redan fredag!

Åh, äntligen fredag! Den här veckan har bara rusat förbi. Hoppas det fortsätter så till sportlovet.. Kollar och läser massa om egypten just nu, blir mer och mer pepp, haha.
Idag hade vi svenskaprov, gick bra. Sen har väl inte så mycket mer hänt. Min och Saines humor var lite extra störd. "Nuuuuu blir nog Greta glaad!!" Haha.

Igårkväll var jag somsagt bara hemma. Men vetni hur sjukt nyttig jag var. När jag läste på prov så satt jag och käkade äppelbitar och drack te! Grönt te till och med! Håller jag på att bli sinnessjuk? Haha, nä. Är bara så trött på allt godis och sånt. Haha. Men nu är det ju helg så.. en liten godispåse eller två blir det nog ändå. ;)
Jao, och ikväll händer väl nåt. Och imorgon sover Ida här, wey.
Just nu sitter jag och chillar för fullt. Funderar på att göra en sån där " det här visste du inte om mej " lista. Kanskeee.
Menmen, det var allt det. Ha det bäst!


HAHAHHAHA, jag fick dagens garv när jag hittade denna bild. Från rhooodoos! Detta var då ett vanligt mellanmål. Massvis med pommes, blandad läsk, slush, högar med kakor och ca 200 saltburkar uthällda på pommes fritsen (frittsen? frittesen? fritteserna?) Men snacka om att vi var fettiga! Haha!Gosh vad jag saknar det!! ♥


Kommentarer
Postat av: emme

OMG!!! FY SATAN VA JAG SAKNAR D!!! :'''( asså gud, när jag såg bilden blev jag helt: omg!!! jag saknar paparazzi och domdär kakorna!! xD OCH ST SÅKLART!!!! 8D8D8D xD (blev värsta semntimental nu... xD haha!

2010-01-23 @ 00:37:57
Postat av: Malin

Hahhahahaah, vi kan bilda sentimentala klubben? :D Hahah, jag saknar det också, så jääääävla mycket! ååh, ST, hahahaha! :D:D:D:D:D

2010-01-23 @ 09:59:19
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0