DISNEY!

Nu är jag hemma igen. Har haft det askul hos emelie och fredric iallafall. Vi satt uppe halva natten och såg på disneyfilmer och åt Ben&Jerrys, niiiice.
Alltså, fattar ni hur mycket gamla barndomsminnen som kommer upp när man ser dom där filmerna!? Haha, helt gaaaalet. Och fattar ni hur sjukt det är när man upptäcker att man kan hälften av replikerna i en film utantill, som man inte sett på, jaa, kanske åtta år?
Men det är sjukt hur bra dom är, naaw. Och musiken, man blir helt lycklig! Ibland var det så bra att jag bara slängde mej runt i sängen (som vi satt i) kastade med armarna och bara skrek "YEEEEEEEEEES!!!" Haha misstolkas ej.
Men det var så sjukt bra!
Åh, musiken är bäst i Lejonkungen! Ettan OCH tvåan. Och Mulan! Och ringaren i notredame! Haha, i alla filmer!
Jaja, hur som helst. Vi satt uppe till halv 5, sen somnade vi.
Nästa dag berättade emme att hon mitt i natten hade märkt att en av hennes tavlor låg på madrassen, mellan oss två. Och den var liksom ovanför mitt huvud före det, så hade den fallit av sig själv hade jag garanterat känt det.. Haha.
Måste råkat ha tagit ner den i sömnen.

Nästa dag såg vi lite fler filmer, käkade och fortsatte med vår sinnessjuka humor.
Humorn dom här dagarna tar nog alla priser! Helt sjukt. Ibland har jag garvat så mycket (t.ex åt hyenorna i lejonkungen) att jag inte ens kunde skratta. Det var FÖR kul. Jag bara kastade mej ner, låg och skakade och halvskrek lite för att det var så sjukt! Ojoj.
Sen när jag skulle hem failade det liiiiite. Okej, det failade så jävla stort. Haha, fyfan.
Jag fick skjuts av dom till busshållsplatsen, vi kom i tid och ingen buss syntes till. Men det var ett dike mellan mej och hållplatsen. Jag började gå genom det, märker sen plötsligt att E&F tutar som dårar bakom mej. Jag vänder mej om och undrar vad fan dom håller på med, sen vänder jag mej tillbaka. Och ser bussen susa förbi, ca 3 meter framför mej. ÅNGEST!
Det var bara att hoppa in i bilen igen och jaga efter bussen, som körde som en dåre. Och det var lite halft snöstorm, plus total dimma bakom bussen. Vi körde nästan hela vägen till stan, hann aldrig ikapp den. Mamma fick komma efter mej sen, strax utanför MH. SÅ FAIL!
Ursäkta, men jävla bussjävel. :)

Kul som fan har jag haft iaf, tack för det Emme och fredda!

Jaja, ska nog bara chilla ikväll, blir skönt. Är liiite trött om man säger så.
Just det, måste ju göra en liten tradition jag har. Heja Ida&company i volleybollaget imorgon! Dom har tävling då tror jag, så hejaheja. :)
Nu, duschen.
Puss!



Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha, åh jag älskar disneyfilmer! Vänta bara tills du är 20+ och du fortfarande kan alla repliker (fast det då är 10-15 år sen man såg dem på riktigt), det är underbart det. Och kors i taket vad man lipar! Jag som skällde ut mamma när vi såg Pocahontas på bio och hon lipade, "mamma! det är ju en tecknad film!"... Vad tror du jag gör nu? Lejonkungen kan jag inte se alls, jag gråter i flera timmar :P haha

2010-01-05 @ 21:11:15
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, välkommen till klubben! :DD

Ojoj, joo kan tänka mej att det är ännu coolare då, hahah! :D

HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA! Jaaa, jag vet! Det är ju sjukt! Håller med, lejonkungen är värst! Ett annat gråtmoment är i snövit tycker jag, när hon är "död" och dvärgarna gråter, buuuuhuuu!

2010-01-06 @ 10:10:33
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0