Stressad men glad

Är så stressad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hundra miljarder saker snurrar genom skallen, varv efter varv och jag vet att jag måste ta tag i allt NU! Fyfan, vill bara bort från.. nuet.

Idag var iallafall en himla fin dag! Haha, känns som det är första gången på ÅR jag kan säga så. Skolan var ju jobbig som fan i och för sig, men det gjorde inte så mycket. Solen sken, jag skrattade så jag grät på svenskan med Ida, (kommer ALDRIG sluta garva åt det där!), tillbringade eftermiddagen med Saine, Viktor och senare Jacke, käkade pizza med dem, skrattade som fan och hade förbannat trevligt. :)
Efter det var jag hem en sväng, begravde facet i skolböckerna och sen for jag iväg på dans. HELT GALET hur mycket jag älskar det. Påväg hem var jag helt överfull av energi, kunde verkligen inte bara gå hem och sätta mej vid skolböckerna, visste att jag i så fall skulle vara TVUNGEN att dansa som fan i mitt rum först haha! Och det hade jag verkligen inte tid med. Så, jag hade inget annat val än att skruva upp volymen på iPoden, slänga ner huvan och rusa hem allt vad jag orkade, blandat med lite baletthopp. Haha, måste bara få ut all glädjeeee! :))
Sen dess har jag pluggat som en jävla dåre, fyfan i helvete haha.
Nu ska jag fortsätta plugga!
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: e m m m m m m m a

ååh, vilken nice bild! :D älskar färgerna

vill också kunna va så vig, haha :)

2011-02-13 @ 10:09:13
URL: http://eexx.blogg.se/
Postat av: Malin

Iih, tack, vad kul att höra! :D Haha, ääh, inte är jag såå himla heller... :P

2011-02-13 @ 18:31:49
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0