 imorn! Förstår ni hur underbart ?! :DDDDDDDD
Jäjä, hörs imorgon, puss

Kommentarer
Postat av: Sara

Hahaha tingeling :P

2009-08-27 @ 14:48:15
Postat av: Malin

Hahahah, den är bääst ;D

2009-08-27 @ 17:12:59
Postat av: celinda

hehe, (överdrivet leende och visar peace-tecken) puss

2009-08-27 @ 18:04:56
URL: http://celindan.blogg.se/
Postat av: Malin

Celinda: Haahahahahahhahahahaahahah!

trycker upp mungiporna med fingrarna pusss

2009-08-28 @ 07:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0