1 Augusti 2010

Nämen tjeeena! Då var rockoff slut, och augusti påbörjat. Bittert. Men den här rockoffveckan har lugnt varit den bästa hittills, fyfan vad kul jag har haft! Några höjdpunkter är:
* KENT! Och att vi fick gå in backstage då.
* Eric Saade, som var tusen gånger bättre än jag trott
* Winnerbäck, hade inte hört en enda låt före, men blev sjukt positivt överraskad! Och från och med nu kommer massa av hans låtar att påminna mej om sommarn10, underbart.
* Saines och mina nya polare, Winnerbäcks arbetskamrater. Haha, så fränt när vi fick komma in i hans buss!
* När Saine och jag nakenbadade mitt i natten på Gröna Udden, haha.
* (Nästan) hela dom två sista kvällarna!

Igårkväll vart verkligen sjukt blandad. Hade enorma förväntningar, som alla andra.
Kvällen började iallafall på Paftaket, där det förfirades lite med Saine, Hanna, Janina och våra Ekenäskompisar. :) Sen var det Sean Banan, jessus vad han fick igång publiken! GRYMT. Stod och hoppade, skrek och dansade som om det inte fanns någon morgondag. Eller hur man nu säger, haha.
Resten av kvällen och natten spenderades mest i stadshusbacken och på Gröna Udden. Hade sjukt kul, verkligen. Träffade massa härliga människor och bara levde livet. Men nånstans där mitt i allt började jag må som ett as, och allt vart helt jobbigt. Men bortsett från det var det himla trevligt! HAHA, ett sjukt minne kom upp nu plötsligt, när Saine och jag skulle dansa Waka Waka och gräset var så halt så mitt i ett hopp bara föll vi rakt på arslet ner på marken. Blev bara liggande där och tjöt av gapskratt, haha. Ni skulle sett det, bland det osmidigaste jag har gjort i mitt liv. Yesyes, kom iallafall äntligen i säng nångång mellan 5 och 6 imorse tror jag.

Idag är jag trött som ett as och vill bara skjuta huvudet av mej då jag nyss märkte att min cykel är stulen. Blir så FÖRBANNAT trött. Menmen, ska leta efter den, är väl nån lat jävel som fick för sig att låna den.

För tillfället är jag ute på stugan igen. Känner att vila verkligen är det enda jag behöver efter de senaste dagarna. Äääeh, skulle bara kunna sova mej igenom augusti fan. Och september och hela skiten. Med ett litet uppehåll på höstlovet förstås. :) :) :) 

Men nu tar batteriet till datorn slut snart. Vilket jävla osammanhängande inlägg det vart! Men skitsamma, tror nog alla överlever. :) Men hoppas iallafall att ni hade en grym rockofavslutning och att ni njuter massor av augusti nu!
puss på er


Kommentarer
Postat av: Janina

malin är sötaste!

puss på dig

2010-08-01 @ 20:24:26
URL: http://janinaw.blogg.se/
Postat av: Malin

JANINA är! lätt. :) Puss på dej! <3

2010-08-02 @ 13:34:33
URL: http://maliin.blogg.se/
Postat av: eriica.

sötaste!

2010-08-03 @ 11:39:32
URL: http://eriicasblogg.devote.se
Postat av: Malin

aw, nej men tack så mycket! :D

2010-08-03 @ 15:32:13
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0