14 augusti 2010

Tjena. Nu är jag nyss hemkommen från konfirmationen, GRATTIS alla nykonfirmerade! :) Det var sjukt fint när tjejerna sjöng The Rose alltså, ååh.
Förövrigt är vädret återigen som det var i juni/juli - döhett. LOVE IT!

Men ska väl berätta lite mer om vad jag har haft för mej senaste dagarna nu då. 
Häromdagen kom Emelie och Fredric ut till min stuga, och sov där. Vi hade det sjukt trevligt, tog massa bilder (som kommer upp här sen), simmade, bastade, och så såg vi två filmer. Den ena var My sisters keeper, som man har hört så mycket om. Och visst var den bra. MEN. Jag grät inte! Inte en droppe! Sick, trodde att jag skulle gråta floder till den typ haha, men nänä. Sen såg vi även Pay it forward, också den bra och sorglig. Men inte fan fick jag fram några tårar där heller, haha!
Sen satt vi uppe nästan hela natten och garvade som dårar, inte så konstigt med tanke på vad vi höll på med, haha! Nästa dag for vi ut med båten till en annan ö, som har grymmaste hoppbergen! Seriöst, det var så förbannat kul! Hoppade som galningar ner för massa klippor, härla. Sen följde jag med hem till Emelie och Fredric och sov där en natt. Vi simmade (ÄLSKAR sommarkänslan man får där), fixade och trixade med bilder och så såg vi på Forrest Gump, älskar den.
Igår kom jag då hem, trött och risig. Éfter en dusch blev det stan med Saine, vi fixade lite grejer och sen for vi till lh och simmade. På kvällen var det dansuppvisning, först vid bibban, sen var vi med i ett extranummer vid Emmaus. Och jag måste bara säga, GRYMT jobbat avancerade tjejer! Ni var galet bra, verkligen! Satt med ett stort smile hela föreställningen typ.
Sen var jag och Saine mest på stan och nånstans vid Gröna Udden (eller förbi det?) hela kvällen, det var nog helt kul men lite... äeh, vad ska man säga. Gjorde bort mej så förbannat hårt en gång, vet inte om jag ska skratta eller gråta, haha. Natten var iallafall den sjukaste, somsagt. Låg och visste varken ut eller in, drömde, vaknade, mådde dåligt, mådde bra, mådde ingenting. Hade verkligen SJUKT lite uppfattning.

Men ja, det var väl det mesta som hänt fram till nu. Nu ska jag först fira pappa, och sen somsagt till Emma och fira henne. :)
Vi hörs senare!

Någge slags hoppbilder från stugan här



Kommentarer
Postat av: ella

sv: Tack Malin! du var själv jätteduktig :) och snart ses vi i dansskolan, tjohooo :D

2010-08-14 @ 16:15:22
URL: http://elllamedp.blogspot.com
Postat av: Malin

Haha, äh men taack :D JAAAA, can't wait!! :D :D

2010-08-14 @ 18:15:21
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0